2014-12-28
我是十分懶打字的人,對這餐廳評價三個字:冇下次!上菜速度慢: 和男友每人叫了一個$79+$15的 All Bay Breakfast, 等了至少20分鐘,成間餐廳坐滿都祗係得10~12個客人食物ok~d沙律菜又黄又乾:我對食物要求唔算高,基本上腸仔,煙肉,火腿,炒蛋果d唔太loan我都覺得好食~ 所以我覺得食物ok~ 唯一必需要講就係.....d沙律菜又黄又乾~ 睇見都唔開謂~唔要仲好~重點 <<< 超大油煙味>>> :今次push我呢個懶人寫咁多字,係 因為原本放假諗住食個 relax late breakfast~ 但係d油煙仲勁過食韓燒~ 在"漫長"嘅等餐過程中,我lum過好多次想走~唉~費事咁衰,唯有頂住~ 快快脆食完~ 成身油煙味~😷😷 好似食完韓燒咁~如果我早知咁大油煙味~我去大家樂叫兩set tea combine黎食仲Relaxxx~😤
上菜速度慢:
食物ok~d沙律菜又黄又乾:
重點 <<< 超大油煙味>>> :
但係d油煙仲勁過食韓燒~
在"漫長"嘅等餐過程中,我lum過好多次想走~
唉~費事咁衰,唯有頂住~ 快快脆食完~
成身油煙味~😷😷 好似食完韓燒咁~