2020-07-09 7712 浏览
見到賣廣告買二送一嘅食物咁吸引決定一班同事12人去試吓呢個自助餐 平日去原來鵝肝冇得食蟹蓋冇得食 咁應該一早寫明 有少少失望 焗龍蝦蒸扇貝都排唔到 熟食款式已經少 出品亦慢
  • dessert
2020-06-29 7792 浏览
很久已沒有吃晚市buffet,早前在網上見到晚上有二送一優惠一定來再試,最緊要是抵食但很難訂位,要預早幾星期才訂到位晚巿6:30開始,入到CafeEast,職員加强安全,當然要量體温,餐廳入口附有消毒液方面客人使用,職員也提示取食物時需要帶上口罩服務不錯,入坐不久,員工送上welcome drinks有橙汁或汽水,還可以添飲夠6:30我地便急急出去取食物凍龍蝦配上酸辣汁開胃有多種串燒及蒸海產西京銀雪魚都有正,有花膠燒虎蝦,好大隻兔仔椰汁榚,食咗好多隻檳城薄餅也不錯優惠好似做到7月,二送一超抵,登記做會員也有其他優惠,平均不用$500一位便有豐富美食,服務也不錯,真是超讚
但很難訂位,要預早幾星期才訂到位

夠6:30我地便急急出去取食物

凍龍蝦配上酸辣汁開胃

有多種串燒及蒸海產

西京銀雪魚都有

正,有花膠

燒虎蝦,好大隻

兔仔椰汁榚,食咗好多隻

檳城薄餅也不錯

2020-05-30 8721 浏览
相隔差不多一年,再來幫襯,之前都係食晚餐,今次試下午餐,都無令我失望。因為疫情,檯與檯都隔好開,而且 自成一角好好,因為我哋有小朋友,好細心安排。一坐低就已經有飲品(汽水,果汁,啤酒任飲),食物都好有水準。冷盤:雖然午餐冇龍蝦,但都有龍蝦鉗,長腳蟹,青口。串燒(粟米,雞翼,雞軟骨,牛舌。。。)熱盤:大蝦帶子時蔬,蒸魚,雜菇炆伊麵。。。即叫即煎牛扒,羊架西式:小朋友至愛意粉日式: 天婦羅,刺身雪糕有6款 Dreyer's甜品細細件都多款式,可以試唔同味

,好細心安排
。一坐低就已經有飲品(汽水,果汁,啤酒任飲
),食物都好有水準。
冷盤:雖然午餐冇龍蝦,但都有龍蝦鉗
,長腳蟹,青口。
串燒(粟米,雞翼,雞軟骨,牛舌。。。)
熱盤:大蝦帶子時蔬,蒸魚
,雜菇炆伊麵。。。
即叫即煎牛扒,羊架

西式:小朋友至愛意粉

日式: 天婦羅,刺身

雪糕有6款 Dreyer's
甜品細細件都多款式,可以試唔同味
2020-05-20
庆祝纪念
母亲节
優惠券
2020-05-26 6094 浏览
這間自助餐廳,一向是我認為最可靠的飯堂,但疫情下停了一些時間,母親節當晚再去了一次,失望。食物款式一向都不太多,當日更少,平時不會怕沒有的食物,所以不用去爭或急著排隊,今次都呈現了,冇了就冇了,所以人心惶惶咁一出就去取,大家都費心思為這,失去了聚餐的優閒進食傾談。食物也差了很多,燉雞湯的味道大不如前,好像油鹽水,很多油,刺生款式少了,排隊很久只分配了兩件,甜品又減了款式,因為甜品櫃內要放埋生菓串,幸而,安排的服務人員態度仍然很好,希望食品質素可能提升返至以前日航時代,好懐念星哥的手制薄餅及𦍑茶,那天乜都冇,失望。不過,我都會平日再去多一次,希望那天只是因重開自助餐廳未能正常,日後會好些!不過,最可惜及最失望的是母親節當日,餐廳一些母親節氣氛也沒有,往年都有朵康乃響送給人拍照,今次乜都冇!失望中失望😞
喇沙龍蝦麵
2019-12-23 15058 浏览
老友的女兒生日,又是我女兒數年來的補習老師,感情要好。兼且,她下月便要飛英國讀書,數年來,我也視她為半個女兒,當然要book檯與她兩母女食頓飯喇!食自助餐第一時間會想到Cafe East,因為到目前為止,去過很多次,都沒失望過!對上一次過嚟,已是5月了。 凍食:龍蝦,凍蝦,青口,蟹腳。刺身,壽司,多款Cold cuts, 沙律,水果。 熱食:乳豬,燒牛肉,幾款天婦羅,幾款印度咖喱菜式,薄餅,蒸魚,燉湯,金沙骨,羊架,雞鎚,牛仔骨,乳鴿,甜豆炒蝦仁帶子,燒葡式焗釀超巨型響螺(響螺混了肉碎去釀的),燒蒜蓉粉絲帶子,炆花膠鮑魚仔(炆得好淋好入味)....熱食隔一段時間又會推出新款食物,所以,不要出去望完,便唔再出去喔! 很多款都食唔到,因為要留肚食我至愛的甜品,甜品櫃大約有15款甜品,整體上都唔錯的,欣賞他們甜得嚟唔會漏。另一邊也有大約7款甜品,更有熱辣辣的疏乎厘,迷你葡撻,也有雪糕櫃。我被10款甜品已K.O咗我😭。 今晚我們四個都食得開心,傾得盡興,唯一令我有丁點兒失落的就係冇咗杯拉茶飲(應是印度奶茶吧?),有埋便Perfect了!會否太貪心呢?🤣🤣🤣
凍食:龍蝦,凍蝦,青口,蟹腳。刺身壽司
多款Cold cuts, 沙律,水果。
很多款都食唔到,因為要留肚食我至愛的甜品甜品櫃大約有15款甜品,整體上都唔錯的,欣賞他們甜得嚟唔會漏。另一邊也有大約7款甜品,更有熱辣辣的疏乎厘,迷你葡撻,也有雪糕櫃。我被10款甜品已K.O咗我😭。

