2022-06-20 33 浏览
今日放工食咗呢間𝗔 𝗕𝗼𝘄𝗹呢到係有自選同set好咗嘅餐 如果唔想煩係可以選招牌bowl 咁今次我就自選Bowl 款式都多嘅 感覺都幾健康同埋好足料份量好多 食唔哂 主要吸引到我食係因為呢到有牛油果🤣1.) 𝐁𝐨𝐰𝐥底簡咗稻庭凍烏冬 2.) 𝐌𝐚𝐢𝐧主菜: 慢煮牛柳配秘製蕃茄醋3.) 𝐒𝐢𝐝𝐞𝐬配菜: 半個牛油果 - 不過我地見到佢比我地個半個牛油果爛爛地 佢都即肯換比我地 但就唔夠熟 有少少生 4.) 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞醬汁: 櫻花蝦芝麻醬整體上都唔錯用料新鮮嘅!

1.) 𝐁𝐨𝐰𝐥底簡咗稻庭凍烏冬
2.) 𝐌𝐚𝐢𝐧主菜: 慢煮牛柳配秘製蕃茄醋
4.) 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞醬汁: 櫻花蝦芝麻醬
整體上都唔錯用料新鮮嘅!
外卖自取
2022-06-16 49 浏览
最近keep fit,同男朋友講夜晚去食夏威夷魚生飯,佢當堂鞋口鞋臉!入面睇完個Menu,當堂成個醒哂!原來日頭sell健康的A bowl,晚市係咁邪惡!又有Burger 又有炸野 !不過就冇左夏威夷魚生飯,要食就只能外賣!被殺了一個措手不及的我當堂嚇一跳!唔怕唔怕,仲有一個keep fit之選:沙律!呢到嘅沙律唔係一般的凱撒沙律etc,而係係沙律菜上自選topping香煎吞拿魚配芒果莎莎/韓式三文魚配自家泡菜沙律芒果莎莎清新香甜!令我驚喜的是佢自家泡菜好好食!仲有D刺身魷魚係入面!諗返起都想再食!炸魷魚圈配泰式風味蛋黃醬魷魚圈炸得金黃,冇甩皮甩骨,不油膩泰式風味蛋黃醬味道甜甜地,幾開胃美國芝士煙肉牛肉漢堡配自家製海膽鹹蛋黃醬大過我兩個拳頭的漢堡,非常JUICY ,一路食D肉汁一路走出黎牛味都幾濃,另加左炒蘑菇,口感味道都好豐富!KEEP緊FIT嘅我只能睇住男友自己鯨吞一個
最近keep fit,同男朋友講夜晚去食夏威夷魚生飯,
佢當堂鞋口鞋臉!
入面睇完個Menu,當堂成個醒哂!
不過就冇左夏威夷魚生飯,要食就只能外賣!
香煎吞拿魚配芒果莎莎/韓式三文魚配自家泡菜沙律
諗返起都想再食!
炸魷魚圈配泰式風味蛋黃醬
魷魚圈炸得金黃,冇甩皮甩骨,不油膩
泰式風味蛋黃醬味道甜甜地,幾開胃
美國芝士煙肉牛肉漢堡配自家製海膽鹹蛋黃醬
牛味都幾濃,另加左炒蘑菇,口感味道都好豐富!
KEEP緊FIT嘅我只能睇住男友自己鯨吞一個
2022-06-04 45 浏览
由餐廳名睇得出佢地主打既係poke bowl,佢地亦提供多款burger。放工時段後少好多人,唔洗排隊,店內既霓虹燈同音樂充滿住酒吧氣氛,令人好放鬆餐廳提供幾款招牌bowl,以不同刺身為主題,亦可以自選各款主食配料,今次我就自選三文魚壽司飯+沙律菜配紫薯沙律同雜菇,每種配料帶來唔同嘅口感同埋風味,而柚子蛋黃醬香甜清新,令刺身同配菜都昇華唔少,而我最鍾意既係紫薯沙律,食落好似食緊雪糕咁,配上蘋果粒粒,唔會太甜又有肉桂清香,絕對係必選配菜我地仲點左特級黑毛和牛漢堡包,配上咗岩漿芝士汁,食落唔會太膩,令burger更加juicy。和牛非常厚身,而且生熟程度啱啱好,非常滿足。呢間餐廳好多配料都係自家製造,帶來特別既poke bowl風味,佢地亦有唔同素食選擇,適合既朋友,下次黎既話特別想試佢地既吞拿魚配芒果莎莎

