2015-07-14 188 浏览
屯門分店搬遷後第一次來試,環境比以前舒適很多,空間亦寬敞很多,我仍然點了舊時最愛既幾款食物。焗蜜糖雞翼這款雞翼真係食幾多次都覺得好食,焗到皮脆肉滑,裡面好多肉汁,蜜糖味好重,保持到水準。半份千島海鮮pizza千島醬濃郁,好足料,海鮮配上新鮮既菠蘿,好夾和消除油膩感,pizza既餅乾底焗得好香脆,咬起來口感一流,值得一讚。肉醬薯蓉薯蓉也很不錯,醬汁好濃郁而足夠,剛剛好每啖薯蓉都沾滿醬汁,不會出現剩下薯蓉而沒有了醬汁的乾吃。鮮茄香腸煙肉磨菇意粉表層煙肉碎焗到輕微烤焦,賣相已好吸引,意粉份量都好足夠,用料十足,好多腸和磨菇,個醬好重番茄味,酸酸甜甜,好開胃。
鮮茄香腸煙肉磨菇意粉

题外话/补充资料: 整體食物質素能保持以前既水準,價錢仍然好抵食,這是一間我充滿回憶的餐廳,因這是讀書時期時常和同學相聚的地方。
2015-07-10 232 浏览
今日在公司有同事討論究竟何時掛8号,上司話要正式掛8号才會放人走,等到下午3:00時候,天文台話2小時内掛8号,公司在4:30才放同事番屋企,我只是早了1小時放工,提早了放工之後,走去euro gogogo吃下午茶,不想番屋企再行出來,提早吃晚餐,我就点了蒜蓉包套餐,euro gogogo蒜蓉包真的好好味,個包十分鬆軟又不會口感太硬,泡沫奶茶味道都唔錯,茶味唔太夠,奶味夠重,而家比起重開冇咁多人,十分容易搵到座位,服務就一般,下午茶好抵食

2015-07-09
  • 蒜蓉包
2015-07-08 306 浏览

EURO Gogogo由舊店鋪到而家新位置光顧幾年時間,可惜俾商場大執而搬到二線商場,起初怕搬遷之後水準下降,上年12月去過時候末有水準下降,我間中都來,今晚又來吃晚餐,因為夜晚冇套餐原因,比起午餐時間同下午茶時間,夜晚冇咁多人光顧,十分容易搵位,今日点了香蒜蜆肉意粉(55元)+泡沫咖啡(26元),這裡採用店員送餐服務,我覺得這個服務真是好貼心,新店地方細過以前,座位依然坐得舒適,我點好食物之後店員俾一個送餐號碼牌,我拎住號碼牌俾座位就可以,我等了5分鐘先送上咖啡,再隔5分鐘蜆肉意粉就送到,店員問我所点食物是否已送齊,她會收回號碼牌,我開始享用晚餐,先講泡沫咖啡,泡沫咖啡帶有些小苦澀味道,奶味並不太重,我可能平時飲開星爸爸重奶味咖啡,我飲唔慣有苦澀味咖啡,根據咖啡精朋友話有苦澀味才是正宗飲法,我覺得這裡咖啡不是我杯茶,下次叫其他飲品,再來講香蒜蜆肉意粉,它的蜆肉用原隻新鮮蜆,蜆份量都幾多,油份量稍為多咗些小,我覺得香蒜蜆肉意粉好好味,蜆肉好新鮮,味道好入味,亦不會太咸,如果可以改善用油份量更加好,價錢稍為貴咗些小,夜晚設有套餐亦更加好,散叫真是貴,我覺得euro gogogo需然貴,好味的話物有所值
2015-07-08
  • 番蒜蜆肉意粉
2015-06-27 251 浏览
其實一直都有張euro go go member card, 但已經很少幫襯,內裡亦沒有儲值額了. 某次突然想到euro go go lunch,店員問要否增值$300,會送coupons,我又不知為甚麼很順手的上$300,自此以後,我唯有多次光顧,以下食物是多次午膳時所選擇的. 精選意粉or pizza 可加$6 配套餐,可選: 蒜蓉包/ 田園沙律 & 是日餐湯/ 汽水. 額外加$6 歐陸咖啡/ 奶茶/ 檸檬茶 (冷熱均可).田園沙律沙律包括車厘茄、青瓜、沙律菜以及脆脆麵包粒,加上酸酸甜甜的醋汁,令人相當開胃. 值得讚的是沙律兜是冰凍的,令到沙律保持冰凍爽脆,相當貼心!蕃茄湯湯品熱度相當足夠,而且富有相當強勁的蕃茄酸味,相信茄膏幫忙了不少. 蘑菇粟米鮮茄汁意粉 ($39)濃濃的鮮茄汁蓋滿意粉,內裡有不少清甜的粟米粒以及蘑菇片,而且意粉韌度剛剛好,相當有嚼勁,與酸甜的茄汁相當匹配. 白汁香腸火腿蘑菇意粉 ($43)白汁意粉相當creamy,只簡單的配上香腸、火腿以及磨菇等,已經很美味,而且意粉的份量相當多,非常抵食. 夏威夷薄餅 ($75)薄餅賣相相當吸引,雖然只有火腿、菠蘿&芝士等基

額外加$6 歐陸咖啡/ 奶茶/ 檸檬茶 (冷熱均可).
田園沙律

蕃茄湯

蘑菇粟米鮮茄汁意粉 ($39)

白汁香腸火腿蘑菇意粉 ($43)

夏威夷薄餅 ($75)

薄餅賣相相當吸引,雖然只有火腿、菠蘿&芝士等基本食材,但薄薄的香脆餅底與菠蘿、火腿等已能足夠令人回味.
凍咖啡 (跟餐加 $6)

少甜的凍咖啡甜度不高,而且咖啡味都足夠,醇香的咖啡正好為午後提提神.

euro go go 價位不高,食物也不一定水準,怪不得客人那麼多.

