招聘中
$14,000-$18,000
月薪 (面议)
$18,000-$25,000
月薪 (面议)
Haagen-dazs雪糕是雪糕界 number one,大人小朋友都喜歡,尤其是夏天 炎熱嘅天氣,食雪糕來消暑一下無可厚非了。不過想食得特別啲,所以就試下這個雪糕火鍋。Haagen-dazs 雪糕火鍋 $528包了 32球小球雪糕、朱古力醬、Tsum Tsum火鍋爐同兩枝造型得意嘅雪糕叉,8款口味有雲呢嗱、比利時朱古力、焦糖脆餅等。其實用火煲朱古力醬要煲得夠熱,雪糕浸落去才好吃,不過大家沒有太多的耐性,未等到朱古力醬就拿來吃,所以沒有預期的效果。而這個價錢似乎貴了點,雪糕球嘅 size 的確細了點,基本上兩球才等於一口的分量,相信價錢是貴在公仔火鍋爐及配套,不過試試無妨。
Haagen-dazs 雪糕火鍋 $528
Haagen-dazs 雪糕火鍋
Haagen-dazs 雪糕火鍋
2017-08-20 140 浏览
行完H&M 一出門口就有haagen dazs!!! 忍不住行入去 見到有呍呢拿焦糖朱古力蛋糕味 立即試食一羹 哇!超好食! 二話不說即刻買左一個單球 但冇位坐 就企喺商場食雖然好快溶 但好食到我食得勁快!焦糖好好味好甜 (但又唔會話甜到喉嚨好辛苦果種)雪糕底似係cookies & cream咁 奶味好香雪糕cone都好脆俾100分!
行完H&M 一出門口就有haagen dazs!!!
忍不住行入去 見到有呍呢拿焦糖朱古力蛋糕味 立即試食一羹
哇!超好食! 二話不說即刻買左一個單球
但冇位坐 就企喺商場食

雖然好快溶 但好食到我食得勁快!
焦糖好好味好甜 (但又唔會話甜到喉嚨好辛苦果種)
雪糕底似係cookies & cream咁 奶味好香
雪糕cone都好脆

俾100分!
2017-08-19
下午茶
2017-06-13 260 浏览
同朋友系官塘工廈食完晚飯,就去apm商場shopping,行行下經過Haagen Dazs見到門口仲有易拉寶寫著買一送一雪糕,於是我地就開心share。呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕雪糕:看見是新味道就試下好濃郁的焦糖和朱古力味,又吾會太甜😋冧酒提子唔會太甜又幾香的味道又有提子乾👍
呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕雪糕
冧酒提子唔會太甜又幾香的味道又有提子乾👍
2017-06-11
呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕雪糕
2017-04-11 242 浏览
之前haagen dazs推出買一送一優惠,於是約埋同事放工後一齊開心share我揀左玫瑰紅桑子荔枝雪糕,食落有淡淡既紅桑子同荔枝味,味道好夾,甜度剛剛好玫瑰味唔係好食得出,但整體上都唔錯
玫瑰味唔係好食得出,但整體上都唔錯
2017-01-22 301 浏览
今次又有優惠悠閒一刻同香菓派對買一送一($68)我就揀左悠閒一刻有塊脆餅插喺頂 忌廉上面有花生碎同朱古力醬兩球雪糕就揀左至愛既綠茶同薄荷朱古力綠茶味好清新 帶回甘 薄荷朱古力顏色天然 薄荷味好出 裏面一塊塊既朱古力薄片加左重口感 係我至愛既兩隻味最底下仲有一條搣開左兩截既手指餅哈哈好抵食既下午茶~
今次又有優惠
悠閒一刻同香菓派對買一送一($68)
我就揀左悠閒一刻
有塊脆餅插喺頂 忌廉上面有花生碎同朱古力醬
兩球雪糕就揀左至愛既綠茶同薄荷朱古力
綠茶味好清新 帶回甘
係我至愛既兩隻味
最底下仲有一條搣開左兩截既手指餅
哈哈好抵食既下午茶~
外卖自取
行過觀塘apm「Häagen-Dazs」見到新口味,雖然唔知出左幾耐,但都好想食返球「呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕$45」先。😋「呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕」食落好香濃朱古力味同焦糖味,反而原底既呍呢嗱味就食唔出啦,甜甜地既味道,好香滑。🍫🍨🎂p.s. 個日去買雪糕既經理既服務好欣勤,好用心去介紹唔同既雪糕口味,值得稱讚。👤👍🏼👍🏼👍🏼

