2020-01-10 2093 浏览
冷盤選擇夠多,凍蝦青口翡翠螺之外有日本毛蟹,非常驚喜基本刺身種類都有, 即叫即切,非常新鮮兩款外國生蠔即開即食,食得安心熱葷有炭燒蔬菜羊扒, 結婚都有兩三款海鮮, 燒比目魚同清酒煮尤其好味雪糕任食
冷盤選擇夠多,凍蝦青口翡翠螺之外有日本毛蟹,非常驚喜
基本刺身種類都有, 即叫即切,非常新鮮
兩款外國生蠔即開即食,食得安心
雪糕任食
2020-01-04 2068 浏览
依到有生豪、刺身、凍蝦、凍蟹、凍螺,其他凍盤,依依個價錢是不錯。又不用排隊,拎多幾轉生蠔都得。可能因為咁,食完要坐一陣去洗手間,始終路途遙遠。另外熱食也不錯,魚、蘑菇湯,都算滿意。仔仔說燒茄子好味。正日生日的,都有一個cake 仔,點下蠟燭。雪糕都有很多款比你揀,如薄朱古力、雙重朱古力、雪芭,仲有朱古力噴泉。而且仲有馬卡龍,不過拎晒再無fill 到。成個環境都係靜,好舒服;仲有無敵海景。返左整個星期工,望下海景吹吹風,舒服!

另外熱食也不錯,魚、蘑菇湯,都算滿意。仔仔說燒茄子好味。

而且仲有馬卡龍,不過拎晒再無fill 到。

2020-01-04
庆祝纪念
生日
用餐优惠
優惠券
2019-12-24 1610 浏览
食物質素高,牛排好食,伴菜好食,魚不錯,份量十足,有少量前菜,沒有刺生沙律菜新鮮,車厘茄好味,有movienpack 雪糕,但只有2球供應沒有餐飲只有咖啡同茶包自助
2019-12-18 1522 浏览
今次同同事一齊黎食半自助餐,慶祝聖誕節,事隔一個月再嚟,好多食物都煥然一新,無論係salad Bar 和主菜都換上部分新嘅菜式,令我哋覺得一啲都唔覺得悶!今次我哋五個人叫咗五個主菜,每樣都可以試到!換上的菜式,例如牛面珠燈,紅酒朱肋骨,都好好味!不過本人最鍾意嘅,都係香噴噴炭燒牛扒!希望下次再嚟都唔會失望!😋😋😋去到甜品區,多咗糯米糍,仲有朱古力噴泉添!雪糕就一定冇得輸,雖然只限每人兩球,不過由於太多好野食,所以都好滿足了!

2019-12-17 1678 浏览
今日下午跟同事一起開餐,雖然食物唔算多,但食物好新鮮,抵贊!👍🏻因為半自助式,所以自己可以揀自己鍾意食既主菜,我覺得佢地既牛扒好好食,如果黎食,一定要試,而佢哋既沙律吧既菜都好新鮮,我係沙律怪,所以都食唔試。💪💪💪
2019-12-17
2019-12-14 1428 浏览
平日時間來試semi lunch buffet, 因位置較吊腳問題,大多數顧客都自己揸車來,可享免費泊車。自助食品款式雖少,但意外地有幾款食物很啱我口味。忌廉蘑菇湯好香好濃,是打碎了蘑菇的那款,可惜要留肚,只能喝了一大碗。另外有炒雜菌,亦是我喜歡的食物,炒炒得很乾身,好味。沙律菜款式亦有兩款,另外還有煙三文魚。主菜意外地很好味及配菜也很可口。點了牛扒及海鱸魚。牛扒點3成,肉味濃唔乾,煎得香,唔錯。最喜歡煎鱸魚,很香口,墊底薯蓉好好味,最驚喜還墊了一大塊啡菇,啡菇吸了鱸魚的香味,又焗得很入味很淋,雖然只是配菜,但完全做得很有誠意,不是普通速成的菜式。最是令我回味難忘,現在想起都想再食。最尾甜品附上一張咭仔,會送上兩球movenpick雪糕,心滿意足了。

