2024-01-04 827 浏览
啟德cafe必選。Airside勁多人,但行多幾步就可以輕輕鬆鬆食野,人不多,可以慢慢hea。環境清靜、開揚,景觀一流,可以望到獅子山。💜特濃香烤芝士忌廉雜菌雞肉意粉(微微微辣)$118 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5)芝士味濃郁,加左少少辣,所以唔會好膩。味道好,擺盤精美,雞肉同雜菌都夠,整體份量一般,女士剛剛好,但男士可能唔夠飽。🍴整體評價:✅適合慢慢Hea✅適合情侶👫朋友🧑‍🤝‍🧑閨蜜👯‍♂️❌如果份量再多啲就好
環境清靜、開揚,景觀一流,可以望到獅子山。

💜特濃香烤芝士忌廉雜菌雞肉意粉(微微微辣)
$118 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5)

🍴整體評價:
✅適合慢慢Hea
✅適合情侶👫朋友🧑‍🤝‍🧑閨蜜👯‍♂️
❌如果份量再多啲就好
特濃香烤芝士忌廉雜菌雞肉意粉(微微微辣)
2023-12-26
特濃香烤芝士忌廉雜菌雞肉意粉(微微微辣)
2023-12-28 733 浏览
放假突登黎呢度hea下,當日都唔會好多人😙食物方面選擇唔算好多🤣🤣-Super Good English Breakfast $138-Spaghetti w/ Mushroom & Chicken In Cream Sauce $118-Latte (Hot) $40-Summer Punch $48
2023-12-28 593 浏览
🍽️食物方面:🐤秘製無骨雞腿扒飯💲85甜酸醬幾好食 珍珠米偏濕🐷自家煮雞白湯慢煮日式叉燒稻庭烏冬💲98叉燒唔錯 但成碗嘢無咩味有啲寡🍫可可玄米麻糬蛋捲 跟餐💲48蛋糕部分好食麻糬大粒但好硬 檸檬蜂蜜 冬瓜茶 🆓正常唔算太甜📷打卡方面:採光度高 有落地玻璃🔈環境方面:好大間 無咩人食任坐餐具有啲污糟💬其他資訊:GoodDay Solar📍九龍城沐泰街9號嘉峯匯1樓11號舖💰平日lunch人均💲116ℹ️ Pet friendly🐶🐱
🍽️食物方面:

📍九龍城沐泰街9號嘉峯匯1樓11號舖
💰平日lunch人均💲116
ℹ️ Pet friendly🐶🐱
2023-11-22 1716 浏览
喜歡去咖啡店的朋友,相信對於啟德的 🍽️ 𝐆𝐨𝐨𝐝𝐝𝐚𝐲 𝐒𝐨𝐥𝐚𝐫也不陌生(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!!! 咖啡店佔地𝟐𝟓𝟎𝟎呎,三面落地大玻璃,飽覽整個啟德美景😍,更可以看到獅子山景🗻,環境好舒適哦~ 聽過餐廳的大名好多次,終於有機會來試試囉😌!!! 食物款式多,鹹甜匀備。服務員有禮又有善,感覺好好呀(≧▽≦)!!! ☆ 炙燒慢煮美國封門柳香蔥牛丼蓋飯🍚$𝟏𝟔𝟖 慢煮封門柳,肉質軟腍,脂肪豐富✨。醬汁香甜,拌飯一流。 ☆ 至尊珍寶蘑菇手打美國牛肉雙層芝士漢堡🍔$𝟏𝟓𝟗 招牌雙層芝士漢堡果然好吸引,漢堡又厚又多汁,配上鹹香芝士和蕃茄生菜,好吃耶~☆ 小食拼盤🍗$𝟏𝟒𝟖 小食拼盤有 哈蜜瓜🍈、水耕菜沙律🥗、蜜蜂烤腸、脆炸水牛城雞翼、炸神戶餃子🥟及薯條🍟,份量十足。炸雞翼香脆,餃子鹹香,也不錯☆ 白玉丸子培茶焦糖脆脆窩夫🧇$𝟏𝟏𝟖 最後必點麻糬窩夫😍!!! 外脆內軟,加上培茶醬和雪糕,好滿足呀~

