2K
2024-06-09 187 浏览
最近去旺角試咗間台式任食火鍋環境寬敞舒適單係湯底.都有十幾款選擇滋補養生 好多款都好吸引✨ 台灣養生涮涮鍋 吃到飽套餐🥘田園蕃茄濃湯雞肉涮涮鍋湯汁超濃郁.非一般蕃茄味加入嫩滑雞肉.好足料食到最尾依然鮮甜唔油膩火鍋配料選擇多▫️海蝦.蟶子.大蜆隻隻鮮甜▫️台式火鍋.必食嫩滑嘅鴨血▫️熱辣辣嘅地瓜條配上4款不同口味嘅味粉放入紙袋Shake Shake帶出多種不同味覺享受多款台式飲品同自家茶食到最尾仲有雪糕充足時間.真正吃到飽.下次可以再Encore

最近去旺角試咗間台式任食火鍋

充足時間.真正吃到飽.下次可以再Encore

2024-06-06
用餐时段
2024-06-09 135 浏览
同某君好耐冇見 終於約得成食飯 想搵間可以坐得舒服 又可以坐好耐嘅餐廳一諗就諗起呢度 坐幾耐都冇問題😆✨台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐有四款套餐供應 豐儉由人 今次點左貴Set貪佢有多啲肉肉種類 火鍋配料選擇唔少飲品都有十多款 最後每人仲有一杯雪糕 相當豐富 用餐時間好充足 可以慢慢食湯底湯底有多達19種選擇 今次揀左藥膳椰子雞涮涮鍋 椰子味道清香 帶淡淡藥材味 濃郁鮮甜肉品肉品高質 當中以最推介極上Prime Grade霜降牛小排同西班牙伊比利亞黑毛豬牛小排肉質軟嫩 油脂分佈平均黑毛豬 肉質嫩滑 味道帶甘香 有驚喜火鍋配料配料選擇多 有超過60款有海鮮 丸類 餃類 蔬菜同炸物等手打丸 細細粒 可以試多幾款必試有 手工黑松露墨魚丸 鮮味彈牙手工梅菜豬肉丸 味道鹹甜 幾惹味醬爆濃芝牛丸 爽口彈牙 內有芝心 幾正海鮮方面 海蝦新鮮爽口 脆骨腩肥美爽實炸物入座會送一客炸物小食自家製Shake Shake黃金地瓜條可以配搭四款味粉 香口惹味小食飲品亦有十多款選擇 除咗罐裝飲品之外仲有自家製冷泡茶 試咗幾款都唔錯自家製桂花烏龍 清香解渴自家裂黑糖冬瓜檸檬茶 蜜甜順喉甜品有多個牌子雪糕選擇 揀咗Move
同某君好耐冇見 終於約得成食飯

座位闊落好坐 空間感足
服務好好 上菜收拾都快手
價錢可以 有分時段收費 值得一試
2024-06-07 127 浏览
地方夠光猛簡潔,仲有卡位坐👍🏻湯底方面有18款可選,我哋呢日叫咗鴛鴦湯底😋諗住一邊叫honey啱食嘅湯底😌一邊就我哋大人食。湯底分別叫咗:🍅蕃茄濃湯豆腐涮涮鍋🥜藥膳花膠雞涮涮鍋兩款湯底材料豐富,各有特色而套餐我哋揀左【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】(SET D) 包括有極上Prime Grade 霜降牛小排 / 美國SRF極黑和牛肩脊肉 / Prime Grade 安格斯牛麵團 / 西班牙伊比利亞黑毛豬 / 西班牙無激素雞豬肉片✔️肉類無限再加✔️超過60款火鍋配料✔️前菜熟食無限追加✔️無限暢飲自家製飲品,罐裝飲品等等✔️甜品有各類雪糕(人頭計一款)Häagen-Dazs, movenpick, Dryers✔️每枱均有一碟黃金地瓜條,包4款shakeshake 粉(蕃茄味、麻辣味、海苔味、甘酶味)🌟小童過90cm需要付小童價
地方夠光猛簡潔,仲有卡位坐👍🏻
🍅蕃茄濃湯豆腐涮涮鍋
🥜藥膳花膠雞涮涮鍋
兩款湯底材料豐富,各有特色

而套餐我哋揀左【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】
✔️肉類無限再加
✔️超過60款火鍋配料
✔️前菜熟食無限追加
✔️無限暢飲自家製飲品,罐裝飲品等等

