【太古城新開健康型格café🥗 $32牛乳雪糕Affogato芭菲☕️】*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*📍HK #太古 - 𝗛𝗔𝗡𝗗𝟯𝗔𝗚 𝗧𝗛𝗘 𝗧𝗔𝗕𝗟𝗘之前試過朗豪坊個件專賣鐵板三文治🥪而太古呢間主打西餐、自選$68沙律盒(5款材料)🥗想走健康路線非他莫屬🌱Dinner Set價錢$98-$238(已包餐湯+飲品)不過供應視乎當日情況,scan QRcode點單唔太齊🤷🏻‍♀️ 🍨 最抵一定係$32 牛乳雪糕芭菲,一共4款味道(雜莓、朱古力、焦糖、expresso)行街腳仔攰抖吓唔錯【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 食評 💬】◐ 朱古力Affogato牛乳軟雪糕芭菲 $32🌟黑朱古力配上Expresso Shot,牛乳雪糕甜度被中和,Affogato嚟講認真平☕️ 本身以為會個shot分開上,原來唔係(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 雪糕少少冰沙質感◐ 自家製松子香蒜青醬海鮮扁意大利麵 $148絕對係我食過最健康嘅意粉🫡(無之一) 秋葵、枝豆、加上青BB醬,無草青味,整體都好淡味😂 只可以讚佢營養均衡,有蝦有蛋白質,但未必again◐ 烤三文魚柳 • 普羅旺斯雜菜燴•奶

📍HK #太古 - 𝗛𝗔𝗡𝗗𝟯𝗔𝗚 𝗧𝗛𝗘 𝗧𝗔𝗕𝗟𝗘

【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 食評 💬】
◐ 朱古力Affogato牛乳軟雪糕芭菲 $32🌟

◐ 自家製松子香蒜青醬海鮮扁意大利麵 $148

◐ 烤三文魚柳 • 普羅旺斯雜菜燴•奶油薯蓉 $168
意想不到雜菜竟然係最好食嘅一道!三文魚煎得少老,唯一值得讚唔多有油~ 奶油薯蓉有啲驚為天人,竟然融融哋之餘仲要係凍,出乎意料

*・゜゚・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*
𝗛𝗔𝗡𝗗𝟯𝗔𝗚 𝗧𝗛𝗘 𝗧𝗔𝗕𝗟𝗘
🥢 @hand3ag
🚶 太古站D1出口,步行約1分鐘
📍 太古太古城道20號太古城金殿台元宮閣地下G404號舖
🏷️

地區:#laymao_太古
分類:#laymao_西式
*・・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*
三文治店 @HAND3AG喺旺角好出名,我哋食過都真係唔錯最近仲發展到開餐廳,不過食過好失望🥹主食冇提供麵包類食品,味道完全唔及旺角店💔反而甜品係幾好,其實可能專注做麵包會好啲🤣.📍牛肝野菌汁天婦羅軟殼蟹意大利飯($128)整體個味唔錯👍🏻菇味重,落咗唔少雜菌增加口感🍄可惜個飯煮得太腍太爛冇晒口感😰以意大利飯準則嚟講唔多合格🇮🇹原隻軟殼蟹反而有驚喜✨,炸得香脆中間唔乾🦀.📍自家製松子香蒜青醬海鮮意大利飯($148)青醬意粉食落唔夠味😥,加咗毛豆同松子做配料而海鮮方面就只係得鮮蝦同八爪魚片🐙🦐整體真係麻麻哋,唯一係個蝦有鮮味🙈.📍焦糖香蕉法式吐司($38)今餐嘅MVP✨,熱辣辣夠鬆軟再放上一大球雪糕🍦🍞多士吸收咗雪糕同蛋漿,食落似麵包布甸🍮😍加埋香蕉同脆面焦糖好好食!.📍特濃咖啡Affogato牛乳軟雪糕芭菲($32)牛乳雪糕食落夠香,加上特濃咖啡好好食☕️配合埋脆脆同乾果,正🍦