好少係上環,前一排咁岩經過上環做嘢,經過一間好Chill嘅餐廳🍴餐廳主打Poke Bowl好吸引我😍成個餐廳以深藍色為主調,餐廳Logo係一隻海豚🐬好得意,門口有個四人檯窗台位,好有度假風,餐廳內仲有吧台位,雪櫃好多手工啤酒🍻選擇,餐廳提供日本菜,多國菜同漢堡包🍔佢哋嘅Bowl可以自選主菜,配菜,配料同醬汁,自由搭配自己鐘意嘅食材都幾有新意~我就揀咗餐牌本身就搭配好嘅👇A.K-Pork Bowl $88份量好足,俩個人都可以分,食材有毛豆,三文魚🍣紅洋蔥🧅秘制泡菜,櫻花🌸魷魚🦑日本溫泉蛋🥚加上壽司飯同日式千島醬伴勻一起食健康又美味😋脆炸魚柳芝士煙肉漢堡🍔$88魚🐟柳表皮香脆嫩口,加上芝士同煙肉一起,口感滿分💯

A.K-Pork Bowl $88

脆炸魚柳芝士煙肉漢堡🍔$88
魚🐟柳表皮香脆嫩口,加上芝士同煙肉一起,口感滿分💯
2022-05-19 50 浏览
成間舖頭都有好Chill嘅氛圍,門口有好靚嘅喇叭播歌,門口左邊仲有勁大個酒櫃!本地製作嘅啤酒,日本清酒,水果酒第應有盡有,勁多選擇。建基於今日我係減肥狀態,所以都係下次先飲酒啦沙律菜底+白松露將慢煮雞胸+日本蜜糖燒南瓜+日本溫泉蛋+牛油果+黑椒檸檬頂級冷壓橄欖油=$120壽司飯底+黑椒香煎吞拿魚芒果莎莎+炒雜菇+蟹籽+日式和風明太子醬=$104。食咗上邊兩個配搭,每一種菜式各自都好好味。尤其是蜜糖燒南反,平時唔係好食南瓜嘅我都食咗成舊!白松露慢煮雞胸勁重味,配沙律菜真係一流!

等候时间
10 分钟 (堂食)
2022-05-14 559 浏览
一到夏天就好想食啲清新啲嘅野!無意中發現原來上環有間poke bowl~就入去試下!餐廳唔算大~ 大約坐到二十幾人除咗poke bowl呢度仲有burger!佢地有幾款配搭好的 bowl,啱晒選擇困難症嘅人!我今次就揀咗自選bowl,由bowl底、主菜、配菜、醬汁同配料都可以自由選擇~ 每款都係唔同價錢~ 自由配搭啱自己嘅口味我今次揀左兩碗完全唔同嘅bowl~ 喺Menu度用筆揀好就可以出去落單俾錢第一碗🥗Bowl底:我揀咗壽司飯+沙律菜($30)主菜:吞拿魚($32)配菜:日本蜜糖燒南瓜($22)日本溫泉蛋($14) 蟹籽 ($12)醬汁:金柚柚子蛋黃醬配料:全選: 紫椰菜、青瓜粒、甘筍絲、蛋絲、秘製脆脆好鍾意食呢種魚生飯poke bowl~ 感覺好健康清新~ 而且口感好豐富~ 又食咗好多菜好健康咁~ 夏天唔想食啲咁熱嘅嘢, poke bowl就啱晒~ 而且可以自己揀想食嘅配料~自由度好高! 次次都可以有唔同配搭! 好鍾意呢隻柚子蛋黃醬! 酸酸甜甜好清新開胃! 一半飯一半菜, 唔想食咁飽就啱晒!第2碗🥗 Bowl底:稻庭冷烏冬 ($28)主菜:三文魚($32)配菜:山藥芥末八爪魚 (
一到夏天就好想食啲清新啲嘅野!
無意中發現原來上環有間poke bowl~
就入去試下!
餐廳唔算大~ 大約坐到二十幾人
除咗poke bowl呢度仲有burger!
佢地有幾款配搭好的 bowl,啱晒選擇困難症嘅人!
我今次就揀咗自選bowl,
第一碗🥗
Bowl底:我揀咗壽司飯+沙律菜($30)
主菜:吞拿魚($32)
醬汁:金柚柚子蛋黃醬
配料:全選: 紫椰菜、青瓜粒、甘筍絲、蛋絲、秘製脆脆

一半飯一半菜, 唔想食咁飽就啱晒!