☆ 炙燒慢煮美國封門柳香蔥牛丼蓋飯🍚$𝟏𝟔𝟖

慢煮封門柳,肉質軟腍,脂肪豐富✨。醬汁香甜,拌飯一流。

☆ 至尊珍寶蘑菇手打美國牛肉雙層芝士漢堡🍔$𝟏𝟓𝟗

☆ 小食拼盤🍗$𝟏𝟒𝟖

☆ 白玉丸子培茶焦糖脆脆窩夫🧇$𝟏𝟏𝟖

2023-11-17
2023-11-17 468 浏览
A delightful plate of Super Good English Breakfast consists of a refreshing melon🍈, perfectly scrambled eggs🍳, juicy sausages, grilled Portobello mushrooms🍄, tangy grilled tomatoes🍅, a side of crispy salad🥗, scrumptious sweet corn cakes, toasts, and a touch of elegance with smoked salmon🍣. It's a breakfast fit for royals👑.The Trucker Portobello & Beef Cheeseburger features a juicy beef patty and a generous mountain of Portobello mushrooms, topped with a heavenly truffle sauce🧀🍔. The explosion of

The Trucker Portobello & Beef Cheeseburger features a juicy beef patty and a generous mountain of Portobello mushrooms, topped with a heavenly truffle sauce🧀🍔. The explosion of flavors in every bite is simply awe-inspiring.

The Spaghetti with Mushroom & Chicken in Cream Sauce is a combination of earthy mushrooms, tender chicken🐥, and creamy sauce creates a divine harmony🍝. Each strand of spaghetti is coated in the rich and velvety cream sauce.

The Buffalo Lip-pops Chicken Wings are coated in a tangy and spicy buffalo sauce🍗, leaving a lingering heat on my palate. The chicken is perfectly crispy on the outside while remaining juicy and tender inside.

The Hojicha Waffle with Honeycomb and a dollop of creamy ice cream fills the air as I dive into the warm and crispy waffle🧇. The sweet honeycomb balances the slight bitterness of the tea.

A cup of Hazelnut Latte has a rich aroma of hazelnut🌰. It's the perfect blend of coffee and hazelnut flavors. The vibrant and fruity Green Popsicle🍹, which has a concoction of kiwi and pineapple🍍, is a burst of flavors that keeps me refreshed.

🍴盛日早餐 $138
🍴至尊烤珍寶磨菇手打牛肉雙層芝士(黑松露醬)漢堡 $159
🍴特濃香烤芝士忌廉雜菌雞肉意粉 $118
🍴脆炸水牛城雞棒 $68
🍴白玉丸子培茶蜜糖脆脆窩夫配雪糕 $118
🍹Hazelnut Latte $46
🍹Green Popsicle $48