🌟小童過90cm需要付小童價
2024-06-06 127 浏览
馬祖打邊爐係我最鍾意嘅餐廳之一,款式多,味道好,最緊要係無限時,可以同朋友坐好耐傾偈又可以食嘢👍🏻👍🏻我哋揀咗最平嘅set A,最基本嘅安格斯牛肉同西班牙無激素豬肉片,7點半前離座係最抵的,$279,但加一係要收取正價!湯底有好多多款選擇,今次我揀咗藥膳椰子雞湯湯底,好香椰子味😋😋好多款選擇,特別推介係海蝦,好大隻又彈牙,非常新鮮👍🏻👍🏻本人非常鍾意食魚雲,encore咗好多次,好好食😆😆脆骨腩都非常好食,啖啖肉,推介!👍🏻👍🏻飲品選擇都好多,有自家製飲品,仲有熱飲,好貼心,同朋友掛住食都冇影太多相😆😆

好多款選擇,特別推介係海蝦,好大隻又彈牙,非常新鮮👍🏻👍🏻

2024-06-05 112 浏览
近年好興食台式火鍋🍲但通常都限時120分鐘食到趕頭趕命🥵最近發現左旺角瓊華間馬祖竟然係 無限時任食任飲一於去狂擦一番🤣今次試咗最經濟的 ▮𝘗𝘳𝘪𝘮𝘦 𝘎𝘳𝘢𝘥𝘦 美國安格斯牛+西班牙無激素豬▮ ($308)雖然係最平價餐,𝘋肉肥瘦適中又無筋好𝘖𝘒喎另外仲有各類前菜、炸物、手工丸、海鮮任食,多款到試唔晒!特別推介生猛海蝦、花膠、白鱔、脆鯇魚片、是日精選海鮮又新鮮又回本另外推介比較少見的紫蘿蔔(好清新,有𝘋似紅菜頭🥕x白蘿蔔)同手工黑松露墨魚丸(又香又鮮又彈牙)湯底勁多選擇,有麻辣、莞茜、藥膳等等十幾款,揀左▮ 蕃茄濃湯豆腐雜菌涮涮鍋 ▮飲品都好齊全,有汽水、果汁、冷泡茶等等,仲好暖心咁有熱飲提供🍦甜品好多選擇,𝘔𝘰𝘷𝘦𝘯𝘱𝘪𝘤𝘬、𝘏𝘢𝘢𝘨𝘦𝘯-𝘋𝘢𝘻𝘴、𝘋𝘳𝘦𝘺𝘦𝘳’𝘴樣樣都想食,只可惜每人限叫一杯真係好難揀成間舖好乾淨企理座位舒適,𝘘𝘙 𝘤𝘰𝘥𝘦落單方便上菜又快好貼心地一入座就先送一碟熱辣辣炸地瓜條🤣可以配海苔/香辣/甘酶/蕃茄粉𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦,邊食邊等個爐滾起,讚!📍馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 旺角彌敦道628號瓊華中心11樓
近年好興食台式火鍋🍲
但通常都限時120分鐘食到趕頭趕命🥵
最近發現左旺角瓊華間馬祖竟然係 無限時任食任飲
一於去狂擦一番🤣

雖然係最平價餐,𝘋肉肥瘦適中又無筋
好𝘖𝘒喎
另外仲有各類前菜、炸物、手工丸、海鮮任食,多款到試唔晒!
特別推介生猛海蝦、花膠、白鱔、脆鯇魚片、是日精選海鮮
又新鮮又回本

