2022-09-02
太子Cafe「Hami Harmony」經常爆場要排隊,今次好好彩唔使點排隊就入到可以試試💕.餐廳裝修成歐陸小鎮風格,俾人種好溫暖嘅感覺☺️店員好積極推介唔同嘅菜式,所以好快就揀好😌.🌟二人晚餐💰$468🔸餐湯、前菜、兩款主菜、甜品、飲品.🍴龍蝦湯配蟹肉💰$38(加購價)用茶壺上夠晒精緻💖熱騰騰嘅龍蝦湯味道濃郁,好creamy😙內裡蟹肉為龍蝦湯增添鮮味😋.🍴白酒忌廉煮青口青口份量都幾多,鮮嫩青口肉蘸上忌廉汁格外香甜😚.🍴西班牙黑毛豬扒💰$48(加購價)黑毛豬扒成吋厚啖啖肉😍肉質軟腍且重肉味😋底下亦有沙律、薯條配搭,薯條炸得金黃香脆🍟.🍴黑松露帶子什菌意大利粉入口好香黑松露味,意大利飯粒粒分明相當有口感😌配埋鮮甜帶子、洋蔥粒、蘑菇等配料夠晒豐富🤓.🍴香蕉拖肥批💰$18(加購價)招牌甜品🌟果然冇令人失望😍主要係忌廉、焦糖、香蕉配搭,面頭再放上焦糖果仁增添口感😛好邪惡嘅甜品,食完非常滿足🥰.🍺 Stone Hazy IPA💰$38(加購價)質感順滑,入口好香菠蘿、橙、芒果氣息,充滿熱帶風情嘅啤酒🍍.🍵Earl Grey
🌟二人晚餐
💰$468
🔸餐湯、前菜、兩款主菜、甜品、飲品
🍴龍蝦湯配蟹肉
💰$38(加購價)
🍴白酒忌廉煮青口
青口份量都幾多,鮮嫩青口肉蘸上忌廉汁格外香甜😚
🍴西班牙黑毛豬扒
💰$48(加購價)
🍴黑松露帶子什菌意大利粉
🍴香蕉拖肥批
💰$18(加購價)
🍺 Stone Hazy IPA
💰$38(加購價)
質感順滑,入口好香菠蘿、橙、芒果氣息,充滿熱帶風情嘅啤酒🍍
🍵Earl Grey