The Café is located in the heart of Kowloon. The spacious 2500 sq.ft. interior, surrounded by three floor-to-ceiling windows, offers breathtaking views of Lion Rock⛰️. It's the perfect spot to enjoy a delicious meal, soak in the atmosphere, and capture some Instagram-worthy moments📸📸.
2023-11-12
2023-11-16 1253 浏览
而家啟德越嚟越多新餐廳,當然唔少得我最鍾意去既Cafe,呢間Cafe距離Airside嗰邊唔係好遠,我bookmark咗好耐,見佢環境幾靚座位又寬敞,採光度仲好好添!《黃金咸蛋芝士炒薯條 $78》咸蛋味係幾岀既,好多咸蛋沙既感覺,不過薯條唔夠脆,脆啲會加多啲分🫢《士多啤梨,牛油果,車厘茄,烤雞腿扒水耕菜沙律 $128》雞扒煎得都ok,肉質幾嫩,沙律菜都好新鮮,唔想食咁heavy既話叫呢個就啱晒,味道就正正常常啦😂《黑松露忌廉雞肉燴意大利飯配香烤鴨肝 $148》Risotto都唔錯,幾香蘑菇味又唔會太漏💁🏻‍♀️《Summer Punch $48》飲品就比較特別,呢杯係加左菠蘿香橙同檸檬既特飲,比較清爽,飲落唔知點解覺得好似有酒咁😂味道就係類似Fruit Punch,都偏甜少少!《Peanut Butter Tiramisu Drink $59》呢杯幾好飲,咖啡味都岀既,唔會俾奶溝淡左,好香濃既花生醬味,好似食緊甜品咁,唔錯👍🏻《烏龍伯爵麻糬/可可玄米麻糬卷蛋 $38》伯爵茶卷蛋好食過烏龍茶,伯爵茶味比較突出,烏龍茶味就真係要好細心慢慢食先試得出😂整體覺得食物質素一般,唔係特別岀色,勝在環

《黃金咸蛋芝士炒薯條 $78》

《士多啤梨,牛油果,車厘茄,烤雞腿扒水耕菜沙律 $128》

《黑松露忌廉雞肉燴意大利飯配香烤鴨肝 $148》
Risotto都唔錯,幾香蘑菇味又唔會太漏💁🏻‍♀️

《Summer Punch $48》

《烏龍伯爵麻糬/可可玄米麻糬卷蛋 $38》

整體覺得食物質素一般,唔係特別岀色,勝在環境係幾舒服幾靚,採光度好好,又可以望住個靚境hea下係幾正🙈

GoodDay Solar

服務⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢⭐️⭐️⭐️
推薦⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-11-15 903 浏览
🌼𡃁妹搬咗去啟德咁耐,都未過去同佢食個飯,今日一於去啟德郊遊下🌞,發掘下香港新地方。📌啟德以前係機場舊址🛬,夷為平地之後就開發左一個新嘅住宅區域🏬,近幾年落成咗好多新的公屋同私人住宅,仲有好多活化的綠色空間🏝,感覺好開陽,地方好空曠,閒時可以帶狗仔嚟🐶海邊同公園散散步,非常休閒寫意。📌閒逛完啟德周邊一輪,就想揾野食醫下肚,驚喜地被熊妹發現原來《GoodDay Cafe》搬咗嚟啟德,實不相瞞,熊妹由始祖‪銅鑼灣分店‬食到葵涌再黎到啟德,好似追隨住佢嘅影子,佢去到邊熊妹就食到邊,而啟德呢間分店仲改咗名叫《GoodDay Solar》,睇嚟轉左另一種高檔次風格🔝。📌《GoodDay Solar》係位於嘉峰匯的一樓,地鐵站一出轉個彎就到,位置幾方便。📌嘩!入到店鋪真係嘩左一聲!啟德分店好開揚,超級大,樓底好高,咖啡店以落地玻璃窗設計,成間餐廳都係對住出面成個啟德的海景🏞,樓下是休閒散步空間,無任何高樓大廈遮擋,成個啟德的海邊環境盡現眼前,一目了然,柔和的陽光☀️仲會透過玻璃窗打入咖啡店內,感覺好自然好舒服。📌《GoodDay Solar》以白色同灰色為主,咖啡店內有好多張四人方型枱、圓枱,拱型卡
📌《GoodDay Solar》以白色同灰色為主,咖啡店內有好多張四人方型枱、圓枱,拱型卡位梳化枱🛋,空間好大,感覺好悠閒舒適,真係好岩一班朋友過來聚聚,或者一個人閒時來飲杯咖啡抖抖,或者過來打電腦工作💻,都有好大空間享受。
📌餐牌同‪葵涌分店‬差不多,依然有主打的漢堡包🍔同all day breakfast🍱,仲有意粉🍝同小食🍢,價錢都係維持$108至到$148 ,飲品方面當然唔少得沖調咖啡☕️,仲有各款夏日特飲🍹,驚喜地發現係《GoodDay Solar》不設❌加一服務費,喺今時今日香港租金昂貴💰的地方,真係買少見少。
爽瓜瓜熔岩手打(美國)牛肉芝士漢堡(特調花生醬)
爽瓜瓜熔岩手打(美國)牛肉芝士漢堡(特調花生醬), $138
熊妹咁難得重遇《GoodDay Solar》,梗係想食返當初《GoodDay Cafe》的招牌菜-爽瓜瓜熔岩手打(美國)牛肉芝士漢堡配特調花生醬。

