2022-05-10 54 浏览
這是間新開的飲食地方,為什麼不叫餐廳呢?我覺得是因為這裡聚集了多間不同的餐廳,但可以在同一個地方一次過吃到,就像美食廣場一樣,不過這是有人在服務你的吃飯的地方,而且這裡的選擇真的很多,中日西台,總會有一款餐點對你口味!鐵板紐西蘭肉眼(158元)這個我選了五成熟,配黑椒汁和薯角。肉眼來到熟到剛好,不過因為下面是熱鐵板的關係,放久了可能會熟過頭了,所以要注意一下,肉質吃起來挺嫩的,保留到不少肉汁。薯角給得份量挺多的,而且吃起來有點辣味,炸得外脆內軟的,挺不錯!麵包布丁(38元)這個非常足料,麵包放得非常多,而且都浸滿了蛋漿,吃起來蛋香十足,還可以撒上花奶,這就吃起來多了份奶香和幼滑的口感!GOGO炸雪糕(35元)這個炸雪糕是朱古力口味的,不知道可不可以轉其他口味呢!這個吃起來是冰火的感覺,外面熱熱的,內裡非常冷,而且是外脆內軟的,吃起來滿滿的朱古力味,而且放久了雪糕也沒溶化得太快,這個好評!芒芒冰沙(28元)這個質素挺不錯的,芒果的味道非常香濃,酸甜可口,冰沙的質地幼細,夏天喝冰沙就是爽!
鐵板紐西蘭肉眼(158元)
鐵板紐西蘭肉眼
麵包布丁(38元)
麵包布丁

GOGO炸雪糕(35元)
GOGO炸雪糕
芒芒冰沙(28元)
芒芒冰沙
2022-05-06
麵包布丁
芒芒冰沙
2022-05-09 30 浏览
💚🤍💛地方大到似Food Court🤯嚟到旺角,到底食咩好😂想選擇多又想坐得舒服?不如嚟呢度😆依度地方好大好大,仲有唔同菜式選擇,成個Food Court咁🍽餐牌有主食、小食,仲有甜品😛質素都有水準!價錢都好親民,2個人嗌到成枱嘢食 人均約$100!❤️墨西哥雞肉芝士夾餅❤️ $56墨西哥嘅菜式就係香辣開胃,先嚟一塊芝士夾餅🧀香脆嘅餅皮夾住滿滿餡料,有雞肉🐥青椒🫑,當然唔少得芝士啦!🌮食得岀有水牛芝士在內,趁熱食仲可以拉絲㗎!🧀旁邊仲有粗薯條🍟飽足感滿滿🤤🧡避風塘雞翼飯🧡 $56其實仲可以揀意粉㗎😆雞翼嘅份量都好足夠,每一隻雞翼都大大隻🍗外層酥脆內層肉質鮮嫩,避風塘味道好惹味✨炸蒜、辣椒🌶️等等嘅味道完美滲入雞翼中!真係會食上癮😏🤍香脆窩夫配雲尼拿雪糕🤍 $55食完主食梗係要食甜品!窩夫即叫即製,香脆嘅窩夫🧇配上雲尼拿雪糕,口感剛剛好🍨旁邊嘅芒果粒,酸甜又開胃🥭💛熱情果芝士蛋糕💛 $40雖然價錢包飲品只係$40,但擺盤絕不馬虎!🍰清新嘅熱情果味可以為整體解膩,芝士蛋糕味道濃郁,口感軟滑🧀🖤特濃朱古力蛋糕🖤 $38朱古力味道真係好濃郁,依個蛋糕有啲似黑森林同歌劇院蛋糕嘅混合版🍫層次分明,甜度適
💚🤍💛

香脆窩夫配雲尼拿雪糕

💛熱情果芝士蛋糕💛 $40
熱情果芝士蛋糕

🖤特濃朱古力蛋糕🖤 $38
朱古力味道真係好濃郁,依個蛋糕有啲似黑森林同歌劇院蛋糕嘅混合版🍫層次分明,甜度適中🍴
特濃朱古力蛋糕

❣️飲品❣️
一個餐跟一杯飲品,甜品都有飲品㗎!🍹

❤️鴛鴦紅豆冰❤️ 跟餐 $8
其中一個餐升級做特飲🤤鴛鴦嘅味道好香滑,紅豆分量足夠😙值得一試呀!

