2019-12-15 140 浏览
食完晚飯經過廣華街一帶,見一底雞蛋仔價錢平平地,買左一底同朋友share食,味道正正常常,不過不失,但略嫌蛋味欠奉。過下口癮就算,要好食嘅都係俾多少少錢幫襯其他小食店。

過下口癮就算,要好食嘅都係俾多少少錢幫襯其他小食店。

雞蛋仔
雞蛋仔
2019-05-18
2019-11-08 74 浏览
放工約咗朋友喺旺角食飯, 好好彩今日可以早放工, 可以早啲落去旺角行下街。 因為實在太早喇, 好肚餓又未到約咗朋友嘅時間。 唯有喺附近搵下小食 ,廣華街附近特別多嘢食。 本來想平平哋食串魚蛋, 龍x 係十蚊十粒, 呢間高妹小食又係十蚊十粒, 就係因為龍x個姐姐唔理我, 而高妹小食嘅姐姐好熱情。 咁我就中咗伏喇🙄🙄🙄🙄🙄🙄魚蛋係畀足十粒嘅, 但係十粒魚蛋裏面有三種唔同嘅質感🤦🤦🤦最深色嗰粒係最奇怪, 完全唔彈牙, 好似煮到過曬火冇曬筋性。最淺色嗰隻中間比較彈牙少少, 但係外表好淋😣😣總之就係古古怪怪,質感好奇怪。。。。。咖哩味係零, 完全感受唔到咖哩味。 只有少少辣味。雖然十蚊一碗魚蛋我對佢冇乜期望, 但係可唔可以正常少少, 普普通通就得㗎喇。

魚蛋係畀足十粒嘅, 但係十粒魚蛋裏面有三種唔同嘅質感🤦🤦🤦
最淺色嗰隻中間比較彈牙少少, 但係外表好淋😣😣

總之就係古古怪怪,質感好奇怪。。。。。
咖哩味係零, 完全感受唔到咖哩味。 只有少少辣味。

2019-08-19 92 浏览
好嬲囉今日去廣華產檢,等到肚餓就落去買左底雞蛋仔,香係幾香既,一食落口先發現個雞蛋仔完全冇味都算啦,仲要有陣酸味!!!!!!好明顯係用變壞左既蛋漿去整!!!!!!!十蚊雞唔好食都算,都唔好用變壞既野啊大佬!!!!!!!諗住粗粗地填飽個肚點知中大伏🙄🙄🙄最嬲既係係好肚餓既時候以為見到綠洲,點知係空歡喜一場!!!!!!!!!真係以後都唔會再幫襯哩間野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好嬲囉

2019-06-15 78 浏览
好少係香港見到有芝士熱狗,$15..咪買黎試下...再加串炸鮮奶、$12有3粒,冇影到相炸鮮奶....我冇食過其他...唔知真正炸鮮奶係點,但依個一舊粉咁,得少少甜,奶味都冇完全食唔出邊度有奶芝士熱狗直頭係垃圾!完全冇芝士味,連芝士既形態都冇,得d黃色漿就叫芝士?!邊忽芝呀!我係第二度食,就算好淡芝士味都仲有芝士既形態,但依個係完全冇!難食到咬左兩啖就扔左!冇吐出黎已經好俾面,究竟賣果個有冇試食過???
完全食唔出邊度有奶

芝士熱狗