2022-07-20 398 浏览
這間坐落屋邨商場的漢堡包店,看似平平無奇,郤帶帶了驚喜。櫻花蝦他他魚堡 $39一堆細細隻的櫻花蝦、炸魚柳、他他醬、蕃茄、生菜。炸魚柳粉醬不會太厚,裏面仍keep住嫩滑,加上櫻花蝦們的味道,為這個魚堡加上了鮮味!至尊牛堡 $52 煙肉、蛋、洋蔥圈、牛肉漢堡、蕃茄、生菜配上蜜糖芥末醬。煎香了的煙肉和蛋、脆脆洋蔥圈和厚厚的牛肉漢堡,口細一點也不能一啖咬下去。這個漢堡口感豐富,能滿足飢餓的朋友。四色芝士牛堡 $52三隻芝士加上芝士醬,芝士愛好者必選,芝士份量多到可以點薯條吃🤣🤣另外加20元可配一薯條、蒜蓉包或沙律,還包括飲品。
這間坐落屋邨商場的漢堡包店,看似平平無奇,郤帶帶了驚喜。

櫻花蝦他他魚堡 $39

至尊牛堡 $52

四色芝士牛堡 $52

另外加20元可配一薯條、蒜蓉包或沙律,還包括飲品。
2022-06-27 330 浏览
間唔中就會想食下啖啖肉嘅嘢,呢間舖頭嘅漢堡包相當吸引。從外面重可以見到廚房嘅情況,店員整漢堡包嘅時候亦會戴上口罩和手套,相當衛生、安全。🍔-四式芝士牛堡$52(配薯條汽水🥤+$20)芝士狂迷推介,採用四種不同芝士🧀多到流晒出嚟,麵包亦都烘烤過,外脆內軟,牛肉汁相當Juicy,調味都恰到好處,唔會太鹹。🍔-櫻花蝦他他魚堡$39(配薯條汽水🥤+$20)經濟實惠的選擇,連鎖餐廳絕對吃不到這個質素,魚柳即叫即炸,重大過個麵包。食完之後相當飽肚,配上櫻花蝦和他他醬汁,簡單道出美味。🍔-加勒比海牛堡$50(配薯條汽水🥤+$20)40oz紐西蘭漢堡扒,經典嘅基調配煎到卜卜脆嘅煙肉加上原塊菠蘿🍍片,再用蜜糖芥末調味,口感味道豐富,平衡油膩感覺。雖然店舖嘅座位唔算多,但尚算坐得舒服。

🍔-四式芝士牛堡$52(配薯條汽水🥤+$20)

🍔-櫻花蝦他他魚堡$39(配薯條汽水🥤+$20)

🍔-加勒比海牛堡$50(配薯條汽水🥤+$20)

雖然店舖嘅座位唔算多,但尚算坐得舒服。

2022-06-11 276 浏览
聽說是抵食漢堡, 位置方便, 所以去試, 結果找了很久才找到, 所以這裡連通道也影放上來, 實在是搵死人. 一看餐牌, 果然不貴, 選擇亦多, 店內以自助形式, 在店外點餐, 內進坐下等食物,  坐下覺得油煙不太嚴重, 可接受, 不會一身油味. 個包是高度合適的, 雖然看上來很高, 用手拎是可以按扁一些, 可入口. 值得一題的是底面的包也很有誠意, 不是外購包皮, 明顯有加了功夫, 有香味, 味道和咬口亦佳, 連顏色也是吸引. 他他魚堡的魚幾大件, 肉質很滑, 分量感也好,  沙津分量就少D, 湯也不太多, 味道很濃, 我個人就覺得好鹹, 買是要考慮下. 軟殼蟹就無計, 一般無驚喜, 算有D 蟹肉, 整體外觀也良好, 算是很抵食. 值得多食.

