2017-11-09 5012 浏览
大概下午3點左右到唔洗等位就可以走入去坐開始2個鐘任食肉:菜 :雜丸:壽司 : 一般唔建議食太多唔考慮 :炒麵 , 炒烏冬 :太常見所以無夾來食小食 :炸春卷,薯角同雞塊仲有咖喱魚蛋仲有D嘢飲同甜品但受相片數量上限所以就 post 唔到 !
2017-11-09
2017-10-06 4271 浏览
同朋友下晝去吃韓燒加迴轉壽司,有多種燒烤食材如肥牛.魚.豬扒.雞翼,肉醃漬既味道也幾好,夠味又唔死鹹,仲有金妹芝士腸.芝心丸.蟹籽丸.海膽丸.生菜.韭菜.金針菇.脆玉瓜.茄子等等.....壽司比較普通且醋飯幾大舊,好容易就飽了!其他食物有韓式泡菜.涼拌青瓜.木耳.咖哩魚蛋.炒烏冬.炸薯角.咖哩角.咖哩醬.白飯.面鼓湯.木瓜雪耳糖水.西米露.飲品有汽水機.芒果冰沙.五花茶.奶茶.豆漿.蘋果綠茶.蜜桃紅茶.熱咖啡.紅茶,甜品有抹茶凍.涼粉.雪糕,咁多選擇價錢只要$78加一服務費就可和朋友輕鬆的邊燒邊傾度過一個愉快既午后~非常划算!

2017-10-06
  • 肥牛
  • 雞翼
  • 芝心.芝士.蟹籽丸
  • 脆玉瓜
2017-07-03 5243 浏览
深水埗出名多平野食,呢日同朋友行完黃金又係時候要醫肚喇,黎到西九龍覓食,見到有間日韓既自助餐,有迴轉壽司又有韓燒仲要有埋邊爐好似幾過癮咁,夜晚8點9後入座仲只要$148加一,任食放題黎講呢個價都算ok韓燒類都算多選擇,而且擺放乾淨整齊有湯有糖水,仲有d熟食、涼拌甜品同沙律,放題黎講真係算多選擇醬油區好多選擇,方便你食唔同既野落唔同既醬料每台會跟人數送芝士焗扇貝,唔係好大隻,不過味道都可以刺身係迴轉帶度拎,都算新鮮自己比較鍾意食涼拌,辣辣地夠開胃燒肉醃得幾好味,而且肉類唔會好鞋,都合格
韓燒類都算多選擇,而且擺放乾淨整齊
有湯有糖水,仲有d熟食、涼拌
甜品同沙律,放題黎講真係算多選擇
醬油區好多選擇,方便你食唔同既野落唔同既醬料
每台會跟人數送芝士焗扇貝,唔係好大隻,不過味道都可以
刺身係迴轉帶度拎,都算新鮮
自己比較鍾意食涼拌,辣辣地夠開胃
燒肉醃得幾好味,而且肉類唔會好鞋,都合格
2017-06-27 4026 浏览
心血來潮想食下任飲任食,最主要都係想食下肉,記得西九有間食韓燒都幾平,任飲任食都係$70-80/位,所以特登過尼食。全部食物都係放左係自助吧,自己仲意攞咩都得,又唔會要落單慢慢等,所以唔使驚唔夠時間食。外面有個凍柜放哂D甜品,雜果沙律等,甜品係果凍,不太吸引。肉類有肥牛,雞翼,腸仔,豬扒,午餐肉等,全部都係平價野。蔬菜類有菇,生菜,翠玉瓜,茄子等。仲有D粉麵比你炒尼食。湯有粟米湯係比較正常。個爐內張紙好易穿,搞到D野食燶哂,"痴"底總括而言,食物無質素可言,但勝在夠平,唔會再想尼食。
外面有個凍柜放哂D甜品,雜果沙律等,甜品係果凍,不太吸引。