成間舖好乾淨企理座位舒適,𝘘𝘙 𝘤𝘰𝘥𝘦落單方便上菜又快

好貼心地一入座就先送一碟熱辣辣炸地瓜條🤣

📍馬祖無限時台灣養生涮涮鍋
2024-06-05 89 浏览
馬祖火鍋提供多樣的海鮮和肉類選擇,並擁有多款自家製的丸類和飲品選擇,令人回味無窮。今次享用的套餐是【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】,能任食Prime Grade安格斯牛頸脊 、Prime grade 美國安格斯牛肉、西班牙伊比利亞黑毛豬 、西班牙無激素雞豬肉片及海鮮丸類。首先,肉類方面,餐廳提供了多種不同部位的牛肉、黑毛豬。安格斯牛肉品質良好,牛頸脊口感嫩滑,與湯底完美配合。其次,海鮮選擇非常豐富。基圍蝦、帶子、花膠、白鱔和蟶子等海鮮都新鮮而美味,一啖接一啖無停口,蟶子和蜆完全沒有沙。我最鍾意的是藥膳椰子雞湯,香濃椰子味配搭鮮味海鮮簡直一流。另外配松茸湯,最能突出靚牛肉的鮮味。丸類也是這家餐廳的亮點之一,特別推薦魚滑和黑松露味丸子。自家製丸類口感綿密,而且黑松露味的丸子帶來另一種豐富的風味層次。此外,馬祖火鍋的飲品種類繁多,特別推薦他們自家製的冷泡茶,能夠解膩👍最後,餐廳的環境乾淨整潔,讓人感到舒適。侍應人員的服務態度也非常出色,友好且周到,能夠提供良好的用餐體驗。

用餐优惠
試食活動
2024-06-05 72 浏览
今日黎到旺角吃台式火鍋場地好大好闊落,坐得舒服餐牌有多款套餐選擇,我當然選最高級的好好享受有多個自助區田園蕃茄濃湯 & 台灣沙茶雞湯一入口,濃郁的蕃茄香氣立刻撲面而來,令人食指大動。湯頭濃郁醇厚,卻又不失清新爽口,完美展現了台灣家鄉味道。台灣沙茶雞湯頭濃郁鮮美,飽含沙茶醬的獨特香氣和雞肉的鮮甜滋味極上Prime grade 霜降牛小排這片油花分布均勻、肉質鮮嫩的霜降牛小排實在是太令人驚艷了。一入口,牛肉的鮮美和肥嫩之感立刻在口中爆發,令人欲罷不能shake shake黃金地瓜條這些香脆可口的shake shake黃金地瓜條絕對是一大亮點。外層酥脆,內裡軟糯香甜,完美融合了地瓜本身的美味梅菜豬肉丸,黑松露墨魚丸梅菜豬肉丸Q彈多汁,充滿了家鄉味道;黑松露墨魚丸則散發著迷人的香氣,入口即化。這些肉丸所用的食材絕對是新鮮優質的,在主廚的精心料理下展現出了台灣飲食文化的獨特魅力。每一口都令人流連忘返,令人難忘
今日黎到旺角吃台式火鍋
場地好大好闊落,坐得舒服

餐牌有多款套餐選擇,我當然選最高級的好好享受

有多個自助區

田園蕃茄濃湯 & 台灣沙茶雞湯

極上Prime grade 霜降牛小排

shake shake黃金地瓜條

梅菜豬肉丸,黑松露墨魚丸

➲ 旺角 馬祖無限時台灣養生涮涮鍋約咗朋友食任食涮涮鍋,特登留肚補一補,環境舒服好坐,冷氣充足,好適合邊食邊傾。➳ 台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐SET A Prime Grade 美國安格斯牛肉+西班牙無激素豬肉片 ⁽⁹/¹⁰⁾湯底簡咗藥膳花膠雞涮涮鍋,養顏又養身,藥膳湯底包括當歸,北芪,红棗,杞子、桂圓、黨蔘等藥材,花膠唔夠仲可以加點花膠片。套餐包括任食前菜肉類蔬菜火鍋配料,任飲各款茶飲飲品,仲送一款 Haagen Daz / Movenpick 雪糕。火鍋調料區有沙茶醬、辣椒油、香醋、芝麻醬等等,炸蒜/蒜蓉/芫茜/香蔥,最基本嘅都有。隨餐送咗一份黃金地瓜條,有4款 Shake Shake 粉,有蕃茄味、麻辣味、甘酶味、海苔味,上台時熱辣辣,好脆口,份量都唔細㗎。Prime Grade 美國安格斯牛肉每份有4-5片,可以無限追加。我最鍾意嘅係呢間有好多不同種類嘅丸,今次試咗香菇皇庭貢丸/金沙魚蛋/蟹粉丸/爆醬濃芝牛丸/黑松露墨魚丸/麻辣牛丸等,款式新穎,其他地方比較少見,肉質彈牙爽口。仲有各款新鮮海鮮,魚片蝦鱔帆立貝,食物質素相當唔錯,款式又多又特別,啱曬貪心嘅我地。任食兩小時,有一個半

