2019-04-27
網上介紹,三五知己就約出來,遊車河來到。過左流浮山,都開左好一段路,路邊狗仔好得意,唔怕車仲跟住車。招牌好大,都易揾到門口的花都好吸引。 可惜下雨,我地唔可以坐出面露天。 最初不比我地坐入面,話有人包左塲,但都無人。 外面有無頂棚,唔通淋住雨食 好彩有个似係老板的人,叫我地入塲內坐。 供應餐的好似小食部,收銀及點餐取餐對住外面露天,背面响室內塲,推開窗室內就可以取塲。其實都可以响室內那邊點餐,卻要我地行返出去外面點餐付錢只賣公仔面,公司三文治,小食及飲品,有點失望。 隨便點了一份公司三文治及4杯咖啡。 都等左超過10分鐘,因景觀開揚,下住雨天氣順舒,有點耐性等著。 三文治係即煮,好熱及新鮮,味道唔錯。咖啡係煮完兩杯,煮再杯。 但值得等下。這裡好似還在自己裝修及開拓環境。遲下可能會仲好點。
招牌好大,都易揾到
咖啡係煮完兩杯,煮再杯。 但值得等下。
這裡好似還在自己裝修及開拓環境。
遲下可能會仲好點。