肉類有肥牛,雞翼,腸仔,豬扒,午餐肉等,全部都係平價野。
蔬菜類有菇,生菜,翠玉瓜,茄子等。
仲有D粉麵比你炒尼食。
湯有粟米湯係比較正常。

個爐內張紙好易穿,搞到D野食燶哂,"痴"底

總括而言,食物無質素可言,但勝在夠平,唔會再想尼食。
2017-06-25 2361 浏览
同朋友行深水埗,一時諗唔到食咩就入左西九龍行下,行行下醒起有間韓日自助餐,平時好多人排隊,咁啱呢晚又唔係太多人,夜晚8點9後係宵夜時間,$148一位,比起出面真係平好多,未到8點9已經可以入座喇,餐廳入面全部都係卡位,坐得好舒服。食物種類好多,有韓燒、有邊爐、仲有埋迴轉壽司韓燒選擇都比較多,而且全部都係自助,食幾多拎幾多,啱晒我呢d鍾意樣樣試d既人另外有湯同糖水雪櫃入面有甜品同沙律醬油區有好多選擇,韓式、日式、中式醬油都有齊食物質素方面都唔錯,刺身新鮮,韓燒肉類都醃得好夠味,抵食
另外有湯同糖水
雪櫃入面有甜品同沙律
醬油區有好多選擇,韓式、日式、中式醬油都有齊
食物質素方面都唔錯,刺身新鮮,韓燒肉類都醃得好夠味,抵食
2017-05-22 2075 浏览
同朋友又再食韓燒喇! 冇計,因為友人係韓燒高手,所以同佢食真係好正。今次我地就係去食平價韓燒,呢間野好似係 明將既前身。所以預咗食物質數應該都差唔多。入到去,原來都幾多野食下。熟食有十樣到,又有甜品,而生肉都有好多款俾客人揀,仲有菜呀丸呀呢d可以燒。而壽司亦有好多選擇。壽司嘅味道就一般, 不過呢佢,韓燒既肉真係得醃得好夠味!! 同朋友一致認同佢既豬頸肉係最好味嘅! 相信好多顧客都咁樣覺得,因為豬頸肉果盤肉, 成日一出就好快就會冇曬。 不過呢家韓燒好好,會不斷咁 refill 一大盤。試過有d韓燒每次refill得好慢同refill得好小。以呢個平價價錢食韓燒,唔會有太高要求,不過真心覺得抵食,味道其實都幾好!

試過有d韓燒每次refill得好慢同refill得好小。

2017-05-21
2017-05-21 1856 浏览
星期六與朋友相聚,找了好多餐廳也不太合意。最後在西九,經過這間韓燒, 便決定入去。門口雖然看似有很多人在等位, 但是只等了五分鐘就已經可以入座了。然後我們選了 total 95蚊一位的壽司加韓燒。座位上我們坐了旁邊的位置,因為回轉壽司的座位都滿了。所以不太方便拿壽司。 不過他的壽司味道不太好吃,所以我們都只拿了一兩件三文魚吃。而我們主要就是燒肉, 我最喜歡食它的豬頸肉, 因為豬頸肉醃得非常入味好吃! 而他的芝士太3也很有芝士味! 以前來過一次,印像中這間韓燒是很難食的,但是今天覺得它大大進步了!而熟食食也有很多, 又有甜品和飲料,還有很多不同款式的醬料和配料任君選擇!以95蚊這個價錢來說,我覺得還是可以的! 若果想平價吃韓燒,除了北上外,可以試試這間喔!
星期六與朋友相聚,找了好多餐廳也不太合意。
最後在西九,經過這間韓燒, 便決定入去。

然後我們選了 total 95蚊一位的壽司加韓燒。

2017-05-20
  • 豬頸肉
食韓日燒初哥攻略: 最緊要識食! 1. 老實講句: 要食就俾貴啲午市連韓燒睇好多網上評價, 都係負皮, 其實壽司質素真係較一般 (但都不乏好食既選擇).  所以, 雖然話午市連韓燒俾貴啲, 85蚊一個人, 但係壽司放題真係不建議.  公平講句, 如果真係淨食壽司食到飽又唔覺得厭, 壽司既質素本身都要有返咁上下, 但係理應都要俾返相對既價錢.  而且壽司款式唔多, 不見有火炙壽司之類特式壽司. 入正題, 好食既壽司選擇係有款應該煙燻三文魚腩壽司 (上面有蔥花). 入口有即溶感, 有燻過魚油既甘味, 幾好食, 有賣相, 但係出既數量唔多, 有既快手啦! 另外, 可以食啲"安全"既壽司, 例如粟米沙律, 腐皮之類...(甜蛋, 蟹柳應該都可以, 不過今次無試) 如果只想食三文魚刺身壽司既朋友, 都係對三文魚刺身有一定要求既朋友, 所以建議係要三思, (其實三文魚唔夠凍, 好林, 無口感, 個飯都有啲偏硬, 更加令人覺得個三文魚唔夠實淨)2. 韓燒食得過韓燒溫馨須知: 有韓燒經驗既人都知道, 燒雞翼係特別難熟, 可以燒到燶皮入面都係有血水, 雞翼就難燒嫁啦簡單評價: 調味都不俗, 唔覺得食完會
食韓日燒初哥攻略: 最緊要識食!

