2024-09-16 31 浏览
今日去咗摩羅街附近,想飲杯咖啡,見到一間cafe,成個燈塔壁畫係外牆,用咗香港海港呢個歷史做主題,裏面又幾grand,感覺幾好。可以揀近牆嘅位置,睇下條斜路街景。叫咗份open toast 同 一支cold brew。Cold brew 用咗佢哋嘅House blend 係 Ethiopia 日曬加水洗,經21小時萃取。味道好Fruity,味道清甜解渴。Open toast 係煙三文魚滑蛋多士,最大嘅優點係塊多士非常之脆,一切就開。

難得朋友黎香港玩🍵☕️去飲杯野享受慢活步調🧘🏻‍♀️🍝Chicken Breast with Thai Spiced Sauce Spaghetti泰式雞胸意粉好有泰式風味,酸酸地加上辣辣,令口感更豐富,意粉唔會太濕仲好掛汁👍🏼仲有好多塊雞胸肉,一啲都唔細架😝🍛Eel Rice in Japanese Style日式鰻魚飯搭配左小小泡菜,真係好新穎得黎仲要好好食,將泡菜拌勻飯,放上一小塊鰻魚,一齊放入口好正😋☕️Dirty Chai Latte 味道好特別因為加入左印度香料最top仲有玉桂粉👍🏼🍵Matcha Espresso Latte 好濃郁😋p.s. 原來Joe係美國指咖啡☕️加上香港以前係一個港口⚓️港灣咖啡店🛟
難得朋友黎香港玩🍵☕️去飲杯野享受慢活步調🧘🏻‍♀️

🍵Matcha Espresso Latte 好濃郁😋

2024-09-11 59 浏览
今日放假悠走上環荷李活道一帶,感受香港東西文化交融的氛圍,在轉角處見到灰黃色外牆的優閒cafe, 店員談起 店名Harbour Joe 由來是香港多年來作為港灣城市,百幾年都昰中西文化共融的地方,所以cafe 外型似一首船,外牆畫上燈塔有一種導航感覺,室內裝飾像船倉,主色調以藍色爲主,像海洋一樣 ,而Joe 亦有咖啡的意思,想令到客人像坐住船,置身於大海中飲咖啡的感覺 平日一至五都有lunch Special ,款式都多樣化,價錢都好抵,適合中上環附近的上班族。日式鰻魚飯🍱原條完整鰻魚,厚肉嫩滑有口感,用蒲汁慢火燒,令肉質更肥美,鰻魚放上泡菜同紫菜,同鰻魚好夾,有一種韓式感覺,炒飯底粒粒分明,上碟後熱辣辣,好滋味。橙汁咖啡 Orange Coffee ☕️🍊Espresso 做底,再倒入新鮮橙汁,咖啡是Fruity, 帶出有不同層次,味道偏向果酸重,兩者互相Balance 飲到咖啡豆濃郁之外,亦飲到橙汁嘅鮮甜味道,杯drink 橙啡色調層次分明開心果卷蛋糕🍰開心果味道極濃極軟感覺,卷內cream 好滑棉,好好食另外cafe 有hand drop coffee , 有不同產地來源可供品嘗

