2021-02-09
今日選擇嚟依度食嘢,首先環境已經非常舒服,對住個海,而家仲要封咗出面沙灘,冇人,好正。有少少空間俾小朋友去玩沙, 大人有大人傾計,小朋友有小朋友玩,最正就係咁 。佢開十二點, 我搭正佢開門嘅時候去,啲人浸住嚟,好快就full house,所以我建議都係book咗位先嚟,如果唔係有可能會冇位。我嗌咗個roast chicken同埋個set lunch 。set lunch係mushroom cream soup, 主菜係 龍利柳薯菜。 首先講咗嗰個roasted chicken,肉質好鮮嫩 多汁, 佢個南瓜薯條真係值得一讚, 好新鮮,份量亦都啱啱好。覺得lunch set 味道一般,唔算話有啲咩驚喜。但係整體嚟講感覺係好好,因為佢哋嘅職員服務態度好親切,就唔同出面fine dining嗰種 service太浮誇, 反而有一種距離感 ,佢哋行親民路線,總言之成餐飯嘅感覺都係非常良好,一定會再返嚟食。
覺得lunch set 味道一般,唔算話有啲咩驚喜。