2022-08-13
Cozy Coffee (大圍)📇地址:大圍積福街64-66號地下C號舖🕐營業時間:星期一至五 10:00 - 22:00;星期六至日09:00 - 22:00💸人均消費:~$80/人(lunch)👏🏻抵讚位:唔係自助式,但都無加一。白雪雪嘅外觀,同內裡嘅環境都俾人好舒服嘅感覺。無限時坐幾耐,應該帶電腦黎做野hea足一日都唔會被趕!😆🍴Food QC:「T&C $78」牛油果粟米toast 餐飲送一杯americano/ juice/ tea幾舊大嘅牛油果喺面,應該用左有半個,夠足料。Toast上搽左粟米醬,同牛油果一齊食又幾夾。仲有幾舊粟米喺面頭,都有啲𡁻頭。Americano唔算太酸太苦,我呢啲平時唔飲齋啡嘅人都覺得幾好飲😗😯有待改善位:佢唔知係咪我擠左啲青檸汁上面,塊toast食落唔夠脆口😼私心回應區:大圍呢幾年開左好多小店、cafe,今次有機會試到其中一間,都總算無失望🙈 加埋啲野食同環境都ig able,好適合鍾意打卡又想食好野嘅朋友過黎試下😎
📇地址:大圍積福街64-66號地下C號舖
💸人均消費:~$80/人(lunch)
👏🏻抵讚位:
🍴Food QC:
「T&C $78」
😯有待改善位:
佢唔知係咪我擠左啲青檸汁上面,塊toast食落唔夠脆口
😼私心回應區: