2021-08-01
得知《Boring?!》係黃埔天地美食坊開咗分店之後,一直都想搵時間去!前幾日終於都去咗潮聖了,呢度嘅環境比新都會廣場分店更 Grand 更大,而且食物選擇更多元化及精緻!我哋點咗一份二人Set Dinner 再加多一份BBQ煙燻水牛城雞翼!個Set Dinner 有湯、多士、前菜、主菜同飲品!都已經非常之豐富!個黑松露野菌蟹肉焗蟹蓋前菜真係超級正呀!食落蟹肉滿滿又夠Creamy 仲好香黑松露味,勁想食多一個!哈哈!而主菜我哋就點咗皮脆肉嫩嘅豬手及肉質好滑嘅鱸魚!飲品方面只係加$18仲可以轉做Mocktail, 所以我哋就點咗 Silence Moon 同 Sour Fruit, 前者甜甜哋後者帶微微酸,兩杯都好啱女仔飲的!大食妹嘅我哋仲追加多一份水牛城雞翼,味道惹味!正呀!我覺得呢度都幾啱慶祝生日或者週年紀念日的!🥰❤️