2023-10-10 1417 浏览
跟朋友在沙田覓食,看到一田附近的〔馬場洞烤肉專門店〕門口有幾款不同的2人燒肉套餐,看到價錢亦不貴,今次就來一個全牛燒肉宴吧。餐廳採用了獨特的「濕式熟成」法去處理肉類,透過真空包裝,經過360小時熟成,令肉質纖維軟化,確保牛肉質素。一入座店員會自動擺上五碟韓式地道前菜,包括泡菜,酸蘿蔔、酸洋蔥清瓜、生菜沙律及西蘭花腸仔。而烤爐邊的抽風做得很不錯,基本上沒有看到油煙,吃完亦不會有油煙味,而枱面上亦有三款調味料及醬油選擇,調味料有英國馬爾頓頓天然海鹽、法國原粒芥末籽醬及韓國鮮山葵。【1++韓牛屠夫特選牛排】(HK$198)油花紋理分佈平均,色澤鮮紅亮麗,輕輕一燒就已經可以入口,牛肉味重而不韌。〔晚市2人牛肉燒烤套餐〕(HK$378)燒烤套餐的主要牛肉都用木架擺得很美,拼盤主要有牛肉4款、配有包飯菜、可以選2款指定韓款菜式及水果梳打飲品2杯。一次過可以品嚐4款牛的不同部位,每款都各有特色,輕輕一燒就已經可以入口,充滿油脂香味,配搭包菜飯吃都很好。而且配碟都有些蔬菜,翠玉瓜、香菇及菠蘿,吃燒肉後再吃點蔬菜,油膩感減了不少。【菲力牛排100g】 【韓式調味牛肋骨肉 80g 】【牛隔肌80g】【牛肋

【1++韓牛屠夫特選牛排】(HK$198)
〔晚市2人牛肉燒烤套餐〕(HK$378)

【菲力牛排100g】

【韓式調味牛肋骨肉 80g 】

【牛隔肌80g】

【牛肋骨100g】

【韓式生拌牛肉】
用芝士拌牛肉吃,很獨特的配搭,入味牛肉味濃,很不錯。

【秘製特級牛舌】
  用金銅盤裝住,厚身的牛舌入口口感很爽脆,也不油膩。

【香桃梳打】味道輕盈又清新,解渴不錯。
【士多啤梨梳打】味道香甜,清新消滯又解膩。

〔馬場洞烤肉專門店〕@modernmajang_hk
香港新界沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖
Shop A311, 3/F, New Town Plaza Phase III, 18 Sha Tin Centre Street, Sha Tin, N.T., Hong Kong
2023-09-22
[ 馬場洞烤肉專門店 ]店家主打韓式濕式熟成烤肉,將牛放置於恆溫恆濕,以保留牛肉嫩滑質感,聽見都想食呀🤤餐廳座位都好闊落,就算食燒烤都唔會好大陣味喎👍🏿。✿ 1++ 韓牛屠夫特選牛排 (100g) 原價$298 優惠價 $198韓牛屠夫選用高品質韓國牛肉🇰🇷🥩,牛肉經過嚴格挑選&處理程序,以確保其優質同埋口感,只係輕輕烤完加少許鹽🧂,更突顯牛肉鮮味,優惠價$198都幾抵食!✿ 炸雞拼脆炸紫菜飯卷套餐 $218蒜香醬油香脆炸雞🍗 (8件)NENE韓式炸雞好脆口,醬汁味道偏甜,喜歡甜食嘅要試吓呢個。雙重芝士脆炸紫菜飯卷🍙飯卷餡料有魚糕、蛋、酸蘿蔔、蘿蔔、火腿等,傳統紫菜飯卷經炸後口感好獨特,有微微芝士味🧀好特別,一試無妨😃。青提梳打🥤🥤夏天飲翻杯梳打好解渴,飲落不會太甜,仲有淡淡青提嘅香味,感覺清新🌿。✿ 韓式炒粉絲 (牛肉) $88好足料傳統韓式炒粉絲,搭配各種蔬菜🥬同牛肉,口感好豐富,味道好夠。總結🫦店員服務態度好好,地方舒適,餐廳食物種類多,可燒烤又可食韓式料理,就連醬油蟹都有。而牛肉質素高,未試過濕式熟成牛嘅朋友可以一試呀😉。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿馬場
[ 馬場洞烤肉專門店 ]