第2碗🥗
Bowl底:稻庭冷烏冬 ($28)
主菜:三文魚($32)
配菜:山藥芥末八爪魚 ($22) 粟米($8)
醬汁:日式風明太子醬 全要配料
配料:全選!
呢碗成個底都係烏冬,比較唔似我食開嘅poke bowl~ 有啲似撈烏冬咁! 明太子醬我個人覺得有啲滯~ 可能係食唔慣咁多醬~下次我會叫醬汁分開上!

另外加左香蕉奶昔($16)同檸檬水($8)

奶昔超大杯!! 香蕉味超濃~好滑~奶味好香!
呢度仲有好多款酒~ 不過因為今日揸車所以就唔飲啦! 下次再嚟試
2022-05-12 34 浏览
今日突然好想食番個大漢堡,於是系OpenRice看看上環有咩推介,結果被我搵到有漢堡包賣既A Bowl餐廳。餐廳底色以藍白色為主,夏日熱浪嘅裝修,店舖內有窗口位,也有高臺,BAR 枱等。呢度有幾款burger,和牛、炸魚柳、豬扒、素漢堡都有,亦有可先選菜式低卡低脂Poke Bowl。不過我就揀左澳洲黑毛特級和牛漢堡,加多$28有套餐有薯條,再轉特飲牛油果鮮奶奶昔就加多$24。亦有提供唔同啤酒,清酒,手工啤等。特盛全熟和牛,成個包都包唔住D牛肉,個漢堡又勁高,配上日本太陽蛋,爆醬芝士煙肉汁,大大咬落去,成口都係牛肉,勁滿足食落好夾!薯條炸到乾身又夠厚,一啲都無濃,就一定要跟餐因佢嘅份量都好多。牛油果鮮奶奶昔,高鈣低脂之餘,牛油果又香。仲以外賣紙杯形式方便拎走。而家拎走仲88折。

而家拎走仲88折。
2022-05-07 28 浏览
同朋友跑完步去到上環,發現呢間bowl原來開咗堂食舖,上次食過勁大份又健康(balance同多蛋白質),最適合做完運動食~我嘅fish bowl, 好多魚生粒(大粒), 半個完美牛油果,半隻溏心蛋,仲有自選配菜同醬, 揀咗紫生菜,蛋絲同青瓜粒,金柚柚子蛋黃醬。超大份,如果唔係跑完黎食,應該會食唔晒!可以叫佢少汁,有d多。食到呢個位已經有d飽朋友食呢款protein bowl, 雞胸,燒牛肉,燒南瓜,毛豆,半熟蛋,蟹籽,配蛋絲,紫椰菜同甘旬絲。櫻花蝦芝麻醬有少少truffle, 同d肉勁夾!!!雞胸超級滑!完全唔咸,燒牛肉係真正嘅燒牛油,都係有醃但唔咸唔重味,毛豆同燒南瓜都係my fav😍兩碗我都啱食哈哈近乎無糖嘅凍香蕉奶昔,飲落好似飲緊奶咁舒服,香蕉味好重!配餐加$16,好似無冰?但係凍嘅。

食到呢個位已經有d飽

雞胸超級滑!

2022-05-04 27 浏览
近排gym room岩岩先開返,好多人都肥左唔少,外食族要減肥都幾頭痕,咁岩俾我搵到呢間好健康嘅夏威夷蓋飯,除左飯之外,仲可以揀沙律,實在係減肥人士嘅福音見到佢啲burger都好吸引,不過我都減緊肥,留待下次再試座位與座位之間距離好闊落,坐落幾舒服,唔會有壓迫感,就算一個人食都非常舒適自在而且裝修都好潮,且少有地呢度竟然有酒類飲品提供,搞到我都好想飲返杯。Menu除左有預設嘅蓋飯set之外,仲有自選不同配料,非常人性化,我就揀左沙律菜做底,主菜吞拿魚、炒雜菇同埋蟹籽,醬汁方面 揀左 黑椒檸檬頂級冷壓橄欖油,靚油脂係對減肥非常有幫助配料當然要全選啦~估你唔到個Bowl都幾大下,而且每樣配料都係好新鮮,吞拿魚size岩岩好一口一啖,好方便食,再配上酸酸的醬汁真係非常開胃,好開心減肥都可以食好西,雜菇好juicy而且一d都唔油,上面輕輕有少少七味粉調味,好味之餘亦唔會為身體造成額外負擔,上面嘅脆脆都好夾,有少少似玄米味道,大愛性價比真係超高,雖然係沙律,但係都爭d食唔曬下次絕對要再encore

