2020-06-16
話說住係大西北既朋友同我講佢屋企附近有間餐廳d burger pasta同咖啡都唔算 叫我入去試下 本身已經有心理準備呢個只係佢呃我入去大西北搵佢呢個大懶蛇既技倆 點知道 食完之前 真係真係非常驚喜呀!不枉我專登搭左成個鐘車入去閒日既下晏去 所以唔洗等位 佢舖仔細細(不過幾好坐 唔迫)相信閒日lunch同午餐時間都應該要等幾耐我地叫左個經典漢堡Classic Burger(配薯條)同埋一個卡邦尼意粉Carbonara黎share食物既賣相同埋味道認真都唔錯 個burger咬落舊肉好Juicy好有肉味 唔會好似某d餐廳咁舊肉乾爭爭 而薯條亦好好味Carbonara都好好味好creamy 杯咖啡就不過不失啦重點係埋單為返每個人都只係幾十蚊 非常抵食
Carbonara都好好味好creamy
杯咖啡就不過不失啦