餐厅: Cupping Room Coffee Roasters (東薈城名店倉)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-11 285 浏览
Cupping Room在全港有幾間分店,今次連比較遠嘅東涌都有,實在係東涌居民同遊客嘅佳音,東涌分店跟其他分店一樣,簡約雅典裝修,食物主打輕食,無論午餐晚餐下午茶同樣適合。◇ 𝘈𝘷𝘰𝘤𝘢𝘥𝘰 𝘰𝘯 𝘵𝘰𝘢𝘴𝘵 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘴𝘤𝘳𝘢𝘮𝘣𝘭𝘦𝘥 𝘦𝘨𝘨 牛油果吐司配炒蛋餐廳提供多款all day breakfast,小編喜歡牛油果,就揀咗這款牛油果炒蛋吐司,新鮮牛油果配香滑炒蛋,加一件精美嘅青瓜片,搭兩片脆口吐司,全日任何時候食都啱◇ 𝘚𝘢𝘵𝘴𝘶𝘮𝘢 𝘤𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘴𝘱𝘢𝘨𝘦𝘩𝘦𝘵𝘵𝘪 招牌忌廉雞肉意粉餐廳除咗all day breakfast,亦有多款意粉,其中一款係餐廳招牌,忌廉雞肉意粉,二話不說就揀咗,雞肉切開一件件,肉質嫩滑,吸引在醬汁,雖然食唔出味道怎樣調,但比較濃稠質感加上香滑忌廉,偏乾身掛滿意粉,非常出色◇ 𝘗𝘪𝘴𝘵𝘢𝘤𝘩𝘪𝘰 𝘣𝘢𝘴𝘲𝘶𝘦 𝘣𝘶𝘳𝘯𝘵 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦𝘤𝘢𝘬𝘦雖然開心果已經hit了一段時間,但見到有開心果芝士蛋糕咁吸引仍然想試,陣陣芝士香配上開心果味,令人難忘◇ 𝘍𝘭𝘰𝘳𝘢𝘭 𝘦𝘢𝘳𝘭 𝘨𝘳𝘦𝘺 藍花伯爵紅茶◇ 𝘙𝘰𝘴𝘦𝘮𝘢𝘳𝘺 𝘭𝘦𝘮𝘰𝘯𝘢𝘥𝘦 迷迭香檸檬茶

◇ 𝘍𝘭𝘰𝘳𝘢𝘭 𝘦𝘢𝘳𝘭 𝘨𝘳𝘦𝘺 藍花伯爵紅茶
◇ 𝘙𝘰𝘴𝘦𝘮𝘢𝘳𝘺 𝘭𝘦𝘮𝘰𝘯𝘢𝘥𝘦 迷迭香檸檬茶
𝘙𝘰𝘴𝘦𝘮𝘢𝘳𝘺 𝘭𝘦𝘮𝘰𝘯𝘢𝘥𝘦 迷迭香檸檬茶
𝘙𝘰𝘴𝘦𝘮𝘢𝘳𝘺 𝘭𝘦𝘮𝘰𝘯𝘢𝘥𝘦 迷迭香檸檬茶
同朋友一齊喺呢個商場,佢見到呢間 Coffee Shop 就掹咗我入去坐低開餐 🤣呢度名字幾有趣 😁,叫 Cupping,我初初仲以為係有《Cupping Therapy 拔罐》咁特別 🤣,原來係有靚咖啡飲 🤣,要讚吓店員妹妹 Bella 介紹俾我聽《Coffee Cupping》呢樣嘢,即係《Coffee Tasting》,咁我又學到新嘢 🤣,佢仲介紹 Single Origin 同埋 Competition 咖啡,介紹得好詳細,係一個對咖啡非常 knowledgeable 嘅女生👍;呢度真係嘆番杯靚咖啡嘅好地方🤣$120「比賽手冲咖啡 Competition」:咖啡係嚟自 Adam Overton Lot 119 - Gesha Village {Gesha 1931} {Natural} {Oma Block, Gesha, Ethiopia},簡單嚟講就係嚟自 埃塞俄比亞 嘅 Gori Gesha Forest 嘅 一種咖啡樹,Gesha 咖啡,有時又叫 Geisha 咖啡,係高質素兼全世界其中一種最昂貴嘅咖啡 🤩;我