依度就係GOGO ROCK上層😆喺朗豪坊對面,好易搵咋!環境超級大,食物選擇都好多,今次hatty食西餐為主🍴遲啲食埋其他先!Btw記得save post呀😏下次嚟到旺角諗唔到食咩,不妨過嚟try try💕

📍GOGO 為食坊
📍旺角砵蘭街180號砵蘭180+商場1樓
香脆窩夫配雲尼拿雪糕
熱情果芝士蛋糕
特濃朱古力蛋糕
2022-05-09 29 浏览
早幾日喺旺角見到「GOGO 為食坊」新開張🆕好好奇係有咩嘢食😯.炸黃金鳳尾蝦🍤賣相幾靚😍咬落去外脆內軟,亦都冇油膩感覺👍🏻外層係蘿蔔絲🥕內裡嘅蝦都幾細隻🥺.涼伴雲耳仔🥢雲耳爽口😆酸辣帶芝麻香🌶好開胃😗.鹽酥雞粒肉燥拌麵🍜鹽酥雞香脆🐔雞肉嫩滑有肉汁😋每啖麵都食到肉燥🐖肥瘦適中😙仲有細份雲耳做配菜😌.香脆窩夫配雲呢拿雪糕🧇窩夫脆卜卜😬內𥚃軟熟😌配埋cream、吉士醬、雪糕🍨芒果🥭冷熱交替🤤好味道.雪燕蛋白燉椰皇🥥椰皇好清甜😉雪燕同蛋白好夾🥚食完好滋補🥰
涼伴雲耳仔🥢雲耳爽口😆酸辣帶芝麻香🌶好開胃😗
雪燕蛋白燉椰皇🥥椰皇好清甜😉雪燕同蛋白好夾🥚食完好滋補🥰
  • 雪燕蛋白燉椰皇
2022-05-09 21 浏览
母親節快樂,今日四圍都好多人好熱鬧,早前嚟過呢度,見有西餐、中餐、台式、串燒、甜品等,唔駛煩食咩好 😁什錦滷水拼盤 $78 🧆非常豐富,有雞中翼、豬大腸、金錢肚、牛𦟌粒、豆腐、滷水蛋、每樣都好入味好淋👍🏻蒜香台灣香腸肉燥蛋飯 $58賣相都算靚仔,肉燥配飯真係一流,仲有拍青瓜清味蕾,唔錯唔錯🤎雪燕蛋白燉椰皇 $48🧉呢個我好喜歡,好味又養顏招牌無冰奶茶 🧋 $28好濃厚奶茶味,又唔會太甜🧡咖啡紅豆冰 🫘 $25 跟餐 +$8就有喇,有咖啡香,原來咁樣配紅豆冰都唔錯💯

