2024-05-16 557 浏览
第二次食,平日晚上不用等位,食物上菜速度快,質素合格,賣相吸引,但味道普通,沒有驚喜,員工有禮,環境清靜乾淨,餐飲要左凍蜜桃茶,桃味香不太甜,甜品巴斯克芝士蛋糕令人失望。
2024-05-16
湯及麵包
適逢10周年+屯門新店開業‼️ b.o.t.h. EATERY推出限定 3 重優惠, 包括 10 周年限定拉花咖啡驚喜、$10 優惠價餐點及指定甜品買一送一優惠🎉❤️🔽$10驚喜優惠🔽📅5 月 10 日👉🏻意大利辣肉腸菠蘿薄餅🍕📅5 月 13 日至 17 日(5 月 15 日佛誕除外) 👉🏻卡爾谷煙燻車打芝士牛肉漢堡🍔📅5 月 20 日至 24 日👉🏻炸希臘芝士田園沙律 或雀眼椒香辣雞翼🐣📅5 月 27 日至 31 日👉🏻羅馬凱撒沙律 配糖心蛋 🥗或 香脆拉絲芝士條🧀🔽買一送一甜品優惠🔽ᴍᴏɴ👉🏻蛋酒吉士布丁🍮ᴛᴜᴇ👉🏻熔岩提拉米蘇梳乎厘班戟🥞ᴡᴇᴅ👉🏻朱古力布朗尼配雪糕球🍨ᴛʜᴜ👉🏻蘋果肉桂卷🍽️ꜰʀɪ👉🏻巴斯克芝士蛋糕配丹麥藍芝士醬🍰ꜱᴀᴛ👉🏻蘋果肉桂卷🍽️ꜱᴜɴ👉🏻墨西哥油條🥨**佛誕及母親節除外‼️新店開幕更特別新推多款分享菜式🥰❤️大推外脆內嫩的秘製「法式慢煮五香脆皮焗鴨 配烤蔬菜焗薯角、香草青柑橘燒汁」‼️‼️真!外脆內軟嘅口感,加上用柑桔燒汁,隔離仲配咗粒小柑桔,完全唔會油膩👏🏻👏🏻又多汁🤤🤤另一款大推係蛋酒吉士布丁🍮但就可以自己唧上去,布丁重蛋香,外形又靚😍打卡able📸📸呢度環境舒適

🔽$10驚喜優惠🔽

ꜱᴜɴ👉🏻墨西哥油條🥨
**佛誕及母親節除外‼️

新店開幕更特別新推多款分享菜式🥰

另一款大推係蛋酒吉士布丁🍮
但就可以自己唧上去,布丁重蛋香,外形又靚😍打卡able📸📸

呢度環境舒適,設計延續了家中後院 BackyardoftheHouse 的主題概念,結合自然元素、綠色植物、自然風格照明和材料👏🏻位置亦都闊落,適合一家大細或者同朋友相聚🤗嚟緊仲會推出兒童套餐喔🫢😍
午餐
用餐优惠
試食活動
2024-05-08 302 浏览
星期日午飯時間,見冇人排隊,即管試試新店。店內簡約裝修,感覺不錯😀自助點餐,非常方便👍🏼店內音樂非常大聲,坐一陣就版嘈音轟到頭痛,還好向服務員提出後,音量明顯調細了。點了兩個餐,份量、汁都比較少!薯菜好差!不知道重炸咗幾次,硬到咬唔入,好失望😔三文魚扒還不錯,厚身,煎得剛好,唔會太乾太硬👍🏼牛扒好多筋,食到一口渣,唔多掂!蘋果紅茶、蜜桃紅茶:味道偏淡最值得讚嘅係服務員態度非常好👍🏼
星期日午飯時間,見冇人排隊,即管試試新店。

店內簡約裝修,感覺不錯😀

自助點餐,非常方便👍🏼

點了兩個餐,份量、汁都比較少!
薯菜好差!不知道重炸咗幾次,硬到咬唔入,好失望😔

三文魚扒還不錯,厚身,煎得剛好,唔會太乾太硬👍🏼

牛扒好多筋,食到一口渣,唔多掂!

蘋果紅茶、蜜桃紅茶:味道偏淡

最值得讚嘅係服務員態度非常好👍🏼
2024-05-05
2024-05-07 374 浏览
一直都會久不久就光顧B.O.T.H. ,皆因屬有質素保證之選餐廳。是日與友人第二次到新開業的屯門分店,上次的體驗是,食物質素中上,但服務有很大進步空間,店員上菜時,是不會說話的,而且,沒禮貌地表示要求客人幫忙上菜。是次再到訪,就是相信營運會有所改善,二人共點了兩個午餐及一個小食。#燒焗橙香三黃雞配烤蔬菜焗薯角 + 青檸梳打 $154#德州烤芝士牛肉堡 + 蜜桃紅茶 另加配 #黑松露薯條 $126燒焗橙香三黃雞配烤蔬菜焗薯角:雞肉有肉汁,不會有乾的問題,而且味道調配符剛好,不過過鹹,是可以再吃之選。另加配的黑松露薯條小食份量都不少,是幼身的薯條,香脆微微黑松露味。而等待了35分鐘,吹促了2次單後,德州烤芝士牛肉堡終於上菜,只能相信廚房是漏了單吧。漢堡是這定店的招牌菜,但這次的漢堡包身是凍的,而漢堡扒都不是熱的,有點吃不出溫度,真的不知原因及大失所望,是放涼了嗎?真心希望這家分店營運上可以盡快提升,包括最基本的服務。