左上是餐湯: 黑松露磨菇湯, 左下是沙津, 包是櫻花蝦他他魚堡
櫻花蝦他他魚堡(側影)
牛油果軟殼蟹堡+咸蛋黃雞翼
牛油果軟殼蟹堡(側影)
2022-05-31
櫻花蝦他他魚堡(側影)
牛油果軟殼蟹堡+咸蛋黃雞翼
牛油果軟殼蟹堡(側影)
2022-05-28 267 浏览
呢間cafe喺H.A.N.D.S商場我哋揸車泊喺愛定停車場行過去5-10分鐘叫咗個熱狗佢賣點喺12吋長脆口好好味麵包有烘熱再加落條腸 唔錯另加$20跟餐(小食連埋嘢飲)最值得推介喺個小食即炸粗薯條咬落去熱辣辣之外更加喺外脆內軟 十分推介仲有叫咗罐裝汽水我哋亦加咗鹹蛋黃雞翼味道就一般般 不過不失唔算太入味坐落環境都舒服、唔太逼本身去到未有檯有客人食完走咗職員見到即刻好快收嘢、清潔乾淨我哋都喺等咗5-10分鐘整體唔錯值得大家試試
呢間cafe喺H.A.N.D.S商場
我哋揸車泊喺愛定停車場行過去5-10分鐘
叫咗個熱狗
佢賣點喺12吋長
脆口好好味
麵包有烘熱再加落條腸 唔錯
另加$20跟餐(小食連埋嘢飲)
最值得推介喺個小食
即炸粗薯條
咬落去熱辣辣之外
更加喺外脆內軟 十分推介
仲有叫咗罐裝汽水
我哋亦加咗鹹蛋黃雞翼
味道就一般般 不過不失
唔算太入味
坐落環境都舒服、唔太逼
本身去到未有檯
有客人食完走咗
職員見到即刻好快收嘢、清潔乾淨
我哋都喺等咗5-10分鐘
跟餐-粗薯條
12吋長熱狗
鹹蛋黃雞翼
2022-03-31 303 浏览
位於屯門愛定商場2樓的漢堡包店🍔經典牛堡餡料:4OZ紐西蘭漢堡扒,車打芝士,蜜糖芥末醬、蕃茄、生菜4安士漢堡扒厚度不算特別驚人,但咬落有肉汁,有質在肉感,以40蚊左右價值算抵食!跟餐:-雞軟骨椒鹽灑滿在雞軟骨表面但不會過鹹,非常香口!-餐湯:蘑菇湯質地超濃因為足料粒粒蘑菇,十分惹味!🍔至尊牛堡餡料:比經典漢堡多了煙肉、煎蛋及洋蔥圈口感當然比前者豐富,觀感上立即更厚身,但價錢較貴10蚊,但算抵食值得加料!
位於屯門愛定商場2樓的漢堡包店

🍔經典牛堡
餡料:4OZ紐西蘭漢堡扒,車打芝士,蜜糖芥末醬、蕃茄、生菜
經典牛堡

跟餐:
-雞軟骨
椒鹽灑滿在雞軟骨表面但不會過鹹,非常香口!

-餐湯:蘑菇湯
質地超濃因為足料粒粒蘑菇,十分惹味!

🍔至尊牛堡
餡料:比經典漢堡多了煙肉、煎蛋及洋蔥圈
2022-03-20 1375 浏览
18.03.2022 星期五鬍鬚仔鬍鬚仔之前已經試過堂食,好抵食又美味,今次想試外賣自取,上外賣平台下不了單,於是直接致電餐廳,原來可以直接下單。餐牌上最先是二人/三人Bell Chan-Burger Combo for two or three。 Bell Chan我估是包餐🤣,包括漢堡、雞翼、+/-洋蔥圈、二/三份飲品。此外,多款漢堡套餐,最出名有加勒比海牛堡、經典牛堡、櫻花蝦他他魚漢堡等;還有熱狗套餐,雞翼、小食、薯條、飲品。到餐廳發現原來疫情關係,堂食暫停,但還見職員好勤力清潔地板,保持衞生。加勒比海牛堡 配 小食餐4oz紐西蘭漢堡扒+煙肉+菠蘿+車打芝士+蜜糖芥末醬;另加大啡菇其實我之前已經食過這款漢堡,除了有漢堡扒,還有菠蘿,我覺得加了菠蘿,多一點酸甜,少一點油膩;加$17可以轉安格斯牛肉,我之前試過,今次我以$10加大啡菇,正!堂食賣相漂亮許多,外賣雖然已用包裝紙包好,但可能有汁始終會令包有點變形,幸好不影響食物的味道。粗薯條、餐湯套餐我選擇了薯條,雖然無堂食般脆卜卜,但總算可以;餐湯味道不錯。雞軟骨兩件家人吃的,好吃田園沙律這個不是跟餐,大大盒,除了沙律菜,還有粟米、番

