2022-12-03
再訪n次,去到旺角想搵一個地方可以坐得舒服又好食嘅,首選呢度!通常都會點set for two ,有一個小食兩款主食仲有兩款甜品有嘢飲,都係within$400,真係超正好抵食!揀咗蜜糖雞翼👉🏼每碟有六隻,都算大隻㗎,烤嘅蜜糖雞翼一來冇咁熱氣,二來香d多汁d,like it so much!特色黑椒鹹豬手配薯角👉🏼這款豬手真心超推薦!鹹豬手預先切片的細心,擺盤非常美觀👍 吃得岀帶點煙燻的鹹香味道,食起來更是Q彈的肉質,最愛是那軟綿綿的豬皮,口感黏糯,會漿住條脷,真係好正!黑松露軟殼蟹忌廉意粉👉🏼不嬲黑松露醬配意粉都好鬼好味,冇得輸!個忌廉亦都調配得好好,每一條意粉都掛好掛滿,再配埋啱啱炸好熱辣辣and鬆脆到好似威化咁嘅嘅軟殼蟹,好味到停唔到口。榛子朱古力牛角包窩夫👉🏼好特別嘅甜品!用牛角包塞入窩夫機製作成窩夫,簡直係將鬆化推到最高峰!邊位脆而不硬,再配上榛子醬,味道香濃,甜而不膩。是日精選蛋糕🍰👉🏼係Oreo芝士蛋糕🍰芝士蛋糕我就係鍾意食呢種焗嘅,實在同埋香濃嘅芝士口感,喺口裏便會慢慢溶化好似雪糕咁㗎,好鬼正!
揀咗