2019-12-16
2019-12-04 9088 浏览
今日係我同老公既結婚週年日, 我地唔知想食乜,最後決定揀左尖沙咀呢間酒店食buffet慶祝。唔知係咪因為社會氣氛問題, 令到小人出夜街。 令本身已經好大,好闊落嘅食店變得更加清淨。 雖然食客唔多,但廚師仍不停refill,還推出新菜式。 有點意外驚喜。至於洒店沒有因為食客減少同時減少侍應上班。眼見侍應好勤力,不停清理各枱的碗碟,照顧客人所需,值得一讚。食物方面,凈係湯類已有四款選擇; 花生雞腳眉豆、 南瓜湯、 花膠冬蟲草燉雞同冬陰功。我同老公最鍾意的……花膠冬蟲草燉雞。 塊花膠大快到 蓋住湯匙羹,大量冬蟲草,再加其他材料令湯變得更加甜美, 好似膠紙般張住口的感覺。 至於,冬陰功湯亦 唔惹少,除泰式材料外,更加了大蝦在内,好味吖。飲完湯,我哋煎左羊架、大蝦、 三文魚。羊架好嫩,廚師煎工一流,沒有過熟, 恰到好處。 大蝦新鮮彈牙,三文魚經廚師醃製後再煎香, 薄薄的一片,口感唔會覺得太肥膩。其他餸菜還有,花膠炆鮑魚,壽司刺身,凍龍蝦, 長腳蟹等…… 款式包羅萬有。 唯一欠缺的是生蠔。至於甜品,有我至愛的haagen-dazs雪糕, 再配上酒店特色的威化餅。 正呀!最後,雖然價錢比其他酒店便宜
最後,雖然價錢比其他酒店便宜,但食物沒有因而減少, 而且侍應勤奮。 實在值得推介!
2019-12-04
2019-03-31 18990 浏览
咁岩同家姐有HSB既OFFER, 又好耐我地都無傾計了, 咪去溫馨下談下心, 女仔你懂的CAFE EAST大家都應該知道係邊個位, 夜晚去真係氣氛都唔同D , 好不一樣BUFFET一般有中或有西式, 有小小日式同其他菜, 依到都係應有盡有. 我自己就海鮮狂,所以係咁拎蝦, 大姐就應該愛中式...所以不斷夾魚同考功夫既菜色待應有禮, 地方整潔, 食物好味, 環境合理 配合埋HSB卡就錦上添花, 就係咁, 一個晚上就食完了.

