2019-10-12
見到呢間餐廳嘅裝潢,真係少女心爆發啊!粉紅色裝修、仲有好多獨立間隔位、啱晒傾計打卡~嗌左Bossy Royal Set $388,原來超多嘢食超豐富,款式又多,每份份量控制得啱啱好!烤大蝦田園沙律白味噌芥末沙律醬沙律菜有米紙卷包住,Fresh爽口中多左份煙銀感覺~蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律🥗呢個沙律好特別,用杯上,擺得超靚、超有田園feel、全部都係綠色!蟹肉同牛油果🥑打成蓉~撈埋沙律超正!酥炸蜜糖雞軟骨雞軟骨好爽口,有淡淡嘅蜜糖味,同平時酥炸好唔一樣玉子燒 - 龍蝦玉子煎一塊長方形卷,龍蝦藏在其中,蛋滑蝦肉多!香煎西班牙豬腩肉 玫瑰莎莎 薯蓉 烤蔬菜呢個好正啊!豬腩肉好大塊,薯蓉多,烤蔬菜烤得岩岩好~爽口唔林,解油膩!巴馬火腿水牛芝士薄餅Pizza好脆薄,每塊薄餅都有一大塊芝士粒,趁熱食超正滴!黑松露野菌扁意粉份量啱啱好,黑松露味出~配合野菌~正👍🏻梗係要Chill番杯cocktail 啦,餐廳可能照顧女孩子酒量,每杯酒精成份不多~ChillChill地又唔會WingAloha Mojito $58Hakuna Matata $58
烤大蝦田園沙律白味噌芥末沙律醬
沙律菜有米紙卷包住,Fresh爽口中多左份煙銀感覺~
蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律🥗
蟹肉同牛油果🥑打成蓉~撈埋沙律超正!
酥炸蜜糖雞軟骨
雞軟骨好爽口,有淡淡嘅蜜糖味,同平時酥炸好唔一樣
玉子燒 - 龍蝦
玉子煎一塊長方形卷,龍蝦藏在其中,蛋滑蝦肉多!
香煎西班牙豬腩肉 玫瑰莎莎 薯蓉 烤蔬菜
巴馬火腿水牛芝士薄餅
Pizza好脆薄,每塊薄餅都有一大塊芝士粒,趁熱食超正滴!
黑松露野菌扁意粉
份量啱啱好,黑松露味出~配合野菌~正👍🏻
Aloha Mojito $58
Hakuna Matata $58