2022-07-11 167 浏览
唔同選擇嘅熱狗,總有一款啱你我係芝士愛好者,當然揀咗芝味熱狗,三重芝士,諗番都流口水🤤芝士濃郁,攞上手一路食都一路流緊出嚟,而且價錢合理,真係抵到爛!必會回頭之選!
唔同選擇嘅熱狗,總有一款啱你

我係芝士愛好者,當然揀咗芝味熱狗,三重芝士,諗番都流口水🤤

必會回頭之選!

2022-06-19 203 浏览
想食佢哋嘅熱狗好耐,但好多時都係晏晝,想搵個坐得低嘅地方。呢晚放工要去市中心買啲嘢,就買隻熱狗做晚餐。睇餐牌見到款式唔少,我嘅選擇困難症又發作。見澳式風情熱狗係Best Seller,芝士、菠蘿、煙肉都啱食,就叫咗呢個,另加$15轉套餐,點咗細薯條加罐裝Zero。睇到個廚房,所有柯打都係即叫即整嘅。薯條即炸,連條腸都係落咗單先開始煎,加上客人唔少,所以等得比較耐先有得攞。搭埋車返屋企,打開嗰陣個熱狗同薯條凍咗了,但正正咁更加見真章。熱狗包邊仍然脆,入面都仲係軟嘅,唔係焾咗嗰種,而係似日式麵包嗰種軟。睇海報話佢哋啲包唔係攞貨,而係自設工場整。薯條係脆得嚟唔硬嗰隻。雖然話薯條係攞貨,但攞邊隻貨、會唔會炸過頭唔夠身就有關了。呢個我覺得都幾好食,如果有其他特色醬應該更好食。有機會要再試吓。

細薯條(跟餐)
2022-06-10
20 分钟 (外卖自取)
細薯條(跟餐)
2022-06-03 164 浏览
今日經過屯門,有朋友推薦依一間熱狗好好食,所以決定嚟試吓。😋😋餐廳嘅裝修偏向美式,裏面有好多位俾顧客企喺度食,可惜冇位坐。餐牌偏向簡潔,但係望落都好好食😋 最後我揀咗佢餐牌推薦嗰個best seller「火炙芝士辣肉醬熱狗」套餐:加配薯條+汽水,啱晒我啲選擇困難症嘅食客🤣 我帶返去公司嘅時候,熱狗同薯條仲好熱。熱狗同廣告一樣,爆曬醬,食落去口感好滿足。而且熱狗大大個,所以都幾抵食。薯條方面,外賣返到公司都唔淋,炸得都幾鬆脆。食完今次之後,我諗我之後有機會嘅話,一定會再encore!

我帶返去公司嘅時候,熱狗同薯條仲好熱。

10 分钟 (外卖自取)
午餐
  • 火炙芝士辣肉醬熱狗
2022-05-31 120 浏览
唔講唔知,疫情放寬時成日食外賣,食得最多既莫過於齊柏林熱狗🌭️外國生活開,唔係漢堡就熱狗,要整得出係外國隨意一間熱狗店的味道,非齊柏林莫屬。今次點了我偏愛的德國酸菜熱狗🌭️,而朋友就點了佢熱愛的芝味熱狗🌭️,唔好睇小細細個熱狗,其實都好足料好滋味。首先講我喜歡的德國酸菜真係好正宗,配搭彈牙的熱狗腸,加上一條酸黃瓜🥒,唔洗食德國菜都食到德國風味。芝味熱狗更唔洗講,厚厚的芝士係麵頭,咬落去淡淡芝士,難怪朋友讚不絕口。另外我們點了小吃有必選的黑松露薯條,脆脆的薯條配上濃郁的黑松露醬,好味到不能說笑,完全係黑松露控的恩物。野銀方面真係好特別,菊花茶就飲得多,第一次飲菊花味的汽水,正宗菊9氣🥹完全係配搭熱狗的絕配飲品。另外呢度仲有好多小食,例如香脆薯餅同冰菠蘿都係我最愛,齊柏林仲有自己生產的熱狗包,$8 勁抵,買返屋企自己整熱狗都得,喜歡食熱狗既朋友就不容錯過啦。
2022-05-20
2022-05-25 51 浏览
寫著澳洲的風味, 我諗都無諗就選擇。(5⭐️最高)澳式風情熱狗(5⭐️)當中包括材料有芝士, 煙肉,菠蘿,千島醬及紐倫堡腸。 咬落好似每一口都係肉😂但因為有菠蘿, 感覺又好juicy , 但我比較喜愛紐倫堡腸🥰, 因為比較幼身。香腸除了用上基本調味料, 同時亦加上馬鬱蘭這特別香料, 令熱狗再次升華,這種香料中和了腸 的肥膩感, 但唔會蓋過豬肉味,入口後仍有淡淡清新香味。 Fish and chips (5⭐️)無鹽粗薯條,配上千島茄汁, 真係一絕。 有三條手指炸魚, 咬落唔會梅梅的👍🏻, 藉得一試
寫著澳洲的風味, 我諗都無諗就選擇。(5⭐️最高)