2019-02-10
信用卡優惠
2019-03-25 12514 浏览
今日有朋友約食buffet,已經好耐無嚟哩間到食野,所以今晚就揀千禧試吓改左名有咩唔同左既地方,真係覺得佢地d食物好有驚喜,熱盤亦比以前多左款色,甜品亦都好出色好特別,下次一定會再來!
2019-03-14 17570 浏览
家母12月24日平安夜生日。其實在特別日子生日一點好處也沒有 …… 今年剛巧公司在平安夜多給一天假期,可以跟家母正日慶祝生日。家母想食自助餐,不過12月24日大部分餐廳都會加價,而且要一早訂位。自助餐一直為香港人至愛,特別是酒店內的自助餐,越來越貴但依然客人源源不絕,真奇怪。聖誕節食 buffet 真係搶錢,唯有揾二綫酒店而且有early bird 優惠的餐廳。早到11月已經有聖誕節buffet價錢,剛好找到間千禧新世界香港酒店 (即日航酒店前身)內【Cafe East】。Early bird 有15%折扣,折扣後約4百幾一位,價格比起不少酒店便宜。另外,小朋友免費絕對是主要原因選擇【Cafe East】。於是立即打電話book位,竟然沒有綱上留位付錢,要親自到酒店買飛……酒店位置位於尖東真係超級唔方便。【Cafe East】雖然沒有維港景色,但是環境格調不俗,空間大而且枱與枱之間足夠不會太擠迫。聖誕節當然每張枱上都放有聖誕帽、咇咇、聖誕老人閃光扣針等小禮物去增加聖誕氣氛。甫入食物區第一個是海鮮、前菜區。作為回本重點的海鮮區,沒有生蠔,但有長腳蟹、麵包蟹、螺、青口……等等。當中麵包蟹肉
甫入食物區第一個是海鮮、前菜區。
作為回本重點的海鮮區,沒有生蠔,但有長腳蟹、麵包蟹、螺、青口……等等。當中麵包蟹肉厚膏多,味帶咸香又有膏是最吸引的。
壽司刺身同樣是回本重點,有三文魚、吞拿魚、象拔蚌、北寄貝、八爪魚、鯛魚六款,種類不算豐富,但勝在夠鮮甜特別是象拔蚌非常爽口。
Appetizers 選擇豐富,擺放得非常精美,加上每碟份量小,可以試多幾款。
筆者推介鐵板燒,師傅即叫即燒,有牛扒、羊架及三文魚。筆者食了四件羊架及兩件牛扒,正!筆者食了四件羊架及兩件牛扒已經幾滿足,留番少少位置給甜品區。
其實有不少食物賣相吸引,但實在沒有能力每樣都試下。唯有影張相當食左...
休息完就要食甜品甜品櫃內的甜品每件都非常精緻,每件好似專業餅店五六十元的出品。 甜品櫃是由店員親自拿出,感覺更加專業。最後在云云的甜品中挑選了幾款賣相吸引而且有聖誕氣氛的甜品。 每款味道都不錯, 朱古力味道濃厚又不膩. 單單食值回票價
小朋友希望在聖誕節見到聖誕老人,因此筆者揾餐廳都同時留意是否有聖誕老人,大部分餐廳晚上才會有聖誕老人,【Cafe East】也不例外。當日聖誕老人突然出現,每位大小朋友都有禮貌又可以合照,令每位客人都滿載而歸。
2018-12-24
庆祝纪念
生日
2019-03-09 10974 浏览
公司聚餐, 同事推薦這家的性價比高, 二話不說, Go Go Go!午餐有蟹腳不出奇, 而且還有龍蝦鉗, 不過兩者的味道都偏鹹了。三文魚刺身夠新鮮而且夠厚切, 眼見好多人都encore了好多次。其他冷盤熱盤芝士盤也是應有盡有, 還有現煎牛扒/三文魚扒。粉面檔的鮮蝦雲吞大大粒, 夠彈牙, 不錯。甜品款式多且精緻, 大多數都擺在櫃子裡, 有專人幫忙拿。另外亦有現做的窩夫和班戟, 再自己搭配上一球Haagendaz...滋味再升級。餐飲只包一杯, 但那樣子也已經是外面能賣幾十一杯的質素。最後大家都飽著肚子離開。

