2020-09-28 690 浏览
約埋三五知己去嘆下午茶Dear Lily位於ifc,位置都算易搵一入到餐廳覺得裝修十分特別係好有主題、故事嘅一間餐廳一坐低Waiter就放低咗張二人下午茶menu當日因為三個人去食,佢就同我地講原來有三人下午茶(所有款式一樣,只係份量多咗)整體食物質素不錯scone同三文治比預期好,反而甜品有少少失望,有幾款太甜,有幾款味道特別(可能我唔識欣賞)不過餐廳咁靚,去影靚相岩哂!而且呢個價錢食afternoon tea真係唔貴
約埋三五知己去嘆下午茶

Dear Lily位於ifc,位置都算易搵
一入到餐廳覺得裝修十分特別

係好有主題、故事嘅一間餐廳
一坐低Waiter就放低咗張二人下午茶menu

整體食物質素不錯
下午茶
I could only assume it was the restaurant manager as he was the ONLY one who did NOT have a mask on during the whole time. Especially when serving drinks n food... Common sense ain't common to him I guess. I arrived at the restaurant around 18:30 and was standing outside at their reception desk over 5 mins waiting to be seated, yet when the manager finally noticed me he didn't attend to me immediately but headed to fix the restaurant music instead. It was another 5 mins before he finally willing

I arrived at the restaurant around 18:30 and was standing outside at their reception desk over 5 mins waiting to be seated, yet when the manager finally noticed me he didn't attend to me immediately but headed to fix the restaurant music instead. It was another 5 mins before he finally willing to offer assistance and took him another 3mins to look for my reservation...

What's worse, he actually showed me to a table in the middle of the restaurant while that section was completely empty, so then I asked if there was another table available (obviously there were plenty) but to my surprise he responded to me like I was a 7 yrs old child - "sure but you just sit down first" he said. And to my very surprise he just left the restaurant for a cigarette and didn't come back after 20 mins or more!!

After all the rest of the team was super friendly and professional, at least they all had their masks on throughout the whole service time. Yet with this disrespectful and indifferent black sheep on the team I promise myself I will never return to this restaurant. And I'll make sure all my friends know so.

2020-09-19
2020-09-28 538 浏览
星期日同開朋友去中環 IFC 而家好多cafe tea set都平左好多如果你budget 冇咁多 又或者純粹想搵個地方傾下計 係可以考慮IFC 4 樓d 餐廳Dear Lily 都係一間食環境的餐廳 見網上有得預約 就之前約左去到其實每一枱都係食e 個$318 tea set 環境方面 係唔錯的 不過都睇得出開業一段時間後歲月的痕跡佢兩人的枱比較細 放完tea set同野飲都冇咩位置基本上面咸點中規中矩 令你有飽肚感甜點方面 我覺得最有特色都係個 Banana and Caramel Jasmine tea 茶味唔算突出 唔知咩brand 總括黎講 如果想搵個地方坐下傾計 係可以一試 但就唔好有太高期望
星期日同開朋友去中環 IFC

基本上面咸點中規中矩 令你有飽肚感

Jasmine tea 茶味唔算突出 唔知咩brand

2020-09-27
2020-09-19 492 浏览
坐落在國際金融中心平台,環境以花海為主題,十分浪漫。窗邊位可望海,打卡一流~下午茶價錢不算貴,比起五星級酒店的下午茶有折扣。不過四點食到六點就要離場,因為餐廳要準備下一輪晚餐。餐飲方面有幾款選擇,我選擇了綠茶,另外嘗試了Earl Grey, 主要看個人的口味。吃下午茶先吃鹹點再吃甜點,鹹點最推薦的就是黑芝麻包配三文魚餡料,非常香口。另有青瓜餡料的味道清新。甜點我最喜愛的是長條型榛子味的巧克力,吃下去味道像繽紛樂😂鬆餅是10分不推薦的,又硬又難吃🙊