2016-12-06
2016-11-02 320 浏览
食完晚飯,行過雪糕店「Häagen-Dazs」,結果比新推出既口味吸引左,買左個一球「玫瑰荔枝紅莓味$30」。「玫瑰荔枝紅莓味」份量都唔少,食落好香荔枝同紅莓味,但食唔出有玫瑰味,唔太香,口感幾好,仲有少量紅莓粒幾有𡁻口,整體都好食,唔差既甜甜地,唔會有酸既感覺。😋
玫瑰荔枝紅莓味
2016-10-26
10 分钟 (外卖自取)
玫瑰荔枝紅莓味
2016-10-23 257 浏览
飯後嚟到見到買2球送2球,我地即買,每人30蚊我地同樣擇左焦糖脆餅,另外就係綠茶同夏威夷果仁。首先焦糖脆餅真係大愛唔會太甜好滑同埋有脆餅令個口感好好,朋友第一次食依隻味都大讚hahahahaha綠菜係甘甘地都幾濃味,果仁又係口感系列之選多d有買一送一就好。
飯後嚟到見到買2球送2球,我地即買,每人30蚊

綠菜係甘甘地都幾濃味,果仁又係口感系列之選
多d有買一送一就好。
2016-09-21 353 浏览
每逄月秋佳節一定係飲啖茶食件月餅~食足廿幾年年年都係食月餅, 咪話唔驚! 近幾年香港人開始注重健康, 推出左好多低糖, 新口味, 甚至係新款月餅, 當中哈根大師既雪糕月餅可以話係近年黎月秋節送禮既佳品! 🍦🍦🍦每年屋企都會有一盒哈根大師, 因為姐姐公司年年都會送哈根大師既雪糕月餅比員工做中秋禮物今年都唔例外, 今年送既係一盒6件裝既『月滿心意』❤️味道方面有: 玫瑰(2件), 朱古力, 仲夏野莓, 芒果, 士多啤梨(各1件)雪糕造型好似一個個既月餅咁, 外層以朱古力脆皮包住而且今年既面層以食用色素打造出玫瑰花造型, 外形真係好靚好吸引!😍😍😍👍🏻因為係雪糕關係, 真係好難開心share, 所以每次都係每個人簡選自己中意既口味再自私食🙈🙈🙈今次我簡左玫瑰味, 而男朋友就試左朱古力味🍫玫瑰心入面係白色既雪糕, 玫瑰味都幾勁, 食落真係食得出陣陣玫瑰味, 幾香! 唔錯朱古力味都係普通野, 當然冇得輸喇! 好食!!薄薄既朱古力脆皮包住滑流既雪糕, 朱古力外層都唔太甜, 而哈根大師既雪糕口感好細滑!! 的確一流!新潮月餅你係得既~🤗
每逄月秋佳節一定係飲啖茶食件月餅~

今年都唔例外, 今年送既係一盒6件裝既『月滿心意』❤️

雪糕造型好似一個個既月餅咁, 外層以朱古力脆皮包住

今次我簡左玫瑰味, 而男朋友就試左朱古力味🍫

朱古力味都係普通野, 當然冇得輸喇! 好食!!