炸雞拼脆炸紫菜飯卷套餐 $218
蒜香醬油香脆炸雞🍗 (8件)

雙重芝士脆炸紫菜飯卷🍙

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 前菜
  • 1++韓牛西冷
2023-09-18 592 浏览
【午市一人燒烤-馬場洞韓豚配特選牛肉套餐】 $178高質燒肉套餐,午餐黎講,d肉都對得住呢個價錢,份量絕對夠飽,每款肉都有2塊,仲有一隻蝦牛肉牛骨濃湯配飯 $88不過反而佢既熟食午餐就差小小,冇乜配料,本身已經有飯,個湯入面竟然仲有麵,轉其他配菜仲好啦。不過味道尚可。
【午市一人燒烤-馬場洞韓豚配特選牛肉套餐】 $178

牛肉牛骨濃湯配飯 $88
2023-08-28 668 浏览
.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【沙田韓式五前菜🍲】🐨石鍋牛肉拌飯 $88推薦度:⭐️⭐️成個飯份量好多,而且好多配料👍🏻不過味道就比較單一,冇乜調味....🐨韓式牛肉配白飯 $88推薦度:⭐️⭐️牛肉片好碎,不過就好入味... 分量唔算太多,因為鍋下面係粉絲為望,牛肉只有薄薄一浸😥.🐨炸雞四重奏 $75推薦度:⭐️⭐️⭐估唔到有八件咁多,雞肉好嫩滑,入邊都保持到好Juice, 不過外皮炸得有啲硬😥小編最鍾意就係蜜糖芥茉醬甜甜地好惹味😋但沙律醬嗰款就有啲膩...-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----馬場洞烤肉專門店📍地址:沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖(分店)地址:葵芳興芳路223號新都會廣場1樓185號舖(分店)地址:元朗元龍街9號形點 I G樓G008號舖(分店)地址:尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓107號舖The Jang🐨推薦度:😋😋/5 💰人均價格:$100-200🪸環境:👾👾👾🗣️服務:👍🏻👍🏻📸食物打卡度:💡🛠️分類:#HTB沙田 #HTB韓國菜.#沙田美食 #沙田 #炸雞 #拌飯 #美食推介
.#foodie #hk #hkfoodie
📸食物打卡度:💡
🛠️分類:#HTB沙田 #HTB韓國菜
#沙田美食 #沙田 #炸雞 #拌飯 #美食推介
2023-07-25 1185 浏览
🤎 之前同媽咪黎過,今次再同🐼去食😆🤎 一坐低就上咗幾款韓式前菜,有泡菜, 翠玉瓜, 沙律等等。泡菜都幾好食,唔算太辣。🤎 見到晚市有燒烤2人套餐,分別有牛肉/豬肉/ 雜錦套餐。我地就食牛肉燒烤二人套餐🥰🤎 前菜三選一,我地揀左招牌炸雞,有四件,炸得都好香脆可口😉🤎 之後又係三選一揀咗秘製特級牛舌 80g 😍 咬落口都比較爽口。🤎 主菜上到枱用木架擺得好靚😊有菲力牛排100g + 韓式調味牛肋骨肉 80g +牛隔肌80g+牛肋骨100g肉類入味都足夠,最鍾意食牛肋骨肉😉🤎 上邊仲有菠蘿, 冬菇,翠玉瓜, 茄子等配料,亦都會有生菜配埋,咁就唔驚太油膩啦!平時就咁乾燒蔬菜,會變到好乾,但係可以問店員攞牛油粒粒!咁就變咗牛油炒菜,好食好多😝 另外菠蘿都好甜😊🤎 加左 $68 要 蒜蓉牛油煮大蜆,同 $38 頂級芝士豬肉香腸。芝士溶咗可以拉絲好正😝🤎如果想食內臟仲可以加個 “特選部位盛合,包括左 大蔥烤豬腸100g +秘製豬皮100g +牛大腸豬皮記得要用慢火燒先唔會黐底,少少辣都幾惹味🤎 個餐本身都包左兩杯水果梳打~柚子梳打,芒果梳打 🍹
🤎 之前同媽咪黎過,今次再同🐼去食😆