2020-09-17 460 浏览
《𝐃𝐞𝐚𝐫 𝐋𝐢𝐥𝐥𝐲🥂》位於IFC、靚景、處處都係打卡位港女聚集地😑餐廳環境又靚又光猛、岩晒影港女相🤭坐唔坐到靚位就睇你好唔好彩喇、一係就預早打嚟book位!𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫𝐧𝐨𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐭 ($𝟐𝟗𝟖)個set係失望既🤗無論甜點定鹹點由上至下冇一粒我係覺得好食🤫食物係非常普通、尤其是最底層個三文治😑好似平價buffet 的小食!諗唔到一粒野食可以讚美!不過性價比係算高既、加埋杯香檳一人$200有找、當影吓相都抵玩既!但就真係唔使對呢個tea set有遐想😇
《𝐃𝐞𝐚𝐫 𝐋𝐢𝐥𝐥𝐲🥂》

位於IFC、靚景、處處都係打卡位
港女聚集地😑餐廳環境又靚又光猛、
岩晒影港女相🤭坐唔坐到靚位就睇你
好唔好彩喇、一係就預早打嚟book位!

𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫𝐧𝐨𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐭 ($𝟐𝟗𝟖)
個set係失望既🤗無論甜點定鹹點
由上至下冇一粒我係覺得好食🤫
食物係非常普通、尤其是最底層
個三文治😑好似平價buffet 的小食!
諗唔到一粒野食可以讚美!

不過性價比係算高既、加埋杯香檳
一人$200有找、當影吓相都抵玩既!
但就真係唔使對呢個tea set有遐想😇
2020-05-13
2020-08-30 963 浏览
呢度成個天花都係花花🌸 裝修好復古,但坐位就有d逼🤥 上菜速度頗慢,如果有時間慢慢chill 係唔錯的~ 𝘛𝘸𝘰 𝘤𝘰𝘶𝘳𝘴𝘦𝘴 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘴𝘦𝘵 ($𝟷𝟺𝟾)𝘚𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘳 - 𝘛𝘶𝘯𝘢 𝘊𝘦𝘷𝘪𝘤𝘩𝘦 🐟▪️呑拿魚冇腥味或者雪味,個onion soya sauce甜甜酸酸,食落好開胃,係一道好好嘅前菜👍𝘔𝘢𝘪𝘯 - 𝘉𝘳𝘢𝘪𝘴𝘦𝘥 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘚𝘩𝘰𝘶𝘭𝘥𝘦𝘳🐷▪️pork shoulder 嘅肉質好腍,而且煮得好入味,淋埋個汁都唔會過鹹😚薯蓉超級creamy,好香奶油味😋

𝘛𝘸𝘰 𝘤𝘰𝘶𝘳𝘴𝘦𝘴 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘴𝘦𝘵 ($𝟷𝟺𝟾)

𝘚𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘳 - 𝘛𝘶𝘯𝘢 𝘊𝘦𝘷𝘪𝘤𝘩𝘦 🐟

𝘔𝘢𝘪𝘯 - 𝘉𝘳𝘢𝘪𝘴𝘦𝘥 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘚𝘩𝘰𝘶𝘭𝘥𝘦𝘳🐷
Tuna  ceviche
Braided  Pork  shoulder
Tuna  ceviche
Braided  Pork  shoulder
2020-08-30 717 浏览
同朋友補祝生日,因為限聚令,唯有食lunch 慶祝。揀左IFC Dear Lilly,主要係貪佢有靚景大玻璃,即使未必坐到係窗邊都可以望到靚景,咁岩天氣好好,藍天白雲,一流!個天花都好花心思地整左吊燈Starter1: Tuna Ceviche好好食!個汁甜甜酸酸,好開胃,再配埋牛油,令到吞拿魚一啲腥味都無,而且口感一致,大推!Starter2: Soup of the day南瓜湯,南瓜味好濃,感覺好足料,質感幾滑,唔錯Main1: Baked Sea Bass魚既質地唔錯,熟既程度岩岩好,配大量洋蔥,本身麻麻地洋蔥,但配埋個汁都算唔錯。鍾意食洋蔥既人應該會好鍾意食另一個main 唔記得影相,叫Braised Pork Shoulder肉質既嫩滑,配左個薯蓉,唔錯!Sides: Thin Fries外脆內軟,幾香口,唔想太飽,兩個人share岩岩好Dessert1: Nuts BrownieBrownie黎講佢個樣都真係好靚,影相一流。味道都好好,朱古力味夠濃,質地偏硬,Nuts種類多,好有口感!Dessert2: Creama catalana焦糖夠膽,啲蛋夠滑,唔太甜,幾岩要ke

Tuna  Ceviche

Starter1: Tuna Ceviche

Starter2: Soup of the day
南瓜湯,南瓜味好濃,感覺好足料,質感幾滑,唔錯

Baked  Sea  Bass

Main1: Baked Sea Bass

肉質既嫩滑,配左個薯蓉,唔錯!