什錦滷水拼盤 $78 🧆

蒜香台灣香腸肉燥蛋飯 $58

雪燕蛋白燉椰皇 $48🧉
呢個我好喜歡,好味又養顏

招牌無冰奶茶 🧋 $28
好濃厚奶茶味,又唔會太甜🧡

咖啡紅豆冰 🫘 $25
跟餐 +$8就有喇,有咖啡香,原來咁樣配紅豆冰都唔錯💯
2022-05-08 23 浏览
呢日去旺角行街,路過見到這個新店,起初重以為係food court,上到去之後才發現原來係間多國菜餐廳。餐廳有多種不同菜式,包括:中菜、西餐、台菜、串燒等,價格都幾親民,而且裝修環境都幾舒適。.🐥 鹽酥雞扒肉燥蛋飯 $58雞扒大大塊新鮮炸起好香脆,還有半隻滷水蛋,加埋惹味肉燥,撈飯食一流。伴碟還有香辣四季豆,夠晒健康。.🐣鹽酥雞粒肉燥拌麵 $58鹽酥雞粒份量都不少,而且炸得好香脆。肉燥拌麵份量十足,肉燥多到撈勻後幾乎每啖都有肉燥,還配有青瓜絲,減低油膩感。亦同樣有一小碟四季豆,好健康。.🍢串燒:▫️秘制燒粟米 $23粟米好甜,配上香蒜微辣醬汁,更美味。▫️雞軟骨 $16軟骨有咬口,口感不錯。▫️燒雞皮 $15雞皮燒得好脆,雖然肥d,仍然難以抗拒。▫️明太子雞翼 $32明太子餡料豐富飽滿,味道濃郁。▫️金茹肥牛卷 $33牛肉鮮美,而金菇吸收肥牛肉汁,烤後更惹味。
🐥 鹽酥雞扒肉燥蛋飯 $58

🐣鹽酥雞粒肉燥拌麵 $58

🍢串燒:
▫️秘制燒粟米 $23
粟米好甜,配上香蒜微辣醬汁,更美味。
▫️雞軟骨 $16
軟骨有咬口,口感不錯。
▫️燒雞皮 $15
雞皮燒得好脆,雖然肥d,仍然難以抗拒。
▫️明太子雞翼 $32
明太子餡料豐富飽滿,味道濃郁。
▫️金茹肥牛卷 $33
牛肉鮮美,而金菇吸收肥牛肉汁,烤後更惹味。
🍝🧇上年12月新開嘅全新旺角覓食地帶 - GOGO為食坊🔥地點就腳 位於朗豪坊附近嘢食種類非常多有齊中式、西式、台式、串燒、喇沙甚至甜品🤩一次過滿足你幾個願望🎉🧆🥫香草肉丸意粉($69)好經典嘅西式意粉 簡直就係童年回憶🤪肉丸嘅數量十足 每粒都juicy 入味🧆番茄醬味道濃郁 掛滿每條意粉👍🏻🍚鐵板牛小扒芝士拌飯配芝士洋蔥汁 ($98)上枱之後記得利用鐵板嘅熱度將牛肉煮熟😛芝士嘅份量超多 鋪滿整個飯撈勻之後仲有拉絲嘅效果😳食落似pepper lunch 🤗🍨香脆窩夫配雲呢拿雪糕($55)賣相同擺盤都相當吸引🤣即叫即製 外脆內軟🥰窩夫連埋雪糕食 冷熱交替👍🏻特飲 - 椰汁紅豆冰、凍檸賓經典茶餐廳嘅特飲全部都有😌而且跟餐只係加$8咋 抵食🤪
🍝🧇
上年12月新開嘅全新旺角覓食地帶 - GOGO為食坊🔥
地點就腳 位於朗豪坊附近
嘢食種類非常多
有齊中式、西式、台式、串燒、喇沙甚至甜品🤩
一次過滿足你幾個願望🎉

🧆🥫香草肉丸意粉($69)
好經典嘅西式意粉 簡直就係童年回憶🤪
肉丸嘅數量十足 每粒都juicy 入味🧆
番茄醬味道濃郁 掛滿每條意粉👍🏻

🍚鐵板牛小扒芝士拌飯配芝士洋蔥汁 ($98)
上枱之後記得利用鐵板嘅熱度將牛肉煮熟😛
芝士嘅份量超多 鋪滿整個飯
撈勻之後仲有拉絲嘅效果😳
食落似pepper lunch 🤗