三文治店 @HAND3AG喺旺角好出名,我哋食過都真係唔錯
最近仲發展到開餐廳,不過食過好失望🥹
主食冇提供麵包類食品,味道完全唔及旺角店💔
反而甜品係幾好,其實可能專注做麵包會好啲🤣
📍牛肝野菌汁天婦羅軟殼蟹意大利飯($128)
整體個味唔錯👍🏻菇味重,落咗唔少雜菌增加口感🍄
可惜個飯煮得太腍太爛冇晒口感😰
以意大利飯準則嚟講唔多合格🇮🇹
原隻軟殼蟹反而有驚喜✨,炸得香脆中間唔乾🦀

📍自家製松子香蒜青醬海鮮意大利飯($148)
青醬意粉食落唔夠味😥,加咗毛豆同松子做配料
而海鮮方面就只係得鮮蝦同八爪魚片🐙🦐
整體真係麻麻哋,唯一係個蝦有鮮味🙈

📍焦糖香蕉法式吐司($38)
今餐嘅MVP✨,熱辣辣夠鬆軟再放上一大球雪糕🍦
🍞多士吸收咗雪糕同蛋漿,食落似麵包布甸🍮😍
加埋香蕉同脆面焦糖好好食!

📍特濃咖啡Affogato牛乳軟雪糕芭菲($32)
牛乳雪糕食落夠香,加上特濃咖啡好好食☕️
配合埋脆脆同乾果,正🍦
2024-02-28 53 浏览
之前食過嘅HAND3AG嘅三文治,味道不錯;原來喺太古城有另一間HAND3AG THE TABLE,同樣走灰白簡約型格路線🤍🩶有種Cyber feel,可以同朋友傾下偈,又唔會有距離感🙌🏻整體食物質素尚可,薯條🍟最啱我心水,冰茶同咖啡都唔錯,店員服務抵讚🫶🏻🝮牛肝野菌天婦羅軟殼蟹意大利飯 [$128]🝮美國安格斯肉眼扒•燒烤風味薯條 [$238]➕加配 是日餐湯/沙律 及 期間限定冰茶/美式咖啡 [+$10]

🝮牛肝野菌天婦羅軟殼蟹意大利飯 [$128]

🝮美國安格斯肉眼扒•燒烤風味薯條 [$238]

➕加配 是日餐湯/沙律
及 期間限定冰茶/美式咖啡 [+$10]

2024-02-28
2024-02-27 41 浏览
太古城中心附近新開的餐廳 位於東隅酒店正對面 非常容易搵到 餐廳內坐位坐得舒適 食物味道不錯 即叫即煮1.餐湯南瓜野菌湯 湯料足而非味精湯2.法國烤嫩雞烤得恰當好處 好食而且帶肉汁 伴碟薯菜味道都可以3.忌廉白酒煮青口 青口可以 但醬汁偏淡 伴碟薯條即叫即炸 非常香脆4.甜品焦糖牛乳芭菲 焦糖醬滑口 芭菲也出色
1.餐湯南瓜野菌湯 湯料足而非味精湯
4.甜品焦糖牛乳芭菲 焦糖醬滑口 芭菲也出色
🥗太古OL 推介-🥩HAND3AG the table近我公司,放工去試咗佢既dinner set。平時經過被佢型格裝修吸引咗。🐠烤三文魚柳,奶油薯蓉三文魚好香脆,特別鐘意食皮。奶油薯蓉好creamy . 🐷慢煮加拿大豬鞍-配番茄莎莎同烤蔬菜🥕慢煮特別有質素,鎖住肉質嘅鮮味,調味啱啱好。無論賣相同味道都一致咁有質素。蔬菜鮮甜。+10 就有餐湯🥣同飯品,好抵。餐湯係蔬菜湯,好足料。完左試左佢嘅咖啡雪糕,奶香加咖啡香,超正👍🏾下次打算試試佢嘅鐵板三文治🥪
🥗太古OL 推介-🥩HAND3AG the table

🐠烤三文魚柳,奶油薯蓉
三文魚好香脆,特別鐘意食皮。奶油薯蓉好creamy .

