2019-04-10
今日有朋友帶我嚟呢度食嘢,一入到去覺得個餐廳環境好新奇,原來香港都有一啲地方可以咁relax🤗我哋搵一個有背景可以影相嘅地方坐低,就睇吓餐牌有咩食,但係原來價錢都唔平,最後我哋叫咗三個意粉同埋一個全日早餐仲有一個pizza!Pizza出奇地10分好食,佢係薄批嚟嘅,加埋番茄醬同埋芝士口味好夾!但係上餐嘅時候佢係原個上,冇幫我地切開,所以搞到我地都幾難分開個pizza😖另外叫咗黑松露忌廉意粉,但係個意粉汁勁水,感覺到佢個味淨係靠面頭嘅黑松露醬,完全唔好食呀!另外個All day breakfast要百幾蚊,感覺好唔抵食,而且又冇咩特別。總結來講,如果係想同朋友Hea下,搵個地方坐傾吓計,依度靜靜地都係一個唔錯嘅選擇,但如果特登嚟朝聖食嘢,就不如去其他地方啦😖因為佢價錢上真係對唔住佢嘅食物,而且餐廳係自助嘅,冇服務可言。如果都要比二個價錢,我會去一啲好啲嘅餐廳食😣😣