澳式風情熱狗(5⭐️)
澳式風味

Fish and chips (5⭐️)
Fish  and  chips
澳式風味
Fish  and  chips
  • 澳式風情熱狗
2022-05-18 53 浏览
有一陣子冇食齊柏林嘅熱狗了 估唔到原來而家出咗咁多新item🤓今次去咗佢哋屯門錦薈坊分店 舖位比較大 裝修相對較別緻🎀仲設有站立用餐區 方便即買即食😌咁就可以避免拎返屋企食已經凍晒-齊柏林嘅熱狗包係自家廠房香港製造🇭🇰採用純天然紐西蘭牛油 不含防腐劑 更加以日式湯種方式製作 香甜鬆軟 仲可以單購熱狗包返屋企自己整熱狗🌭每個只係$8 每間分店均有發售💁🏻‍♀️-今次嗌咗之前從未試過嘅兩款熱狗 分別係田園同酸菜 仲+$15轉咗餐😉見到有海報介紹菊9汽汽水同黑松露薯條 個名咁盞鬼 好好奇咩味 就叫埋嚟試下😝-🌭田園風味熱狗 $38 (+$15轉餐)果然即食同拎返屋企先食差好遠🥺個包邊位烘到有少少燶邊 入口仲係脆脆地😍叫得田園風味 入面嘅蔬菜同番茄食落都好fresh 椰菜仲切到一絲絲 特別有口感😋條腸亦都好彈牙 面頭嘅千島醬同沙律醬酸酸甜甜好開胃~-🥔薯餅呢個係跟餐嘅小食 薯餅趁佢仲熱辣辣食先係最正 薯餅都幾大塊 唔錯唔錯👍🏻-🥤菊9汽汽水 +$8叫套餐再加$8 就可以試到佢哋新出嘅菊9汽汽水🤪包裝罐設計得好可愛 中間有隻臘腸狗放緊屁(氣體)🤣好代表到齊柏林熱狗 味道exactly係有汽版銀菊露

🌭田園風味熱狗 $38 (+$15轉餐)

🥔薯餅

🥤菊9汽汽水 +$8
叫套餐再加$8 就可以試到佢哋新出嘅菊9汽汽水🤪包裝罐設計得好可愛 中間有隻臘腸狗放緊屁(氣體)🤣好代表到齊柏林熱狗 味道exactly係有汽版銀菊露 低糖之餘 仲有助平肝明目 消暑解毒 緩解壓力😌食住熱狗飲就係爽🤤

🌭德國酸菜熱狗 $40
熱狗入面加入大量嘅酸菜👀中間就夾咗紐倫堡腸 食落口感好豐富 酸菜加埋芥末 酸度會比較高😗旁邊仲有條細酸青瓜 鍾意再酸啲可以夾埋一齊食

🍟黑松露醬大薯條 $30
薯條用返熱狗盒去裝 證明份量真係唔惹少🤯食薯條最棹忌食到最後唔夠醬蘸 喺呢度就唔使擔心呢個問題 佢哋俾咗兩兜黑松露醬😲而佢哋嘅黑松露醬加入咗15%高濃度黑松露製成 黑松露味濃得嚟又唔會好漏 薯條都炸得又香又脆🍟