見到佢啲burger都好吸引,不過我都減緊肥,留待下次再試

我就揀左沙律菜做底,主菜吞拿魚、炒雜菇同埋蟹籽

配料當然要全選啦~

性價比真係超高,雖然係沙律,但係都爭d食唔曬
下次絕對要再encore
2022-05-03
2022-01-03 652 浏览
今次起上環見到間fusion bowl!! 之前起美國都試過類似嘅,所以心思思想試下,想念下之前去美國既情境!除左預設既bowl,仲有自選menu,款式幾多,可以選擇自己喜歡的食材店內有個大酒櫃,有好多不同的酒可以買Fish Bowl $98呢一個係魚生飯,主要嘅魚生材料係醃咗嘅三文魚魚生。其次配料包括有紫椰菜、甘筍絲、蛋絲、牛油果、秘製脆脆、半隻糖心蛋,同埋加咗秘製柚子豉油。睇相望落去份量非常之多。呢個魚生飯材料豐富,魚生味道幾好,同配料好夾,有不同的口感,每啖都有不同的食物,味道豐富。加上柚子豉油嘅味道,食落開胃。日本溫泉蛋香辣牛肉飯 $98之後就叫咗個日式同中式嘅fusion菜試吓!呢個丼飯配合左中式製法嘅香辣牛肉,同埋加咗日式溫泉蛋。牛肉係辣既,但幾香,又有啲日本牛肉汁味,辣中帶甜。撈埋日式溫泉蛋,好有日本風味飯粒夠多汁,而且有好多雜菌和菜炸薯條配黑蒜醬 $48見到呢個炸薯條可以配黑蒜醬覺得非常特別,所以叫嚟試吓!炸薯條新鮮炸,所以熱辣辣,同埋脆卜卜,黑蒜醬嘅蒜味非常濃郁,適合愛蒜之人!除了黑蒜醬,還有很多醬汁選擇,有些醬汁都好特別,留待下一次再試。

店內有個大酒櫃,有好多不同的酒可以買

Fish Bowl $98
呢一個係魚生飯,主要嘅魚生材料係醃咗嘅三文魚魚生。

日本溫泉蛋香辣牛肉飯 $98
之後就叫咗個日式同中式嘅fusion菜試吓!
呢個丼飯配合左中式製法嘅香辣牛肉,同埋加咗日式溫泉蛋。

飯粒夠多汁,而且有好多雜菌和菜

炸薯條配黑蒜醬 $48

見到呢個炸薯條可以配黑蒜醬覺得非常特別,所以叫嚟試吓!

• Fish Bowl
2021-12-22 90 浏览
想輕食又飽肚,選A bowl就冇錯啦!餐牌除了有小食俾你送啤酒外,還有唔想煩揀選的招牌bowl,亦都可以自由配選bowl。我就自選了兩個bowl。自選bowl  (1)Bowl底:壽司飯加沙律菜~飯粒煙韌、沙律菜新鮮。主菜:1)黑椒香煎吞拿魚配香芒莎莎~吞拿魚微辣。2)焦糖蘋果南瓜紫薯蓉沙律~蘋果爽脆、南瓜軟腍和紫薯甜美。醬汁:櫻花蝦芝麻醬配料:紫椰菜、青瓜粒、甘筍絲、蛋絲、秘製脆脆~紫椰菜冇苦味;青瓜粒很爽口;甘筍絲和蛋絲很香;秘製脆脆必食。自選bowl  (2)Bowl底:壽司飯加沙律菜主菜:1)白松露醬慢煮雞胸~雞胸很嫩滑,有陣松露的香味。2)日本蜜糖燒南瓜~南瓜遠腍,超級甜美。醬汁:夏日芒果Wasabi醬~這個醬汁必選,芒果酸甜適中透着Wasabi點點的辣味,為整個bowl帶來一種清新的感覺。配料:紫椰菜、青瓜粒、甘筍絲、蛋絲、秘製脆脆一碗看似簡單的bowl,但可以食得好飽。

想輕食又飽肚,選A bowl就冇錯啦!