🤎 主菜上到枱用木架擺得好靚😊
肉類入味都足夠,最鍾意食牛肋骨肉😉

豬皮記得要用慢火燒先唔會黐底,少少辣都幾惹味

🤎 個餐本身都包左兩杯水果梳打~
柚子梳打,芒果梳打 🍹
呢間主打韓牛嘅燒肉有唔少分店,今次同朋友到訪就近嘅分店,晚市都幾爆滿,好彩有訂枱🤪 呢到係用QR code,一嚟到就會上5款韓式前菜,仲要可以任添,同朋友都食咗幾碟泡菜同韓式沙律🥗今次同朋友揀咗晚市2人牛肉燒烤套餐 ($358),包咗一份燒肉拼盤,有菲力牛排、韓式調味牛肋骨肉、牛膈肌同牛肋骨,自己最鍾意就係牛肋肉,夠晒肥美🤣 另外都可以拜托店員幫手燒,燒到自己鍾意嘅生熟程度,仲可以點鹽、日式芥末同西式芥末籽🧡 另外兩款自選食物就揀咗芝士紫菜飯卷伴生牛肉 (+$18)同埋秘製特級牛舌,前者牛肉軟稔,飯卷仲炸到外面香口,而且餡料豐富,賣相都好吸引🥰 套餐包嘅嘢飲就揀咗西柚梳打同奇異果梳打都幾解膩,襯返油膩嘅燒肉就啱晒喇🌿除咗套餐包咗嘅食物,呢到仲可以按照自己嘅喜好加配唔同菜式,韓式鍋肴雜菜盛合 (+$98) 有豆腐、魚糕串同六款蔬菜同菇菌,加埋個湯底幾暖胃🤎 蒜蓉牛油煮大蜆(+$68)份量都幾多,記得可以撈勻啲牛油提升風味🧈鍾意食內藏嘅朋友就一定要試吓呢個特選部位盛合 (+$198),拼盤已經包括大蔥烤豬腸、秘製豬皮、牛大腸同牛小腸等,燒完之後啲油份逼晒出嚟超正😛整體嚟講,自己覺得呢個

整體嚟講,自己覺得呢個價錢都符合佢哋提供嘅食物,而且服務都幾好,仲可以有店員幫手燒,環境闊落好坐,啱晒一班人到訪同朋友吹水🥳
2023-07-09 982 浏览
今日訓到11點幾, 起身就落去新城市搵野食~我嘅早餐+午餐係去食馬場洞烤肉專門店食燒肉~兩個人都叫左同一個燒肉SET~「午市一人燒烤-牛肉套餐」$153當中包括:韓式調味牛助骨肉80g 牛隔肌80g牛肋骨50g烤大蝦伴雜菜紫菜飯另外加左$39試下韓拌冷麵整體黎講...牛肉真係麻麻地, 口感好「鞋」, 同埋好「un」, 至於個韓拌冷麵同埋前菜都唔錯!!如果要食燒肉嘅話, 呢個價錢係沙田有更好嘅選擇~📍馬場洞烤肉專門店沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖
今日訓到11點幾, 起身就落去新城市搵野食~

我嘅早餐+午餐係去食馬場洞烤肉專門店食燒肉~

兩個人都叫左同一個燒肉SET~

「午市一人燒烤-牛肉套餐」$153
當中包括:
韓式調味牛助骨肉80g
牛隔肌80g
牛肋骨50g
烤大蝦伴雜菜
紫菜飯
另外加左$39試下韓拌冷麵

如果要食燒肉嘅話, 呢個價錢係沙田有更好嘅選擇~

📍馬場洞烤肉專門店
沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖
2023-07-09
午餐
2023-06-11 1197 浏览
原來上一個好評已經係2020年,難怪差這樣遠。本來還以為是高級韓國餐廳,怎料限時90分鐘,快餐式做法,前菜冇樣岩食,連魚仔都冇。失望透頂,不推介,不會再來。唯一好食,水冷麵。
2023-06-01 1156 浏览
【沙田區】【Modern Majang】喺沙田長大,同中學同學約食飯都係喺返沙田區內,之但係呢個沙田同我哋成長嘅嗰個沙田,其實都相距甚遠。然而,我哋幾個都唔同晒,就當普通食個飯咁囉。搵到呢間韓燒,睇落唔錯,一行四人都等咗陣就入去坐低。叫咗個 $548 嘅「頂級濕式熟成烤肉宴」,寫到係二人份,有熟成烤肉、韓豚肩肉、韓牛里脊、牛膈肌、菲力牛排(配松露蛋黃醬),質素都唔錯。配合四件招牌原味「香脆無骨炸雞」同「迷你芝士辣炒年糕」,份量都多。講緊仲有「包飯菜及鯡魚子」同兩杯「水果梳打」,我哋叫咗青提同檸檬味,不過我冇份飲,佢哋話 okay 就得,二人餐嚟講唔錯喎。不過我哋四個人梗係繼續叫,個 $298 嘅「1++韓牛肋排肉」幾好食,我都好欣賞呢味。跟住 $148 嘅「護心肉」都可以,然後 $98 嘅「牛胸肉大醬湯配飯」我就麻麻哋,冇乜點掂佢。成餐飯加埋一係 $1201,即係一人三舊水,我覺得以呢個質素嘅散叫嚟講,性價比係對得住個商場,餐飯講得上係一啲都唔貴嘅。。。(地址:沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfood

