2024-10-09
「鍋霸開店五週年優惠😍」之前朋友推薦我食一間放題~話一定食到飽同埋超多食物選擇終於同媽媽去食到啦~依家仲推出推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐餐廳可以選擇120分鐘同埋無限時如果選擇120分鐘套餐同係7:30離場最平只需要$219就食到!無限時只需要加多 $40 真正做到時間自主!時間同食物全都由你決定!仲有好多款套餐同蔬菜肉食海鮮有多達70種選擇還有多達20種鍋底可以挑選!第二級: $413美國 Prime Grade 極上牛頸脊 及 西班牙伊比利亞黑毛豬(每四位額外送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)我地選擇了藥膳沙茶牛肉鍋和藥膳養生花膠雞口味湯底已經誠意滿滿 裡面放入大量牛肉 花膠和大塊雞肉!一開始就食到前菜涼拌青瓜同木耳 酸辣得黎好過癮黎到呢度一定要試試佢地嘅海鮮帆立貝牛百葉全部都好新鮮仲有好多手打肉丸同自家製餃子都好值得一試!飲品方面,除了常見嘅紙包飲品,罐裝飲品同埋汽水仲有自家製茶,有檸檬冬瓜茶同埋四季春冷泡茶等等最後仲有Movenpick,Haagen-Dazs同埋Dreyer’s雪糕甜品選擇!(每日限點一份)如果選擇第三個級別牛肉套餐(每兩位便送多
之前朋友推薦我食一間放題~
話一定食到飽同埋超多食物選擇
終於同媽媽去食到啦~
依家仲推出推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐
餐廳可以選擇120分鐘同埋無限時
如果選擇120分鐘套餐同係7:30離場
最平只需要$219就食到!
無限時只需要加多 $40
真正做到時間自主!時間同食物全都由你決定!
仲有好多款套餐同蔬菜肉食海鮮有多達70種選擇
還有多達20種鍋底可以挑選!
第二級: $413
我地選擇了藥膳沙茶牛肉鍋和藥膳養生花膠雞口味
湯底已經誠意滿滿 裡面放入大量牛肉 花膠和大塊雞肉!
一開始就食到前菜涼拌青瓜同木耳 酸辣得黎好過癮
黎到呢度一定要試試佢地嘅海鮮
帆立貝牛百葉全部都好新鮮
仲有好多手打肉丸同自家製餃子都好值得一試!
飲品方面,除了常見嘅紙包飲品,罐裝飲品同埋汽水
仲有自家製茶,有檸檬冬瓜茶同埋四季春冷泡茶等等
(每日限點一份)
如果選擇第三個級別牛肉套餐
(每兩位便送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)