18.03.2022 星期五

粗薯條

雞軟骨兩件
家人吃的,好吃

田園沙律
這個不是跟餐,大大盒,除了沙律菜,還有粟米、番茄仔,沙律醬另上,好新鮮好味。
田園沙律

這間漢堡餐廳食物質素及服務都很好,所以之後會繼續支持,大家也可以嚐嚐。
2022-03-18
加勒比海牛堡 配 小食餐、雞軟骨、沙律
加勒比海牛加蛋
餐湯
粗薯條
  • 加勒比海牛堡
2022-02-10 261 浏览
繼續安定食好西,今次係一間快餐店!環境/喺邊度?呢間快餐店其實好易搵到架咋!如果你有行過成個安定商場就肯定知佢喺邊。安定商場二樓手作功夫茶行入去就會見到架喇!堂食嘅話佢啲位都唔可以話多都唔可以話少,但睇落都幾大下。價錢/性價比上次去到嘅價錢已經加咗價,如果你要食牛肉之類嘅當然會貴返啲,但都係around50嘅。雖然食快餐嚟講呢個價錢緊係少貴啦,但係佢嘅質量都真係有返咁上下!而且都唔會話食唔飽經典牛堡 $42呢個牛堡size中規中矩,唔係話好大又唔係話好細。咁個餐牌就話係有4OZ 紐西蘭漢堡扒、車打芝士同埋蜜糖芥末醬,實物就全部都有再加番茄同埋菜。本人唔喜番茄所以食落去真係麻麻哋,食咗芝士好似冇食過咁。不過就真係幾飽肚,成個晏晝淨係食咗呢個包。其他收據見到嘅其他係我家姐食嘅,佢就話個加納比海牛堡真係好大個,佢食完之後飲埋餐湯都飽到食唔到薯條😂所以建議女仔如果唔係大食去食嘅話可以淨係叫個包,男仔嘅話驚唔飽都係叫返個小食套餐穩陣啲👍🏻
繼續安定食好西,今次係一間快餐店!

環境/喺邊度?

價錢/性價比

經典牛堡 $42

其他
經典牛堡
2022-02-01 260 浏览
💛黃店📜” 鬍鬚仔 (屯門)📍地址:屯門鄉事會路2A號H.A.N.D.S商場2樓H216號舖 🤍分店地區: 屯門📝評價💬📢 櫻花蝦他他魚堡 $57經典牛堡 $57漢堡size 吾算係好大 不過對於女仔黎講都幾飽🤤男仔可能就要加返下小食😈😈😈價錢又係幾合理😌 薯條份量比洋蔥圈多😍 魚堡係好厚 令到成個包都高左好多💛💛咬落去都幾juicy😋🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️
💛黃店
📜” 鬍鬚仔 (屯門)
🤍分店地區: 屯門

🏵味道指數:👅👅👅
🏵抵食指數:💰💰💰💰
🏵回購指數:❤️❤️❤️
2022-01-31 178 浏览
—————————————————————🍴美食資訊🍴至尊牛堡($46)漢堡扒,車打芝士,蜜糖芥末醬,煙肉,蛋,洋蔥圈。漢堡扒好Juicy而且個包好大,要壓一壓先可以大咬到一啖😹而且一咬之下,啲汁順住手流晒出嚟,所以記得記得要問佢地攞膠手套食,唔係就論盡了。整體味道都好好食😛😛脆香雞翼($18,跟餐價)正常嘅脆香雞翼,勝在夠熱,味道正常。加勒比海牛堡($46)漢堡扒,煙肉,菠蘿,車打芝士,蜜糖芥末醬。其實同至尊牛堡同價,只不過冇左蛋而多左菠蘿。口味上嘅分別就係咁,對於唔多好食菠蘿嘅我,我覺得叫至尊牛堡好食啲😹黑松露芝士薯條($33)炸粗薯條,再淋啲芝士松露醬係面頭,小食嚟講分量超多😹我地兩個人都食唔晒,而個醬好濃郁,整體嚟講都好好食😹👍————————————————————👑評分味道:3/5環境:3/5價錢:3/5份量:3/5服務:3/5會否推薦:會一間鋪面唔大嘅漢堡店。店員友善👍💛大件夾抵食😛又有好多口味同套餐可以選擇,如果路過想食Burger嘅話,不妨入去試下。————————————————————

—————————————————————
🍴美食資訊🍴

至尊牛堡($46)

脆香雞翼($18,跟餐價)
正常嘅脆香雞翼,勝在夠熱,味道正常。

加勒比海牛堡($46)

黑松露芝士薯條($33)