我就自選了兩個bowl。

自選bowl  (1)

Bowl底:壽司飯加沙律菜~飯粒煙韌、沙律菜新鮮。

主菜:1)黑椒香煎吞拿魚配香芒莎莎~吞拿魚微辣。
2)焦糖蘋果南瓜紫薯蓉沙律~蘋果爽脆、南瓜軟腍和紫薯甜美。
醬汁:櫻花蝦芝麻醬

自選bowl  (2)

Bowl底:壽司飯加沙律菜

主菜:1)白松露醬慢煮雞胸~雞胸很嫩滑,有陣松露的香味。
2)日本蜜糖燒南瓜~南瓜遠腍,超級甜美。
配料:紫椰菜、青瓜粒、甘筍絲、蛋絲、秘製脆脆

一碗看似簡單的bowl,但可以食得好飽。
2021-12-22 69 浏览
🌕Hello我係Moon🌕Fusion 呢一個字恰好可以應用喺衣食住行, 當中梗係以食為最緊要, 😍是要看想下一間餐廳有多重國家嘅嘢食,感覺就好似更大嘅滿足感。今次嚟到上環a bowl , 🙌🏻雖然個名好簡單但裏面食嘅嘢卻係多籮籮😛😛自家製人氣紫薯南瓜蓉多士, 😍相信喺出面都極之難食到, 😋除咗賣相色彩繽紛之外更重要係紫薯同埋南瓜蓉嘅份量都有一定厚度,😝再加上兩樣咁軟林林又帶點香嘅食材擺落脆卜卜嘅多士度, 就形成咗濃密嘅脆,😎紫薯嘅顆粒感同埋南瓜蓉嘅綿密確係一個絕佳配搭😏芒果蝦多士配芫荽牛油果醬, 🤩芒果配蝦絕對係為呢一個寒冬帶嚟溫暖嘅感覺,芫荽絕對係令人又愛又恨,😇但配合左牛油果醬就令到芫荽味嘅重口味大大降低左,😛無論鍾唔鍾意芫荽都好都會樂意接受呢一個味道, 食起上嚟就有大自然嘅感覺,😁芒果同蝦帶有甜味,😎另外牛油果醬夠晒濃郁又帶嚟更濃厚嘅質感,最後芫荽就成為左一個好特別嘅收尾,😜睇落好簡單嘅配搭但食起上嚟又真係有一番滋味😌秘製泡菜辣三文魚卷, 😆融合咗日本同韓國嘅元素喺入面,😏喺卷嘅頂部就有飛魚子再配合泡菜三文魚,更有味蕾嘅衝擊效果, 😳鹹辣嘅組合亦都係新鮮嘅配搭,😂最重要都係要趁
🌕Hello我係Moon🌕

自家製人氣紫薯南瓜蓉多士,

秘製泡菜辣三文魚卷,
更有味蕾嘅衝擊效果, 😳鹹辣嘅組合亦都係新鮮嘅配搭,😂最重要都係要趁新鮮去食咁先品嚐到最佳嘅享受,
🤓滑捋捋嘅三文魚在品嚐埋卷入面嘅青瓜,格外清爽😜

🌕最後MoonMoon真係好滿意依間餐廳!創新得嚟又好味🌕

2021-12-16 201 浏览
香港而家愈嚟愈流行Poke Bowl夏威夷魚生飯🥣我自己都好鍾意食😛最近去咗上環嘅a bowl,佢哋提供日本菜,多國菜等😍而且重有酒飲添🍻夠晒chill🥳佢地有多款signature bowl提供🤩好似k-pop bowl、tun-pop bowl、fish bowl、吉列海鮮bowl、日本溫泉蛋香辣牛肉飯等等,樣樣都好吸引😍不過我今次就揀咗自選bowl,bowl底、主菜、配菜、醬汁、配料都可以自己揀🤩自由配搭自己鍾意嘅食材😚Bowl底:壽司飯/沙律菜/壽司飯+沙律菜/稻庭冷烏冬/長通粉主菜:三文魚、吞拿魚、慢煮牛柳配秘製蕃茄醋、白松露醬慢煮雞胸、帆立貝、秘製洋蔥香料蝦、黑椒香煎吞拿魚配芒果莎莎配菜:日本蜜糖燒南瓜、梅酒蜜漬去皮車厘茄、焦糖蘋果南瓜紫薯蓉沙律、三文魚籽、炒雜菇、毛豆、日本溏心蛋、日本溫泉蛋、山藥芥末八爪魚、日式山椒燒秋葵、粟米、牛油果(半個)、蟹籽醬汁:金柚柚子蛋黃醬、日式和風明太子醬、夏日芒果wasabi醬、金柚柚子蛋黃醬(辣)、櫻花蝦芝麻醬、特級魚生豉油、黑椒檸檬頂級冷壓橄欖油(沙律專用)、蜜糖意大利黑醋醬(沙律專用)配料:紫椰菜、青瓜粒、甘筍絲、蛋絲、秘製脆脆、全