➲ 旺角 馬祖無限時台灣養生涮涮鍋

苔味,上台時熱辣辣,好脆口,份量都唔細㗎。

任食兩小時,有一個半小時落order,食完可以坐低飲下茶、食下甜品、傾下計。

@mazunlimitime
旺角彌敦道628號瓊華中心11樓

#hkfood #hkrestaurant #hkcafe #cafehk #hk #hkfoodie #hkfoodblogger #hkcoffee #hkcoffeeshop #coffeeinhongkong #cafeholic #foodblog #foodblogger #foodreview #香港美食 #香港食評 #旺角美食 #台灣美食 #涮涮鍋 #養生 #旺角瓊華 #馬祖 #吃到飽 #火鍋 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味
今天要介紹呢間餐廳位於旺角,是一家台式火鍋呢間放題店。食放題最平坐得比較逼同冇地方放野食,但呢間放題店座位同桌面都寬闊,叫多幾碟都夠位擺。同埋台式火鍋主打就係湯底,呢度至少提供至少10多款湯底,一定有一款係啱心水的。Prime Grade 霜降牛小排同埋西班牙伊比利亞黑毛豬嘅高質套餐$608打邊爐前會有一客蕃薯條作小食,特別之在於有4款唔同口味shake shake粉比你耮埋蕃薯條一齊食,不過呢個小食就冇任食。今次叫左個最貴既套餐,牛肉係有極上Prime Grade霜降牛小排、極級SRF極黑和牛肩脊肉、極級Prime Grade安格斯牛頸脊。基本呢款牛肉嘅油脂紋分明,肉質軟身,好適合打邊爐。除咗高級牛肉之外,呢個餐都包左黑毛豬同雞髀肉,質素都不錯的。海鮮海鮮款式都有好多有沙白、蟶子、蝦、白鱔片、帶子等。比較少見既白鱔片同蝗子質素不錯。海蝦肉質新鮮爽彈;手工黑松露墨魚滑同手工墨魚丸口感超彈牙,黑松露味好突出,質素都唔錯。超長蟹柳棒鮮甜,肉質細嫩。仲有試咗鱔片同帆立貝,前者爽滑,好食!丸餃類呢度有幾款都係自家手工製,例如有手工三寶丸、手工餃子同手工滑都可以試下,當中以手工黑松露墨魚滑幾令我