————————————————————
服務:3/5
會否推薦:會

————————————————————
2022-01-10 940 浏览
屯門仲有一間好黃既漢堡包就係鬍鬚仔位置係友愛hands商場2樓以前見飲食男女介紹原本開係青衣街市既因為大廚老闆特登gel既兩撇鬚而有好深印像以平民西餐服務街坊市民為理念但之前黎過見到原來晚市無做堂食而摸門釘門口玻璃有大大張餐牌見佢社交平台寫話牛肉漢堡係手打既另外仲有小食有熱狗咁其實飲食男女段片老闆都真係講得好清楚餐廳無加一所以都係唔提供服務既所以我行到埋去位職員真係完全唔理我既鬍鬚仔就係快餐形式落完單比完錢就坐低等睇電視號碼叫飛都大約十分鐘先有廚房係開放式紙巾茄汁都係全自助跟小食B餐加18蚊有薯條汽水細既粗薯條份量超多好似食極都食唔完咁雖然味道就一般般至尊漢堡4安士既紐西蘭牛肉漢堡比屯門牛細左一安士但平廿蚊入面仲有煙肉同蛋所以都算厚身既食落係爆汁完全流晒出黎味過同價錢都好過屯門牛呢個餐66蚊無服務所以無加一性價比黎計就一流係金拱門既好好替代品最初餐廳唔肯轉B區唔做晚市堂食真係值得尊重到而家九龍灣仲開多左一間分店賣意粉薄餅有機會都想去試下
屯門仲有一間好黃既漢堡包就係鬍鬚仔

到而家九龍灣仲開多左一間分店賣意粉薄餅
有機會都想去試下
2021-11-12
2021-12-29 407 浏览
黑松露野菌熱狗熱狗包軟熟,熱狗腸粗身,長度目視至少有15cm。沙律醬加入松露,松露味足夠,但味道太濃略嫌有點膩。 墨西哥脆辣雞堡漢堡包底面都有烘過,有少少脆邊。配料不算很多,只有蕃茄及生菜。炸雞扒大過一個手掌,肉質不算嫩滑。對女生來說,一口實在咬不盡所有。 芝士肉醬焗薯條相當大份,薯條粗身但略嫌不夠脆身,不過食起來都算有口感。肉醬份量尚算足夠亦不膩,不用點茄汁已經好惹味。 蘑菇忌廉湯粒粒磨菇碎加了黑松露一起烹煮,口感豐富香濃。
黑松露野菌熱狗
熱狗包軟熟,熱狗腸粗身,長度目視至少有15cm。
沙律醬加入松露,松露味足夠,但味道太濃略嫌有點膩。

墨西哥脆辣雞堡
漢堡包底面都有烘過,有少少脆邊。
配料不算很多,只有蕃茄及生菜。
炸雞扒大過一個手掌,肉質不算嫩滑。
對女生來說,一口實在咬不盡所有。

芝士肉醬焗薯條
相當大份,薯條粗身但略嫌不夠脆身,不過食起來都算有口感。
肉醬份量尚算足夠亦不膩,不用點茄汁已經好惹味。

蘑菇忌廉湯
粒粒磨菇碎加了黑松露一起烹煮,口感豐富香濃。
2021-11-17 479 浏览
今日又長征入屯門 本身諗住去黃金海岸睇日落既但係因為發生左啲小插曲 轉移左陣地去三聖睇完日落搭輕鐵走人 朋友突然醒起安定站有呢間burger鋪好好食 就係咁我既晚餐就咁就決定左 唔洗左諗右諗個個burger都好似好吸引咁 個個都好想試最後選擇左牛油果軟殼蟹堡 +$22 小食餐A 炸芝士條+餐湯加勒比海牛堡+$18 小食餐B 蒜蓉包 + 餐湯今日既餐湯係黑松露野菌忌廉湯😍😍叫完餐等左十分鐘左右就拎得走人 搭車上朋友屋企食個湯睇得出既好足料 勁多菇 有黑松露味 好濃 牛油果軟殼蟹堡包住左一隻完整既軟殼蟹 隻蟹都有咁上下大細 唔係剩係得炸粉個包好軟熟 軟殼蟹香口 配埋新鮮生菜同番茄 食落一啲都唔會dry 加勒比海牛堡餡味好豐富 有菠蘿 煙肉 芝士 漢堡 生菜 番茄個包既有厚度 又有重量 個口擘到最大都咬唔哂漢堡好juicy 加埋配菜真係一流至於小食炸芝士條可能係外賣既緣故 食個陣唔夠熱 所以拉唔到絲🤦🏻‍♀️不過係炸得好脆好食既 下次外賣要自己用氣炸鍋返炸就正蒜蓉包我無試食 唔知好唔好食🙊
今日又長征入屯門 本身諗住去黃金海岸睇日落既

