2022-10-05
🌃 餐廳位於太子站西洋菜北街, 鄰近太子站A出口只需一分鐘,主打歐陸菜式, 係一間#黃店 💛,餐廳設計以木系為主調, 四周圍都擺滿貓頭鷹擺設,仲佈滿了不少乾花, 而牆壁及餐枱上仲有啲波希米亞嘅圖案,感覺身處在歐美小木屋中共享美食,好warmly。.🍝 北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉💲 128👉 北海道軟殼蟹都幾大隻,炸得外脆內軟, 黑松露醬幾creamy, 意大利粉富有彈性, 係一個唔錯嘅fusion菜。.🥘 龍蝦汁海鮮意大利飯💲 118👉 海鮮有青口、鮮蝦、蜆肉等,加上洋蔥青瓜等雜菜配料, 配上龍蝦汁, 味道幾香濃, 仲有索汁而口感煙韌嘅意大利飯, 感覺幾正。.🍟 炸甜薯條💲 58👉 甜薯條即係地瓜條, 分量都有唔少, 炸得幾脆口, 食到甜甜嘅地瓜味, 食完仲想叫多一份😍. 👉 最後小編叫了一杯 熱情個菠蘿梳打🍹($38)同埋 鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打🍹($48),兩款賣相都非常適合打卡, 有一個漸層嘅顏色變化, 打卡後可以將飲品攪勻才去飲用, 兩款飲品都帶出一個夏日嘅感覺, 飲落都幾fresh, 而熱情果嘅味道就會較甜, 為呢一餐美食作一個完美嘅作結。.📍 Hami Harmony太
🍝 北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉
💲 58
📍 Hami Harmony
太子西洋菜北街161號地下A舖
=====================
*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。