2024-09-25
🍽️ Egg Benedict with Smoked Salmon $128Egg benedict 可以配 烟三文鱼 / 烟肉 / 香肠,我哋拣咗烟三文鱼~ 份量都算多嘅,加埋菠菜同酸种包,轻食健康之选!但系今日个摆盘真系争少少🤣🍀🍽️ Full Brekky $138超丰富呀!有肠仔、烟肉、蘑菇、牛油果、蕃茄仔、沙律菜、酸种包、同埋两只太阳蛋呀!烟肉唔错,不多肥膏😂🍀🍽️ Yuzu Mochi $68钟意食mochi嘅朋友望过嚟😎 呢个basque cheesecake有一半都系mochi🤣 柚子味超香 好清新😊🍀☕️ Hojicha Latte $55好香烘茶味🤗 下次再嚟会想试 coconut matcha latte呀!见卖相好靓😍🍀🍵 Darjeeling Tea $48大吉岭红茶有三个茗品季节,分别是春摘茶、夏摘茶和秋摘茶,各有特色。我哋饮嘅系 夏摘茶,散发著花香和果香的香气,口感柔和顺滑~🍀想收到更多美食资讯,请追踪@greatfood_grateful
🍽️ Full Brekky $138
🍽️ Yuzu Mochi $68