2022-01-01 35 浏览
Fantastic experience!We ordered a tiramisu, cappuccino and viva la Vida. Tiramisu had great flavours. If you like slightly more cake like texture this would be a good option. There isn’t much alcohol taste to it if you care about that. I had a wonderful oat milk base Cappuccino. The staff spoke to us saying that they had analysed the proportions between oat milk & expresso carefully. Can tell he spent the time on it. Viva la Vida was a refreshing drink. Slight orange like fragrant. Citrusy grape
Fantastic experience!

Citrusy grapefruit taste with slight impression of alcohol although it’s pure coffee - cold brew and espresso.
Ordered cos the name reminded me of the song. It does give a lively impression. I also liked the final touch of dried mandarin/ tangerine slice on top.
2022-01-01
下午茶
  • Coffee
2021-12-30 92 浏览
週六早上又到九龍城尋覓咖啡店。剛好想起南角道這間咖啡店,看到店舖寬躺休閒感十足,決定試試。早餐款式不算多,很快就決定好,主打咖啡種類不少,不飲咖啡的也有選擇。《焦糖香蕉酸種包》焦糖烤得香甜脆口,配上軟滑香甜的香蕉,及香濃花生醬,加上果仁碎撒上面,口感十足,底層配酸種包,中和上層的焦糖及香蕉的甜度,好甜吃的食客務必試試。《黑芝麻牛奶》店員說黑芝麻粉是由日本入口,特別香濃。果真沒令人失望,有濃濃芝麻香,也頗幼滑,不好咖啡的食客可試試。《羅宋湯字母粉》羅宋湯湯底香濃吃出蔬菜鮮味,不是一般餐廳只吃到蕃茄味道。巧妙地配上字母粉,確保每一啖都呷到羅宋湯,份量較少,大食的食客可能不夠飽肚《Latte 》咖啡香濃,自家炒過的咖啡豆,格外濃郁。

《焦糖香蕉酸種包》
焦糖香蕉酸種包

《黑芝麻牛奶》

《羅宋湯字母粉》
羅宋湯字母粉

《Latte 》
咖啡香濃,自家炒過的咖啡豆,格外濃郁。

2021-12-18
$130 (早餐)
2021-12-28 43 浏览
聖誕節前一天提早下班回家前先到九龍城歎杯啡☕️♡︎𝚃𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞 $𝟼𝟾𝙱𝚕𝚘𝚜𝚜𝚘𝚖 的𝚝𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞 酒味比咖啡味突出手指餅的存在感很高不是啖啖𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 的那種口感♡︎𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢 $𝟻𝟶咖啡挺好喝的是偏𝚗𝚞𝚝𝚝𝚢 的口味喔𝙱𝚕𝚘𝚜𝚜𝚘𝚖 店面是木系的裝修整體給人一種悠閒、慢活的感覺即使一人獨自到訪也可以自在地𝚌𝚑𝚒𝚕𝚕不會有種格格不入的感覺呢ʕ •́؈•̀ ₎𝙸𝙶: 𝚑𝚔𝚏𝚘𝚘𝚍_𝚗𝚘𝚝𝚎
聖誕節前一天提早下班

♡︎𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢 $𝟻𝟶
咖啡挺好喝的
是偏𝚗𝚞𝚝𝚝𝚢 的口味喔

𝙱𝚕𝚘𝚜𝚜𝚘𝚖 店面是木系的裝修
整體給人一種悠閒、慢活的感覺
即使一人獨自到訪也可以自在地𝚌𝚑𝚒𝚕𝚕
不會有種格格不入的感覺呢ʕ •́؈•̀ ₎

𝙸𝙶: 𝚑𝚔𝚏𝚘𝚘𝚍_𝚗𝚘𝚝𝚎
2021-12-24
下午茶
2021-12-27 1860 浏览
光顧過這店, 喜歡小店的裝潢和食物, 與友人飯聚, 特意向他們推介了這店。是次坐在水吧位, 看著咖啡師沖調咖啡, 是另一種享受。 薩爾瓦多 (虹吸) $90坐在水吧位的好處, 是可以很方便地與咖啡師互動, 咖啡師介紹了單品咖啡, 手沖咖啡和虹吸咖啡, 對咖啡的認知多了。友人點了虹吸咖啡, 選了來自薩爾瓦多的咖啡豆。由選咖啡豆至沖調咖啡, 咖啡師都認真地分享沖調的過程和認真的試味, 確保品質才交予客人。另一友人點了1) 炸軟殼蟹伴蟹肉飯 $1482) 抹茶牛奶 $40 (原價$50, 惠顧主食可減$10)賣相吸引, 下次再光顧時可以一試。1) 波甚湯咖喱飯定食 $1282) 黑芝麻牛奶 $35 (原價$45, 惠顧主食可減$10)根據餐牌, 波甚湯咖喱飯定食配以湯咖喱, 六種野菜, 珍珠白飯, 漬物和鮮果。漬蘿蔔開胃, 哈密瓜清爽少甜。珍珠白飯黏黏的, 面頭有香口的飯素, 拌勻後, 淨吃飯已很美味。湯咖喱香甜, 有極少的辣味, 配料有紅蘿蔔, 翠肉瓜, 南瓜, 矮瓜, 三色椒, 菇菌, 蓮藕和洋蔥, 雖然當中無肉, 但也惹味可口。黑芝麻牛奶黑芝麻味道香濃, 有少量黑芝麻沉澱, 香氣滿滿。