2019-12-13 941 浏览
6點半嚟到,唔算多人,環境舒服。食物方面:有生蠔,新鮮,有兩款。慢煮牛排,好食。三文魚,白吞拿魚生鮮。bbq有羊架,好食。甜品有超過10款味的雪糕。400蚊1位的價錢,超值。
2019-12-12 1013 浏览
今天兩位朋友生日,所以再約埋一行十人嚟食自助餐,這裡環境唔錯近海邊,好好氣氛,餐廳還送一隻乳豬全體慶祝朋友生日,真的很開心,而且今天嚟有好多新款,即開生蠔、海鮮、不同芝士煙薰肉等食物,甜品不單有雪糕,還有其他甜點......
2019-12-12
庆祝纪念
生日
2019-12-10 892 浏览
真係好抵,呢個價錢有非常新鮮既生蠔食,非常之有海水鮮味。雖然食物種類唔算多,但係食生蠔都抵返曬😍😍侍應既服務態度非常之好,非常平而近人好有禮貌,我推介食朱古力蛋糕,好有朱古力味😊
2019-12-10 814 浏览
帶bb去幫長輩慶生,因為8點需要離開餐廳去其他地方,所以用app預約6點鐘,6點準時到餐廳先知原來食物6點30先會ready,正覺得莫名其妙,餐廳職員同我哋講「我哋全日都可以訂但食晚餐係6點半先開始,你要自己打電話過嚟問呀,我比張卡片你好冇?」真係好有禮貌跟住排咗個風口位俾我哋,因為驚bb凍親,未坐定就詢問可唔可以轉張枱,明明出邊只得我哋一張枱有人,餐廳職員竟然話full晒冇得轉,雖然過20分鐘後都係俾我哋轉,但真係好唔明白其實係有啲咩困難雖然「系統」有小小問題,但嘢食可以,風景靚,平價,唔太要求就算係ok囉!
真係好有禮貌

2019-12-08 833 浏览
在openrice網上訂位方便,仲有一張七折優惠券,平好多!!!荃灣地鐵站或荃灣西鐵站有穿梭巴士來往汀蘭居,每半小時一班,算方便。餐廳環境OK靚!可以睇到汀九橋夜景,影咗不少相。我們鍾意食慢煮牛排份量很足,多汁, 有炭燒的香味。 慢煮仲有豬肉和雞肉算多選擇。另外,三文魚扒多汁,肉質很嫩滑。阿仔喜歡pizza和咖喱飯,清酒煮蜆,曲奇餅。甜品的種類也很多,蛋糕也很不錯,好味。生蠔有兩款,算好新鮮,老公食咗好多次甜品好食雪糕好多選擇,下次會再來!

甜品的種類也很多,蛋糕也很不錯,好味。

生蠔有兩款,算好新鮮,老公食咗好多次
甜品好食
雪糕好多選擇,下次會再來!
2019-12-08
2019-12-08 566 浏览
生蠔🦪新鮮,有2個國家嘅選擇,法國🇫🇷及愛爾蘭🇮🇪口感豐富😋新鮮美味😋凍食頭盤有凍蟹🦀凍蝦🦐翡翠螺,新鮮鮮美😋不停供應,還有新鮮三文魚🍣選擇也有三款,有辣有唔辣,任君選擇熱盤選擇有中、西兩款湯,十幾款熱食(雞🐔魚🐟羊🐑牛🐂)應有盡有,肉類太多的話,雜菌類及新鮮蔬菜🥬也任你選擇甜品有雪糕🍦口味也有好多選擇,雲呢拿,朱古力,士多啤梨雪糕等等,蛋糕🍰也是一口蛋糕🍰超值之選👍

超值之選👍
2019-12-07 481 浏览
環境清靜 🤪舒服😌服務不錯👍🏻牛排🥩也ok 不過5成就熟咗少少沙律🥗吧也😋好多樣嘢食 靜靜地 午餐🥣👌🏻👌🏻有種類繁多雪糕,非常好味😋😋👏🏻仲有好多蛋糕同埋水果🥭🍍🍉🍎🍦🥧🧁🍰🍩🍪
環境清靜 🤪
舒服😌
服務不錯👍🏻
牛排🥩也ok 不過5成就熟咗少少
沙律🥗吧也😋好多樣嘢食
靜靜地
午餐🥣👌🏻👌🏻
有種類繁多雪糕,非常好味😋😋👏🏻
仲有好多蛋糕同埋水果🥭🍍🍉🍎🍦🥧🧁🍰🍩🍪
牛排好有炭燒味,有無敵大海景,仲有movenpick 雪糕😋😋。沙律非常新鮮,菜類種類很多,肉類新鮮好味,牛扒超級推介。甜品種類很多,仲有高級雪糕movenpick。
2019-11-29 947 浏览
今天來到這裏食半自助午餐,自助沙津吧款式有不少選擇, 有很多款式的麵包可以選擇還可以讓我們自助烘熱麵包,加上芝士的款式很多,也超級美味。我們點了不同的主菜,牛排份量很足,多汁, 有炭燒的香味。 薯條外脆肉暖三文魚扒多汁,肉質很嫩滑。西班牙海鮮飯, 味道可以,但是西班牙飯的青口只有殼,肉掉了出來。甜品的種類也很多,蛋糕也很不錯。半自助午餐雪糕只可換領兩球movenpick雪糕,若果可以有多幾球就好了。整體環境氣氛很好,但美中不足的是,我們看見有烏蠅在餐廳內。

三文魚扒多汁,肉質很嫩滑。

甜品的種類也很多,蛋糕也很不錯。

整體環境氣氛很好,但美中不足的是,我們看見有烏蠅在餐廳內。
Movenpick 雪糕
Movenpick 雪糕