🐷慢煮加拿大豬鞍-配番茄莎莎同烤蔬菜🥕

+10 就有餐湯🥣同飯品,好抵。餐湯係蔬菜湯,好足料。

完左試左佢嘅咖啡雪糕,奶香加咖啡香,超正👍🏾

下次打算試試佢嘅鐵板三文治🥪
2024-02-19 92 浏览
𐐂晚巿套餐 Dinner Set𐐚(另加$10就可包括是日餐湯+基本飲品)/前菜/❥ 是日餐湯 Daily Soup當天的餐湯是花椰菜薯仔火腿湯,花椰菜和薯仔打成蓉混合在一起,有口感,鹹度適中,感覺亦好健康💕/主菜/❥ 烤法國穀飼嫩雞。蕃茄莎莎。烤時令雜菜 Grilled French Grain Fed Chicken w/ Tomato Salsa & Roasted Seasonal Vegetables $238店家推介的一道菜,所以點來試試~沒想到比預料中更好吃😍 香草味突出,雞皮烤得好香脆,用刀切斷時還能聽到”咔嚓咔嚓”的聲音,內裡肉嫩多汁,雞胸亦不老,可看出火侯把握得好,我跟朋友都爭著把它吃個精光🤭✌🏻另外旁邊放有些略為調味的薯菜和蕃茄莎莎,薯菜有薯仔、紅蘿蔔和翠玉瓜,而最為特別的是蕃茄莎莎,它混合了些蕃茄、紅椒和黃椒等,帶有酸、鹹和辣味,很開胃👍🏻❥ 香烤慢煮加拿大豬胺架。蕃茄莎莎。烤時令雜菜 Grilled Slow-cooked Canada Pork Rack w/ Tomato Salsa & Roasted Seasonal Vegetables $238而店
𐐂晚巿套餐 Dinner Set𐐚
(另加$10就可包括是日餐湯+基本飲品)

/前菜/

❥ 是日餐湯 Daily Soup

/主菜/

烤法國穀飼嫩雞。蕃茄莎莎。烤時令雜菜 $238

店家推介的一道菜,所以點來試試~

香烤慢煮加拿大豬胺架。蕃茄莎莎。烤時令雜菜 $238

而店家說這道是客人公認覺得好吃的一道菜~
大大的一塊豬胺架,肉厚但鮮嫩,肉味濃郁甘香,鎖住了肉汁😋
本來豬胺架是配奶油薯蓉,可惜當天沒貨🥹,所以同上一樣以蕃茄莎莎來代替了~

/飲品/

❥ 蜜桃薑茶 Peach Ginger +$12
蜜桃薑茶 +$12

友人點的,味道中規中矩,帶有淡淡的蜜桃香,解膩解渴

❥ 伯爵茶鮮奶咖啡 Earl Grey Latte +$12
伯爵茶鮮奶咖啡 +$12

咖啡香醇絲滑,帶有淡淡的伯爵茶香,甜度亦恰到好處,小編很喜歡💕

喜歡的就給個贊👍🏻鼓勵支持我👉🏻👈🏻
2024-02-15
蜜桃薑茶 +$12
伯爵茶鮮奶咖啡 +$12
  • 香烤慢煮加拿大豬胺架
  • 烤法國穀飼嫩雞
拜訪住太古城老友,少不免當區覓食老友懶到出汁,帶左我去佢樓下間西餐廳 @hand3ag 我印象中hand3ag 只係賣三文冶,但太古城依間就不一樣,食物多元化,由頭盤到甜品一應俱全👏🏻👏🏻👏🏻店子不大,但不焗促以灰色、白色為主,夠光猛。QR code 自助點餐,上菜速度也快。香烤法國糓飼燉雞 $238香烤法國糓飼燉雞🐔出乎預期地好好味,春鷄皮脆肉嫩;肉質超juicy , 以rosemary 黑椒香烤,令鷄肉香味更提升;配菜也沒揸流攤「蕃茄莎莎」酸酸咪咪減去肉類的油膩;還有新烤蔬菜,包括甘荀、翠肉瓜、檸檬、新薯等,好豐富。如果提供即棄手套會更好😅加$10 就可以轉餐有沙律/餐湯 +冰茶/咖啡慢煮蕃茄肉醬溫泉日本蛋闊條麵$118先籖下隻溫泉日本蛋,可惜冇流心;闊條麵al dente , 掛汁一流;蕃茄肉醬份量足,味道酸酸甜甜,肉醬不會一pet pet 仍有咬口,口感和味道也不錯👍🏻價錢合理食得飽,實在是街坊福利。
拜訪住太古城老友,少不免當區覓食
老友懶到出汁,帶左我去佢樓下間西餐廳 @hand3ag