$120「比賽手冲咖啡 Competition」:咖啡係嚟自 Adam Overton Lot 119 - Gesha Village {Gesha 1931} {Natural} {Oma Block, Gesha, Ethiopia},簡單嚟講就係嚟自 埃塞俄比亞 嘅 Gori Gesha Forest 嘅 一種咖啡樹,Gesha 咖啡,有時又叫 Geisha 咖啡,係高質素兼全世界其中一種最昂貴嘅咖啡 🤩;我用 Bella 介紹嘅 Coffee Cupping 方法品嚐,感受吓 aroma、taste、mouthfeel,同埋慢慢品嚐由熱到微溫嘅各種微妙變化,我對咖啡認識淺薄但係都能夠感受到當中好 elegant 嘅味道,有 subtle 嘅 薰衣草 同 檸檬香,味帶微酸、清新,有好乾淨嘅 mouthfeel 同 微甘嘅 aftertaste 😋

$70「單品手沖咖啡 Single Origin」:咖啡係嚟自 Victor Felix Ramirez Geisha {Geisha, Catuai, Caturra, Pink Bourbon}{Anaerobic Washed} {Colombia}🤣,真係幾多資料🤣,簡單講就係 哥倫比亞 Huila 海拔 1,650 - 1,800 公尺 種植出產嘅咖啡 🤣;tasting note 話有呢幾種味道{tengerine, bergamot, earl grey, lavender},咁我聞到嘅有 subtle 嘅 柑橘 aroma 同埋 飲到比較清晰嘅伯爵茶味,aftertaste 綿長延續、乾凈細緻 😋

$138「全日早餐 Full Brekky」:材料包括有 吐司(應該係Sourdough Bread)、大磨菇、香腸、煙肉、牛油果、太陽蛋、車厘茄 等,幾豐富,典型「全日早餐」,幾好食🤣

$148「墨汁蒜香意粉 Squid Ink Spaghetti Garlic with Prawn」:有三隻中蝦,新鮮、肉質結實😋;意大利麵🇮🇹 少少 al dente 都幾啱我胃口 🤣,似乎仲加咗新鮮蕃茄、炸蒜、紅椒粉、Parmesan cheese powder,少少辣幾好味🤣
午餐
Cupping Room 嘅出品一向都非常出色,而且佢嘅分店真係越來越多,啱晒我呢啲咁鍾意飲咖啡嘅人😬 今日經過東涌東薈城,發現原來佢已經進駐左呢度一段時間🤩 買嘢買到攰,梗係要入去Hea吓啦😎 呢間Cupping Room同其他分店一樣都係咁黑白灰做主調,夠晒型格👍 大概有十張枱左右,枱與枱之間都好闊落,坐得好舒服😊 🌟椰香抹茶鮮奶咖啡 $55首先唔講味道住,佢嘅外表真係好靚😍😍 最底層係碧綠嘅抹茶🤩 之後就係白色啡色一層層漸變,啱晒打卡🥰 而佢哋味道同樣出色👍 估唔到抹茶同椰奶係咁夾,完全冇違和感✅ 首先會飲到椰奶嘅甜,之後飲到咖啡香,最後抹茶嘅回甘,層次豐富🫶🏻 不得不讚佢用嘅抹茶真係好靚,呢杯十分推介🥰 🌟Dirty $45 我好鍾意飲Dirty,因為隨着時間過去,每飲一啖都有唔同嘅感受,由濃慢慢變淡,飲到好香嘅咖啡風味,同埋牛奶嘅甜🥰 🌟Egg Benedict (Salmon) $128唔好以為呢度剩係得咖啡好飲,其實佢哋好多食物都好出色🥰 呢個Egg Benedict就係其中一款🫶🏻 擺盤都好靚,我諗老闆一定係外貌協會嘅一員🤣 半熟流心蛋、三文魚、菠菜、酸種包,再加上荷

🌟椰香抹茶鮮奶咖啡 $55

🌟Dirty $45

🌟Egg Benedict (Salmon) $128
唔好以為呢度剩係得咖啡好飲,其實佢哋好多食物都好出色🥰 呢個Egg Benedict就係其中一款🫶🏻 擺盤都好靚,我諗老闆一定係外貌協會嘅一員🤣 半熟流心蛋、三文魚、菠菜、酸種包,再加上荷蘭醬,全部食材都好新鮮,配搭一齊就已經好好味😍

🌟招牌忌廉雞肉意粉 $136
我係見到招牌兩個字就會雙眼發光嘅人🤩🤩 所以一定要試吓呢一個意粉🤣 果然冇失望,唔係講笑,真係好好食👍 Cafe都可以做到呢個質素,比好多西餐廳更加出色😆 意粉夠彈牙、忌廉汁夠香濃,雞肉煎得夠香,好掂🫶🏻