果然冇揀錯,熊妹認為今次《GoodDay Solar》做的爽瓜瓜漢堡包比以前更勝一籌。
爽瓜瓜熔岩手打(美國)牛肉芝士漢堡(特調花生醬)
首先,漢堡包🍔size非常大一個,材料份量唔惹少,層次分明,好明顯睇到一層層的食材,一塊好厚實嘅芝麻漢堡包皮,塗上好濃郁的特製花生醬,然後有一堆洋蔥絲🧅,到兩片好分明的熱熔車打芝士🧀,跟住係主角起碼有一寸厚的手打牛肉漢堡扒,再㚒雜特製花生醬🥜,到一片蕃茄🍎同埋一堆青瓜絲🥒疊底,形成呢個招牌菜-爽瓜瓜熔岩手打(美國)牛肉芝士漢堡配特調花生醬。
爽瓜瓜熔岩手打(美國)牛肉芝士漢堡(特調花生醬)
講真,呢個漢堡包真係冇得頂!材料豐富,本身手打牛肉漢堡煎到好香,鎖緊肉汁,質感唔會好散,連埋鹹香車打芝士、清新蕃茄同青瓜絲的漢堡包滋味都不在話下,最主要係用咗特製的花生醬代替平時一般用的茄汁🥫,特製花生醬味道濃郁,但係質感唔會話好濃稠好澀而食到好飽滯,有流質性又可以濕潤其他食材,仲充滿粒粒粗粒花生,又鹹又甜,好似食緊花生醬多士之餘又有漢堡包的美味,味道夾得來之餘感覺又好夢幻💫。
而新店《GoodDay Solar》的爽瓜瓜比起舊日《GoodDay Cafe》係改良咗,以前係一片片清新青瓜片🥒,而家將青瓜切絲,食落可以出更加多的水份濕潤漢堡扒一齊食,容易入口,均勻地遍怖成個漢堡包,清新得來又大減漢堡扒的油膩,切絲呢個配方真係做得唔錯!好慶幸熊妹試過舊店的版本,現在可以睇到《GoodDay Solar》更進一步的轉型,食得出新店的用心經營。

伴碟仲有一大堆粗薯條🍟同埋沙律菜🥗,坊間餐館一係就跟薯條一係就跟沙律菜,好少會跟晒兩款配菜,《GoodDay Solar》咁做法真係益街坊。

粗薯條有熊妹最愛嘅淋身,喜愛食入面淋身薯條嘅薯仔蓉🥔,再食埋伴菜撈上黑醋汁的沙律菜解一解膩均勻吓,成件事真係好完美。
白丸玉子焙茶,蜜糖脆脆窩夫配雪糕
白丸玉子焙茶,蜜糖脆脆窩夫配雪糕, $118
食完個咁豐富嘅鹹食,真係意猶未盡,見menu有推出一系列甜品,熊妹記得舊店好似冇咁多甜品款式,咁一於試下甜品喇。