其他冷盤熱盤芝士盤也是應有盡有, 還有現煎牛扒/三文魚扒。

粉面檔的鮮蝦雲吞大大粒, 夠彈牙, 不錯。

餐飲只包一杯, 但那樣子也已經是外面能賣幾十一杯的質素。
最後大家都飽著肚子離開。
2019-02-01
2019-02-05 8139 浏览
第二次食Cafe East 自助餐,上次因為身體唔太舒服,食得不舒快,今次很有策略吃了想吃的食物,款式豐富,酒店很快添補,魚生新鮮,甜品精緻:魚生: 試了三生魚刺身、吞拿魚刺身及蒸蛋,侍應一次給了5-6塊厚厚的魚身,Oishi!足料燉湯: 烏雞花膠響螺湯,用竹籠燉煮著,非常鮮味,建議不要頭輪飲,因為會好飽吃不下其他食物;有米豬: 有松子糯米飯炒香,再釀入脆脆乳豬內,非常可口,很快被清空;咖哩羊肉戟餅: 很正宗又惹味;串燒: 雖然只有幾款串燒,但串燒秋葵及雞軟骨很美味鐵板燒: 即點即燒,選了鵝肝,A5和牛及羊架,高峰時要排隊15分鐘,鵝肝煎熟後湧出很多油,A5和牛可能煎得太熟,沒有驚喜,羊架脆脆口,沒有羶味,不錯!甜品選擇很多,而且很精緻,最驚喜是咸蛋黃芝士餅及檳城班戟!填表加入「盛薈」會員,更有75折,絕對抵食

咖哩羊肉戟餅: 很正宗又惹味;

串燒: 雖然只有幾款串燒,但串燒秋葵及雞軟骨很美味

甜品選擇很多,而且很精緻,最驚喜是咸蛋黃芝士餅及檳城班戟!

填表加入「盛薈」會員,更有75折,絕對抵食

2019-01-18
優惠券
對上一次光顧 Cafe East ,正好踫上周年慶祝活動,記憶所及,優惠更達五折,當時跟外母一家慶祝,十多人都覺得划算。 事隔多年,餐廳亦重新打造過,食物的質素的確有所改進,又是時候走一轉了。 海鮮 半開波士頓龍蝦好多都有嫣紅既蝦膏,食得令人滿意。 翡翠螺 體形大,肉質煙韌。至於青口、凍蝦及蟹腳,質素都不錯,可以一試。 刺身 有象拔蚌、三文魚、吞拿魚及甜蝦。 湯前前後後竟然有四款湯,也未免有點誇張。 首選當然是花膠響螺蟲草花燉雞腳,湯料好足,差不多佔了半盅,材料的精華都跑到湯裡去了,很醇的感覺。 西洋菜豬骨湯在家煲西洋菜湯,單是清洗已經煩死了,更何況自己喜歡把菜煲至糜爛?有機會遇上當然要飲,但今次西洋菜還可以再煲耐少少。 甘筍忌廉湯香甜幼滑,伴麵包食一流。 冬蔭公辣勁在可接受程度,香茅味幾出,海蝦亦不少,但沒有自己喜歡的蘑菇粒。Carving Sstation 芝士焗龍蝦除了凍食龍蝦,仲有熱食,厚厚的芝士蓋住龍蝦肉,表面微焦,食落香口,不錯。 燒澳洲牛肉眼幾位男仕都大讚,因為燒得啱啱好,大部份肉質呈嫣紅,而且帶血水,食落富肉味,唯一怪怪

海鮮

半開波士頓龍蝦

好多都有嫣紅既蝦膏,食得令人滿意。

翡翠螺

體形大,肉質煙韌。

至於青口、凍蝦及蟹腳,質素都不錯,可以一試。

刺身

象拔蚌、三文魚、吞拿魚及甜蝦

前前後後竟然有四款湯,也未免有點誇張。

西洋菜豬骨湯

甘筍忌廉湯

香甜幼滑,伴麵包食一流。

冬蔭公

Carving Sstation

芝士焗龍蝦

燒澳洲牛肉眼

幾位男仕都大讚,因為燒得啱啱好,大部份肉質呈嫣紅,而且帶血水,食落富肉味,唯一怪怪的,是燒汁賣相竟然有點似咖喱汁。

至於黑松露龍蝦意粉,就因為太飽,留返下次再食。

鐵板燒

韓式韮蔥煎餅竟然香口又微脆,想不到的好食,大家要試。

和牛牛扒、三文魚、羊扒及大蝦

全部都是落 order 即煎,和牛扒當然是最受歡迎,其實大蝦剪開背部,再加上牛油,煎得啱啱好,一定要食。

另外,仲有富油香的扒香草牛仔骨、啖啖肉既醬烤豬仔腳骨及出奇地嫩滑的蜜汁燒雞膇,有水準。

至於紅酒燴牛肋肉、日式炸天婦羅、清酒煮大蜆、千禧炸海鮮拼盤(魚柳、墨魚波及洋蔥圈)、葡式燒乳豬及葡國臘腸炒飯,真係太飽了,有機會再試吧!