好Nice嘅店員姐姐👧🏻仲同我講成為會員買夠$500可作現金點數,即送價值超過300贈品,仲要所有分店都適用😍 優惠期至2024年7月31咋,即刻把握機會先得😬
2024-07-19
$180 (早餐)
2024-10-06 80 浏览
*💭𝐶𝑢𝑝𝑝𝑖𝑛𝑔 𝑅𝑜𝑜𝑚 𝐶𝑜𝑓𝑓𝑒𝑒 𝑅𝑜𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟𝑠𝐶𝑢𝑝𝑝𝑖𝑛𝑔 𝑅𝑜𝑜𝑚有多間分店,想不到連東涌也有分店😍►𝘌𝘨𝘨 𝘉𝘦𝘯𝘦𝘥𝘪𝘤𝘵 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦𝘥 𝘚𝘢𝘭𝘮𝘰𝘯煙三文魚份量很多😍配上流心水波蛋和微酸的荷蘭醬,味道層次豐富,而且不會膩。►𝘙𝘦𝘥 𝘴𝘩𝘳𝘪𝘮𝘱 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘴𝘤𝘳𝘢𝘮𝘣𝘭𝘦𝘥 𝘦𝘨𝘨阿根廷紅蝦配沙律醬,紅蝦有好幾隻,蝦肉新鮮彈牙,配上微酸的沙律醬,味道意外的十分搭😋另外一份吐司則是配上柔軟綿密的炒蛋,蛋味濃郁,份量也超多。►𝘐𝘤𝘦𝘥 𝘔𝘰𝘤𝘩𝘢朱古力味濃郁但不膩,咖啡香氣四溢,讓人一口便愛上。►𝘐𝘤𝘦𝘥 𝘏𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦焙茶香味獨特,喝上一口,讓人感到放鬆。►𝘗𝘪𝘴𝘵𝘢𝘤𝘩𝘪𝘰 𝘣𝘢𝘴𝘲𝘶𝘦 𝘣𝘶𝘳𝘯𝘵 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦𝘤𝘢𝘬𝘦 開心果醬超香濃😍味道不會太甜膩,芝士蛋糕質感綿密軟滑,還有不少開心果碎增添口感。以咖啡店來說,無論是主菜還是飲品,都能讓人感受到用心的製作🥰
💭𝐶𝑢𝑝𝑝𝑖𝑛𝑔 𝑅𝑜𝑜𝑚 𝐶𝑜𝑓𝑓𝑒𝑒 𝑅𝑜𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟𝑠

𝐶𝑢𝑝𝑝𝑖𝑛𝑔 𝑅𝑜𝑜𝑚有多間分店,想不到連東涌也有分店😍

►𝘐𝘤𝘦𝘥 𝘔𝘰𝘤𝘩𝘢
朱古力味濃郁但不膩,咖啡香氣四溢,讓人一口便愛上。

►𝘐𝘤𝘦𝘥 𝘏𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦
焙茶香味獨特,喝上一口,讓人感到放鬆。

2024-10-02 146 浏览
在東涌outlet 行街,有一間小coffee shop, 有全日早餐和意粉吃,店內坐滿人,吃完飯又可以在outlet再shopping。價錢又唔係貴,吃了出名的「香辣手撕豬肉扁意粉」手撕豬肉肉汁豐盛。扁意粉把辣汁吸收了,喜歡吃辣的人一定好鍾意吃。而且意粉份量都好多。 之後吃了一份全日早餐- 「牛油果吐司配炒蛋」牛油果開邊放上橄欖油,炒蛋滑溜,夾菜吐司一起吃可口,是一份很健康嘅食物,如果想豐富啲可以加錢自選材料,蘑菇蕃茄腸仔選擇。見到餐廳內好多人都點「朱古力咖啡」,的確係香濃滑溜,面層還有大量朱古力粉。「藍花伯爵紅茶」淡淡而清香嘅花味在茶散發出來。臨走時見到有張牌仔如果做了會員消費滿$500就可以當現金點數使用,如果我早點看到就好了😌

