2019-05-06
今日同老公仔搵食黎到呢度~見到食評好高分,環境又靚,決定黎呢度探險探險旅程由搵餐廳位置開始…我地係上路來,即由羅便臣道過來,原來都要點時間才搵到條路過對面(要經動植物公園的閘口有條橋),由係巴士站望到餐廳到抵達用左十分鐘^^"到左喇~門口接待員好有禮咁招呼我地搭,上到去餐廳店員服務一流~見到個景觀覺得好靚好開揚訂左位既關係比左個窗口位呀Semibuffet有main, 價錢係98再加錢(睇不同main加唔同錢,淨buffet就128),我叫左煎三文魚,老公叫左個椰香雞飯,兩個都好食! 三文魚燒得香又juicy, 椰香飯個汁好味雖然餐牌話辣但我地覺得一點都唔辣~講番buffet先,雖然area比較細,但都多種類,凍盤有蝦同青口,青口極鮮甜,我唔太好都食左好多隻另我最最最喜歡佢有兩款homemade 醃salmon ,其中一款係坊間少見比較深紅色,食落去真係特別鮮味,同一般常見既粉紅色明顯鮮一點。我都添左多次總括黎講,非常滿意,值得推介
總括黎講,非常滿意,值得推介