2024-10-03
你地開一間外賣店出黎,係確保食物質素無問題先賣比每一個客!唔係每個客住你附近嫁!你煮耐咗!比錯!就叫個客黎自己換返!無論你係老闆,打工,你連責任心,同理心,換位思考都無,唔識,心態咁差,考慮你適唔適合繼續做落去啦? 第一,我都講到明分湯,意義就係我住逸東,我要確保麵係無脹先每碗加2蚊,你仲駁嘴駁舌話無可能? 唔會無可能嫁!係有問題先會打比你呢個咁唔負責任既人去講呢件事!第二,我話我剔蘿蔔,無果樣比果樣,比咗雞翼尖,得!我依家比埋相單你!你第一個反應係問返我會唔會我寫錯?你會唔會搞錯呀?你乜野錯都係賴係個客到先? ? 你咁樣既人,文化,素質都係極差! ! 我60蚊唔係要買你個服務態度!但你呢個人既處理問題,接到投訴呢個反應真係不知所謂!自己望下,外賣平台對你既評論! ! 你地係點樣「用心至誠」去做每一單生意!叫外賣,就係你一句,攞返黎換就完?我有時間同你坐車來回去換個外賣? 外賣平台,更加無,只可以比差評! ! 客人既午餐,晚餐,就係比你不負責任,求其去勉強自己食一啲咁難食既野? 你呢個心態,真係不知所謂! ! 你係老闆,就勸你執咗佢,反正愈做愈差,唔好阻住有心開鋪既人!你係打工,仲衰,
你第一個反應係問返我會唔會我寫錯?你會唔會搞錯呀?
你乜野錯都係賴係個客到先? ?
你咁樣既人,文化,素質都係極差! !
叫外賣,就係你一句,攞返黎換就完?
我有時間同你坐車來回去換個外賣?
外賣平台,更加無,只可以比差評! !
你呢個心態,真係不知所謂! !
你係打工,仲衰,幫公司倒米! ! ! 請你返黎有咩價值? ?