1. 老實講句: 要食就俾貴啲午市連韓燒

2. 韓燒食得過

簡單評價: 調味都不俗, 唔覺得食完會好口渴, 唔會太咸. 雞、牛、豬、豬大腸、多春魚都唔會差, 小編期望低反而有驚喜
幾個人上完堂, 吹住水食都好舒服.

可能我地11點半開始食, 無咩人食, 唔使同人爭食, 舖面都特別乾淨. 食物櫃尚算企理.

座位桌面上有個盒載著牛油紙, 要轉可以自己隨便轉 (有見過韓燒店要轉牛油紙要另加少少錢, 令人無言
總結: 85蚊有日韓配搭, 左手迴轉壽司, 右手韓燒,吹水食lunch絕對無問題 學生哥品味之選

其他

韓日燒既然做得壽司放題, 就可以做多啲特式壽司, 免得有人因為食過淨壽司放題,食到怕而唔再幫襯.  (當然唔係紅豆軍艦
可能加啲咩牛油果加州反卷之類 )

(利申是一位雞手鴨腳的良心客人--總覺得攞食物果陣好易跌一舊半舊落地, 可能小編同朋友比較雞手鴨腳, 但作為良心食客就要自己跌食物落地應該自己清理, 特別地方淺窄, 有食物喺地會特別影響其他食客既觀感; 不過好彩其他食客都好似無我地咁跌食物, 所以地方幾乾淨
2017-03-21
  • 煙燻三文魚腩壽司
中學回憶係揚名海外嘅名壽司店明將😂當中尤其以深水埗明將最為聞名國際!唉逝去感情如何留得住,明將執左都幾個年頭,取代嘅係一間名為"韓日燒"嘅餐廳😮有日心血來潮好想瘋狂食花之戀,所以決定擺低百令蚊入去一戰!都係果句!冇期望就冇失望!至理名言!原本我以為都係明將啲後代,但食完後我又覺得唔差,甚至都幾滿意啊!全店都係自助式嘅,除左有迴轉壽司有得坐喺到自己拎,其他飲品食品醬汁都要出去自助區自己拎的。🍣先講壽司,都係普通野,不要期望佢新鮮又超好食。最起碼壽司款式不少,size都唔細,起碼唔係果種你見到就唔想食果啲。所以呢,我自己都幾捧場佢啲花之戀同刺身嘅!不過都係果句,唔差唔代表好食🍗熟食方面,食物夠熱,款式以呢個價錢黎講算係咁上下,味道就真係極極極極為普通,冇乜野值得推薦。🔥燒烤方面,肉類、茹、配菜都好多,真係夠晒你揀夠晒你食😊肉類醃製調味不錯。最好係佢每枱都有鹽同孜然粉,仼落唔嬲,只要加左孜然粉所有野都加晒分!🏘環境方面,好暗好暗同好暗,會令到個人好眼訓總結,一人大概HKD170, 以仼食黎講算平。質素唔算太差試一次半次都不失為一個幾好嘅選擇。只要你不抱期望咁黎,呢到絕對有驚喜!
🏘環境方面,好暗好暗同好暗,會令到個人好眼訓
2017-02-12
2016-11-26 5884 浏览
這裡的食物多樣,主要是韓式和日式.強烈推薦選擇燒烤.也有回轉壽司,種類繁多.有甜品供應,也有很多熟食.空間夠大,也不用擔心和其他客人有碰撞.價錢合理,服務態度夠好.建議進食後再去逛街.
2016-11-26
2016-11-15 5467 浏览
呢間野我係本網站揾到既用85蚊呢呢個價錢吃韓燒自助餐在下覺得抵食仲有壽司係旁邊不停轉有汽水任飲甜品雪糕任食,仲有豆腐花,食物補充得快,又冇人煩住你我係係最近呢次先有侍應走黎同我講野就係夠鐘啦!
2016-10-31 4941 浏览