新潮月餅你係得既~🤗
2016-09-15
其他
2016-04-09 621 浏览
飯後來食杯新推出的《杏桃薰衣草》味的雪糕真是一流,薰衣草的花香幽雅,花香充斥口腔久久不散,杏桃肉帶點咬口軟腍,好似食緊軟糖般,微酸香甜,兩者味道互相輝映,好match
2016-04-09
2016-04-04 355 浏览
Ordering a to go waffle cone. Then realize they have a new set which include two cones of ice cream (your choice), one kind of fruit( mango, strawberry or banana), one topping (chocolate chips, nuts ) and one source(strawberry, chocolate or caramel). Ends up picked the new Rose icecream and the vanilla caramel brownies flavor ice cream. With banan and chocolate source. The rose ice cream tastes special and i love it a lot. It is rich in flavor and I bet girls must love it. The vanilla caramel is

Ends up picked the new Rose icecream and the vanilla caramel brownies flavor ice cream. With banan and chocolate source. The rose ice cream tastes special and i love it a lot. It is rich in flavor and I bet girls must love it. The vanilla caramel is good too. You cant really go wrong with their ice cream, isnt it. Their cone is homemade but I feel like it is a bit too big , ends up we cant finish the entire cone.

Overall is good but it is not well seeing the price goes up when everytime I walk in.
2016-02-08 427 浏览
每次經過Häagen-Dazs都有想食既衝動, 今日食完lunch意猶未盡, 就黎食番杯~o係Häagen-Dazs咁多款雪糕味入面, Vi最中意食士多啤梨芝士餅味, 係其他brand搵唔到既味道, 今日貪心Vi就要左2球~可能係太耐無食呢度既雪糕, 感覺上又細球左, 同埋今日d雪糕有小小溶, 不過依然係好食既~ 雪糕有淡淡芝士味, 入面夾左d士多啤梨醬同餅底, 增加左雪糕既口感, 食完有一種好幸福既感覺呢
2016-01-16
下午茶
2015-09-27 212 浏览
早前見到可 download 買一送一coupon 飲特式咖啡。 介紹話係用雪糕沖,咖啡是用 illy 的。 好好奇試下,叫咗一個綠茶味,一個 Vanilla 味.我原本以為係雪糕凍咖啡,點知只有熱的,咁以為係 affogato 咁, 淋啲espresso 上雪糕球,又唔係喎,真係一杯咖啡喎,咁係咪整溶個雪糕嚟沖熱咖啡呢,好彩又無肚痛。杯咖啡無咩咖啡味,奶味重, 綠茶個隻係有啲啲綠茶味,Vanilla 個隻太甜。 試過就算了。

介紹話係用雪糕沖,咖啡是用 illy 的。

好好奇試下,叫咗一個綠茶味,一個 Vanilla 味.

用餐优惠
優惠券
2015-05-11 187 浏览
Haagen Dazs今天吃過母親節飯後,兩位表妹嚷着要吃雪糕,他們邊跳邊說:「夏天可以吃雪糕了!」所以,我和家人便到了哈根大師給她們買雪糕吃,而我自己則選擇了焦糖脆餅味:)店員挖了一大球雪糕給我,雪糕質地非常軟滑,沒有冰感,焦糖味挺濃郁,而且有粒粒餅碎在雪糕裡,增加咬感,令口感變得更豐富!

Haagen Dazs
2015-05-10
$38 (宵夜)
  • 焦糖脆餅味
2014-10-06 255 浏览
今日途經雪榚店,肥髀當然唔會放過食甜品嘅機會!本來想坐低慢慢嘆!但三張枱都有人!所以就叫個雪榚筒分享!只要比肥髀揀,一定係士多啤梨!士多啤梨誘惑沒法抗拒!其實我都有叫佢試其他口味!店員比佢試個拖肥,佢都係唔鍾意!店員都好落力畢!都有球半!中間夾好多士多啤梨肉!雪榚滑!又鬆軟!不過對我來說會偏甜少許!肥髀當然越甜越好!雪榚脆筒乾身鬆脆!環境光猛乾淨!店員都係後生女!態度都好好!
環境光猛乾淨!店員都係後生女!態度都好好!
2014-10-06
5 分钟 (外卖自取)
$38 (其他)