香辣手撕豬肉扁意粉

之後吃了一份全日早餐- 「牛油果吐司配炒蛋」

牛油果吐司配炒蛋

朱古力咖啡

「藍花伯爵紅茶」淡淡而清香嘅花味在茶散發出來。
藍花伯爵紅茶

2024-09-28
午餐
香辣手撕豬肉扁意粉
牛油果吐司配炒蛋
朱古力咖啡
藍花伯爵紅茶
2024-09-27 164 浏览
今日同朋友去完搭覽車,我地去之後去左東薈城名店倉Hea 下。我地去左一間Cupping Room Hea 下,休息一下。餐廳裝潢以灰色牆為主調,簡約得黎又型格,枱與枱之間寬落,坐得舒適。Full Brekky All Day breakfast 好豐富,有沙律菜、牛油果、吐司、香腸、煙肉、大啡菇、蕃茄、2隻荷包蛋。沙律菜新鮮開胃,煙肉鹹香、大啡菇Juicy ,多士烘得外脆內軟,最正兩隻荷包蛋,份量十足。墨汁蒜香意粉意粉入面有大量蒜蓉和沙蒜,蒜香味濃郁,好惹味,而且有3隻大蝦,大蝦爽口彈牙,意粉火喉剛剛好,軟硬適中。開心果麻糬芝士蛋糕芝士蛋糕質地軟滑香濃,仿如雪糕口感。開心果味與芝士味道互相平衡,少甜不膩。配合麻糬及開心果脆脆,口感更豐富。焙茶燕麥奶&朱古力如果唔飲得鮮奶,以到亦有燕麥奶可以選擇,燕麥奶比起牛奶更加順滑,仲帶有少少麥香,茶韻與燕麥奶完美平衡,讓人一喝就愛上!

Full Brekky

墨汁蒜香意粉

開心果麻糬芝士蛋糕

焙茶燕麥奶&朱古力

2024-09-25 85 浏览
--行東涌Outlet shopping無意間見到cupping room係度開左分店😍相信咖啡迷一啲都唔陌生~同個朋友行到攰坐低嘆番個Dinner☺️-🍝香辣手撕豬肉扁意粉意粉煮到岩岩好,醬汁味道都好濃香辣蕃茄味,好juicy,豬肉調味都唔錯好入味👍🦐阿根廷紅蝦沙律配炒蛋紅蝦蝦膏味道好濃郁,再搭配沙律醬感覺超fresh🥤新奧爾朗鮮奶咖啡(凍)☕️鮮奶咖啡奶泡好棉密,拉花超靚☺️Cupping Room-東涌新店📍地址:東涌達東路20號東薈城名店倉2樓263號舖
🍝香辣手撕豬肉扁意粉

🦐阿根廷紅蝦沙律配炒蛋
紅蝦蝦膏味道好濃郁,再搭配沙律醬感覺超fresh

🥤新奧爾朗鮮奶咖啡(凍)
☕️鮮奶咖啡
奶泡好棉密,拉花超靚☺️

Cupping Room-東涌新店
📍地址:東涌達東路20號東薈城名店倉2樓263號舖
🍽️ Egg Benedict with Smoked Salmon $128Egg benedict 可以配 煙三文魚 / 煙肉 / 香腸,我哋揀咗煙三文魚~ 份量都算多嘅,加埋菠菜同酸種包,輕食健康之選!但係今日個擺盤真係爭少少🤣🍀🍽️ Full Brekky $138超豐富呀!有腸仔、煙肉、蘑菇、牛油果、蕃茄仔、沙律菜、酸種包、同埋兩隻太陽蛋呀!煙肉唔錯,不多肥膏😂🍀🍽️ Yuzu Mochi $68鍾意食mochi嘅朋友望過嚟😎 呢個basque cheesecake有一半都係mochi🤣 柚子味超香 好清新😊🍀☕️ Hojicha Latte $55好香烘茶味🤗 下次再嚟會想試 coconut matcha latte呀!見賣相好靚😍🍀🍵 Darjeeling Tea $48大吉嶺紅茶有三個茗品季節,分別是春摘茶、夏摘茶和秋摘茶,各有特色。我哋飲嘅係 夏摘茶,散發著花香和果香的香氣,口感柔和順滑~🍀想收到更多美食資訊,請追蹤@greatfood_grateful