日式鰻魚飯🍱

橙汁咖啡 Orange Coffee ☕️🍊

開心果卷蛋糕🍰
開心果味道極濃極軟感覺,卷內cream 好滑棉,好好食

2024-09-10 64 浏览
今日嚟到上環荷李活道一間西式餐廳, 環境光猛,舒適優雅, 兩個人去叫咗一個日式鰻魚飯, 鰻魚冇腥味, 冇骨, 大條, 個鰻魚汁燒得好香, 飯係炒飯底, 有蒜香, 之後叫咗一個pizza, 麵包夠煙韌, 唔會太乾, 配料方面有芝士,煙肉,車厘茄, 羅勒葉 ,蕃茄醬, 味道唔錯, 唔會太漏, 不過本人覺得 配料可以再多少少, 豐富口感。 野飲方面,叫左個好重fruity既 cold brew咖啡, 果味好重 ,但唔會好酸 ,而另一杯叫左Chai lattle, 佢係一啲印度香料再加咖啡, 感覺 好特別清新, 真係唔錯~ 地點方便要行少少斜路樓梯, 不過好寧靜, 絕對係休閒下午茶之選
cold brew咖啡
Pizza
2024-09-09
cold brew咖啡
Pizza
2024-09-09 179 浏览
Harbour Joe上環荷李活道203-205號聯益大廈地下D號舖經開上環,老友帶咗我去一間 fusion cafe,環境舒適又夠chill,有驚喜呀!😸日式鰻魚飯面層放了新鮮泡菜、紫菜和芝麻提升層次,蒜香味炒飯炒得勻循夠入味,鹹度適中,原條蒲燒鰻魚份量十足,口感煙韌,用刀叉食,一口一件好滋味,大滿足!😻煙肉蘑菇薄餅大廚即叫即製,原汁原味,配料新鮮,有煙肉、蘑菇、車厘茄、火箭菜、紫椰菜,香草和芝士,口感煙韌,蔬菜 juicy,餅底鬆軟,趁熱食,好味道!🤤Cold Brew香氣四溢,有香濃的果香味、花香味和咖啡味,酸度適中有層次,用 High Ball 飲 keep住冰凉的感覺,好 chill。😍Chai Latte咖啡師拉花技術好,面層加了香料提升層次,又香又滑,攪勻飲味道更佳。😋Harbour Joe 環境舒適,食材新鮮,咖啡好飲,侍應服務態度好,還會再來。😎🤘🏻
Harbour Joe

上環荷李活道203-205號
聯益大廈地下D號舖

煙肉蘑菇薄餅

Cold Brew

Chai Latte

2024-09-09
2024-07-24 168 浏览
公司附近新開了一間coffee shop,因為被出面牆身燈塔吸引,而入去食晚餐。原來餐廳入面都係仿船艙設計,好得意。因為新開業,所以晚市都係lunch menu,個set都幾抵食,最平$88包一杯飲品,可以叫咖啡,仲可以叫紅白酒。平時lunch time,11:30-12:30 叫外賣自取,有9折。⭐️卡邦尼意粉奶油醬汁好濃郁,配料都幾多下,有煙肉、蘑菇、芝士,帶有淡淡咸味作調味,好好食。⭐️白酒個set 包埋酒飲,真係好抵叫。酒係偏微酸,可以平衡返意粉嘅咸味。⭐️自家製提拉米蘇餐廳用咗有果味嘅咖啡同百利甜酒,所以苦澀中帶點甜香味,好岩做飯後甜品。奶油芝士好滑而又感覺唔heavy,好好食,推薦。⭐️Citrus Lemonade新開張優惠做會員可以減$5,仲有得儲印仔,儲夠10個送杯飲品&比了9折優惠卷下次用。

⭐️卡邦尼意粉

⭐️白酒

⭐️自家製提拉米蘇

⭐️Citrus Lemonade

2024-07-15 110 浏览
Harbour Joe是一間別有洞天的Cafe,周一至周五和周末的菜單有所不同,予以食客工作天是工作天,假日是假日的心情,充份體會Work Life Balance的精神,Harbour Joe食材精心的料理,讓人回味無窮。Mini All Day Set搭配有著柚子香味的火箭菜沙律清爽開胃,旁邊為了兼顧營養均衡還佐了茄汁焗豆,相當健康。酸種麵包酥酥脆脆,卡滋卡滋的口感,入口咀嚼挺飽嘴,真的想再多來幾片酸種麵包。香腸包括德式香腸和台式墨汁香腸,德式香腸胖胖的一大根,皮脆肉彈,散發淡淡的鹹香,一口咬下瞬間噴汁,讓人驚艷。台式墨魚香腸保有香腸的多汁感,又不會吃兩口就膩,台式墨魚香腸用料實在,每口都嚐到墨魚的彈脆。天氣熱,當然想來一杯冰涼的Citrus Lemonade,Citrus Lemonade甜滋滋的柚子與酸香的檸檬梳打超級合拍,獨特的果香加上爽口的氣泡,酸酸甜甜的Citrus Lemonade無敵消暑,夏天聖品。看到Crab Meat and Scrambled Egg Open Toast滿滿炒滑蛋、蟹肉、蟹子的畫面令人為之瘋狂,果然名不虛傳,酸種麵包盈滿蛋香濃郁的氣息,滑溜的炒

看到Crab Meat and Scrambled Egg Open Toast滿滿炒滑蛋、蟹肉、蟹子的畫面令人為之瘋狂,果然名不虛傳,酸種麵包盈滿蛋香濃郁的氣息,滑溜的炒滑蛋吃到蟹肉的鮮甜感,蟹子的鹹鮮,彼此一拍即合。