一上枱,賣相同埋擺設都已經加晒分🤩,無諗過窩夫有咁大一份,一開四的窩夫🧇好厚實一件,剛剛焗起外脆內軟,好香蛋香味🥚,入面仲有白丸玉子🍡做餡,外面脆之餘入面又軟糯,面頭鋪上焙茶忌廉,出邊好少食到焙茶味道🍃,最多都係抹茶味,焙茶味道比較特別,因為茶味比較濃,做出的忌廉唔會太甜🍼,仲有粒粒蜜糖脆脆🍯同埋切粒的士多啤梨🍓及藍莓,一口窩夫入面包含着重茶味嘅焙茶忌廉、粒粒軟糯白玉丸子、脆口的蜜糖脆脆、新鮮的水果及冷凍的雲呢拿雪糕,可謂百味交集,冰火交融的窩夫雪糕🍨就是如此美味。
Matcha  Latte
Matcha Latte,$49
不嬲熊妹去到咖啡店都一定係飲咖啡,不過上次係葵涌店已經試過咖啡,係好唔錯,熊妹除咗係咖啡愛好者,仲係一個抹茶熊,今次就試吓Matcha Latte🍵。
經典的心形拉花💗,對經營三轉咖啡店的《GoodDay Solar》絕對係冇難度。呢杯Matcha Latte 抹茶味同牛奶味嘅比例均勻,有少少回甘的抹茶味沖落牛奶入面,再吊出淡淡的牛奶味,係合格的一杯Matcha Latte🍵。
Green Popsicle
Green Popsicle,$48
𡃁妹就話想飲清新啲,揀咗杯夏日特飲-奇異果,菠蘿梳打特調。

奇異果同菠蘿本身都係偏酸甜,兩者夾埋一定唔會有問題,奇異果🥝充滿維他命C,菠蘿🍍又有天然酵素,容易分解食物,有助消化,所以呢杯夏日特飲係好解膩👅。
夕陽無限好,吹吓水,傾吓偈,食吓嘢,咁又到黃昏啦。一生難得好知己,其實能與好姊妹相聚,什麼時光都是好日子的時光🌻。
2023-11-03
白丸玉子焙茶,蜜糖脆脆窩夫配雪糕
Matcha  Latte
Green Popsicle
2023-11-09 331 浏览
啟德新餐廳🍴Goodday Solar @goodday.hk空間感大 🐩寵物友善 食物質素唔錯 價錢合理👌至尊烤珍寶蘑廷手打美國牛肉🍔雙層芝士黑松露醬漢堡使用手打的美國牛肉作為主要成分,並添加了珍貴的蘑菇和雙層芝士,以及黑松露醬,這些配料為漢堡增添了豐富的口味和風味。盛日早餐🍳佢哋嘅全日早餐好特別有蜜瓜多士腸仔煙三文魚蘑菇蕃茄沙律哈密瓜 等等特別鍾意佢哋嘅腸仔煎煎得好香而且外脆內軟😛😛白玉丸子培茶,蜜糖脆脆窩夫配雪糕🧇培茶忌廉cream味道好夾配合埋窩夫鬆軟、鬆散且蓬鬆,外層脆皮,內部則保持較為濕潤。因此咬下去時會感受到柔軟.....
啟德新餐廳🍴

盛日早餐🍳
佢哋嘅全日早餐好特別
有蜜瓜多士腸仔煙三文魚蘑菇蕃茄沙律哈密瓜 等等
特別鍾意佢哋嘅腸仔煎煎得好香而且外脆內軟😛😛

白玉丸子培茶,蜜糖脆脆窩夫配雪糕🧇
培茶忌廉cream味道好夾

2023-11-08 326 浏览
呢個係我短時間之內第二次寫呢間野的食評。因為真係要讚。尤其係我係外區受過其他咖啡店氣,覺得真係要對啲做得好的咖啡店多啲鼓勵。🧭美食體驗:啟德cafe不二之選。尤其airside到今時今日都仲係勁多人,行多條街輕輕鬆鬆食野無得輸📸攝影打咭:極大落地玻璃窗,用自然光就可以影到靚相,亦都係我成日黎的原因🍳食物質素:啟德呢度我真係覺得最好食係呢間。價錢就大約人頭費200蚊左右,可能貴過出面,但如果你好似我咁係airside度浪費左好多時間都搵唔到位,你都會寧願比多啲錢過黎食。🍴推薦搭配:漢堡、咖啡🚗交通:啟德D出口行6分鐘💰人頭費:200
呢個係我短時間之內第二次寫呢間野的食評。因為真係要讚。