🍽️ Full Brekky $138

🍽️ Yuzu Mochi $68

☕️ Hojicha Latte $55

🍵 Darjeeling Tea $48

2024-09-23 82 浏览
今次嚟到東涌shopping,發現咗呢間好出名嘅coffee shop原來係呢度都有分店,即刻走去試咗佢哋兩款招牌菜同埋飲品,嘆咗一個好味嘅午餐!🟨法式西多熱香餅 (Tiramisu) 配雲呢拿雪糕外觀好吸引,西多夠鬆軟,表面上有薄薄一層咖啡粉,內裡嘅忌廉同海綿蛋糕嘅層次感都幾好,而且唔會過甜,入口即溶。至於雲呢拿雪糕同西多配埋一齊食,凍熱交替嘅口感好refreshing! 🟧招牌忌廉雞肉意粉意粉煮得啱啱好,唔會過軟或者過硬,保持住適中嘅彈牙口感。忌廉汁濃郁但唔會過膩,雞肉嫩滑多汁,調味亦做得幾好。🟦椰香抹茶鮮奶咖啡簡直係為抹茶控量身訂做!抹茶味道非常濃郁,加上椰香嘅清新感,兩者結合得非常好。🟪新奧爾良鮮奶咖啡帶有微微嘅香料氣息,混合鮮奶,口感相當順滑。

🟨法式西多熱香餅 (Tiramisu) 配雲呢拿雪糕

🟧招牌忌廉雞肉意粉

🟦椰香抹茶鮮奶咖啡

🟪新奧爾良鮮奶咖啡
帶有微微嘅香料氣息,混合鮮奶,口感相當順滑。
2024-09-23 40 浏览
【東涌•Cupping Room Coffee Roasters】@ππππππππππππππππππππππππππππππ舒適,東涌咖啡廳招牌忌廉雞肉意粉班尼迪克蛋配煙燻三文魚熱朱古力凍抹茶鮮奶餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 400✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#東涌美食 # Cupping Room Coffee Roasters#web3東涌Cupping Room Coffee Roasters (東薈城名店倉) (東涌)東涌達東路20號東薈城名店倉2樓263號舖
舒適,東涌咖啡廳

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#東涌美食
#web3東涌
東涌達東路20號東薈城名店倉2樓263號舖
小編偶爾也會來東涌outlet掃貨,知道東薈城開了這間排隊精品咖啡店☕️當然是在順道來品嘗一下 Cafe貫徹簡約舒適的風格,與尖沙咀一樣有主食、甜品和飲品😚不同的是這裡周末中午時份根本不用排隊入座 🍳班尼迪克蛋配煙燻三文魚($128)蛋的形狀與熟度都剛好,煙三文魚與吐司的中間還夾著菠菜🥑另加了一份牛油果(+$35) 🍝招牌忌廉雞肉意粉($138)加選辣/不辣,個人喜歡加一點辣味,令原本creamy的忌廉雞肉意粉更有層次 🍮Tiramisu ($58)甜品櫃內選擇不少,還是點了Tiramisu🤎不會過甜也不苦 ☕️Flat white ($48/L)味道順喉,不酸也不苦澀 🌼洋甘菊花茶($48)不知是否環境關係,還是真的手工茶特別香,喝了令整個人心情放鬆

🍳班尼迪克蛋配煙燻三文魚($128)

🍝招牌忌廉雞肉意粉($138)

🍮Tiramisu ($58)

甜品櫃內選擇不少,還是點了Tiramisu🤎不會過甜也不苦

☕️Flat white ($48/L)

味道順喉,不酸也不苦澀

🌼洋甘菊花茶($48)

2024-09-21
  • 班尼迪克蛋配煙燻三文魚
  • 招牌忌廉雞肉意粉
2024-09-20 48 浏览
⟡ Full brekky佢哋嘅全日早餐好豐富有牛油果 腸仔 煙肉 蘑菇 蕃茄仔 沙律菜 兩隻太陽蛋 兩塊吐司 仲可以將牛油果放喺法包上面 自製avocado toast! 份量仲好足添~⟡ Squid ink spaghetti garlic with prawn好香蒜味 有輕微辣辣地 好開胃 意粉口感都好chewy 仲有大大隻蝦添推介 推介!另外飲品方面嗌左Coconut matcha latte 同 Hojicha latte椰香抹茶鮮奶咖啡有漸層效果 口感超豐富的~焙茶鮮奶 有好濃焙茶香味 飲落好順滑 好飲!佢哋而家即日起成為會員買夠$500可以作現金點數 所有分店都適用添
⟡ Full brekky
佢哋嘅全日早餐好豐富
仲可以將牛油果放喺法包上面
自製avocado toast! 份量仲好足添~

好香蒜味 有輕微辣辣地 好開胃
意粉口感都好chewy
仲有大大隻蝦添
推介 推介!