感覺Harbour Joe的咖啡不錯,故我也順勢點了杯Cafe Latte來提神一下,Cafe Latte上方有著美美的天鵝拉花,我趕緊拍下這美麗的拉花。Cafe Latte牛奶和咖啡比例抓得恰到好處,溫潤順口,搭配著Creamy Cheesecake一起享用剛剛好。

看似普通的Creamy Cheesecake,味道卻濃重,Creamy Cheesecake不是紮實的那種,輕輕用匙羹一挖便能化開,質感綿滑不死甜,是細膩的作品,教人意猶未盡。

另外Harbour Joe也是小酌的好地方,不論平日或是假日,下午2時至7時均有Happy Hour品嚐小食美酒,在午休時光放鬆一下心情,讓自己偽外國旅行好一會。而且Harbour Joe最近也有優惠卷和印花卡派發,可供下次使用,又可節省些許。
2024-07-14 92 浏览
成日都同朋友搵一啲環境靚靚又食物質素好嘅Cafe ,最近發掘到呢間喺上環裝修好似一部船⛴️好特別嘅Cafe,夜晚仲有酒飲,收工嚟happy hour都得🥂🍴蝦酸種麵包配自製龍蝦汁 嗰日提供咗芝麻醬,醬入面都加咗好多蟹籽,口感豐富,sour dough最啱搭配其他材料做open toast,仲有蕃茄粒同埋火箭菜🥬🍴蜜瓜配巴馬臣火腿 配白酒一流,蜜瓜夠甜,加埋火腿嘅鹹香,係最好食嘅配搭👍🏻🍴朱古力Brownie配雪糕呢個Brownie真係出色,熱熱地,雖然Brownie一定係甜但係佢唔會令人太膩,仲有唔少合桃增加口感,加埋雪糕冰火交融🍫☕️coconut pandan 顏色好特別,充滿東南亞風味

🍴蝦酸種麵包配自製龍蝦汁

🍴蜜瓜配巴馬臣火腿
配白酒一流,蜜瓜夠甜,加埋火腿嘅鹹香,係最好食嘅配搭👍🏻

🍴朱古力Brownie配雪糕

☕️coconut pandan
顏色好特別,充滿東南亞風味
上週和附近工作的朋友約了這裡吃飯。餐廳裝修用湖藍和金色為主色調,比較清新。餐廳給我的感覺主喝咖啡,但原來主菜,小食等同樣優秀!真的超出片,又漂亮又好吃。龍蝦濃汁意粉(扇貝帶子肉)龍蝦奶油汁收得剛剛好,每根意粉上都掛了醬汁,很creamy吞拿魚蓉多士配三文魚籽吞拿魚蓉和三文魚籽都很新鮮,沒有任何腥味,底下的多士烘得脆脆的,帶點辣辣的調味,配酒一流三文魚炒蛋酸種麵包很漂亮,三文魚新鮮,炒蛋炒得很滑有蛋香,整體味道不錯柚子紫蘇cheese cake讓我很驚喜的一款甜品!柚子香味有,紫蘇香味也有,但柚味,紫蘇味和芝士味完全融合毫不违和,甜品水平超高!cheese cake中间还带有少少流心,口感幼滑Coconut Pandan超級漂亮的一杯蝶豆花斑斕椰奶,很香,顏值和口味並存朋友吃飯小酌兩杯酒,這間cafe其實品類都很齊全,能喝咖啡吃甜品,也能吃晚飯喝酒,悠閒舒適,對這頓很滿意