薩爾瓦多 (虹吸) $90
炸軟殼蟹拌蟹肉飯

抹抹茶牛奶

另一友人點了
1) 炸軟殼蟹伴蟹肉飯 $148
賣相吸引, 下次再光顧時可以一試。

1) 波甚湯咖喱飯定食 $128

黑芝麻牛奶

黑芝麻牛奶黑芝麻味道香濃, 有少量黑芝麻沉澱, 香氣滿滿。

提拉米蘇 $68
提拉米蘇香滑, 酒味明顯, 咖啡味道過濃, 帶有苦味。一件3人共享, 份量過少, 2人享用剛好。
2021-12-14
2021-12-18 328 浏览
由店外至店內, 小店予人日系的復古格調, 有線條的原木枱和舒適的皮製座椅明顯是心思的配搭。小店有水吧位, 梳化位, 高枱位和窗口位, 因應當日的心情, 選擇不同的座位, 或有不同的感覺。1) 黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝 (純素) $1182) 暖薑牛奶咖啡 $40 (原價$50, 惠顧主食可減$10)黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝附有麵豉湯, 漬黃瓜和哈密瓜。 麵豉湯濃郁, 有少量海帶, 味道不俗。漬黃瓜酸味味, 頗開胃。哈密瓜清爽多汁, 甜度不高, 感覺健康。黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝是基於好奇心而點的主食。跟據網絡資訊, 天貝是印尼傳統的發酵食品, 多由黃豆製成, 將黃豆去皮, 煮熟後加入少孢根黴菌, 經過發酵而得到的白色餅狀食品。首嚐天貝, 外表有明顯的豆粒, 但入口是豆蓉乾多於豆粒的口感, 感覺如煎香偏實淨的午餐肉, 味道香濃, 是不錯的體驗。椰菜花與菇菌同炒, 以秋葵和紅花作伴, 香氣淡淡, 平衡了天貝的濃郁味道。由於椰菜花始終是蔬菜, 沒有澱粉質的飽肚感, 對我來說, 很快便餓了。暖薑牛奶咖啡香氣樸鼻, 薑味不會過濃, 如細心觀察, 不難發現碟是蛋形的, 挺特別。

1) 黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝 (純素) $118
黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝 (純素)

黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝附有麵豉湯, 漬黃瓜和哈密瓜。

暖薑牛奶咖啡 (原價$50, 惠顧主食可減$10)

2021-11-22
黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝 (純素)
暖薑牛奶咖啡 (原價$50, 惠顧主食可減$10)
等位:🧍🏻‍♀️🧍🏻‍♀️/5 環境:🍴🍴🍴🍴/5Lam脷:😋😋😋😋😋/5飽肚:🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼/5價錢:💸💸💸💸/5近期心中NO.1‼️個炸軟殼蟹食落好新鮮又有蟹膏🤤夠香脆但又唔油膩🤙🏻底下唔係普通白飯襯翻個有蛋黃醬嘅拌蟹肉飯襯起身好清爽一d都唔漏不知不覺間就清左盤😌個湯咖喱好濃郁汁入面仲有一粒粒鷹嘴豆有嚼頭🙈對於見到咖喱就要撈飯星人黎講一流💆🏻仲有個tiramisu都好正🍰系creamy版嘅超香濃咖啡味☕️酒味又唔會好搶超級推薦🤩裝修係復古風☺靚靚近門口果幾台好有feel不過再入面嘅台就相對會逼少少不過無阻佢成為屯馬開通必mark名單之一👀