店子不大,但不焗促
以灰色、白色為主,夠光猛。

QR code 自助點餐,上菜速度也快。

香烤法國糓飼燉雞 $238

香烤法國糓飼燉雞🐔
如果提供即棄手套會更好😅
加$10 就可以轉餐有沙律/餐湯 +冰茶/咖啡

慢煮蕃茄肉醬溫泉日本蛋闊條麵$118

先籖下隻溫泉日本蛋,可惜冇流心;

價錢合理食得飽,實在是街坊福利。

2024-02-16
2024-02-15 66 浏览
主打厚厚三文治🥪嘅《HAND3AG》喺太古城開咗新分店餐廳環境乾淨衛生除咗三文治,Pasta 同甜品都好有水準✨ 甜酸炸雞燒菠蘿三文治 $68三文治🥪好厚身一大塊厚切炸雞好滑嫩juicy麵包烘過好軟熟加上香甜嘅燒菠蘿同生菜,酸甜開胃餡料豐富又爆汁✨ 溫泉日本蛋卡邦尼意大利麵 $68巴馬火腿軟嫩甘香意粉幼身掛汁但食落唔油膩搭配溫泉蛋柔滑豐盈✨ 焦糖牛乳軟雪糕芭菲 $38牛乳軟雪糕口感香濃幼滑牛乳味好出甜美又可口
主打厚厚三文治🥪嘅《HAND3AG》

喺太古城開咗新分店

餐廳環境乾淨衛生
除咗三文治,Pasta 同甜品都好有水準

✨ 甜酸炸雞燒菠蘿三文治 $68

三文治🥪好厚身
一大塊厚切炸雞好滑嫩juicy

麵包烘過好軟熟

加上香甜嘅燒菠蘿同生菜,酸甜開胃

餡料豐富又爆汁

牛乳味好出
甜美又可口

2024-02-14
2024-02-09 56 浏览
賣開鐵板三文治嘅Hang3ag 竟然開到黎港島梗係要試吓啦揀左平日夜晚黎 由於早左收工 所以未到晚飯高峰期餐廳空間感好大 一入門口就見到佢個沙律櫃係一個清新啲又健康嘅選擇 見到都有好多健康一族支持同朋友一人叫咗個dinner set加錢就會有飲品加餐湯或者沙律同朋友叫咗每人一杯冰茶一個餐湯同一個沙律係檸檬伯爵冰茶 唔甜 好refreshing 忌廉湯好Creamy 又足料沙律夠晒新鮮我哋每人叫咗唔同嘅主菜:牛肝野菌汁天婦羅軟殼蟹意大利飯天婦羅軟殼蟹炸得好脆 係好鮮甜嘅軟殼蟹意大利飯吸收左牛肝菌汁嘅鮮味煮得好綿密好入味亦都有好多野菌美國安格斯肉眼扒(6 Oz) • 燒烤風味薯條安格斯肉眼扒大大塊 係比較薄身嘅牛扒牛味香濃 配上有柚子醋沙律仲有脆卜卜嘅粗薯條 薯條經過調味 熱辣辣 好好食😋
賣開鐵板三文治嘅Hang3ag 竟然開到黎港島

薯條經過調味 熱辣辣 好好食😋
期間限定冰茶
沙律
2024-02-01 83 浏览
特濃咖啡Affogato 牛乳軟雪糕芭菲賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧特濃咖啡濃厚又醇香,果酸滋味出眾,與香軟奶滑的雪糕非常合襯,冰火交融的口感刺激又過癮,高質必試👍濃厚芝士蛋糕 , Tiramisu賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧芝士蛋糕質感堅硬挺身,食落口感綿密細滑,芝士味道極香極濃。芝士蛋糕底附有一層餅底,為蛋糕添加口感層次之餘,亦減低整體膩滯感。提拉米蘇口感柔軟順滑,忌廉輕盈不膩,甜美可口,味道既有咖啡的濃香,又有可可的醇美,滋味不錯。熱伯爵茶鮮奶咖啡賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧鮮奶咖啡不會過濃過澀,奶味出眾香滑,容易入口。當中帶有沈穩迷人的伯爵茶香,令人回味無窮。環境:🐧🐧🐧🐧餐廳裝橫型格富現代感,採用冷色系灰作主調,感覺簡約又時尚。🐧❣️餐廳採用QR code 自助下單❣️🐧❤️結語:Affogato 不妨一試🥴
Affogato
特濃咖啡Affogato 牛乳軟雪糕芭菲