🧋回憶港式奶茶 $20
奶茶係齊柏林自家品牌「齊茶」嘅出品😙同樣無添加防腐劑 茶味香濃 飲完又唔會好口渴 價錢又唔貴 值得encore☺️
大家應該都留意到最近佢哋出埋scones 見到佢哋咁多新搞作 戥佢哋開心😄
2022-05-13 57 浏览
齊柏林齊柏林熱狗店而家愈開愈多,價錢唔貴,但口卑好唔錯,難得屯門開咗間,今日就去試下佢係咪真係咁好食。今次就揀咗去錦薈坊附近即齊柏林,餐廳面積幾大,不過大部分食客都係買外賣為主。今日放工都幾肚餓,我地兩個人決定食多少少,叫咗兩隻熱狗同兩份薯條!😝😝澳式風情熱狗 入面包括左芝士 、煙肉 、 菠蘿 、千島醬及紐倫堡腸,依個配搭真係好夾呀!我覺得好似夏威夷 pizza嘅熱狗版🤪🤪🤪佢既菠蘿同千島醬令熱狗味道偏甜,再配上紐倫堡腸同芝士😍😍😍真係超級好味呀!😋😋德國酸菜熱狗不很不讚佢地個面包係做得幾好,鬆軟得黎食到有少少甜味。而且店員將熱狗包烤到有少少燶邊,更添口感同香味。酸菜既份量好多,有效地減低咗熱狗既油膩感,配埋煙肉同紐倫堡腸,非常惹味。如果覺得酸菜唔夠,仲隨餐附送多條酸瓜架!🤪🤪芝士煙肉薯條 落單果陣見佢,二話不説就叫咗!依個薯條好多拉絲嘅芝士,再配上煙肉同埋蕃汁!真係又邪惡又好好食呀☺️☺️☺️ 我地亦都叫埋佢既黑松露醬大薯條,薯條好大盒,佢地都好細心比咗兩盒黑松露醬比我地,唔會食到一半冇晒野點。薯片非常厚切,而且外脆內軟。松露醬既香味好足,唔會太咸,好唔錯。😍😍最後,我地叫咗款好得意既野飲
齊柏林

德國酸菜熱狗

芝士煙肉薯條

最後,我地叫咗款好得意既野飲,叫菊9汽😂姐係有汽既銀菊露。味道好特別,又帶清香既銀菊露味,加上係低糖既,大家可以試下呀!😇😇
2022-05-12 44 浏览
🌭墨西哥勁辣雞堡$40墨西哥辣椒滿滿的鋪在熱狗上,刺激! 配上清新的烤菠蘿和香脆的炸雞,超級滿足!🌭火炙芝士辣肉醬熱狗 $42齊柏林名物,大大條粗荷蘭腸,淋上大量的芝士、濃郁的辣肉醬、生洋蔥和黃芥末,口感好豐富,CP值極高。🍟黑松露醬大薯條 $30黑松露醬和薯條是天作之合!黑松露味很香,個醬超滑,一定要試!一盒薯條份量好多,兩個人分剛剛好,不知不覺就送晒入口。跟餐(+15)🌽牛油粟米食少少粟米,感覺健康。🥤菊9汽汽水銀菊露汽水,第一次見,好得意,一入口已經好夠汽,之後是完整的銀菊露味,同埋同熱狗薯條又幾夾,有趣的中西合璧。必試呀!🌭熱狗包($8)見到有得單獨買齊柏林自家廠房生產熱狗包,才$8個,立即入手一個!明天自己試下整熱狗。
🌭墨西哥勁辣雞堡$40

🌭火炙芝士辣肉醬熱狗 $42

🍟黑松露醬大薯條 $30
黑松露醬和薯條是天作之合!