🍨香脆窩夫配雲呢拿雪糕($55)
賣相同擺盤都相當吸引🤣
即叫即製 外脆內軟🥰
窩夫連埋雪糕食 冷熱交替👍🏻

特飲 - 椰汁紅豆冰、凍檸賓
經典茶餐廳嘅特飲全部都有😌
而且跟餐只係加$8咋 抵食🤪
想食台灣菜、西餐、中式小炒、甜品…你以為係food court? 其實係一間餐廳!!😂-🍕北京烤鴨薄餅 $110餅底是義式薄皮,沿邊位都較脆口,一個可分成6塊,2人份量是足夠開心share👯‍♀️餡料由煙鴨胸和北京烤鴨醬製成,為薄餅增添油香,又保持到北京醬料風味,但配煙鴨胸令整體偏咸;另有菜絲、青椒、紅椒襯托,減低肥膩感,打卡顏色都靚啲~🧋台式炭燒烏龍紅茶 $21香香煙燻味💨飲落味道似奶茶,所以台式風味不乏,令我希望下次想品嚐台式美食。🌮墨西哥雞肉芝士夾餅 西式午餐套餐價$56餅皮煙韌,餡料有雞肉、芝士及三色椒,味道帶微辣,薯條粗身炸得香脆,份量頗大相當飽肚。🍮麵包布丁 $38麵包面灑上肉桂粉,烤得外酥脆內軟綿,帶有甜甜的奶香味。可能新開張,假日下午人流不多,食物質素不錯,如果下午時段可增加西式小食就更好。店員普遍服務態度良好,但感覺對餐單了解不足,有進步空間。
🍕北京烤鴨薄餅 $110

🧋台式炭燒烏龍紅茶 $21

🌮墨西哥雞肉芝士夾餅 西式午餐套餐價$56

🍮麵包布丁 $38
麵包面灑上肉桂粉,烤得外酥脆內軟綿,帶有甜甜的奶香味。

2022-05-02
2022-05-06 19 浏览
真點一站式美食坊🤣1. 黃金豆腐粒 $48炸到金黃色 外脆內軟 上枱熱辣辣 一食就停唔到口2. 蜜椒薯角牛柳粒 $108牛柳粒都幾多 咬落幾腍 好易咬開 黑椒味都幾香濃 薯仔都炆得夠耐夠入味 整體都做到個個甜甜地又帶啲黑椒味嘅蜜汁 3. 咖哩海皇煲 $108幾新鮮嘅煲 咖哩偏椰汁香啲 唔食得辣嘅都食得 而海鮮嘅料都多 有魷魚 帶子 蝦仁等等 哎落都爽口彈牙嘅 最緊要個煲真係keep到個汁嘅溫度 撈飯都唔錯………………………..🌝除左中餐 有台灣菜 同西餐 仲有甜品 選擇眾多 黎緊仲有母親節套餐 平價之選🌚 餐廳門口有啲難搵 要搵到個餐廳名牌再上一層………………………..
真點一站式美食坊🤣

1. 黃金豆腐粒 $48
炸到金黃色 外脆內軟 上枱熱辣辣 一食就停唔到口

2. 蜜椒薯角牛柳粒 $108

3. 咖哩海皇煲 $108

………………………..
🌚 餐廳門口有啲難搵 要搵到個餐廳名牌再上一層
………………………..
2022-05-05 268 浏览
每個星期都會去小米家電巡吓舖頭,睇吓啲小電器,一直都冇留意對面有一間叫做「GOGO為食坊」一次過滿足幾個願望嘅餐廳!平時行過都唔覺 旺角砵蘭180+商場啊!全靠有幾位靚女姐姐喺門口度派傳單,朗豪坊附近交通好方便,見到有台式嘢食就試吓佢個牛肉麵。一上扶手電梯就見到地方寬闊,環境舒適,卡位都好坐,啱晒我買完嘢想休息吓食好嘢的願望。望吓餐牌母親節套餐都好抵食,可以預早優惠訂定位同媽咪撐枱腳。鹽酥雞扒肉燥蛋飯 $58鹽酥真的有台灣的味道,十分推薦!雞扒皮脆肉嫩又多汁,肉燥很有風味,蛋好味道,飯粒粒飽滿。特式台灣牛肉湯粗麵 $60這個真的有驚喜,濃郁的湯底,滿滿的特式台灣牛肉,牛味濃郁,入口柔軟,粗麵很有彈性,吸收了牛肉湯的精華,連配料蘿蔔都滋味無窮。蒜香台灣香腸拼煙鴨胸 $38蒜香撲鼻,台灣香腸特別香甜,拼煙鴨胸多一個選擇。鹽酥蚵仔 $38鹽酥蚵仔🦪又是另一款台式特色小食,蚵仔粒粒大粒,味道鮮甜,外脆內軟。香脆窩夫配雲尼拿雪糕 $55這裏的甜品也不錯,賣相很好,香脆窩夫,外脆內軟,配雲尼拿雪糕吃更加滋味。