等位:🧍🏻‍♀️🧍🏻‍♀️/5

近門口果幾台好有feel
不過再入面嘅台就相對會逼少少
不過無阻佢成為屯馬開通必mark名單之一👀
2021-12-12 64 浏览
Blossom @ 九龍城📍九龍城南角道45號地舖由於WFH效率太低,所以決定搵間Cafe坐低搵杯咖啡清一清理堆積既工作,同埋食一個early lunchBlossom 環境唔錯,搵左個靠窗位,同埋店裡既歌單都幾唔錯👍🏻Cappuccino $40波甚湯咖喱飯定食 $128湯咖喱飯,推👍🏻比較清爽既咖喱,大量蔬菜(茄子,南瓜,紅蘿蔔,薯仔,黃椒,菇…..)令到個咖喱食落唔會有太大負擔同埋太膩👍🏻👍🏻Cold Brew $60
Blossom @ 九龍城
📍九龍城南角道45號地舖

Cappuccino $40

波甚湯咖喱飯定食 $128
湯咖喱飯,推👍🏻

Cold Brew $60
2021-12-10 51 浏览
𝗕𝗹𝗼𝘀𝘀𝗼𝗺’𝘀 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 & 𝗠𝗼𝗿𝗲 ☕️⠀Weekends call for 𝘤𝘢𝘧𝘦-𝘩𝘶𝘯𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘳𝘪𝘱𝘴 , and this week’s contestant is @blossom.4hk in 𝘬𝘭𝘯 𝘤𝘪𝘵𝘺 ; loved their 𝘸𝘩𝘪𝘵𝘦 & 𝘸𝘰𝘰𝘥𝘺 𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤𝘴, and the 𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙥𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙨 were SO GOOD!! Their 𝙨𝙞𝙜𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 is 𝘮𝘢𝘴𝘤𝘢𝘳𝘱𝘰𝘯𝘦-𝘩𝘦𝘢𝘷𝘺 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘢 𝘯𝘪𝘤𝘦 𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘰 𝘢𝘧𝘵𝘦𝘳𝘵𝘢𝘴𝘵𝘦, so those who enjoy a creamier finish would love it 🤎 wish they had more choices on the menu tho ~⠀𝘞𝘩𝘢𝘵 𝘞𝘦 𝘖𝘳𝘥𝘦𝘳𝘦𝘥• 𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 ($𝟲𝟴)• 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗮 𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲 ($𝟱𝟬)• 𝗦𝘄𝗲𝗲𝘁 𝗽𝗼𝘁𝗮𝘁𝗼 𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀 ($𝟰𝟴)• 𝗕𝗹𝗼𝘀𝘀𝗼𝗺 𝗰𝘂𝗿𝗿𝘆 𝘀𝗼𝘂𝗽 𝘀𝗲𝘁 ($𝟭𝟮𝟴
𝗕𝗹𝗼𝘀𝘀𝗼𝗺’𝘀 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 & 𝗠𝗼𝗿𝗲 ☕️

Signature  tiramisu

𝘞𝘩𝘢𝘵 𝘞𝘦 𝘖𝘳𝘥𝘦𝘳𝘦𝘥
• 𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 ($𝟲𝟴)
• 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗮 𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲 ($𝟱𝟬)
Matcha  latte

• 𝗦𝘄𝗲𝗲𝘁 𝗽𝗼𝘁𝗮𝘁𝗼 𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀 ($𝟰𝟴)
Sweet  potato  fries

• 𝗕𝗹𝗼𝘀𝘀𝗼𝗺 𝗰𝘂𝗿𝗿𝘆 𝘀𝗼𝘂𝗽 𝘀𝗲𝘁 ($𝟭𝟮𝟴)

📍Blossom @blossom.4hk

2021-12-05
Signature  tiramisu
Sweet  potato  fries
  • Tiramisu
這個週末 遠征到九龍城的南角道然後就…見字…就飲啡😎🤎-🍨 | 𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲 𝘄/ 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗮𝗹𝘁 𝗖𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹 𝗜𝗰𝗲-𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺 $𝟵𝟴 |忌廉既香滑又有空氣感窩夫十分香脆 好味得不要不要😍🌟8/10🍨 | 𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟲𝟴 |酒味濃 不算太甜 算是高水準的!!!🌟8/10☕️ | 𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 $𝟱𝟬 |🍶 | 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰 $𝟱𝟬 |☕️ | 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 (𝗖𝗼𝗹𝗱) $𝟰𝟬 |濃郁的咖啡味 店員說是比較𝗡𝘂𝘁𝘁𝘆的風味3種咖啡也沖調得很柔和 配合得很好😳🌟8/10-📍 𝗕𝗹𝗼𝘀𝘀𝗼𝗺九龍城南角道45號地舖

這個週末 遠征到九龍城的南角道
然後就…見字…就飲啡😎🤎

忌廉既香滑又有空氣感
窩夫十分香脆 好味得不要不要😍

🍨 | 𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟲𝟴 |
酒味濃 不算太甜 算是高水準的!!!