濃厚芝士蛋糕
Tiramisu
濃厚芝士蛋糕 , Tiramisu

伯爵茶鮮奶咖啡
熱伯爵茶鮮奶咖啡

環境:🐧🐧🐧🐧

餐廳裝橫型格富現代感,採用冷色系灰作主調,感覺簡約又時尚。

🐧❣️餐廳採用QR code 自助下單❣️

🐧❤️結語:Affogato 不妨一試🥴
下午茶
Affogato
濃厚芝士蛋糕
Tiramisu
伯爵茶鮮奶咖啡
2024-01-30 77 浏览
今晚約咗媽媽食晚飯 嚟咗太古城 細個成日嚟食同買同玩 搬咗之後都好少再踏足太古上網睇到呢間西餐 @hand3ag 評價幾高 而且新開張 值得一試Dinner Menu好多嘢揀 有牛有魚 豬鞍 有pasta burger 等等加10蚊仲有餐湯或者沙律 再加嘢飲今日餐湯係火腿薯仔湯 🐷 媽媽叫咗杯Latte飲 有拉花㗎🔹️香烤慢煮加拿大豬鞍架 配烤時令雜菜 奶油薯蓉豬鞍架好大塊 再加埋厚切 wonderful 食落每啖都好香烤過嘅味 肉質唔會韌 且夠juicy雜菜有好多款 紅蘿蔔 翠玉瓜 薯仔 令到顏色好豐富 賞心悅目奶油薯蓉係凍嘅 好creamy 😋🔹️慢煮番茄肉醬溫泉蛋意大利闊條麵好多肉醬 麵嘅份量都好足溫泉蛋好軟綿綿蕃茄味唔會太酸 佢再加埋好多粒嘅車厘茄成碟嘢夠晒茄我同媽媽食到好飽本身想番屋企附近買個糖水 都打消咗念頭 🤣
今晚約咗媽媽食晚飯 嚟咗太古城