鹽酥雞扒肉燥蛋飯 $58

特式台灣牛肉湯粗麵 $60

蒜香台灣香腸拼煙鴨胸 $38
蒜香撲鼻,台灣香腸特別香甜,拼煙鴨胸多一個選擇。

鹽酥蚵仔 $38

香脆窩夫配雲尼拿雪糕 $55

• 特式台灣牛肉湯粗麵
2022-05-05 229 浏览
【Background】位於旺角的「GoGo 為食坊」乍看以為係Food Court,其實佢樓高上下兩層,雲集甜品,中西式菜於一身嘅餐廳!囊括左鐵板,咖哩,焗飯,意粉,Pizza,串燒,碟頭飯等等,真係吾怕搵吾到岩食嘅菜式🥳────────────────────【鐵板黑椒美國牛小排芝士拌飯 $98】一上枱,便聽到「沙沙」聲響,切成小塊的牛小排,約5成熟再煎多一陣,便成7,8成熟啦😆 牛小排軟嫩多汁,肉質結實帶嚼勁,加左黑椒調味,再配埋洋蔥汁,牛味更突出呢😎 米飯上鋪左一層芝士,拌勻後就係芝士飯啦,仲見到拉絲添😘 .【鐵板滑蛋吉列豬扒芝士伴飯 $88】吉列豬扒外層內軟,底下係香蔥炒滑蛋,倒入蜜糖芥末醬,令味道更鮮明😎.【凍奶茶。餐湯】鐵板,焗飯,咖哩,意粉類跟一份餐湯。是日餐湯係青豆湯,而飲品方面,free 杯熱飲,凍飲+$3,特飲+$8.【燒雞全翼 $24】外層薄脆,內裡嫩滑富肉汁【Remark】✔️ 加一服務費✔️ 座位數目多✔️ 母親節推出A/B套餐✔️ 預早Booking即有早鳥優惠
【Background】

────────────────────
【鐵板黑椒美國牛小排芝士拌飯 $98】

【鐵板滑蛋吉列豬扒芝士伴飯 $88】

【凍奶茶。餐湯】

【燒雞全翼 $24】
外層薄脆,內裡嫩滑富肉汁

【Remark】
✔️ 加一服務費
✔️ 座位數目多
✔️ 母親節推出A/B套餐
✔️ 預早Booking即有早鳥優惠
晚市開始啦❤️梗係食番餐好架啦👍經過旺角缽蘭街依度有個新嘅商場,霓虹光管閃下閃下吸引左我地行過去一上電梯,😋嘩❤️新嘅餐廳泥架,好靚好大間呀❤️裝修仲好華麗添呀💯💯一坐低睇吓餐牌,就覺得有d奇怪🤔有台式又有西式嘅餐廳😍可以食到兩種唔同地方嘅美食‘’正‘’’呀👍👍我地今日决定選擇西式🎊好creamy超濃好味嘅磨菇湯鐵板黑椒漢堡扒太陽蛋芝士伴飯配芝士洋蔥汁,熱辣辣嘅鐵板上邊有漢堡扒而漢堡扒上面仲有隻太陽蛋,woo一切落去見到蛋黃流曬出嚟好冶瘉呀!個飯上面有好多好多芝士再配埋黎嗰芝士洋蔥汁,嘩!倒d汁落去d飯同個扒到一齊食,有種好特別嘅味道,每一啖都好豐富嘅味道,甜甜地嘅味道有芝士味仲有少少洋蔥嘅果種感覺真係難以形容啊👍係超級好味囉❤️漢堡扒仲唔講得少😍😍😍廚師用牛肉整出來嘅漢堡扒全部都係新鮮嘅牛肉,入口好有牛肉味仲好豐富嘅口感而且啖啖都係肉"正”呀北京烤鴨pizza,嘩我最鐘意食薄脆嘅pizza架😍而且佢薄得泥又唔似食空氣咁,好有口感架👍一大啖咬入口鴨肉連埋pizza京葱青椒😋嘩😍好香嘅薰煙味肯定d鴨肉係用薰煙嘅做法,令到pizza好惹味之除仲散發住薰煙嘅香味係口裏面回味😋😋我地好快就ko哂啦🤣😂