可能係外賣既緣故 食個陣唔夠熱 所以拉唔到絲🤦🏻‍♀️
不過係炸得好脆好食既 下次外賣要自己用氣炸鍋返炸就正

蒜蓉包我無試食 唔知好唔好食🙊
2021-10-26 395 浏览
鬍鬚仔既burger我敢話係大西北第一名!我心目中最抵最好食 CP值長佔榜首食過不下十次 好似十次有八次都係食至尊牛堡配料有煎蛋 好彩係會流心流到下面2幅圖咁樣(外賣翻屋企所以個bell有少少走樣)正常就係會煎熟蛋 但蛋黃都係好濃厚又gooey仲有蕃茄 生菜 大大塊車打芝士 煙肉 炸到金黃既洋蔥圈 同足40OZ既漢堡扒 咬落去啖啖肉汁so juicy🤤💛 一拎起手 就feel到敍手 個burger 層層叠叠到鬼死咁厚🤪 個口稍為細小小都咬唔曬成個!加埋蜜糖芥末醬汁 同肉汁既鮮味相得益彰🤟🏻每一啖都係no bullshit let’s go既天堂級享受😇個bell先賣$46 同其他同類舖頭比 簡直好似買一送一咁抵🤑🤑伸利 餐餐都自費 咁jeng shit既野食 窮都要頂硬上🤯 配餐就有好多款揀啦有樣缺點就係近幾次飲佢個無辜湯都偏粉同冇乜味🥲 可能多人嗌質素有啲唔穩定粗薯條又係必食 唔係港式粗薯手切扁扁既粗薯條 外脆入面食到充滿薯肉如果食過粗薯就推薦洋蔥圈🧅炸到金黃色加埋他他醬 肥仔至愛🤤 脆香雞翼個人認為一般 可以嗌翻其他特色芝士條 雞軟骨 沙律正常發揮 任君選擇🤩
鬍鬚仔既burger我敢話係大西北第一名!
我心目中最抵最好食 CP值長佔榜首
食過不下十次 好似十次有八次都係食至尊牛堡
配料有煎蛋 好彩係會流心流到下面2幅圖咁樣
(外賣翻屋企所以個bell有少少走樣)
正常就係會煎熟蛋 但蛋黃都係好濃厚又gooey

炸到金黃色加埋他他醬 肥仔至愛🤤
脆香雞翼個人認為一般 可以嗌翻其他特色
芝士條 雞軟骨 沙律正常發揮 任君選擇🤩

2021-09-16 416 浏览
呢度係今期好出名既漢堡小店四式芝士漢堡 配4安士澳洲漢堡扒 水牛芝 巴馬臣芝士,車打,混合芝醬3種芝士一種芝醬,夾埋生菜番茄加鬆軟多汁既漢堡扒 食到拉絲口感 麵包鬆軟 口感清爽不油膩,每一個都係新鮮製作,食到最高水準又熱辣辣另一份係煎蛋漢堡 漢堡洋蔥圈加煎蛋 咬開蛋黃係半熟少左芝士一份濃香但蛋黃既濕潤口感令味道更豐富套餐跟飲品同炸薯條一份 香脆可口粗身口感好等待時間約15分鐘,值得一試屯門鄉事會路2A號H.A.N.D.S商場2樓H216號舖評分8/10消費$120
呢度係今期好出名既漢堡小店
口感清爽不油膩,每一個都係新鮮製作,食到最高水準又熱辣辣
套餐跟飲品同炸薯條一份 香脆可口粗身口感好
等待時間約15分鐘,值得一試

屯門鄉事會路2A號H.A.N.D.S商場2樓H216號舖
評分8/10
消費$120
2021-08-08 625 浏览
(外賣平台價 🏍)四式芝士牛堡餐 $92個賣相就有少少衰🤏🏻😂食落芝士味濃不過係重味同易膩嘅芝士not bad geh~係一個好普通嘅cheese burger🤭韓式泡菜牛堡餐 $80好多泡菜就咁食係唔錯嘅 辣辣哋 又爽口只係夾落burger有啲衝擊咁樣比較下📝我都係鐘意我嘅cheese burger泡菜burger 我仲需要啲時間去接受👵🏻墨西哥脆辣雞堡餐 $82賣相最吸引好大塊炸雞雞味道我就無試到嚕黑松露芝士薯條 $47份量都幾多外賣雖然無咁香脆 但我好鐘意個醬黑松露味好香 仲甜甜哋好味好味跟餐小食:洋蔥圈同脆香雞翼我鐘意雞翼多啲好juicy好嫩滑至於是日餐湯係蘑菇湯難飲嘅程度唔係咁容易講得出
(外賣平台價 🏍)

四式芝士牛堡餐 $92
個賣相就有少少衰🤏🏻😂食落芝士味濃