(地址:沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am沙田區 #沙田 #ModernMajang #馬場洞烤肉專門店 #頂級濕式熟成烤肉宴 #韓豚肩肉 #韓牛里脊 #牛膈肌 #菲力牛排 #香脆無骨炸雞 #迷你芝士辣炒年糕 #包飯菜 #鯡魚子 #水果梳打 #1++韓牛肋排肉 #護心肉 #牛胸肉大醬湯配飯 #1am1031 #1ambackup

2023-05-15 1020 浏览
誠實地係因為個名太勁所以先叫黎試試極級霜降牛肉釜飯餐廳嘅環竟算舒適,今次我地兩人坐四人位,都好寬敞。菜單選擇好多,上枱既份量都係好大份。我叫咗一份極級霜降牛肉釜飯,真係食唔晒。呢道釜飯落單到上菜要等大約20分鐘,餐牌有寫明,有時間嘅可以等一等。呢份極級霜降牛肉釜飯嘅賣相一般般,牛味唔算太濃,油脂味比較重,都幾油膩。雖然佢係叫做釜飯飯又唔算特別好食,其實同普通飯都無乜分別。雖然呢個飯一般般,但佢餐牌入面仲有好多都想試下,所以應該會再做勇者黎試一試
誠實地係因為個名太勁
所以先叫黎試試

極級霜降牛肉釜飯
極級霜降牛肉釜飯

餐廳嘅環竟算舒適,今次我地兩人坐四人位,都好寬敞。

2023-02-24 2413 浏览
# SHA TIN情人節周圍人山人海,想搵間舒服既餐廳都訂到滿座,見時候尚早呢間韓國餐廳未開始多人,一於入去試下佢既燒牛同伴飯。由於過左最抵既午市套餐時段,我哋就決定散叫。入座時會問你燒唔燒肉,如果你唔燒佢會安排你到冇炭爐既位坐。入座後會送上各種小碟韓式小菜,唔夠可以主動request refill 🫰🏻泡菜幾好食。今次試左:1-牛肉套餐 HKD548菲力牛排+特級霜降牛肉+牛膈肌+雜菇PLUS 招牌炸雞(4件)呢個套餐好抵食,牛肉分量好多,其中個特級霜降牛肉雪花分佈好靚,店員會問有冇需要師傅幫手燒到三成自己再燒,我哋食開7成,所以要求師傅幫手燒下,所有肉質都好重牛味,點少少鹽已經好夠味,2個人真係抱住肚走,另外套餐跟一份炸雞,雖然唔算炸得好酥脆,而且有點乾,不過不失。2-石鍋魷魚拌飯 HKD98拌飯真係韓餐既精粹,個人特別喜歡食海鮮,魷魚份量好足,周圍加左好多蔬菜,芝麻同麻油,等到飯蕉差唔多既時候就開始拌醬,大啖大啖好滿足。3-西柚梳打 HKD48飲品除左酒精真露、啤酒,就點左杯西柚味梳打解下油膩,果肉好豐富,幾好飲。下次可以試下佢哋既午市套餐,抵食人多選擇,而且分量都不少,沙田新城
# SHA TIN

今次試左:

1-牛肉套餐 HKD548
菲力牛排+特級霜降牛肉+牛膈肌+雜菇
PLUS 招牌炸雞(4件)