#燒焗橙香三黃雞配烤蔬菜焗薯角 + 青檸梳打 $154
燒焗橙香三黃雞配烤蔬菜焗薯角

德州烤芝士牛肉堡

真心希望這家分店營運上可以盡快提升,包括最基本的服務。
2024-05-04
燒焗橙香三黃雞配烤蔬菜焗薯角
2024-05-01 479 浏览
個人覺得呢間鋪頭麻麻地,價錢偏貴。服務人員態度唔太友善,等左成個鍾先上到菜,其間去問職員點解咁勁。 職員態度勁唔友善,只係講「整野食都要時間架,唔係一叫就變到出黎,要等係好正常」!唔會再去幫襯!至於食物質素方面,我覺得係一般般,唔會好好食,又未至於去到垃圾級別。份量方面都算係多既,2個人叫左1個pizza 1個意粉 2份小食 1個甜品 都算食得係飽的。鋪頭裝修環境都係可以的,環境唔太差。最主要係職員態度差,等食物時間勁耐! 唔會再幫襯,價錢仲唔係平果種!
個人覺得呢間鋪頭麻麻地,價錢偏貴。

唔會再去幫襯!

鋪頭裝修環境都係可以的,環境唔太差。

食左個pizza,  一個意粉,  2個小食,  一份甜品
  • 食職員點態度都夠晒飽啦!
屯門市中心西餐選擇不多,其中一些西餐連鎖,價格中挺,但不知為何味道比商業區的分店明顯差,lunch人頭200食hea野。抱住試下心態,試呢間新開的,見平平地唔抱希望,點知有驚喜。今個月已經食過幾次,平均lunch人頭120, 水準比上述hea野優勢許多。唯獨咖啡味淡,叫普通茶飲好啦。最愛是burger, 首先係又香又軟果種old school burger包,肉厚又夠肉味,佢有隻款係德式肉醬,唔係好多餐廳會有,味道有似墨西哥肉醬,好惹味。薯條就普通,叫過一次就冇再叫。其他意粉,意大利飯,小食等都好味,水準隱定。
唯獨咖啡味淡,叫普通茶飲好啦。
其他意粉,意大利飯,小食等都好味,水準隱定。
艾斯阿格芝士牛肉漢堡
2024-04-27
艾斯阿格芝士牛肉漢堡
2024-04-12 462 浏览
行街見到呢間餐廳新開試業🎊,今次就約埋成班朋友一齊食飯順便慶祝生日🥂🥂餐廳面積頗大和空曠,所以座位坐得舒適,一班朋友傾計聲浪大少少都唔驚🙈🌾先黎餐湯🥣配蒜蓉多士🥖叫左幾款脆口小食share 食(雞翼🍗、黑松露薯條🍟、芝士條🧀、羅馬菜沙律🥗)~⭐慢煮豬仔骨 >> 啖啖肉,有煙燻的味道,夠哂味⭐冬陰功意粉 >> 有幾隻已剝殼大蝦,椰香味重,微微辣辣⭐卡邦尼意粉 >> 腩肉條鹹鹹香香,加上什菌條,好有咬感⭐大板燒風味pizza >> 有原隻八爪魚🐙、粟米、海量既木魚配埋燒汁,好有大板燒風味⭐燉牛面肉risotto >> 好多配料,燉飯不會過濕,保持口感⭐肉眼扒>> 肉味重,如果再加多少少鹽或配醬汁食會更好(先吃為快...無影相)餐廳環境裝潢簡單整潔,座位坐得好舒服,整體食物質素唔錯,上菜速度都幾快。成餐飯大家都食得好開心,好豐富🍻🍻切餅費$80,店員仲好細心係個蛋糕隔離幫手加左粒士多啤梨同蠟燭🍓+以上係試業菜單++期待正式營業後有更多的新菜式+++繼續支持本地用心經營的餐廳!

先黎餐湯🥣配蒜蓉多士🥖

⭐慢煮豬仔骨 >> 啖啖肉,有煙燻的味道,夠哂味

⭐冬陰功意粉 >> 有幾隻已剝殼大蝦,椰香味重,微微辣辣

⭐卡邦尼意粉 >> 腩肉條鹹鹹香香,加上什菌條,好有咬感

+以上係試業菜單
++期待正式營業後有更多的新菜式
+++繼續支持本地用心經營的餐廳!
2024-03-08
庆祝纪念
生日
2024-03-26 506 浏览
行過路過見到有新店,剛好老公想食漢堡包,見試業中帶住2個小朋友價錢不算高又坐得舒服就走入去試下,其實都幾好食,與同場成日排隊嘅「B店」相似,份量唔算細,都食到好飽,質素尚算有誠意,希望試業後繼續保持,依家屯門每逢假日都好靜,都希望可以有好嘅餐廳繼續係香港,所以支持下唔知店舖試業後價錢如何,希望唔好太貴啦,呢個價錢對我黎講剛剛好,其實跟餐重有一個餐湯無影到相,埋單390左右,個甜品我覺得好食,大家可以試下
2024-03-24