成碟嘢夠晒茄

我同媽媽食到好飽
本身想番屋企附近買個糖水 都打消咗念頭 🤣
2024-01-26 63 浏览
好耐冇出港島區,今次黎到這間西餐廳,這間餐廳以前係食三文治,現在轉了有意粉、飯、扒等主食可以食,而且仲有提供午餐及晚餐供客人揀選!晚餐主食價錢加$10就可以有餐湯或沙律和飲品!美國安格斯肉眼扒,肉眼扒大概有6安士,味道都唔錯!配有柚子醋沙律菜、薯蓉同埋薯條!薯條係粗薯條,上面bbq粉,食落外脆內軟,非常惹味!牛肝野菌天婦羅軟殼蟹意大利飯,軟殼蟹脆卜卜,意大利飯拌有野菌,有淡淡既野菌味,口感creamy!其中一個餐飲加$12轉了做Latte,好香咖啡味,口感幼滑!
晚餐主食價錢加$10就可以有餐湯或沙律和飲品!
2024-01-23
2024-01-19 85 浏览
早幾日試試呢間其貌不揚的新開餐廳, 原來佢開門至傍晚六時都是lunch menu, 6pm後就是dinner menu. 當晚和家人吃晚餐, 因為不太餓我點了自選沙律, 當中嘅豬手和雞肉出奇地美味,配合其他疏菜健康又飽肚,只是醬汁稍咸,下次會走汁更健康. 家人點了漢堡和雞肉斧飯,可以加少少錢就有熱棘棘嘅餐湯和飲品,他們也大讚美味又抵食.但是通透的裝修和偏白又暗淡的燈光令人覺得冷冰冰,所以佢開張咁耐今次才第一次幫襯.
2023-12-23 259 浏览
如果大家又食過HAND3AG嘅其他餐廳,都一定會聯想到佢嘅鐵板三文治🥪 佢哋而家喺太古城開咗間新店,係一個品牌概念店,主打親民西餐,有漢堡包同埋意粉🍝 係另一種風格👍 佢啲價錢好合理,一個午餐包括一個主食,仲可以加$30 包埋是日餐湯/沙律 及期間限定冰茶/美式咖啡添 ☕️ 𝒮𝓁𝑜𝓌-𝑔𝓇𝒾𝓁𝓁𝑒𝒹 𝒫𝓊𝓁𝓁𝑒𝒹 𝒫𝑜𝓇𝓀 𝐵𝓊𝓇𝑔𝑒𝓇 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝐵𝒶𝓇𝒷𝑒𝒸𝓊𝑒 𝐹𝓇𝒾𝑒𝓈 慢烤手撕黑豚肉漢堡•燒烤風味薯條 🍔 平時食漢堡好多時入面都係夾住塊漢堡扒,呢個係用咗慢烤手撕黑豚肉同埋洋蔥圈,黑豚肉份量好多,啲汁都好match,覺得比較特別係佢嘅燒烤風味薯條👏 食到停唔到口😂😂𝒞𝓊𝓉𝓁𝑒𝓉 𝒪𝓎𝓈𝓉𝑒𝓇 & 𝒞𝓇𝒶𝒷 𝑀𝑒𝒶𝓉 𝑅𝒾𝓈𝑜𝓉𝓉𝑜 𝒾𝓃 𝒯𝑜𝓂𝒶𝓉𝑜 𝒞𝓇𝑒𝒶𝓂 𝒮𝒶𝓊𝒸𝑒 番茄忌廉吉列蠔蟹肉意大利飯 🦪 會極力推介佢嘅意大利飯 😇😇 佢用咗蕃茄忌廉同埋蟹肉整嘅,味道甜甜地好好食,仲有兩隻大大隻嘅吉列蠔添👍

慢烤手撕黑豚肉漢堡•燒烤風味薯條

番茄忌廉吉列蠔蟹肉意大利飯
慢烤手撕黑豚肉漢堡•燒烤風味薯條
番茄忌廉吉列蠔蟹肉意大利飯
#Affogato牛乳軟雪糕芭菲 _$38大推牛乳雪糕!甜味跟一款牛奶糖很像可惜特濃咖啡偏酸個人較喜歡深焙路線$38來說性價比還不錯推薦:🧡🧡🧡🧡🧡🖤#加配青檸西柚檸檬綠菜及沙律 _$42 自家製冷泡茶味道很有驚喜青檸和西柚味道非常明顯Hand3ag的沙律一直都是信心保證上次在旺角分店點的100分沙律可以按Story Highlight重温~推薦:🧡🧡🧡🧡🧡🖤#慢煮番茄肉醬溫泉蛋闊條麵 _$98最愛溫泉蛋配闊條麵有誰一樣超愛蛋黃包裹麵條稠稠的口感!醬汁水份稍多了一些整體味道正常推薦:🧡🧡🧡🖤🖤🖤.環境:🧡🧡🧡🧡🧡🖤服務:🧡🧡🧡🧡🧡🧡抵食:🧡🧡🧡🖤🖤🖤.🍽Hand3ag The Table (太古分店)🚪@hand3ag📍太古城道20號金殿台元宮閣地下G404
#Affogato牛乳軟雪糕芭菲 _$38

自家製冷泡茶味道很有驚喜
青檸和西柚味道非常明顯
Hand3ag的沙律一直都是信心保證
上次在旺角分店點的100分沙律
可以按Story Highlight重温~

推薦:🧡🧡🧡🧡🧡🖤

#慢煮番茄肉醬溫泉蛋闊條麵 _$98
最愛溫泉蛋配闊條麵
有誰一樣超愛蛋黃包裹麵條稠稠的口感!
醬汁水份稍多了一些
整體味道正常

推薦:🧡🧡🧡🖤🖤🖤

環境:🧡🧡🧡🧡🧡🖤
服務:🧡🧡🧡🧡🧡🧡
抵食:🧡🧡🧡🖤🖤🖤
🍽Hand3ag The Table (太古分店)
🚪@hand3ag
📍太古城道20號金殿台元宮閣地下G404