屯門屯隆街3號屯門市廣場2期UG樓21-22號舖

3194 4009

午餐
2015-06-09 299 浏览
原來屯門一早就有Euro go go,但我竟然係佢搬左去新位置時先發現到有佢既存在。Tea Time叫左客蜜糖雞翼(HK$38)好好食呀! 好香甜既蜜糖,而且好入味。焗完既蜜糖雞翼,份外野味!加左$10要左杯COT,正常味道。

Tea Time叫左客蜜糖雞翼(HK$38)
好好食呀! 好香甜既蜜糖,而且好入味。
焗完既蜜糖雞翼,份外野味!
蜜糖雞翼
加左$10要左杯COT,正常味道。
2015-04-17
蜜糖雞翼
2015-03-24 401 浏览
星期一中午,餐廳人少,裝修簡約,座位舒適,配合爵士音樂,可以好好休息休息。 點了藍芝士汁麥形意粉餐,跟沙律,加mochaccino,香蕉班戟。點餐後,約10分鐘便有食物送來,店員的服務也不錯。

沙律
藍芝士汁麥形意粉
香蕉班㦸
Mochaccino
沙律
2015-02-27 394 浏览
因euro go go搬了位置,商場便送出免費飲品劵協助吸納客源,有著數我是不會放過的,所以早前都有去鋪頭取一張。但平時上班日子我好少出去食午餐,趁今天公司放早就出去gogo食吧,重點是免費飲品劵的到期日也是在今天﹗=.=估不到下午時間都有不少客人,幸好一人前不用等太耐,人流太多便會有店員出來在門前負責安排,也保證到沒有人會打尖。以往在euro go go我食來食去都是蜜糖雞翼及蘑菇粟米鮮茄汁意粉,因下午茶餐沒有我喜歡的意粉於是照點午餐,加$6便可以有一份蒜蓉包 / 沙律及餐湯 / 汽水,其實計計下是比下午茶更抵食呢。XD有捧餐服務就最岩我這類一人前,在收銀處買餐後回去坐定定等食便可以。先來免費飲品是朱古力奶茶,估不到面層有一個心心拉花,看得我心歡喜。面層的泡泡好綿密,有茶香有朱古力味,而兩者味道都幾配合,也幾得意。沙律有一整碗雜菜,而是日餐湯是蕃茄湯,酸酸的味道我怎會不鐘意﹖一直都好喜歡euro go go的蕃茄食物,真的好好足料,好夠茄,蘑菇粟米鮮茄汁意粉$39,以前是用錫紙盤,現在用餐碟,份量不多,如果不肚餓都ok叫做剛好夠填肚。大量的蕃茄醬加鮮蕃茄蓉,酸咪咪非常正斗,加入不少蘑

朱古力奶茶

蘑菇粟米鮮茄汁意粉

大量的蕃茄醬加鮮蕃茄蓉,酸咪咪非常正斗,加入不少蘑菇和粟米,非常FRESH。
2014-12-31
用餐优惠
優惠券
朱古力奶茶
蘑菇粟米鮮茄汁意粉
2015-01-12 448 浏览
今日一個人,食了一個晚餐豐富晚餐去到euro go go..好彩佢地下午茶去到六點!去到5:56前面还有2個人。趕到切嗎?好彩趕到。柯打左香蒜芝士青口價$48 ,加多$8鮮茄湯通粉,再加多$8 cappucino先黎到飲品,再等约10 分鐘。野食嚟!蕃茄通粉,好重蕃茄味及通粉彈牙。香蒜芝士青口,係超熱芝士味濃,蒜味不強,青口份约有6隻,份量剛好,青口比較洗得乾淨。好豐富,食得飽。一個人。的晚餐。

先黎到飲品,再等约10 分鐘。野食嚟!

蕃茄通粉

芝士青口

好豐富,食得飽。一個人。的晚餐。
2015-01-12
芝士青口
2014-12-26 304 浏览
euro gogogo一直是我愛去意大利餐廳,最近知道它搬遷到另一邊商場,上星期放工見到重開分店已經開張,我立即約朋友一起來吃Tea,我們揀錯時間去光顧,今日是紅假第一日,已經有好多人排隊,我們又想試下重開能否保持水準,這間比以前分店細咗好多,我們等抬等了15分鐘才有位,我點了火腿腸仔番茄通粉配牛角包,飲品要涷泡沫奶茶,友人點薯蓉焗田螺,追加意粉,飲品要泡沫奶茶,我講下自己個餐,平時不太吃番茄,原來番茄用來做湯底十分好味,蕃茄味道十分濃郁,euro採用長形通粉十分好吃,比起—般通粉 ,euro所用通粉好好吃,牛角包就一般,泡沫奶茶亦好好飲,euro gogo go重開分店依然保持水準,地方不及以前分店大 ,這個冇辦法,服務依然好好,仲安排店員在排隊人土中遂個問要咩什麼餐,十分細心服務味道:整體好好味服務:我覺得好好環境:新分店細咗,地方適中價錢:38-54番吃:應該再去

味道:整體好好味

服務:我覺得好好

環境:新分店細咗,地方適中

價錢:38-54

番吃:應該再去