2-石鍋魷魚拌飯 HKD98

3-西柚梳打 HKD48

下次可以試下佢哋既午市套餐,抵食人多選擇,而且分量都不少,沙田新城市高CP值餐廳🧡🫰🏻

📍 馬場洞烤肉專門店 (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖

#foodiehongkong#hongkongfoodlover#hongkongfoodie#hongkongfood#foodsharing #foodie #eat #香港#hongkongfoodblogger #hongkongfoodlover#hongkongfoodie#instafoodhongkongrestaurant#hongkongeats#hongkongfoods#hongkongfoodbloggers#instafoodie #instafoodporn #instafoodgram #foodporn#吃貨#香港美食 #吃貨 #吃貨女孩 #吃貨日常 #相機食先#ka_foodicted
2023-02-14
  • 菲力牛排
2023-02-06 1920 浏览
之前已經食過好多次~今次就同大家介紹下!我哋兩個人叫左三款野食!份量勁多,食到勁飽~-牛肉牛骨濃湯配飯 $88 🐮 一上枱勁熱辣辣!份量都幾多~勁多片牛肉,加上濃湯一齊食超香濃牛肉味,而且唔會覺得好油食左一半已經好飽!-脊骨土豆鍋配飯 $98 🥔有5件脊骨,啲湯汁勁入味個底仲要有好多薯仔,一個人根本食唔晒!唔鐘意食蔥嘅朋友記得要叫走蔥-韓式炸雞(6件)$75 🍗 係甜甜地嘅炸雞~咬開好Juicy好上癮,令人一啖接一啖每件都勁大件!好岩幾個人分享食( ´ ▽ ` )ノ-前菜(泡菜、薯仔薯蓉沙律(大推!)、辣蘿蔔絲)泡菜嘅酸好適合食完炸雞解利!***薯仔薯蓉沙律有好多種口感又有胡蘿蔔粒同薯仔粒😍😍係野食未到之前已經refill左一次hehe***辣蘿蔔絲就普普通通 覺得可以咸少少-睇OpenRice啲人話佢哋服務有啲差但我嗰日食so far都好nice 佢哋仲主動幫手refill前菜-Modern Majang BBQ馬場洞烤肉專門店 (沙田)地址:沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖*需加一收費
牛肉牛骨濃湯配飯 $88 🐮
一上枱勁熱辣辣!份量都幾多~
勁多片牛肉,加上濃湯一齊食
超香濃牛肉味,而且唔會覺得好油
食左一半已經好飽!

脊骨土豆鍋配飯 $98 🥔
有5件脊骨,啲湯汁勁入味
個底仲要有好多薯仔,一個人根本食唔晒!
唔鐘意食蔥嘅朋友記得要叫走蔥

韓式炸雞(6件)$75 🍗
係甜甜地嘅炸雞~咬開好Juicy
好上癮,令人一啖接一啖
每件都勁大件!好岩幾個人分享食( ´ ▽ ` )ノ

前菜(泡菜、薯仔薯蓉沙律(大推!)、辣蘿蔔絲)

泡菜嘅酸好適合食完炸雞解利!
***

睇OpenRice啲人話佢哋服務有啲差
但我嗰日食so far都好nice
佢哋仲主動幫手refill前菜

Modern Majang BBQ
馬場洞烤肉專門店 (沙田)
地址:沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓A311號舖
*需加一收費
沙田食晚飯,多人、要等位,理解嘅,但呢間野入座起計得1個鐘真係第一次聽。晚餐喎,至少都一個半鐘啦。等差唔多15分鐘先上齊菜,一個鐘吹你走,意思即係食飯唔好講嘢,嗱嗱聲食完嗱嗱聲走,唔好阻住人哋張枱比下一個餐飯未食完,就催你埋單,過嚟執枱,我真係冇下次。冇食烤肉,唔知道質素如何。牛胸大醬飯認真麻麻,湯冇肉味,肉似肥牛,收98未加1。環境可以,座位稍為迫啲,但可以接受。不過你想傾偈就難啲,因為成間嘢超級嘈,基本上講嘢要用嗌。
餐飯未食完,就催你埋單,過嚟執枱,我真係冇下次