跟餐(+15)
🌽牛油粟米
食少少粟米,感覺健康。

🥤菊9汽汽水

🌭熱狗包($8)
呢排慣咗去 #齊柏林 店舖買佢哋自家工場生產嘅熱狗包做第2朝早餐嚟食!🤫$8 一個淨熱狗包,無論即買即食,抑或第2朝早先食,口感都鬆軟!不過除咗熱狗,今次J妹想介紹吓銀菊露味汽水、黑松露醬大薯條俾大家!🍟 黑松露醬大薯條 $30香濃嘅黑松露醬有2盒,粗薯條份量多,呢對拍檔拼埋都只係30大元咋!好味又抵食!🌭 火炙芝士辣肉醬熱狗 $42鍾意辣辣哋肉醬嘅話,唔好錯過!😚辣肉醬加埋芝士,再加少少黃芥末,配粗荷蘭腸同洋蔥,濃郁!🌭 田園風味熱狗 $38大大啖千島醬,加少少蛋黃醬,甜甜酸酸嘅味道,仲有蕃茄、洋蔥、青瓜配法蘭克福腸,食落開胃!好fresh!好食!+$15 Combo套餐 (加配小食+飲品)揀咗牛油粟米杯,再 +$8將原本套餐嘅汽水升級為「菊9汽」😆 銀菊露味汽水,又幾得意喎!飲落有汽,又有陣陣清新嘅銀菊露香,而且唔太甜,低糖配方幾好!🐓 辣雞扒 $15一塊$15,兩塊$24脆卜卜,味道香辣惹味_______________齊柏林熱狗店 (錦薈坊) (屯門)屯門屯隆街1號錦薈坊地下101-102號舖_______________

🍟 黑松露醬大薯條 $30

🌭 火炙芝士辣肉醬熱狗 $42
鍾意辣辣哋肉醬嘅話,唔好錯過!😚
辣肉醬加埋芝士,再加少少黃芥末,配粗荷蘭腸同洋蔥,濃郁!

🌭 田園風味熱狗 $38

+$15 Combo套餐 (加配小食+飲品)
揀咗牛油粟米杯,

🐓 辣雞扒 $15
一塊$15,兩塊$24
脆卜卜,味道香辣惹味

_______________

齊柏林熱狗店 (錦薈坊) (屯門)
_______________
黑松露醬大薯條
菊9汽
火炙芝士辣肉醬熱狗
田園風味熱狗
辣雞扒
2022-05-06
2022-03-18 78 浏览
星期六出去買嘢順便買外賣返屋企食😊係齊柏林熱狗🌭️ 本身好想試齊柏林熱狗同燒賣皇后Crossover嘅燒賣熱狗 但係已經售罄左 所以就試咗其他味道😌仲有其他小食可以選擇紐約辣味熱狗🌭️ 裏面嘅料有炒洋蔥 同埋 匈牙利腸再加上茄汁 同埋 特製辣青芥辣加埋一齊食真係超惹味!😍而且口感方面仲更豐富❤️仲唔好太辣👍🏻大家都啱食😋法式風情熱狗🌭️邪惡又帶點開胃嘅芝士菠蘿😍配埋香香嘅紐倫堡腸👍🏻再加上千島醬✨食得邪惡得黎 帶點酸酸甜甜嘅味道😋加埋超正嘅紐倫堡腸🤤真係好易入口又啱食❤️ 雞塊-九件佢地嘅雞塊一樣好香脆而且食落好多肉😋每一件都做得好好❤️啱哂鍾意食雞塊嘅👧🏻芝士辣肉醬薯條一條條薯條拎起都有埋芝士拉絲😍睇到都覺得邪惡又吸引❤️再加上薯條仲做得香脆✨配埋野味嘅辣肉醬😋食落帶點辣味同埋肉嘅香味令到成個薯條都充滿最正嘅味道口感仲做得好好添😎回憶·傳統港式奶茶 (換購價:$20)英女王·伯爵奶茶(換購價:$15)兩隻奶茶都一樣用上100%斯里蘭卡茶葉😍每日新鮮香港製造 全人手沖製較濃郁同埋香醇❤️兩隻飲落都好香好正😋
星期六出去買嘢順便買外賣返屋企食😊