🍴推薦搭配:漢堡、咖啡

🚗交通:啟德D出口行6分鐘

💰人頭費:200
  • 漢堡、咖啡
2023-11-02 388 浏览
airside實在太逼太多人,去開果頭不妨行多個街口,好坐又大啲🍳食物質素:幾好食,平均水準以上。計埋室內環境我覺得都有性價比。假日都幾旺🍴推薦搭配:意大利粉、薯條都係好食的。但由於假日午市無set lunch,所以價錢會高啲。意粉有驚喜。咖啡的話我覺得coffee tonic會好飲啲🪑環境座位:非常大,採光極佳。而且有石屎階梯作為打咭位,亦有好幾款不同類型的座椅,有好多的選擇🧑‍🍳服務:無二維碼落單係好事。不過由於仲係用紙質菜單睇野食,菜單非常殘,扣分。需要去收銀度先比錢再等服務員送野食上枱,如果幾個人過黎食,可能就要個別輪住出去叫自己野食了🚗交通:啟德站D出口,上地面就向左行。到商場位向右行兩個街口,再上樓就係💰人頭費:160

💰人頭費:160
  • 意大利粉、薯條都係好食的
2023-10-30 327 浏览
最近發掘到超高質餐廳 Goodday Solar 食物質素超高,價錢合理仲可以帶貓貓上去😼貓貓仲可以自由走動真係冇得頂呀~🍟黃金芝士炒薯條除左芝士仲有好多咸蛋黃碎份量十足,相當邪惡🥔蒜香青醬忌廉椰菜花果仁薯仔粉薯仔粉外型可愛食落好特別㗎,口感帶煙韌係推介既純素菜式黎果仁碎增強口感🐮灸燒慢煮美國封門柳香蔥牛丼蓋飯(芝麻,珍珠米)強烈推介菜式牛肉煮到啱啱好,軟嫩juicy 加埋蛋汁真係難以抗拒調味出色,珍珠米口感極佳質素遠超價錢🥠Lotus 風果焦糖脆脆爆谷窩夫配雪糕好Igable 既甜品係食過蛋香最重既窩夫真材實料🍍菠蘿香橙檸檬特調唔會好酸,飲落清爽涼浸浸🍫特濃朱古力朱古力都幾濃口感順滑餐廳非常舒適員工好多都有養寵物㗎友善度100分,主動親切而且可以放貓真係好難得
最近發掘到超高質餐廳 Goodday Solar
食物質素超高,價錢合理
仲可以帶貓貓上去😼
貓貓仲可以自由走動
真係冇得頂呀~