配料:紫椰菜、青瓜粒、甘筍絲、蛋絲、秘製脆脆、全選

Bowl 色彩繽紛影相好靚😍我揀咗我最鍾意嘅帆立貝同牛油果🤩重有日本溏心蛋都好正🤤醬料就揀咗櫻花蝦芝麻醬,似平時食開嘅芝麻醬,而個底我就揀咗長通粉,好少地方會有得揀長通粉加上都鍾意食通粉,連埋配料一齊食好好味👍🏻

脆炸薯條

自家製豆乳海鮮味噌湯

2021-11-29
👉上環新店《A Bowl》,最啱放工飲嘢、醫肚一次過。好方便,唔使周圍走🤗.📌吉列海鮮Bowl $78 ~ 炸蝦🍤、炸吉列𧐢🦪各2⃣️隻。。香口炸物,加入大量沙律菜🥬正好平衡一下罪惡感😬📌柚子味噌野菜燒三文魚扒飯 $98 ~ 野菜鮮甜,香氣撲鼻,即炒夠鑊氣。燶邊三文魚皮脆肉嫩,溫泉蛋蛋汁香濃,撈飯1⃣️流👍📌自家製豆乳海鮮味噌湯 $28 ~ 超足料海鮮湯,每啖充滿蜆、蝦、菇,濃厚豆乳香。跟餐$28,超值😊📌脆炸單骨雞翼 $78 ~ 翼如其名,果然脆炸,超級香脆熱辣辣,單骨易食仲有豐富肉汁,前菜之選!👏
📌吉列海鮮Bowl

香口炸物,加入大量沙律菜🥬正好平衡一下罪惡感😬

燶邊三文魚皮脆肉嫩,溫泉蛋蛋汁香濃,撈飯1⃣️流👍

📌自家製豆乳海鮮味噌湯

2021-12-06
📌自家製豆乳海鮮味噌湯
  • 📌柚味噌野菜燒三文魚扒飯
2021-12-13 42 浏览
見到附近開左呢間碗飯專門店🍚有得Mix and Match各種配料😋 比起其他Salad Bowl同Poke 店 呢度既各種配料唔係淨係菜咁Dry🥬 每款調味都別有心思💕健康又好味 Lunch 同Dinner 都可以一試🌤唔想煩選擇既就可以好似我咁揀推薦既配搭😅⭐️ Chef's Bowl 🍲大廚推薦就係咩都有🤩 主菜可以自選 我揀左雞胸🐔 嫩滑又充滿蛋白質💪🏻 原來用左白松露醬慢煮🍄 充滿矜貴既松露香 配菜同樣有亮點✨ 蕃茄仔用左梅酒蜜漬 帶淡淡酒清香🍸 南瓜紫薯沙律味道都好天然🍠 帶點焦糖香⭐️ Gilette Seafood Bowl 🍱喜歡香口野既一定要嘗試🥳 日式風味既醬汁加上半流心蛋 好有道地深夜食堂既Feel🍳 炸蝦裡面竟然仲係好彈牙 🍤 唔係雪藏Level 炸蠔雖然唔算大隻但都好新鮮🦪⭐️ Soy Milk Seafood Miso Soup 🍼極度推薦‼️ 涼涼既秋天飲返啖即刻暖笠笠🔥 好似日本既豆乳鍋 淡淡既豆乳味配上海鮮既鮮味意外地夾🌊⭐️ Mixed Berry Smoothie 🍓冰感偏重🧊 但係食到好天然既莓果味 🍇

⭐️ Chef's Bowl 🍲

⭐️ Gilette Seafood Bowl 🍱