Thin  Fries

Sides: Thin Fries
外脆內軟,幾香口,唔想太飽,兩個人share岩岩好

But  Brownie

Dessert1: Nuts Brownie

Creams  catalana

Dessert2: Creama catalana
焦糖夠膽,啲蛋夠滑,唔太甜,幾岩要keep  fit既女仔食😛

最後兩個人叫左兩個Luch set: Starter+Mains+Desserts
埋單:$477
呢個質素同環境係超抵食!
Tuna  Ceviche
Baked  Sea  Bass
Thin  Fries
But  Brownie
Creams  catalana
2020-08-29 4076 浏览
早前從網上得知這間餐廳是以玫瑰花作為佈置,很適合和好友慶祝生日打卡留念😍位於國際中心商場平台就估計環境應該不會差,果不其然無論餐廳的室內還是室外都可以飽覽維港景色,配以其花海的佈置更增添幾份浪漫感❤️餐廳有兩個心型卡座,客人在包廂內進食,仿佛被滿滿的愛包圍,可惜很難預訂,就算慶祝生日也未必能安排,好在當天亦能安排在窗口位,可以和美景相伴😎👉 水牛城辣雞翼雞翼應該是先煎炸至香脆,再在外層配以醬汁,味道酸酸甜甜但亦有點辣,另再有芝士醬,怕辣的人就可以用芝士醬緩和本身雞翼的辣😝👉 慢煮八爪魚八瓜魚都彈牙,配以胡椒味煮得入味,值只有兩條,性價比不高🙈👉 黑松露薯條薯條其實沒什麼特別,但黑松露的香氣會從口感中滲出,會愈食愈想食😂👉 10安士牛扒個人來說比較喜歡這個牛扒,嫩滑又多汁,有慢煮的感覺💯👉 豬肋骨用刀沿骨與骨之間一切,骨與肉就立即分離,肉汁都算鬆軟😇👉 Dear Lilly餐廳的招牌,心形蛋糕好精美,記得要提早預定😍Raspberry加白朱古力,好完美的結合,不會太甜👍👉 Dear Ruby草莓味的蛋糕,酸酸甜甜,不錯!

👉 水牛城辣雞翼

👉 慢煮八爪魚
八瓜魚都彈牙,配以胡椒味煮得入味,值只有兩條,性價比不高🙈

👉 黑松露薯條

👉 10安士牛扒
個人來說比較喜歡這個牛扒,嫩滑又多汁,有慢煮的感覺💯

👉 豬肋骨
用刀沿骨與骨之間一切,骨與肉就立即分離,肉汁都算鬆軟😇

👉 Dear Lilly

👉 Dear Ruby
草莓味的蛋糕,酸酸甜甜,不錯!