龍蝦濃汁意粉(扇貝帶子肉)
龍蝦奶油汁收得剛剛好,每根意粉上都掛了醬汁,很creamy

吞拿魚蓉多士配三文魚籽

三文魚炒蛋酸種麵包
很漂亮,三文魚新鮮,炒蛋炒得很滑有蛋香,整體味道不錯

柚子紫蘇cheese cake

Coconut Pandan
超級漂亮的一杯蝶豆花斑斕椰奶,很香,顏值和口味並存

2024-07-14 57 浏览
Weekday Tea Break老闆熱情地介紹餐廳理念,餐廳名字以海港Harbour及美式俚語「咖啡」Joe組成,裝潢以船艙作為主題,並以湖水藍作主色調,配搭木系牆身窗框,小巧雅致。門外有一座燈塔,希望可以成為食客在城市生活中稍作休息的避風港。三文魚炒蛋酸種麵包 份量澎湃,最底下有兩塊香脆的酸種麵包,上層有厚身炒蛋及鹹香三文魚,配上柚子醋火箭菜,啖啖滿足。Mini All Day迷你全日早餐有一塊外脆內鬆軟的酸種麵包、柚子醋火箭菜、茄汁豆及多汁的慕尼黑白香腸及墨魚汁腸。Cafe MochaMocha的咖啡豆是Nicaragua,味道濃淡適中,口感平衡,咖啡香氣突出。Coconut Pandan 有漂亮漸層的特飲,由椰奶、牛奶、蝶豆花及新鮮薄荷葉組成,清香又透心涼,店員提示可以均勻攪拌後,會變成另一種清新的顏色。餐廳食物及飲品選擇不錯,喜歡飲酒的人,餐廳更有不少酒類選擇,也提供了不少迎新優惠予食客,詳情可以向店員查詢。
Weekday Tea Break

三文魚炒蛋酸種麵包

Mini All Day

Cafe Mocha

2024-07-11 62 浏览
🔹️早前朋友去過上環荷里活道 “Harbour Joe” 感覺唔錯, 今次我們便選了這兒聚餐🍽👬👫👭 餐廳門口有棟大燈塔, 像明燈為船照明導航, 而店內裝修猶如船艙, 以湖水藍坐椅代表處身於海上、木系船身佈置、仿如在船上無拘無束的感覺🛳🤗🔹️店名Harbour Joe"Harbour "代表無論處身於那裡也像海港一樣, ‘’Joe‘’ 在美國常用詞, 代表咖啡意思☕️🔹️食材優質💯食物有水準👍服務殷勤👨‍💼👩🏻‍💼 價錢相宜💰 在店內 QR Code Check in便可亨$5優惠 🎫 還送上10% Coupon乙張(下次消費滿$100便可使用)和咖啡印花卡,只需買一杯咖啡便有一個印花💮集儲10個印花便送一杯咖啡☕️🔸️Smoked Salmon & Scrambled Egg🥪三文魚炒蛋酸種麵包 ♡ 以炒蛋十分幼滑, 含豐富蛋白質, 健康有益, 酸種麵包味道淡淡甘甜味和豐富的麥香🤤🔸️Chicken Breast with Thai Spiced Sauce Spaghetti 泰式雞胸意粉🍝 以特式泰式冬蔭功烹調, 味道香辣惹味, 以厚切雞胸, 啖啖滋味, 意粉幼身彈牙😋🔸️Cheese Cak

🔹️店名Harbour Joe

🔸️Cheese Cake 🧀🍰
柚子味軟身芝士蛋糕 ♡ 以清新柚子香和鹹香芝士味, 蛋糕香滑軟綿, 入口即溶超Yummy👍👍

🔸️Harbour PeachTea🍑🍹
以新鮮桃汁、橙、柑橘、調製的果茶, 味道甘甜清爽, 滋味解渴🍹

🔸️Chocolate Mocha🍫☕️
以Single Origin Chocolate 75% 味道香醇, Mocha香濃撲鼻, 還以手工精細心心拉花💞 讚呀👍

✨️除了小食、酸種麵包、All Day Breakfast 、午餐、咖啡、特飲外, 還有多款红酒🍷白酒🍸和手工啤酒🍺🍻

2024-07-10 46 浏览
今日同朋友喺中環行街,但天氣實在太熱,行咗20分鐘之後見到街口轉角有間咖啡店即刻衝入去。餐廳既名字由來非常有意思,香港以前係一個海港,然後Joe喺美國有咖啡嘅意思,所以餐廳就叫harbour Joe!餐廳門口有一大幅關於燈塔嘅畫作,老闆希望客人可以放鬆心情飲吓咖啡,然後重新出發。餐廳入面嘅裝潢以船艙作為靈感,所以顏色已湖綠色為主。- 蒜香大蝦帶子扁意粉醬汁酸度啱啱好幾開胃,意粉口感係Al Dante,大蝦好大隻口感彈牙,加上三文魚子鮮味程度大大提升💯- 蝦酸種麵包配自家製龍蝦汁酸種麵包非常香脆,蝦有六大隻,配搭火箭菜同龍蝦汁非常惹味👍🏻- Coconut Apricot Cookies w/ Ice Cream第一次品嘗雪糕加曲奇既配搭,口感出奇地夾,整體味道唔會太甜- Dirty唔知點解上菜嘅時候已經冇咗漸層嘅效果🤣,不過味道好讚,非常享受熱濃縮咖啡同牛奶係口腔融合既感覺。- Fruity Blossom Tonic飲完Dirty依然意猶未盡,所以我再叫多杯fruity blossom tonic,屬於餐廳五款speciality drink之一。fruity blossom ton