壽喜燒(肥牛、豆腐、芋絲、冬菇、娃娃菜) ,每款夾了少少,但覺得未夠入味。

爐端燒

其實幾好睇,因為堆滿了秋葵、雞翼、煙肉卷(蕃茄及蠔)、牛脷及粟米,用來送啤酒一流。

熱葷

蒜蓉蒸扇貝

一向是海鮮擁躉,當然會食,但欠了澆熟油的處理,總是覺得未夠風味。

北京片皮鴨

本身肉質及味道無問題,但實在太厚切了,而且醬汁有點怪怪的。

鮑魚花膠拼盤

源源不絕供應,食極都有,花膠每片都有半隻手掌大,鮑魚柔韌入味,冬菇又係大大隻,真係食呢個都可以飽。

燒乳鴿

好少自助餐有燒乳鴿,所以好受歡迎,鴿肉係嫩,但總覺得滷得未入味。

加上清蒸海龍躉、辣椒炒青口及枝竹羊腩煲,應有的都有。

灼料吧
灼料有牛柏葉、雲吞、牛丸、魚蛋及墨魚丸配搭菠菜麵、河粉或生麵,愛吃澱粉質的朋友,又有發揮的機會。

咖喱區

雞肉馬薩拉、秋葵馬薩拉、印式燒雞、印度烤餅及印度飛餅

甜品

先要提提雪糕機,有乳酪雪糕及芒果雪葩供應,但好快溶,小心。

雪糕巴芙

可以自由選擇心頭好雪糕,再灑上綠茶粉,內裡冰凍,外層鬆軟,諗起都想食多次。

榴槤雪糕

全部用獨立膠袋包好,榴槤味起初不太重,但慢慢在舌頭漫延,愛吃榴槤的朋友,可不要放過。

梳乎厘

又是即焗,自己懶得排隊,同行朋友食過說不錯。

檳城薄餅(花生、杏仁、椰絲及花生醬)

很少自助餐可以食到的甜品,不單脆卜卜,而且餡料好香甜,要試試。

哈根大師
Cookies & Cream、Tiramisu、Raspberry Sobet、藍莓、牛奶拖肥、咖啡及芒果,部份味道比較少見,值得一試。

其他甜品日式芥末芝士慕絲、85%特濃朱古力慕絲、雜莓醬青柑檸慕絲、焦糖香蕉雲妮拿慕絲、北海道鮮忌廉白桃卷蛋、櫻花士多啤梨蛋糕、菠蘿啫喱檸檬綠茶卷、法式燉蛋栗子蛋糕、長崎蜂蜜蛋糕、柚子茶雲妮拿忌廉蛋糕及Tiramisu

個人推薦85%特濃朱古力慕絲,因為喜歡度數高的朱古力,純粹個人情意結。

甜品區另一邊有咸蛋黃芝士餅、朱古力芝士餅、芒果芝士餅及綠茶芝士餅,算起來種類幾多。

2019-02-01 3739 浏览
很是期待的一個中午自助餐.裝修後沒有去過, 都好幾年了, 小小關係取得了75折, 每人約HKD304 超底食, 10每人, 坐12人枱, 向海環境就己經90分, 雖然唔係樣樣都好味, 但食品精緻又其甜品睇落有食慾服務超好, 又有笑容,有熱情海鮮徧鹹,唔知係咪用鹽水煮的羊架及三文魚\扒超好味, 食了兩次. 推介炸物趣口不肥膩, 墨魚丸最好味, 金香牛舌及豬頸肉最有味自助必食芝士都有好多款, 正雲吞啖啖蝦肉爽口, 牛丸無特別, 甜品特精緻.多款不能盡錄這杯冰飲cappuccino 加上Espresso做底,咖跟奶比例最合我心意, 這個掛杯看著都好飲甜到好夠厚多土+雪榚, 感覺係......水準之作
很是期待的一個中午自助餐.
裝修後沒有去過, 都好幾年了,
小小關係取得了75折,
每人約HKD304 超底食,
10每人, 坐12人枱, 向海環境就己經90分,
雖然唔係樣樣都好味,
但食品精緻又其甜品睇落有食慾
服務超好, 又有笑容,有熱情
海鮮徧鹹,唔知係咪用鹽水煮的
羊架及三文魚\扒超好味, 食了兩次. 推介

炸物趣口不肥膩, 墨魚丸最好味, 金香

牛舌及豬頸肉最有味

自助必食芝士都有好多款, 正

雲吞啖啖蝦肉爽口, 牛丸無特別,

甜品特精緻.多款不能盡錄

這個掛杯看著都好飲

甜到好夠

厚多土+雪榚, 感覺係......