配埋野味嘅辣肉醬😋
食落帶點辣味同埋肉嘅香味
令到成個薯條都充滿最正嘅味道
口感仲做得好好添😎

回憶·傳統港式奶茶 (換購價:$20)
英女王·伯爵奶茶(換購價:$15)
兩隻奶茶都一樣用上100%斯里蘭卡茶葉😍
每日新鮮香港製造 全人手沖製
較濃郁同埋香醇❤️
兩隻飲落都好香好正😋
2022-03-06 78 浏览
好耐無食齊柏林嚕好多熱狗同小食選擇依間仲有個打卡位嗌咗一家人下午茶嘅份量美國洋蔥圈熱狗 $36(洋蔥圈、芝士粉、特色燒烤醬、法蘭克福腸)燒烤醬好正 好濃郁買完一路行已經聞到好香 同熱狗好夾加埋洋蔥圈 口感豐富啲 而且又可以解一解膩唔錯唔錯下次會嗌多醬 就更加正澳式風情熱狗 $38(芝士、煙肉、菠蘿、千島醬、紐倫堡腸)略略燒過嘅芝士 帶點煙燻味 又唔會好膩仲有啲菠蘿清新吓套餐 +$12(細薯條、粟米)粟米好甜9件雞 $20日式芥末蛋黃醬 +$3蛋黃醬好味辣雞塊 (2件) $24好有驚喜辣得好惹味 咬落又夠juicy英女王伯爵茶 +$20伯爵茶味都幾濃
好耐無食齊柏林嚕
好多熱狗同小食選擇
依間仲有個打卡位
嗌咗一家人下午茶嘅份量

美國洋蔥圈熱狗 $36
(洋蔥圈、芝士粉、特色燒烤醬、法蘭克福腸)
燒烤醬好正 好濃郁
買完一路行已經聞到好香 同熱狗好夾

加埋洋蔥圈 口感豐富啲 而且又可以解一解膩
唔錯唔錯
下次會嗌多醬 就更加正

澳式風情熱狗 $38
(芝士、煙肉、菠蘿、千島醬、紐倫堡腸)
略略燒過嘅芝士 帶點煙燻味 又唔會好膩

仲有啲菠蘿清新吓

套餐 +$12
(細薯條、粟米)
粟米好甜

伯爵茶味都幾濃
2022-02-19
下午茶
2022-02-17 49 浏览
其實我最想試佢既燒賣熱狗,但佢無曬🥲🥲一直都好中意食、識我都知我唔食腸,所以正常都唔食熱狗,係齊柏林我先會食熱狗係最人氣,因為佢既芝士好正,仲配埋肉醬,極之邪惡又好正既系列,好似食緊肉醬意粉既包咁,好滿足加$12可以配兩個小食同一個野飲好抵囉,係12蚊咋,當然食我好中意既薯條,佢嘅醬真係好好食😋所以食齊柏林必食薯條🍟仲食埋唔洗去m記早餐都食到既薯餅,抵到爆炸,平時m記就咁薯餅都過$12🥲🥲 薯餅仲要返到屋企都仲好脆,唔似m記短路程都淋曬大雞塊好正,雖然比想像中細,但佢無骨既話份量唔算細,但係佢好食過其他快餐店,皮粉唔多,而且好脆,肉滑,辣辣地好香。雞塊,超級推介,好食過一間由細到大食既連鎖店,又係返到黎都勁脆系列,唔識講之真係好出色薯格,純粹因為耐冇食過而點,我覺得正常野😅齊茶新野,兩個味,港式奶茶同伯爵茶奶茶,自從冇晚市,我真係極之少飲奶茶了,所以而家每次飲親嘅時候都覺得係好懷念嘅感覺,港式奶茶真心好好飲
其實我最想試佢既燒賣熱狗,但佢無曬🥲🥲