2023-02-03
老公話今晚要去食石頭鍋嘅飯焦🤣二話不說去返呢間餐廳🤤(其實同老公已經唔係第一次食呢間餐廳喇😜😜😜我哋都食咗起碼四次,都係沙田呢一間🤣🤣🤣)因為之前啲食物相影得太核突,所以就冇上嚟寫食評🙈🙈🙈我想講我哋之前食佢啲燒肉餐真係唔差㗎!我同老公都唔算好大食😝記得我哋上次食燒肉餐食得好好好好好飽,仲要打包🥴🥴🥴為免歷史重複,今次就同老公清清地食個散嗌啦😊😊😊總括我哋嚟呢間餐廳嘅經驗,佢哋服務都🆗,又未至於好似其他朋友咁樣遇到啲麻麻哋嘅服務態度🤨🤨🤨可能我哋好好彩😮‍💨😮‍💨😮‍💨又或者佢已經改善咗?我哋晚上6:30左右去到,都要等一等位🤣一入去就Serve我哋四款嘅前菜,啲前菜係任添㗎!我想講食前菜都真係可以食到飽🤤🤤🤤特別要讚吓佢嗰個薯仔蓉沙律,個樣好似雪糕咁㗎😋😋😋係好甜不過好好食👍🏼👍🏼👍🏼另外都要讚下佢個泡菜好新鮮,不過可以辣多少少就更加好啦😄同埋店員都好好會主動幫我哋Refill👍🏼👍🏼👍🏼今次我哋拒絕燒肉🙅🏻🙅🏻‍♀️所以只嗌咗以下呢2⃣️樣嘢咋👇🏼1⃣️R1. 極級霜降牛肉釜飯👇🏼呢個係我嗌嘅,因為我要做功課嘅關係,我要秤下啲嘢食大概有幾多克🤣🤣🤣我今日連個食物磅都拎埋過嚟,就睇睇你足唔足料

1⃣️R1. 極級霜降牛肉釜飯👇🏼
呢個係我嗌嘅,因為我要做功課嘅關係,我要秤下啲嘢食大概有幾多克🤣🤣🤣我今日連個食物磅都拎埋過嚟,就睇睇你足唔足料!首先講吓佢啲飯先,有成接近2⃣️碗嘅份量,真係好多🙈🙈🙈個牛肉都🆗嘅有少少靭,但都可接受嘅,咁證明佢唔係太肥🥴🥴🥴秤完啲肉都有4⃣️至5⃣️安士左右㗎👍🏼整體成個飯味道偏甜,係好味!😊

2⃣️M10. 石鍋牛肉拌飯👇🏼
呢個係老公嗌嘅,佢就最鍾意石頭鍋出嚟嘅飯焦🤪不過聽佢講好似個石頭唔夠熱,所以唔係整到好多飯焦出嚟😖😖😖不過整體都係讚佢個味道,因為好香麻油味,我老公就最鍾意麻油味❤️❤️❤️
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
總結:暫時都保持到高水準嘅韓國餐廳,佢嘅前菜真係做得唔錯👍🏼👍🏼👍🏼同埋好多嘢都好大份好足料,啱晒大食嘅朋友!細食嘅朋友記得拎定食物盒打包😂😂😂呢一餐兩位夾埋只係用咗$260,真係好抵食!😋😋😋
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
  • 極級霜降牛肉釜飯
👧🏻收爐要食番好啲 獎勵下自己❤️ -餐廳既燈光影食物好正 但太光有少少刺眼🫣 另外可能近年尾 唔夠人手🥲全部職員態度麻麻 成日想搵職員幫手都無人 等入座、點配料、換爐都好慢 而且無論你係燒肉/唔燒肉都有限時食 但店員速度慢下令到有啲趕🥺💔但食物 特別係肉的質素係唔錯的👍🏻🍽️豬牛肉套餐 $648🍴1++韓牛西冷🍴封門柳🍴牛板腱肉🍴五花肉🍴伊比利亞豬肋排肉所有既肉都無調味💁🏻‍♀️燒完之後可以按自己口味加調味料好耐無食過1++既韓牛🥰❤️好多肉汁 好滿足 所有既牛肉配蒜片同包飯醬食 味道都好夾 一流👍🏻❤️好中意食個蒜片😚但麻麻地個豬肋排肉 有啲羶味..🍴韓式生拌肉套餐可以簡炸雞或者生拌肉 呢度既生拌肉除咗有少少胡椒同芝麻油調味外 仲有大量既芝士粉❤️好特別 另外都會有前菜💁🏻‍♀️係可以叫店員添加的 我見每枱好似都有少少唔同 但係無得自己簡的😆📍馬場洞烤肉專門店@沙田新城市三期3樓A311鋪
👧🏻收爐要食番好啲 獎勵下自己❤️

🍽️豬牛肉套餐 $648