水準之作
题外话/补充资料: 這個價錢, 我覺得超底食, 只求精, 不求多
2019-02-01
  • 甜品
2019-01-19 11847 浏览
過左辛勞既一年,緊係要慰勞下自己。今日約左幾位同事兼朋友一齊食個自助餐。呢間酒店算係新開,甘就一於試下啦。。係尖東站P出口一出直行到街尾就見到酒店啦。。上一樓就見到餐廳啦!Buffet6點半開始。有好多野食喔刺身有三文魚🍣吞拿魚,玉子,北寄貝,象拔蚌凍盤:有龍蝦🦞,長腳蟹,凍蝦,螺,麵包蟹。。。蝦係好大隻,每隻都好肥爽口彈牙,龍蝦有好多蟹籽,肉質鮮美,長腳蟹一啲都吾咸,啲肉離殼咖。好好食沙律前菜:一般既羅馬菜,雜菜都有。另外有生牛肉杯,pamaham,撈好既沙律🥗都有。。熱盤:片皮鴨,師父即片,自己包,加醬加材料串燒,有牛舌,雞軟骨,雞皮。。。。燒牛扒:食幾多叫師父切幾多!食落有香牛味,一啲都吾un同癡牙!Grill既海鮮同肉:牛扒燒得好香口,食落有肉汁!三文魚燒到好香油脂味,一食落口,三文魚油香咇哂出泥!羊架好厚切,又吾會有羊so味,食落口淋香龍蝦加左芝士去燒,同凍盤既風味完全吾同!帶子加左蒜蓉粉絲去燒,粉絲索哂啲汁,好入味,帶子又吾好燒到好un,鮮味都出哂炸物:有炸魚蛋,洋蔥圈。又有燒排骨,燒雞槌。。。麵檔同湯:我就食吾落麵,但個燉湯好好飲!係花膠雞腳燉湯,我飲左2碗!甜品🍮有即整

刺身
有三文魚🍣吞拿魚,玉子,北寄貝,象拔蚌

凍盤:

沙律前菜:

熱盤:

片皮鴨,師父即片,自己包,加醬加材料
串燒,有牛舌,雞軟骨,雞皮。。。。

Grill既海鮮同肉:
牛扒燒得好香口,食落有肉汁!
三文魚燒到好香油脂味,一食落口,三文魚油香咇哂出泥!
羊架好厚切,又吾會有羊so味,食落口淋香
龍蝦加左芝士去燒,同凍盤既風味完全吾同!

炸物:
有炸魚蛋,洋蔥圈。又有燒排骨,燒雞槌。。。

麵檔同湯:
我就食吾落麵,但個燉湯好好飲!係花膠雞腳燉湯,我飲左2碗!

甜品🍮
有即整梳乎厘,每次整9個咋,想食見到就快啲拎!仲有蛋白布甸,葡撻,一口芝士蛋糕🍰,蜂蜜蛋糕,豆腐花,楊枝金露。。。。。重點有H字頭雪糕!有8種口味!最特別有榴連雪糕!超級好食!勁香貓山皇味道!我食左2大球,嘻!

呢間buffet啲野真係多到食吾哂!就算我每樣食一件都食吾哂!個口好想食,但真係好飽啦!可以由6半食到9半!每人有一杯餐飲。。員工有禮貌,收碟都好快!下次要再食多次,因為今次食吾哂啲野食

2019-01-15
2019-01-08 4901 浏览
千禧新世界香港酒店─食物方面,除了出名的波士頓龍蝦、鱈場蟹腳、膏蟹、青口及凍蝦等海鮮外,更有其他名貴菜式,如:養生的乾鲍魚花膠人參燉雞湯、蒜蓉粉絲蒸珍寶帶子、巴馬火腿鵝肝卷、龍蝦汁浸煮海鮮、鐵板燒法國鹅肝、芝士磨菇焗龍蝦等。應節甜品亦相當出色,少不了聖誕樹頭蛋糕、聖誕布甸及聖誕蛋糕和我喜歡的Häagen-Dazs雪糕,大家今次要預備定自己嗰胃了!Btw,我寶寶都係呢度搞百日宴㗎!不過當然我冇食得太多野啦!因為係主人家身份呀嘛!#千禧新世界酒店
,大家今次要預備定自己嗰胃了!
#千禧新世界酒店