2024-07-14
今日同朋友去左食鬼金棒!呢間拉麵店已經比我BOOKMARK左好耐!因為佢個芫茜拉麵相當出名😋去到餐廳已經見到坐滿人, 個個都好比心機食拉麵, 餐廳有吧枱同普通既枱,如果坐吧枱仲可以睇到師傅煮麵😆我同朋友叫左特製麻辣味噌拉麵:佢個湯相當濃郁, 而佢既麻同辣度都可以選擇, 入面既配料都好豐富有炒芽菜, 粟米仔, 仲有糖心蛋, 當然唔少得既就係佢既招牌厚切叉燒, 呢塊叉燒真係好正, 食落啖啖肉, 加上佢個粗身既拉麵, 相當之夾😍朋友係芫茜辣麻味噌拉麵: 果然好震撼!芫茜鋪滿左成個拉麵, 鍾意倡食芫茜既朋友就岩晒!其本上每一啖都可以食到芫茜, 朋友都唔執輸加左隻糖心蛋, 佢個流心真係掌握得好好🥰另外, 我地仲叫左一客餃子, 呢個真係必叫, 餃子皮夠晒薄, 仲有熱辣辣, 真係大愛❤️
我同朋友叫左