海鮮

丸餃類
呢度有幾款都係自家手工製,例如有手工三寶丸、手工餃子同手工滑都可以試下,當中以手工黑松露墨魚滑幾令我難有,滑彈牙同重黑松露味。

飲料
除左一般有既飲品外,仲有台式飲品,仲有一D比較少見既自家製茶如如黑糖冬瓜檸檬茶、愛文芒茉莉花茶,全部都唔洗加錢。

馬祖無限時台灣養生涮涮鍋
港鐵旺角站 E2 出口, 港鐵旺角東站 B 出口
2024-05-22 196 浏览
同一大班朋友聚餐諗唔到食乜?打邊爐放題絕對係最好嘅選擇😛睇我限時動態都知我成日都好鍾意去打邊爐🍲上星期同朋友試吓新嘢 去咗馬祖無限時涮涮鍋.🍲台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐😍打邊爐第一樣嘢緊係要揀返個湯底先啦佢哋湯底有成19款咁多🫨一定有一款啱你口味我哋今次就試咗 麻辣雞肉唰唰鍋(中辣🌶️)湯底十分滿意😍好夠味👍🏻超推介❣️套餐方面就有四款 我哋就揀咗SET D💁🏻‍♀️當中有 極上Prime Grade 霜降牛小排 美國SRF極黑和牛肩脊肉Prime Grade 安格斯牛麵團西班牙伊比利亞黑毛豬 西班牙無激素雞豬肉片 款款都係任叫🤩真係食到飽🤤其中我最推介就係 霜降牛小排同黑毛豬🥩超薄身 肉質超嫩👍🏻配埋個湯底 真係食到停唔到🥹除咗肉之外 都仲有好多選擇台灣鴨血,,手工黑松露墨魚滑,,手工黑松露墨魚丸雞肉腸,,午餐肉,,炸魚皮,,枝竹,,萵筍,,蟹棒金菇,,秀珍菇,,雞髀菇,,粟米 等等等等…另外仲有黃金地瓜條🙈有四款調味粉可以自己ShakeShake😆好食又好玩😂自助區方面 更有各式各樣嘅飲品🥤更有佢哋自家製嘅幾款冷泡茶可以選擇😚.如果同朋友聚餐 諗唔到食咩 都可以去呢間瓊華中心馬祖試吓吖🫶🏻
同一大班朋友聚餐諗唔到食乜?
打邊爐放題絕對係最好嘅選擇😛
睇我限時動態都知我成日都好鍾意去打邊爐🍲
上星期同朋友試吓新嘢 去咗馬祖無限時涮涮鍋
🍲台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐😍
打邊爐第一樣嘢緊係要揀返個湯底先啦
佢哋湯底有成19款咁多🫨一定有一款啱你口味
我哋今次就試咗 麻辣雞肉唰唰鍋(中辣🌶️)
湯底十分滿意😍好夠味👍🏻超推介❣️
其中我最推介就係 霜降牛小排同黑毛豬🥩
超薄身 肉質超嫩👍🏻
配埋個湯底 真係食到停唔到🥹
除咗肉之外 都仲有好多選擇
台灣鴨血,,手工黑松露墨魚滑,,手工黑松露墨魚丸
雞肉腸,,午餐肉,,炸魚皮,,枝竹,,萵筍,,蟹棒
金菇,,秀珍菇,,雞髀菇,,粟米 等等等等…
另外仲有黃金地瓜條🙈有四款調味粉
可以自己ShakeShake😆好食又好玩😂
自助區方面 更有各式各樣嘅飲品🥤
更有佢哋自家製嘅幾款冷泡茶可以選擇😚
如果同朋友聚餐 諗唔到食咩
都可以去呢間瓊華中心馬祖試吓吖🫶🏻
2024-05-19 146 浏览
喱間店噶規則同個店鋪名一樣,無限時任吃,絕對係大食星人噶心頭好啊!喱度主打台式火鍋,湯底我選左一個不辣噶湯底,番茄湯底,真係好濃郁噶番茄湯啊,配料都幾多下,而且食材新鮮,肉類選擇都幾多噶,仲有海鮮添,服務態度好,上菜好迅速,吃到我好飽啊,要扶墻走先得。而且距會送黃金地瓜條,好香脆,值得一試!
2024-05-16 169 浏览
朋友話鐘意台式火鍋,於是就同友人相約馬祖無限時台灣養生涮涮鍋。 一點來到餐廳,尼度座位檯凳木系,感覺閒適,卡位寬敞舒適。放假開心當然要食好 d. 點左兩 極級SRF極黑和牛肩脊肉、西班牙伊比利亞黑毛豬片套餐。尼度湯底款甚多,我地叫了鴛鴦鍋,椰子清雞湯和真菌滋補之選。肉類:雞腿肉質香滑,黑和牛肩脊肉和伊比利亞黑毛豬片肉肉質嫩香,朋友讚好吃,話可以吃 70 碟,原來女生可以甘食得😲。另外呢度既蝦鮮甜可口!蔬菜超過 10 款,竟然有超級食物 羽衣甘藍,有紫色蘿蔔!還有木耳,生菜,玉米和南瓜片等等,各款新鮮可口。南瓜好似周杰倫首歌甘,甜甜的。甜品有 movenpic 雪糕食,雖然每人一份,味道香滑。飲品選擇多,更有暖心飲品供應,黑糖薑茶,維他奶等,加埋凍飲品超過 20 款。整體來說,尼度食物上臺快,食材優質新鮮,有些靚食材是一般吃不到的,價錢吸引,環境舒適,值得舌尖再回味!

一點來到餐廳,尼度座位檯凳木系,感覺閒適,卡位寬敞舒適。

尼度湯底款甚多,我地叫了鴛鴦鍋,椰子

清雞湯和真菌滋補之選。

蔬菜

甜品
有 movenpic 雪糕食,雖然每人一份,味道香滑。

飲品

• shakeshake黃金地瓜條
  • PrimeGrade美國安格斯牛肉
  • PrimeGrade安格斯牛頸脊
  • 黃金地瓜條
2024-05-13 150 浏览
講到任食火鍋通常都係限時尼間主張任食不限時!!每枱都會附送地瓜條shake shake 粉!甘酶粉 最為特別 酸酸甜甜的組合湯底選了蕃茄濃湯⋯真的有很濃郁的鮮茄味而且配料十足所以食材都新鮮、精選海鮮有蜆有蟶子而且上菜速度亦都很快飲品種類亦都很多款⋯任君選擇
講到任食火鍋通常都係限時
尼間主張任食不限時
!!

