2022-05-07 28 浏览
同朋友跑完步去到上环,发现呢间bowl原来开咗堂食舖,上次食过劲大份又健康(balance同多蛋白质),最适合做完运动食~我嘅fish bowl, 好多鱼生粒(大粒), 半个完美牛油果,半只溏心蛋,仲有自选配菜同酱, 拣咗紫生菜,蛋丝同青瓜粒,金柚柚子蛋黄酱。超大份,如果唔系跑完黎食,应该会食唔晒!可以叫佢少汁,有d多。食到呢个位已经有d饱朋友食呢款protein bowl, 鸡胸,烧牛肉,烧南瓜,毛豆,半熟蛋,蟹籽,配蛋丝,紫椰菜同甘旬丝。樱花虾芝麻酱有少少truffle, 同d肉劲夹!!!鸡胸超级滑!完全唔咸,烧牛肉系真正嘅烧牛油,都系有腌但唔咸唔重味,毛豆同烧南瓜都系my fav😍两碗我都啱食哈哈近乎无糖嘅冻香蕉奶昔,饮落好似饮紧奶咁舒服,香蕉味好重!配餐加$16,好似无冰?但系冻嘅。

食到呢个位已经有d饱

鸡胸超级滑!