呢間下午茶幾好,環境幾靚。店員係外國人要講英文,下午茶既野食好好,都夠飽。望出去出面見到摩天輪同尖沙咀。要預早訂位,都好多人去食,天氣冇咁熱既話可以去外面坐,空氣會好清新。咸食最中意佢個煙三文魚三文治,另外佢仲有青瓜沙拉三文治,咖喱吞拿魚三文治,雞蛋沙拉三文治咁啦。甜食中意佢個草莓慕斯,佢個鬆餅都好好食,佢有兩種醬可以點,一個係鮮忌廉咁,一個係紅莓,個人中意忌廉多啲佢既野飲就比較普通。有茶同咖啡。
呢間下午茶幾好,環境幾靚。店員係
佢既野飲就比較普通。有茶同咖啡。
2020-08-28
2020-08-22 503 浏览
好日唔去下中環,點知去搵個地方食個Tea 都食到成肚氣😤😤開頭係門口睇下 見幾靚啦 開門入到去餐廳 無人理會我地... 都算啦,可能D職員好忙 不過眼見得幾張枱有客人 過左2分鐘左右 先有職員察覺我地的存在,之後幫我地安排入坐,整個過程 尚算正常到我哋坐低 睇Menu 再落單 職員都係無笑容,之後等左15分鐘 D茶先有 再等多20分鐘 先到食物 total 由落單到食物落枱 等左35分鐘😅😅 一睇到個Tea Set 架 ... 完全不予置評 我諗係我咁大個人第一次食Tea 到現在 眼見最核突 醜陋 完全冇美感 的下午茶 小小食用花 草 都無 三文治 又乾又難食 Scones 一食就知係叫貨返餐廳 不是自己整 甜品完全唔靚個茶更恐怖的係 未飲過一杯 用茶包沖的茶 都可以咁難飲 ,飲落一陣陣的水喉水味😖😖只可以話 呢間餐廳除左個境 無樣野好到4點左右 個職員走過黎叫我地還枱!!! 但 入座時 又無人同我地講叫我地還枱 咁唯有走啦 ... 埋單時 更好笑的係 我地張單 $327.8 我地比左$330 好正常的係要找返$2.2 我地又再等左一陣 個職員完全無打算找返比我地。雖然係得嗰兩蚊
好日唔去下中環,點知去搵個地方食個Tea 都食到成肚氣😤😤

一睇到個Tea Set 架 ... 完全不予置評

小小食用花 草 都無 三文治 又乾又難食
Scones 一食就知係叫貨返餐廳 不是自己整
甜品完全唔靚

個茶更恐怖的係 未飲過一杯 用茶包沖的茶
都可以咁難飲 ,飲落一陣陣的水喉水味😖😖

只可以話 呢間餐廳除左個境 無樣野好

到4點左右 個職員走過黎叫我地還枱!!!
但 入座時 又無人同我地講叫我地還枱

我地又再等左一陣 個職員完全無打算找返比我地。
雖然係得嗰兩蚊 , 但係我只可以講佢哋嘅服務 連嗰兩蚊都唔值

餐廳再靚又如何 其他嘢全部都扣晒分

2020-08-06 959 浏览
來過很多次,每次到都感覺不錯,有種暫時離開香港的心情。因為這裡的服務員都是南亞裔,只有一個會說中文的女侍應,態度友善沒有那股港味。這次來的時候約17:45,天色還是很亮,可是那高大的部長在門口招呼我們時說下午茶時段剛過,所以我們便進來吃個白天晚飯吧。選了近窗位置,俯瞰著以英國前女王名來命名的海港,心想英國西人來到香港一定充滿自豪和民族優越感。菜單都是用英語的,發現這裡的女顧客比較高級,應該大部分都是外國回來。我們點了沙拉、烤肉肋排和一條魚,沙拉新鮮、烤肉的肉質很嫩,燒烤醬帶點甜味,挺好吃,下次會再點;烤魚比較普通,放點鹽和檸檬汁,比較像亞馬遜叢林露營的做法挺有原始風味。因為時間尚早,所以沒有點酒精飲料。天色最漂亮的時間就是黃昏,風景優美。裝修優雅、是女生喜歡的品味,發現光顧的也以女性居多,打扮挺時尚。桌上還放了蠟燭挺浪漫的,氣氛和燈光控制的很好。最後點了甜品,是整頓飯最好吃的。著家小餐廳價格很大眾化,開在這個商場里,十分難得。香港沒遊客來了,所以餐廳都沒有漲價。聽說這裡以前市道正常的時候是要排隊的。
2020-07-11
  • BBQ Pork Ribs
  • Crema Catalana
2020-08-03 679 浏览
同朋友好耐冇見,相約左一齊去high tea 當日去到,已經5點鐘,下午茶時間供應只係去到5:30定6點,但侍應都比我落order 態度一流Afternoon Tea Set (6.5/10)$299我哋被安排坐得好近窗邊位置,可以觀望維景兩岸嘅景色,只可惜天氣唔係太好,不過可以同朋友談下心,都已經係一個非常有quality Ge 時間因為價錢好平,所以我本身都冇咩expectations, 鹹點同甜點都可以,以呢一個價錢同埋地理位置來講已經算係超班!可以再返嚟Encore!
同朋友好耐冇見,相約左一齊去high tea

態度一流

可以再返嚟Encore!