每枱都會附送地瓜條shake shake 粉!
甘酶粉 最為特別 酸酸甜甜的組合

湯底選了蕃茄濃湯⋯真的有很濃郁的鮮茄味
而且配料十足

所以食材都新鮮、精選海鮮有蜆有蟶子
而且上菜速度亦都很快

飲品種類亦都很多款⋯任君選擇

餐廳嘅座位都幾闊落,所以坐耐咗都唔會唔舒服,而且枱與枱之間相隔得好開,就算出去拎嘢都唔會撞到隔離;而出面有唔同類型嘅凍飲有汽水、冰泡茶、同埋涼茶;仲有熱櫃非常貼心,飲品都有好多種類,有維他奶同麥精,仲有紙包茶同涼茶。同埋依家仲每枱會送番薯條一客。🔸湯底一共有18款口味,種類繁多,揀呿藥膳椰子雞涮涮鍋椰子鍋椰子味突出,淥牛肉真係吸到椰子清甜味,而且入面仲有啲豆卜,同埋啲雞肉,豆卜一食落去爆曬啲湯汁,加上豆卜既甜味同椰子既清甜好夾,每一啖都係湯既精華。入面仲有好多雞件,啲雞肉非常之滑,而且肉質彈牙,連雞皮都好嫩,啲雞都好大舊下,有唔同部位。🔸套餐B (7:30pm前離座 $327/正常$408/9:00後$347)極級Prime Grade安格斯牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬、Prime Grade美國安格斯牛肉,同埋西班牙無激素豬肉片任食,成日主力就係食呢幾款牛肉,推薦呢個套餐,性價比最高。Prime Grade美國安格斯牛肉好大片,而且睇落都好靚,有脂肪紋絡,牛味香濃,肉質比較有咬口。極級Prime Grade安格斯牛頸脊仲更加重牛味,而肉質比普通Prime Grade嫩少少。西班牙無激

🔸湯底一共有18款口味,種類繁多,揀呿藥膳椰子雞涮涮鍋

西班牙無激素豬肉片偏瘦但唔鞋,而食落冇乜豬騷味,有咬口。
西班牙伊比利亞黑毛豬偏肥,冇豬騷味,口感鮮嫩,食到豬既油脂既香味,肥而不膩。
🌟 評分: 8/10

🔸丸/滑類有12款
揀咗手工三寶,同埋手工黑松露墨魚滑。三寶有豬肉丸、牛丸同埋墨魚丸;手工黑松露墨魚滑食落好香濃黑松露味,墨魚滑好彈牙。
🌟 評分: 7/10

🔸火鍋配料類
叫咗芝士包同響鈴芝士包實物比圖片靚,入面係好香濃既芝士,仲要係流心。響鈴正常。
🌟 評分: 7/10

🔸甜品
每人都會送Häagen-Dazs/Movenpick雪糕一個。

🎖️整體評分🎖️
❤️ 味道: 8/10
🧡 環境: 8/10
💛 服務: 8/10
💙 性價比: 8/10

📍馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 (旺角)
2024-05-13 99 浏览
爸爸一向都至鍾意打邊爐,不過因為要照顧小朋友限時食唔方便,同埋坐位通常都比較迫,所以後來就已經好少去,最近有朋友介紹旺角有無限時任食火鍋,而且環境闊落舒適,就襯住爸爸放假一齊去試下 第一次食我地就揀SET Ⓑ,可以任食Prime Grade 安格斯牛頸脊 / Prime Grade 美國安格斯牛肉 / 西班牙伊比利亞黑毛豬 / 西班牙無激素雞豬肉片湯底方面一共有19款可以選擇,每款都湯底都各有特色,今次就揀咗藥膳椰子雞 拼 麻辣鴨血凍豆腐鍋,材料豐富,湯底味道濃郁,係極少數打邊爐可以唔需要用醬料都覺得好好味 食物方面除咗指定肉類,仲有多款海鮮、蔬菜同大量火鍋配料選擇,媽媽特別私心推薦三星蔥熔岩醬貢丸、魚雲同埋海蝦,海蝦係超鮮甜,係連小朋友都爭係咁話要食自助區有多款冷泡茶、汽水、飲品提供,最後每人都可以揀一款Häagen-Dazs、Mövenpick、Dreyers、Kitkat 等雪糕 整體性價比高,地方寬敞舒服,仲可以無限時慢慢食,希望再試埋其他特色湯底

自助區有多款冷泡茶、汽水、飲品提供,