2024-05-09
最近想去下遠啲既地方行下 就去左西環搵下食😋上網見到好多人介紹佢地既tiramisu 好似好正咁😳就過左黎試 先知原來佢地做到4月尾咋🥺🥺真係要把握機會試下佢地既tiramisu🙈🐽𝕄𝕚𝕟𝕚 𝕋𝕚𝕣𝕒𝕞𝕚𝕤𝕦 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕕𝕣𝕚𝕟𝕜𝕤 $48呢間cafe唔錯既地方係有得嗌tea set架😍仲要有我最鍾意食既tiramisu🤎48蚊黎講有埋飲品真係好抵‼️大概係佢正常版既一半 好啱過下口癮🤭係我近期食過都幾唔錯既tiramisu🥹比較濕既一種 好creamy😋咖啡同酒味既balance拿捏得好好 好好食🤤每一啖都覺得好幸福🥰好後悔冇嗌到正常size食🥲🐽 𝕄𝕚𝕟𝕚 𝔹𝕦𝕥𝕥𝕖𝕣 𝕒𝕟𝕕 𝕄𝕒𝕡𝕝𝕖 𝕊𝕪𝕣𝕦𝕡 ℙ𝕒𝕟𝕔𝕒𝕜𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕕𝕣𝕚𝕟𝕜𝕤 $48另外我地嗌左個mini pancake🥞so cute😍係好厚實嗰種 食落去好實在😝簡簡單單加上楓糖漿同牛油 已經好好食🥰tea time黎講好唔錯🫣🐽𝕃𝕖𝕞𝕠𝕟𝕒𝕕𝕖🐽𝕃𝕒𝕥𝕥𝕖tea set仲可以自己揀想飲既💕最近愛上左飲lemonade🍋酸酸地好啱迎接呢個夏天🥵
🐽𝕃𝕖𝕞𝕠𝕟𝕒𝕕𝕖
🐽𝕃𝕒𝕥𝕥𝕖