加$12可以配兩個小食同一個野飲

薯格,純粹因為耐冇食過而點,我覺得正常野😅

齊茶
2022-02-15 39 浏览
#pb食在屯門人氣熱狗店🌭相信好多人都食過今次介紹嘅呢間熱狗店😋 佢係香港有好多間分店 淨係屯門都已經有3間分店❤️ 佢主要做外賣 依家疫情咁嚴重 得閒外賣番屋企食就最岩啦👍🏻本身係想試下佢最新推出嘅燒賣熱狗 好似幾特別😍 可惜去到嘅時候佢賣哂 唯有食番其他熱狗啦🥰.除左新推出嘅燒賣熱狗之外 佢另外有9款熱狗 價錢$32-$42不等😋 加$12就可以配兩款小食或飲品🥰 佢嘅9件雞塊 & 辣雞塊都好出色👍🏻 另外佢仲推出左兩款新飲品 - 齊茶 可以用換購價換購😍🔹火炙芝士辣肉醬熱狗🌭推介❤️ 呢款入面有芝士、辣肉醬、生洋蔥、黃芥末、荷蘭腸😋 滿滿嘅芝士、辣肉醬舖面 好足料 而且超級惹味😍 辣肉醬唔會好辣 唔食辣嘅人唔使太擔心🤪 中間夾住嘅荷蘭腸都好大條🥰 女仔食一個絕對夠飽👍🏻🔹澳洲風情熱狗🌭呢款入面有芝士、煙肉、菠蘿、千島醬、紐倫堡腸😋 呢款比較似Pizza嘅Hawaii批🤪 同樣都有滿滿嘅芝士舖面 不過呢款食落就冇辣肉醬果款咁重味😍 我中意食紐倫堡腸 咬落好juicy👍🏻🔹9件雞塊(燒烤汁)🐣雞塊食落偏乾身 不過$20 9件都幾抵食😋🔹辣雞塊🐣推介❤️ 1件$15 2件$24👍🏻 咬落幾
#pb食在屯門
人氣熱狗店🌭

🔹火炙芝士辣肉醬熱狗🌭
🔹澳洲風情熱狗🌭

🔹9件雞塊(燒烤汁)🐣
雞塊食落偏乾身 不過$20 9件都幾抵食😋
🔹辣雞塊🐣
推介❤️ 1件$15 2件$24👍🏻 咬落幾juicy 有少少辣味😋

🔹齊茶 - 回憶🇭🇰
推介❤️ 呢款係港式奶茶 絕對係香港回憶😍 飲落夠滑身 茶底幾濃😋 茶、奶味幾平衡 唔會有苦澀味👍🏻
🔹齊茶 - 英女王🇦🇺
推介❤️ 呢款加左我最愛嘅伯爵茶落去😍 飲落同樣夠滑身 再加上淡淡伯爵茶香👍🏻

整體✨ 平靚正之選❤️ 難怪佢全港有40幾間分店🥰 價錢好親民 食一隻熱狗 + 兩款小食 最平只係$50 但係絕對夠飽😋 熱狗隻隻都好足料👍🏻 新推出嘅齊茶真係幾正😍