🍟黃金芝士炒薯條
除左芝士仲有好多咸蛋黃碎
份量十足,相當邪惡

🥔蒜香青醬忌廉椰菜花果仁薯仔粉
薯仔粉外型可愛
食落好特別㗎,口感帶煙韌
係推介既純素菜式黎
果仁碎增強口感

🐮灸燒慢煮美國封門柳香蔥牛丼蓋飯(芝麻,珍珠米)
強烈推介菜式
牛肉煮到啱啱好,軟嫩juicy
加埋蛋汁真係難以抗拒
調味出色,珍珠米口感極佳
質素遠超價錢

🥠Lotus 風果焦糖脆脆爆谷窩夫配雪糕
好Igable 既甜品
係食過蛋香最重既窩夫
真材實料

🍍菠蘿香橙檸檬特調
唔會好酸,飲落清爽涼浸浸

🍫特濃朱古力
朱古力都幾濃
口感順滑

餐廳非常舒適
員工好多都有養寵物㗎
友善度100分,主動親切
而且可以放貓真係好難得
2023-10-14 416 浏览
最近新商場 Airside 開張試業,weekend 每間食肆排晒隊相當熱鬧。唔想等位?同大家介紹一間遠離煩囂嘅cafe,距離Airside 大概5 min walking distance, 8:30am 就開門,可以嘆完個早餐再慢慢行過去Airside MCL睇戲、行街街。(早餐時段唔使等,但tea time一樣要排)***All Day Breakfast***standard 配置,特別之處係綠茶toast幾正,堅有綠茶味***Eggs Benedict***都係standard 配置,standard味道早餐跟餐飲,咖啡/ 部分飲品要加錢,我覺得呢間咖啡豆味較淡,所以點左其他。
(早餐時段唔使等,但tea time一樣要排)

***All Day Breakfast***

***Eggs Benedict***
都係standard 配置,standard味道

2023-09-10 460 浏览
葵涌既Good Day Cafe 係啟德開左新分店,仲有條好 igable 既水泥梯級方便打卡,所以嚟湊下熱鬧。樓底極高好開揚,用左好多落地大玻璃所以採光一流。而且坐位之間相隔一定距離,空間感勁夠order 左個 Super good English breakfast,賣相夠吸引,最surprise 係個薯餅甜甜地幾好味。份量相對較大,真係食唔哂好飽。食物質素+舒適既環境,值得回頭呀,希望下次唔洗等咁耐啦!GoodDay Solar (嘉峰匯)
GoodDay Solar (嘉峰匯)
🍴: 𝗚𝗼𝗼𝗱𝗗𝗮𝘆 𝗦𝗼𝗹𝗮𝗿 🏠🤍📍: 𝗞𝗮𝗶 𝗧𝗮𝗸, 𝗛𝗼𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗻𝗴 🇭🇰 🌟Bookmarked this cafe for a while and finally get the chance to try it out on a Sunday night!🖤 We have ordered their dinner set menu and I would say I really love gnocchi😋Super chewy and the mushroom sauce was really nice🥺The Earl grey roll was good with mochi inside🥰 Sad thing is we should go during daytime so we can take more good pics under the sunlight!⭐️: 𝗚𝗻𝗼𝗰𝗰𝗵𝗶 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘀𝗽𝗶𝗻𝗮𝗰𝗵 & 𝘄𝗮𝗹𝗻𝘂𝘁 𝗶𝗻 𝗵𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗺𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲💰:💲𝟭𝟰𝟴👅: 💎💎💎💎(4/5)⭐️: 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝘆 𝗳𝗶𝘀𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗰
🍴: 𝗚𝗼𝗼𝗱𝗗𝗮𝘆 𝗦𝗼𝗹𝗮𝗿 🏠🤍
📍: 𝗞𝗮𝗶 𝗧𝗮𝗸, 𝗛𝗼𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗻𝗴 🇭🇰

💰:💲𝟭𝟰𝟴
👅: 💎💎💎💎(4/5)

⭐️: 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝘆 𝗳𝗶𝘀𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗰𝗵𝗶𝗽𝘀🐟🍟
💰:💲𝟮𝟬𝟴
👅: 💎💎💎(3/5)

⭐️: 𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗴𝗿𝗲𝘆 𝗿𝗼𝗹𝗹
💰:💲𝟰𝟴
👅: 💎💎💎💎(4/5)
2023-07-17 518 浏览
對上次去到已經幾個月前,服務態度已經好差,問多一句都好似唔想應,塊面黑到好似我得罪佢。昨天諗住再去睇吓有冇改善,一樣態度惡劣,唔想做生意咁款,以後唔會再去。食物質素正常,又唔平