好creamy超濃好味嘅磨菇湯

燒大啡菇,好大隻唔乾仲好juicy好入味👍👍
燒雞皮同燒雞軟都燒到香香脆脆惹味呀🤩

飲品
oreo星冰樂,嘩!好靚但甜咗d🤣
雪山朱古力💯呢個味道啱啱好👍

女士們最期待嘅甜品時間😁😁
香脆窩夫配雲呢拿雪糕,嘩🤩窩夫真係脆卜卜好香架,配埋雪糕同cream及水果一齊食yummy💯

最窩心嘅地方係餐廳內每個坐位都有充電位同wifi供客人使用架😉而且呢到仲可以同朋友仔啤一啤添💯👍💯👍

「GOGO為食坊」
旺角砵蘭180+商場

• 香脆窩夫配雲呢拿雪糕
  • 北京烤鴨pizza
  • 鐵板黑椒漢堡扒太陽蛋芝士伴飯配芝士洋蔥汁
2022-05-04 20 浏览
GoGo坊重開了,和朋友上去食個下午茶先。餐廳食物種類非常多,中、西、台等都有,最啱我這個「食什麼?是但啦!」的朋友。坐下見到「母親節套餐」推介,有滋補養生湯和多款手工小菜,非常豐富,價錢平實。朋友貫徹他唔想諗的作風,埋單時順便預訂,既孝敬媽咪又可享早鳥優惠。說回今餐,我們叫了兩個下午茶餐和兩個台式小食,午晚餐一次搞掂。下午茶餐:蒜香台灣香腸肉燥拌麵+熱飲($43)特色滷水肉燥拌麵+熱飲($43)兩個茶餐都跟一小碟涼菜,今日是沙甸魚四季豆。這涼菜辣辣地,爽口惹味。肉燥香濃夠味,陽春麵爽滑,滷水(我選了雞翼和豬腩肉)入味夠腍,全都有台式風味。台式小食:鹽酥蚵仔($38)蚵仔炸得飽滿酥脆,胡椒鹽夠香不鹹,食唔停口,秒清!原隻麻辣脆皮春雞($68)春雞皮薄如紙,麻辣醬辣度輕微易入口,雖然淋在春雞上就沒有了脆皮效果,但是味道真不錯。GOGO 為食坊旺角砵蘭街180號+商場1樓
GoGo坊重開了,和朋友上去食個下午茶先。
蒜香台灣香腸拌麵
特色滷水肉燥拌麵
下午茶餐:
蒜香台灣香腸肉燥拌麵+熱飲($43)
特色滷水肉燥拌麵+熱飲($43)
兩個茶餐都跟一小碟涼菜,今日是沙甸魚四季豆
這涼菜辣辣地,爽口惹味。
台式小食:
鹽酥蚵仔($38)
蚵仔炸得飽滿酥脆,胡椒鹽夠香不鹹,食唔停口,秒清!
鹽酥蚵仔
原隻麻辣脆皮春雞($68)
麻辣脆皮春雞
GOGO 為食坊
旺角砵蘭街180號+商場1樓
旺角是核心地帶,經常是一班朋友👭聚會的地方,依間新開的概念式揾食地帶,食物選擇非常多,一個地方有齊中式、台式和西式食物🍜🍲🍝,滿足哂朋友們唔同口味😋和要求。🍽️ 北京填鴨Pizza依款中西fusion菜夠特別🍕,薄餅餅底🫓塗上甜麵醬,再加上鴨胸肉🐥,搭配洋蔥🧅、三色椒🫑和京蔥,都好惹味😋。餅底夠薄脆,鴨胸肉份量亦多。🍢 串燒(大蔥雞髀肉、燒牛脷)雞髀肉🐔和大蔥醃得入味,連平時唔食蔥嘅我都覺得幾好食。牛脷🐂都大片,夠爽脆,醬汁惹味。明太子卡邦尼意粉類可以轉長通粉或蝴蝶粉,我地選擇了意粉🍝,裏面有煙肉🥓、菇🍄,面頭加上明太子,相當足料,醬汁忌廉和芝士味🧀夠重,意粉均勻地沾上忌廉汁😋。