一間有間日本,韓燒,打邊爐既食肆!以迴轉加自助形式,仲有酒飲品甜品雪糕任食,好岩一家大細黎食,星期日黎更加係勁多家庭黎食Tim!本身6點幾經過已經想食,但因老公要去交收左先,就變左7點零黎食,點知就變左要等位了!本身6點幾果陣大把位唔駛等的而入座都需要收bb車,我地都慣了,雖然辛苦d講真Le 間迴轉有驚喜,佢d三文魚刺身都幾新鮮!我食左好多碟下(仲好食過琴日自助餐d三文魚好多下)佢仲有花之戀食刺身仲有虎蝦8爪魚,不過我覺得普通而韓燒緊係要燒牛啦,但比較之下好似韓和d碎牛好食少少佢連肥牛都有三種,我一開頭拎左隻瘦既,打邊爐6就太un,轉左肥go多d就好食多了佢個蝦餅幾好食,辣辣地,而芝士丸餅都唔錯,岩哂我Le d 芝士迷佢最值得讚係有無糖飲品,無糖豆漿,綠茶等等,但可惜無無糖可樂如果有就更perfect,因為我地都唔飲酒,所以我都唔太清楚有咩酒飲甜品我老公大讚西米露,佢再溝d無糖豆漿落去,中和下佢覺得勁好飲,佢飲左兩碗,仲有木瓜雪耳糖水,而我就試哂凍櫃果d咁滯,奶凍同焦糖燉旦都好好味,brownie ok,泡芙麻麻,而個啫哩實在魚膠粉太多,太硬喇埋單194一位,食兩小時,性價比高,比起銅
而入座都需要收bb車,我地都慣了,雖然辛苦d
刺身仲有虎蝦8爪魚,不過我覺得普通
而韓燒緊係要燒牛啦,但比較之下好似韓和d碎牛好食少少
埋單194一位,食兩小時,性價比高,比起銅鑼灣果d2百以上放題好好多,Le 度每樣有d,又係食到捧住個肚走既
有機會再黎西九都會再食佢
2016-10-30
2016-10-25 3842 浏览
今天跟4名朋友回學校補課,下課後已經是下午6時!經過討論後,決定去西九龍中心的韓日燒自助餐廳吃飯😁我們5人到達時已是晚上7時,意料之外的,裡面仍有位給我們坐,算是不錯~首先,我先拿一些韓國泡菜、雞翼、薯角開始今天的晚餐,泡菜、雞翼味道不錯,但是薯角就略為軟身😕接著,我們烤了一些牛肉、豬肉、雞肉來吃,這3種肉類的調味十分充足,只是豬肉太過硬身😫烤完肉類後,我們拿了一些丸類、魚柳來烤,魚柳完全沒有骨,非常方便去吃,丸類烤熟後十分好吃👍之後,我們拿了餃子、鴨胸肉來烤,烤餃子吃下去有點奇怪(可能是我吃不慣烤餃子😅),烤鴨胸肉雖然很好吃,但是也很油膩😓由於吃了不少烤肉,今次我只吃了4碟壽司,包括鰻魚壽司、魚子壽司、熟蝦壽司、加州卷,各種壽司味道一般,而我最喜歡加州卷吃到中段,侍應生向我們5人送來一碟帶子,原來是餐廳贈送的,每隻帶子份量不多,不過算了,我們已經吃得夠飽飯局來到尾聲,我已經吃得很飽,所以只拿了一碗果凍作為結束今次晚餐的甜品,果凍做得夠實淨,值得一讚😊最後我們每人結帳只需184元(已包加一服務費),這裡環境較為灰暗,幸好侍應生都勤於收碟,比起其他韓燒餐廳的晚市時段,這家餐廳是很抵食,

最後我們每人結帳只需184元(已包加一服務費),這裡環境較為灰暗,幸好侍應生都勤於收碟,比起其他韓燒餐廳的晚市時段,這家餐廳是很抵食,十分適合愛找平價韓燒餐廳的食客☺

2016-10-25
2016-10-07 2732 浏览
今日是第一次去食這家的自助餐,以為會是一般的韓日燒的自助餐,有壽司,有韓燒,還可打邊爐,有很多食物都是好,最喜歡不算太肥五花腩,肥牛肉,雞翅,都是我的最愛,木瓜雪耳糖水超好味,價錢便宜,值得再去。
2016-09-29
2016-08-14 3466 浏览
OK la可以接受,以$85(連加一服務費)首先,講下吃食物嘅新鮮度,生冷食物保持得OK 新鮮。btw refill 速度有D慢。其次,講下服務可以接受,但係有D服務員掛住吹水,有D野叫佢做佢又冇做。最後,講下衛生有D問題,個地好滑,但冇人拖。總括,如果佢 refill 速度快D,服務員態度好D,拖下地,我會多D去呢間嘢。
OK la

可以接受,以$85(連加一服務費)
最後,講下衛生有D問題,個地好滑,但冇人拖。
2016-08-05