另外飲品方面嗌左
椰香抹茶鮮奶咖啡有漸層效果 口感超豐富的~
焙茶鮮奶 有好濃焙茶香味
飲落好順滑 好飲!
2024-09-19 37 浏览
《悠閑精品咖啡店☺️》———————————————--早排去咗東涌outlet shopping,行到攰入咗呢間Cafe,環境舒適,走工業簡約風,嘢食質素都好唔錯 😌-🌴 椰香抹茶鮮奶咖啡漸層顏色效果好靚,打卡一流📸最厎層抹茶口感順滑🍵飲得出香甜嘅椰奶同濃郁嘅咖啡,層次豐富😝-☕️ Latte呢間精品咖啡店好用心,拉花好靚,而且使用自家烘焙咖啡豆,味道香濃,值得一試😌-🥚 Egg Benedict (Salmon)半熟流心蛋好靚仔,上面嘅三文魚亦好豐富,加埋菠菜、酸種包同荷蘭醬配搭一齊好夾😙-🥞 Tiramisu法式西多熱香餅Tiramisu嘅咖啡香味濃郁,質地幼滑,充滿酒香,配搭落去西多熱香餅層次相當豐富😆-💚 開心果巴斯克芝士蛋糕開心果控必食!份量十足,兩個人share食都ok,好足料😍 內餡開心果味超濃郁,甜度適中,口感幼滑😉-發覺佢都有唔少分店,所以我哋都做咗會員,即日起成為會員買夠$500可以儲現金點數,好抵玩💰-🍌抵deal 指數:7/10
《悠閑精品咖啡店☺️》
———————————————-
🌴 椰香抹茶鮮奶咖啡
☕️ Latte
🥚 Egg Benedict (Salmon)
🥞 Tiramisu法式西多熱香餅
💚 開心果巴斯克芝士蛋糕
🍌抵deal 指數:7/10
2024-09-14
下午茶
2024-09-11 80 浏览
前幾日同朋友去咗東涌outlet行街 血拼咗一番之後喺東薈城入邊,我哋搵一間餐廳食下午茶😙見到呢間cupping room 環境舒適,用咗木系裝修設計,於是我哋就入去 食返個下午茶😜-我哋叫咗個 墨汁蒜蓉海鮮意粉味道超香蒜味 而且辣辣地 非常開胃 仲有大蝦而且口感非常彈牙 意粉嘅口感亦都好q彈真係一個唔錯嘅選擇-另一款叫咗全日早餐 非常豐富 分別有牛油果配法包 大啡菇 煙肉 腸仔 蕃茄仔 沙律菜 煎蛋等等呢個下午茶太開心啦😝 份量都唔少💯-嘢飲方面,我哋叫咗一杯抹茶Latte同總括而言 呢間咖啡店性價比真係好高舒適又好食 佢哋仲有好多分店 下次經過建議你哋都去試吓💯-
我哋叫咗個 墨汁蒜蓉海鮮意粉
味道超香蒜味 而且辣辣地 非常開胃 仲有大蝦
而且口感非常彈牙 意粉嘅口感亦都好q彈
真係一個唔錯嘅選擇
呢個下午茶太開心啦😝 份量都唔少💯
嘢飲方面,我哋叫咗一杯抹茶Latte同
總括而言 呢間咖啡店性價比真係好高
舒適又好食 佢哋仲有好多分店 下次經過建議你哋都去試吓💯
2024-09-07
  • 墨汁蒜香海鮮意粉
2024-09-08 154 浏览
班尼迪克蛋配煙肉**Egg Benedict with Bacon** 一刀切下去,荷蘭汁如瀑布般流淌,煙肉香脆可口,簡直是味覺盛宴!### 抹茶鮮奶**Matcha Latte** 每一杯都是現場精心調製。那獨特的抹茶苦甜,與順滑鮮奶的結合讓人忍不住一口接一口。### 鮮奶咖啡**White** 它以輕盈柔和著稱,每一口都能感受到牛奶與咖啡的完美融合,是開始新一天的最佳選擇。### 全日早餐**Full Brekky** 這份豐富的全日早餐包含香腸、培根、煎蛋、烤番茄和香脆的土豆餅,搭配新鮮的吐司,絕對能滿足你的味蕾,讓你充滿活力開始新的一天。
班尼迪克蛋配煙肉
**Egg Benedict with Bacon**