2024-06-22
大家都知道我好鍾意食Godiva嘅雪糕,每次買一送一都一定要支持一下🤣 最近佢哋推出咗雪糕窩夫杯,呢排天氣熱就到訪一試🤤佢哋有兩款嘅雪糕窩夫杯,分別係朱古力脆皮軟雪糕窩夫杯同埋果仁脆皮軟雪糕窩夫杯,雪糕底可以揀黑朱古力、白朱古力或者係雙重朱古力口味,佢哋嘅雪糕就不嬲都好出色,唔單止口感幼滑,朱古力味都好香濃,但最正嘅係今次加埋脆皮,將成件事昇華咗🫡 朱古力脆皮口味仲加埋海鹽朱古力脆豆同埋朱古力Brownie,兩者朱古力味都勁香,揀埋黑朱古力雪糕底,食落去完全就係將朱古力味充滿整個口腔🤤至於另一杯果仁脆皮口味就揀咗雙重朱古力口味雪糕,如果平時鍾意食啲甜啲嘅朱古力嘅話,呢隻雪糕就更加適合,而且味道會豐富一啲,加埋佢哋勁香嘅榛子真係冇得彈🤞🏻 特別一讚佢哋個窩夫杯真係好脆,而且邊邊位都加咗好多朱古力碎,所以食落去口感好豐富🤎特別一讚今日負責製作雪糕嘅店員好專業,好認真將所有toppings加落去雪糕上邊,後尾食到有啲狼狽嘅時候主動遞上紙巾,見到佢哋對其他客人都幾有禮貌,感覺呢一間嘅店員都幾熱情💝