2018-10-06
構思左好耐應該去邊到慶祝女朋友既生日,上網搵左好多餐廳,最後決定選擇呢一間,除左因為網上既評語寫野食唔錯之外,仲有一個好靚既環境,因為可以睇到成個香港既夜景!於是就打去預約同講希望坐係窗邊,員工好貼心問埋有無咩特別事要慶祝準時去到但都等左約15分鐘先入到去,因為實在係太多人,我地坐既位都無得靠窗邊不過唔緊要喇,整體環境都唔錯既好快叫完野食就黎左飲品先,冰沙味道唔錯,個杯仲識不停轉燈添!但左手果杯就一般,不太特別~跟住黎左個青口,好鮮甜多汁,唔需要點醬已經好好味呢個濃香蝦湯都好滋味!裡面有好多隻大蝦,個湯點左法包之後層次更豐富,凈係食個點左醬既包已經好滿足呢個海鮮盛宴有齊幾款炒物,每一樣都唔錯,只係個炸槳較厚,食物其實好入味,個沙律可以中和返炸物既油最後叫左個甜品,預先叫餐廳準備埋生日祝福既字句,估唔到全部職員會黎到慶祝生日,搞到女朋友好驚喜整體感覺真係唔錯,但地點真係好遠,希望可以喺其他地方開分店
跟住黎左個青口,好鮮甜多汁,唔需要點醬已經好好味
整體感覺真係唔錯,但地點真係好遠,希望可以喺其他地方開分店