☕️ | 𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 $𝟱𝟬 |
🍶 | 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗰 $𝟱𝟬 |
濃郁的咖啡味 店員說是比較𝗡𝘂𝘁𝘁𝘆的風味
3種咖啡也沖調得很柔和 配合得很好😳

📍 𝗕𝗹𝗼𝘀𝘀𝗼𝗺
九龍城南角道45號地舖
2021-12-08 54 浏览
哩間個打卡位真系好靚,不過長期被霸佔,等到終於有位,人地又就嚟關門😂😂講返野食,抹茶拿鐵奶味重得嚟,個抹茶味又好出,入口好純,拉花仲好靚。提拉米蘇係永不失望嘅選擇,好似融在口咁👍🏻👍🏻👍🏻

提拉米蘇係永不失望嘅選擇,好似融在口咁👍🏻👍🏻👍🏻
  • Tiramisu
之前去九龍城經過這間Cafe,見到有純素餐點環境又幾吸引,所以特登再去食。BLOSSOM 波甚咖啡 入面環境氣氛好舒服,個純素天貝椰菜花飯勁好食,暖暖的薑味拿鐵用真薑汁煮,飲飲下咖啡隔離鋪隻貓仲自己行入來,好有趣啊。九龍城南角道現在很多咖啡店,搭屯馬線宋皇臺站一出就到,好方便啊。入面原來都幾大間喎,有吧檯位可以同咖啡師傾偈,亦有沙發位可以幾個人食飯。門口這張三角型木檯好得意。入面好闊落都坐得幾舒服。早餐都有素食和純素項目,這天11:20分來到,所以吃午餐menu。午餐都有兩個純素菜式,不過下面個煙三文魚我唔肯定,可能會換其他野?定個三文魚係素食版?另外仲有甜品可以食。冬天見到有個暖薑牛奶咖啡就想試下,除了咖啡亦有抹茶、黑芝麻和其他茶類。暖薑牛奶咖啡 HK$50點餐的時候特登問清楚係真薑汁先叫,飲落唔會太辣,味道都幾夾,係飲到底咖啡凍左苦味會比較突出。飲飲下咖啡見到外面有隻貓行過,仲企響門口叫你開門,原來係隔離鋪的街坊貓,據說日日都會自己走過來,我仲見佢在店員膝上陪看書,邊有咁他條架。黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝 HK$118 (vegan)我覺得天貝切薄煎香調味已經好好食,這個無得微微焦咬

門口這張三角型木檯好得意。

入面好闊落都坐得幾舒服。

另外仲有甜品可以食。

暖薑牛奶咖啡 HK$50

黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝 HK$118 (vegan)
我覺得天貝切薄煎香調味已經好好食,這個無得微微焦咬落都幾好口感,良好蛋白質get!椰菜花飯香氣十足,中間有很多大粒杏鮑菇,咬落去有彈牙口感,飯亦做得爽身,上面灑了很多營養酵母夾埋勁好食,推薦推薦。

原來九龍城很 Vegan Friendly,咖啡店的食物仲做得好有水準,果然係美食之城!下次再來食早餐先!
2021-12-03
2021-11-11 119 浏览
Blossom @ 2021年11月 (星期六早餐)食物 ❤️❤️❤❤🤍(日/西式正餐) 環境 ❤️❤❤🤍🤍(唔太多位,算舒適)服務 ❤️❤️❤🤍🤍(正常)攞位 ❤️❤️❤🤍🤍(直入)交通 ❤️❤❤🤍🤍(宋皇臺港鐵站附近)翻兜 ❤️❤❤❤🤍今次一心諗住早啲去九龍城食R字頭果間coffee shop,點知10:15已經排第5張。之前食過一次,又唔覺得值得等咁耐,亦嫌佢逼。行過啲,諗住食藥材舖果間,明明有位,又冇得入,仲要排第3。再行再揾,搵到Blossom。唔駛等,直入,仲要坐得比前兩間舒服,啲嘢仲好食啲添👍🏻塞翁失馬焉知非福😆可惜今次只係食到早餐,下次會嚟試下lunch. 小貼士:佢哋開朝9晚6,唔好諗住去食晚飯1️⃣ 牛油果酸忌廉番茄bagel $88 - 牛油果好新鮮,又有沙律菜同哈密瓜。好滿足。2️⃣ 焦糖香蕉酸種包 $78 - 呢個啱晒鍾意食甜野做早餐嘅人3️⃣ Tiramisu $68 - 估唔到早餐都有得食tiramisu😋好creamy,有咖啡味,又唔太甜👍🏻環境餐牌
Blossom @ 2021年11月 (星期六早餐)
食物 ❤️❤️❤❤🤍(日/西式正餐)
環境 ❤️❤❤🤍🤍(唔太多位,算舒適)
服務 ❤️❤️❤🤍🤍(正常)
攞位 ❤️❤️❤🤍🤍(直入)
交通 ❤️❤❤🤍🤍(宋皇臺港鐵站附近)
翻兜 ❤️❤❤❤🤍