2019-10-30
  • Tea  set
2020-08-02 12128 浏览
環境78分,服務72分,食物66分有啲失色。設有室外室內座位,有一邊窗可望靚海景。室內設計古典優雅,漫天花海,啱哂打卡。.💰Afternoon Tea ($298/2ppl).⚪️頂層🔸Scone不錯,幾鬆,熱熱地,唔會太實,配cream/士多啤梨jam。.⚪️中間層,甜品,一般,放落黎一陣出哂水。🔸Opera🔸Religieuse choux🔸Raspberry tart🔸Frasier hearts1.淡淡咖啡味既小蛋糕。2.正方形朱古力杏仁皮,中間係好腍既榛子cream,口感好一般,太甜。3.圓形Tart,入面放左新鮮紅莓,紅莓醬同cream,酸酸甜甜,幾好食。4. 粉紅色心形,淡淡士多啤梨味溝雲呢拿味。朋友生日,佢特別幫我抽起左,寫Happy Birthday,點蠟燭。.⚪️底層,Tea Sandwiches,失色,包又乾又硬。🔸Cucumber and rose pepper Cream Cheese🔸Scottish smoked salmon and dill crème fraiche🔸Hens eggs and tarragon mustard🔸Coronation cor
環境78分,服務72分,食物66分有啲失色。
設有室外室內座位,有一邊窗可望靚海景。
室內設計古典優雅,漫天花海,啱哂打卡。

💰Afternoon Tea ($298/2ppl)
Afternoon  Tea

⚪️頂層
🔸Scone
不錯,幾鬆,熱熱地,唔會太實,
配cream/士多啤梨jam。
Scone

⚪️中間層,甜品,一般,放落黎一陣出哂水。
🔸Opera
🔸Religieuse choux
🔸Raspberry tart
🔸Frasier hearts
1.淡淡咖啡味既小蛋糕。
4. 粉紅色心形,淡淡士多啤梨味溝雲呢拿味。
Delicacies
Frasier hearts

⚪️底層,Tea Sandwiches,失色,包又乾又硬。
🔸Coronation cornfed chicken and raisin
1.白色,味道清新,有青瓜片,芝士。
2.黑色,係唯一麵包係軟熟,有煙三文魚,最好味。
3.黃色,食到有啲咖喱味。
4.啡色,包有啲麥粒,較有咬口,但都係乾。
Tea  Sandwiches

⚪️Coffee/Tea
🔸Latte
🔸Victorian Earl Grey Tea
Latte沖得算濃,另設奶比你調節味道。
Earl Grey茶味濃,比一壺你自己斟,可以refill熱水。
Latte
Victorian Earl Grey Tea

☹️特別一提,我話想坐窗邊,佢比左一邊冇海景望既窗比我,訂位時講清楚你想唔想望海.....
2020-07-28
庆祝纪念
生日
Scone
Latte
Victorian Earl Grey Tea
2020-08-02 7492 浏览
聽說有一間裝修華麗的餐廳在IFC四樓的平台花園, 而且他們的英式下午茶相當抵食, 因此約了朋友們一起來嘆個下午茶。上到平台花園,今天的天氣相當好。到了餐廳,職員問我們有冇訂位。之前看了其他網友的食評說這裏不設訂位,他這樣問即是可以訂位啦! 如果到這裏下午茶最好先訂位,因為餐廳平日都很滿座。職員安排了我們坐在玻璃旁邊,遠遠可以望到中環海濱的摩天輪, 風景不錯。 餐廳裝修古典優雅, 有一種貴族的感覺。這裏的英式下午茶只需要$298/兩位,份量也不算少,還配一杯英式茶或咖啡。三層架賣相精緻。 下層是四式三文治,中間是甜點,最上層是鬆餅。先介紹下層,三文治用四個不同顏色的麵包做成,令普通的三文治添上了色彩(但麵包本身是沒有特別味道)。三文治切成長條形,令入口更方便。青瓜芝士, 三文魚沙律, 蛋沙律, 雞肉沙律。四款味道都不錯,我比較喜歡三文魚那款。 中間的甜點有四款。*朱古力面那款, 外面是朱古力脆皮,內面好像是拖肥漿,非常甜和膩,我和朋友們都不太喜歡。*旁邊粉紅色心型的,賣相很好。內裡是雲呢拿mousse和蛋糕,外面是士多啤梨糖霜,這個不算太膩,味道不錯。*中間的下面是蛋糕,上面加上了忌廉。