齊柏林熱狗店 (錦薈坊) • 🤝🏻🤪
#pb支持黃店💛
2022-02-10
下午茶
2022-02-13 30 浏览
依家外賣買多咗,有時食到都唔知買乜好🤷🏻‍♀️近日係屯門錦薈坊地下試過呢間Zeppelin Hot Dog又幾好味😋後來返查原來全港九龍新界有成三四十間分店,平時都無留意添😜真係總有一間係你左近😆呢間本身有幾個企位食因疫情現在就唔可以了。點餐後等候時間也很快,大概10分鐘就有得拎👍🏻🧋「齊茶」英女王伯爵奶茶 換購價$20(原價$25)另有一款係回憶即是港式情懷味道。齊茶是100%斯里蘭卡茶葉,每日新鮮香港製造。味道:嘩!估唔到咁好飲,好香既伯爵茶味,又香又滑,茶味濃郁,仲掂過茶餐廳嗰啲,必飲。好後悔應該買埋另一隻港式奶茶啦!🌭士林原味熱狗$32熱狗很大隻,醬汁芝士份量滿滿,非常足料。有茄汁、黃芥末、酸瓜醬、燒烤汁、芝士粉、匈牙利腸,食落有少少辣味,非常惹味😋是best seller之一。🌭澳式風情熱狗$38有芝士、煙肉、菠蘿、千島醬、紐倫堡腸,個包好軟熟同烤到有dd 微燶,紐倫堡腸好juicy,再有一層厚厚既熱熔芝士同碎煙肉鋪上面,成個組合都好夾,難怪也是best Seller 啦!🍟芝士辣肉醬薯條$28不吃辣既人都handle到啲辣肉醬,滿滿的芝士+肉醬,好滋味😋薯條返到屋企雖然淋咗,

🧋「齊茶」英女王伯爵奶茶 換購價$20(原價$25)

🌭士林原味熱狗$32

🌭澳式風情熱狗$38

🍟芝士辣肉醬薯條$28
不吃辣既人都handle到啲辣肉醬,滿滿的芝士+肉醬,好滋味😋薯條返到屋企雖然淋咗,但依然好吃😍

🧅飛船小食杯 $28
貪呢款可試晒三種炸嘢,有洋蔥圈、雞塊、薯格。洋蔥圈勁脆,正😄雞塊色澤金黃,乾身不油,外皮薄脆,好食過m記嗰啲🤫薯格淋咗感覺就一般。

2022-02-12 30 浏览
💛屯門外賣熱狗🌭️九件雞雞餐(德國咖喱茄汁)$23金黃香脆嘅外皮,咬落去肉汁滿滿嘅雞肉,口感剛剛好唔會太厚肉,再加配咖哩汁,濃烈得嚟又唔會搶走雞味,仲有小小甜味更加香口入味。火炙芝士辣肉腸熱狗 $42唔食得辣嘅朋友要留意,雖然唔係去到大辣級別,不過夠晒惹味都有少少搶口,再配埋溶芝士簡直天衣無縫!澳式風情熱狗 $38對比呢一款熱狗又係另一個味道,蒜蓉加上芝士係完美無缺,仲要有菠蘿係入面,將幾種不同嘅味覺調理得剛剛好,入口唔會覺得核突反而愈食愈開胃!牛油粟米杯 +$6鮮甜嘅新鮮粟米,加上充足牛油撈埋一齊,大大份夠抵食!Chok Chok 薯條 芥末紫菜味 +$11芥末紫菜加薯條估唔到咁配合,仲要新鮮熱辣嘅薯條沾上之後入口更加香味,粉嘅份量夠一盒薯條,仲可以加埋茄汁都係一個新鮮嘅配搭!英女王伯爵奶茶 +$20回憶懷舊港式奶茶 +$15兩款奶茶都係不同嘅口味,入口回甘之餘又唔會太甜,比較推介我會揀伯爵奶茶,味道會慢慢滲出淡淡茶香,再配埋野食好夾!齊柏林熱狗店 (錦薈坊) (屯門)屯門屯隆街1號錦薈坊地下101-102號舖
💛屯門外賣熱狗🌭️

九件雞雞餐(德國咖喱茄汁)$23

火炙芝士辣肉腸熱狗 $42

澳式風情熱狗 $38

牛油粟米杯 +$6
鮮甜嘅新鮮粟米,加上充足牛油撈埋一齊,大大份夠抵食!

Chok Chok 薯條 芥末紫菜味 +$11

英女王伯爵奶茶 +$20
回憶懷舊港式奶茶 +$15

齊柏林熱狗店 (錦薈坊) (屯門)