2022-06-16
今日同朋友試吓呢間居酒屋🏮 ,喺商場入邊,容易搵到,裝修非常有東瀛風味,有五六張枱係卡位,方便聊天傾偈🤪佢有單叫同埋二人套餐,我哋兩個今次就試吓散叫!全部都係網上用QR code落單,方便快捷~首先送上北海刺身丼,材料豐富,有帶子、劍魚腩、吞拿魚蓉、三文魚子等等,新鮮又好味😋又叫咗啲串燒🍢🍡試吓,牛舌同埋蘆筍豬肉卷牛舌厚切,牛味十足,啖啖肉 好彈牙!蘆筍豬肉卷,燒得好香嘅豬肉包上一條條柔嫩嘅蘆筍,口感十足!最後叫咗個雲台☁️壽喜鍋一齊share,呢個真係必叫之選,肉類我哋揀咗安格斯牛小排,一上枱嘅時候我哋已經哇一聲,好大個棉花糖喺上邊,一圈圈⭕️,又靚又吸睛!打卡之選!棉花糖融化咗之後同湯底融為一體,湯底甜甜地,再配上極多配料 例如豆腐、蔬菜冬菇等等,安格斯牛小排好大碟,脂肪均衡,肉味十足~! 呢個壽喜燒超級飽肚,極力推薦!
又叫咗啲串燒🍢🍡試吓,牛舌同埋蘆筍豬肉卷
牛舌厚切,牛味十足,啖啖肉 好彈牙!
蘆筍豬肉卷,燒得好香嘅豬肉包上一條條柔嫩嘅蘆筍,口感十足!