🍽️ 北京填鴨Pizza

🍢 串燒(大蔥雞髀肉、燒牛脷)

雞髀肉🐔和大蔥醃得入味,連平時唔食蔥嘅我都覺得幾好食。
牛脷🐂都大片,夠爽脆,醬汁惹味。

明太子卡邦尼

2022-05-02 14 浏览
最近我才知道原來旺角鬧市中,有一個大型而雲集各種菜式的餐廳,環境過千尺,舒舒服服坐下來慢慢食,忘記了原來在繁忙中的旺角!一個地方滿足多個願望,包括:中菜、西餐、🍢串燒、🍜台式及甜品🍮任我選擇呢!我自己特別喜歡:北京填鴨pizza🍕焦香燒鴨胸🦆配以京蔥很惹味,特製餅皮脆香可口不會太油膩,而且甜麵醬代替傳統茄醬夠特別!還有即叫即炸大大塊雞髀🍗 配炸薯條、炸雪糕🍦、焦糖燉蛋🍮滿足到爆!Gogo為食坊旺角砵蘭街180號1樓

我自己特別喜歡:

北京填鴨pizza🍕
焦香燒鴨胸🦆配以京蔥很惹味,
特製餅皮脆香可口不會太油膩,
而且甜麵醬代替傳統茄醬夠特別!

Gogo為食坊
旺角砵蘭街180號1樓
2022-05-01 27 浏览
旺角新開嘅餐廳,地方好大,坐得好舒服,價錢又相宜,實在難得😃😃⭐️鹽酥雞排配肉燥乾麵大大塊嘅雞排,新鮮炸起,好正👍🏻👍🏻勁多嘅肉燥,一d都唔吝嗇,抵讚!👍🏻👍🏻仲有個小食,辣辣地好開胃!⭐️炸黃金鳳尾蝦脆卜卜,好惹味,食落一d都唔熱氣⭐️鹵水併盤有牛𦟌、腩肉、鹵蛋、豬腸、鹵豆腐、雞翼全部都好入味,特別鍾意食豬腸,一d都唔肥,好腍👍🏻👍🏻⭐️雪山朱古力跟餐只需+$8 大大杯,好抵又好味⭐️綠茶鮮奶綠茶味唔太濃,配上cream同鮮奶,好好飲😋⭐️紫米露勁足料😱😱,滿滿的紫米,食落去啖啖紫米香,好正🤤🤤⭐️蘋果金寶配雪糕好耐無食過,整得好好食,一樣好足料,新鮮焗起好香,一定要試👍🏻👍🏻

⭐️鹽酥雞排配肉燥乾麵
大大塊嘅雞排,新鮮炸起,好正👍🏻👍🏻
勁多嘅肉燥,一d都唔吝嗇,抵讚!👍🏻👍🏻
仲有個小食,辣辣地好開胃!

⭐️炸黃金鳳尾蝦
脆卜卜,好惹味,食落一d都唔熱氣

⭐️鹵水併盤
有牛𦟌、腩肉、鹵蛋、豬腸、鹵豆腐、雞翼
全部都好入味,特別鍾意食豬腸,一d都唔肥,好腍👍🏻👍🏻

⭐️雪山朱古力
跟餐只需+$8 大大杯,好抵又好味

⭐️綠茶鮮奶
綠茶味唔太濃,配上cream同鮮奶,好好飲😋

⭐️紫米露
勁足料😱😱,滿滿的紫米,食落去啖啖紫米香,好正🤤🤤

⭐️蘋果金寶配雪糕