上到平台花園,今天的天氣相當好。

Afternoon tea

中間的甜點有四款。
*中間的下面是蛋糕,上面加上了忌廉。蛋糕內加入了果仁,令蛋糕帶點香口。
*最後是紅莓撻,這款是最正常的。一啖一口,果肉下放了忌廉,味道算是四款中最好的。

最上層是鬆餅,鬆餅沒有什麼特別,配厚忌廉和士多啤梨糖果醬。兩款醬也不是十分特別的。

這裡的茶和咖啡比較好。朋友點了咖啡,咖啡很香濃,雖然我不愛喝咖啡,但也聞到朋友咖啡的香味。朋友說這裡的咖啡是不錯的。

很開心和悠閒的歎一個下午茶。這裡的食物不算特別,味道不過不失,但餐廳的氣氛和窗外的環境都加了不少分數,以這個價錢來說,CP 值仍算很高。不妨一試。
Afternoon tea
2020-07-26 555 浏览
位於中環主要地段的高級餐廳之一,不單止能在高空觀看維港景色,室內裝修也別出心裁,散發著古典氣色🧳,餐廳不算大但也有不少的打卡位置~🌟最近餐廳與Asia Miles合作並提供優惠,午市套餐只需$168(未連加一服務費),包括頭盤,主菜和甜品,客人需提早在Openrice預訂座位才可享有此優惠🌟 ❤️Starter❤️Herbs Beard🍞麵包加入了香料🌿,香草味道特別而且較濃,麵包鬆軟,小編個人能夠接受,但是應該有部分人不太喜歡濃的香草麵包。味道小評分:😋😋😋/5Greek Salad🥗沙律使有了不同的蔬果,例如蕃茄🍅、黃椒和青瓜🥒等。而且沒有使用沙律醬,而是用了橄欖油,所以突出了新鮮蔬果的味道。表面上有不少的芝士🧀,不過蔬果的味道比芝士更為突出。味道小評分:😋😋😋/5😋😋😋/5Honey Glazed Pork Belly🐖這是蜜糖五花肉,肉質較硬和乾,不過也能嚐到蜜糖的甜味🍯。反而伴菜的薯條更加出色🍟,薯條能吃到重的薯味,絕對不是用粉溝出來的薯條,而且薯條十分鬆脆,不會過硬,十分不錯的伴菜~💛Main Course💛Wild Mushroom Risotto🍄餐廳不客氣地落了不少黑松露

❤️Starter❤️

😋😋😋/5

Honey Glazed Pork Belly🐖

💛Main Course💛
Wild Mushroom Risotto🍄
餐廳不客氣地落了不少黑松露油,而且放了不少菇菌熬煮成醬汁,不會有很重汽油味,意大利飯保留了嚼口,但也不會太硬。
味道小評分:😋😋😋😋/5

Grilled Chicken Breast🐓
跟前菜的香料麵包是用同一種香料,雞胸肉很嫩不會乾,肉汁💧仍然鎖在裡面,而旁邊的伴菜也是用橄欖油作調味,怕胖的朋友的恩物!
味道小評分:😋😋😋😋/5

💜Dessert💜
Nuts Brownies🍰
十分重的巧克力味🍫!頂層的巧克力慕絲完全是錦上添花,配合起布朗尼蛋糕,令布朗尼蛋糕不會太乾。而布朗尼蛋糕頂層較脆,而內裡鬆軟,令人想一口一口地接著吃~
味道小評分:😋😋😋😋😋/5

Crema Catalana🍮
表面有用火槍燒過的焦糖面✨,內裡是細膩軟滑的卡達拉娜,一冷一熱配合的天衣無縫。但卡達拉娜較甜,吃完整個會有點膩,但充滿蛋和奶香🍼的卡達拉娜真的會令人欲罷不能~
味道小評分:😋😋😋😋😋/5

室內有不同的位置供客人拍照,店內職員都是外國人,所以注意要用英文點餐~