餐牌
午餐餐牌
小食及甜品餐牌
飲品餐牌
$150 (早餐)
牛油果酸忌廉番茄bagel
2021-11-09 81 浏览
九龍城開左幾間新cafe被呢間小店既門面吸引左 佢唔係走文青路線/水泥風 出面擺架單車🚴‍♀️排隊時透過落地玻璃門見到入面有bar枱幾chill, 幾鍾意個環境坐bar枱出奇地舒服(因為張椅算闊)lunch menu 得幾款揀,唔係特別吸引建議可以延長brunch menu時間炸軟殼蟹伴蟹肉定食$148軟殼蟹份量足夠飯好多……而且有點乾..配沙律醬有點奇怪黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝$118幾鍾意呢個用椰菜花碎整成嘅「炒飯」不過冇乜配料,只有椒鹽天貝店員指天貝是黃豆製成嘅素食品~長知識了 但我們都不太喜歡它的口感和味道🤣 Flat white $40不錯的總括Lunch只有幾款選擇,沒有輕食(太少選擇了)食物味道和性價比一般,但環境和服務不錯。食完超飽肚,下次想試個tiramisu.
九龍城開左幾間新cafe
被呢間小店既門面吸引左
佢唔係走文青路線/水泥風
出面擺架單車🚴‍♀️排隊時透過落地玻璃門
見到入面有bar枱幾chill, 幾鍾意個環境

坐bar枱出奇地舒服(因為張椅算闊)
lunch menu 得幾款揀,唔係特別吸引
建議可以延長brunch menu時間

炸軟殼蟹伴蟹肉定食$148
軟殼蟹份量足夠
飯好多……而且有點乾..配沙律醬有點奇怪

黑松露椰菜花飯配椒鹽天貝$118
幾鍾意呢個用椰菜花碎整成嘅「炒飯」
不過冇乜配料,只有椒鹽天貝

Flat white $40不錯的
總括
Lunch只有幾款選擇,沒有輕食(太少選擇了)
2021-10-31 58 浏览
不錯的小店,食物質素很好,咖啡制作認真,素食也有好些選擇,服務尤其友善,環境休閑, 是一個非常合意的午餐地點,加上屯馬綫,更加方便,定會常來💗,希望不久可以供應晚餐👍🏻👍🏻

2021-10-21 1263 浏览
餐廳由西環分店開到去九龍城, 新店燈光較昏黃, 特別設有長吧枱, 三角型枱🙂當日星期日中午時候到達, 都等左陣先有位, 可惜同三角型枱無緣😂午市主要提供定食、小食、甜品和飲品😛 🍴ᴍᴀɪɴ·炸軟殼蟹 伴蟹肉飯 $148﹟個定食配有生果, 醃蘿蔔, 同麵豉湯💁🏻‍♀️主角軟殼蟹炸得香脆, 都幾大隻仲要有好多蟹膏😍飯方面用左珍珠米, 配上蟹肉、蟹子、青瓜絲同蛋黃醬, 味道係幾不錯💕份量再多啲就好🤣🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Signature Tiramisu $68﹟之前喺西環店食過一次, 係幾出色😛但今次喺九龍城分店食既依件有啲失望...😣整體咖啡味較重, 欠缺左啲酒味, d lady finger有部分好似未浸到咁, 有啲位較dry😳整體食落幾輕盈, 但覺得有啲甜🙈🥤 ᴅʀɪɴᴋ· Black Sesame Latte $45﹟黑芝麻奶好飲, 奶泡打得好滑, 質感幾濃稠, 黑芝麻味香氣四溢🥰飲到底都會有啲啲粉末🤨🥤 ᴅʀɪɴᴋ· Latte $45﹟飲落順滑, 咖啡味係偏fruity果種☺️坐bar枱既好處就係可以望住咖啡師沖製咖啡😛

🍴ᴍᴀɪɴ·炸軟殼蟹 伴蟹肉飯 $148

🥤 ᴅʀɪɴᴋ· Latte $45