餐廳入面嘅裝潢以船艙作為靈感,所以顏色已湖綠色為主。

Garlic  Prawn  &  Scallops  Linguine

- 蒜香大蝦帶子扁意粉

Shrimp  Toast  w/  Homemade  Lobster  Sauce

- 蝦酸種麵包配自家製龍蝦汁

第一次品嘗雪糕加曲奇既配搭,口感出奇地夾,整體味道唔會太甜

Dirty

- Dirty

Fruity Blossom Tonic

- Fruity Blossom Tonic
飲完Dirty依然意猶未盡,所以我再叫多杯fruity blossom tonic,屬於餐廳五款speciality drink之一。fruity blossom tonic係Espresso Tonic嘅變奏版,唯一分別係加咗伯爵茶糖漿,味道更香,飲完之後個人非常清爽,可謂夏天必備。

Cold  Brew

- Cold Brew
一開始咖啡苦味重少少,慢慢滲透果酸甜味 總體好平衡。圓形冰球好岩夏天😀

Lemonade
- Lemonade
我地試埋non-coffee飲品,一樣咁好飲!

雖然面積唔大,但咖啡好好飲,食物都唔錯。職員都好好不斷同客人溝通,完全令我放鬆心情度過一個美好週末🥰
2024-06-23
Dirty
Fruity Blossom Tonic
Cold  Brew
Lemonade
2024-07-07 37 浏览
上次嚟上環食lunch嘅時候經過見到呢間餐廳嘅裝修好靚,感覺好超,所以今日就約咗朋友Happy Friday Night嚟試吓🥰店內裝修以帆船作為主題,以藍色嘅海面為主色調,寓意以前作為港口嘅香港,比船員停泊休息 飲杯咖啡嘅地方⛴️吞拿魚蓉多士配三文魚籽$68多士非常脆口,吞拿魚蓉同三文魚子都好鮮甜🥰照燒汁雞肉串$59有日式風味,最啱一路食一路同朋友傾偈😆風乾火腿新鮮哈蜜瓜$78Parma Ham唔會太肥,配上爽甜多汁嘅蜜瓜,配搭一流👏🏻蒜香大蝦帶子意粉$138呢個意粉係signature之選,充滿香濃嘅蒜香味,配料亦都非常充足,意粉軟硬度適中,非常掛汁👍🏻自家製Tiramisu $58呢個Tiramisu係店主自家製,非常香濃嘅咖啡味,同出面食嘅好唔同☕️非常值得一試💯Peach Tea $55夏日炎炎之下,飲番杯桃茶,的確係透心涼😌唔會好甜,而且有充足嘅餐廳,消滯一流Coconut Pandan $55藍綠色嘅主調,非常配合餐廳嘅設計,打卡亦都一流。滿滿嘅斑斕香味,配上椰子汁,非常特別🤩另外老闆娘亦推介咗唔同嘅酒,都好多款選擇,所以就嗌多咗兩款同朋友慢慢傾偈飲🥂

吞拿魚蓉多士配三文魚籽$68
多士非常脆口,吞拿魚蓉同三文魚子都好鮮甜🥰

照燒汁雞肉串$59
有日式風味,最啱一路食一路同朋友傾偈😆

風乾火腿新鮮哈蜜瓜$78

蒜香大蝦帶子意粉$138

自家製Tiramisu $58

Peach Tea $55

Coconut Pandan $55

2024-07-06 40 浏览
Tucked away in Central, Harbour Joe is a serene oasis amidst the city bustle. Inspired by Hong Kong's harbor, this newly opened spot is the perfect place to unwind.The thoughtful design creates a calming, nautical ambiance with dark turquoise hues and subtle maritime touches. The clean, minimalist style also gives Harbour Joe a sophisticated feel.The food at Harbour Joe is truly impressive. The all-day breakfast set features fluffy scrambled eggs, crispy bacon, savory veal sausage and portobello

The food at Harbour Joe is truly impressive. The all-day breakfast set features fluffy scrambled eggs, crispy bacon, savory veal sausage and portobello mushrooms, all given a unique inky black color with cuttlefish ink - not your average breakfast.

The holiday set which comes with coffee and their homemade tiramisu for an extra $30. The tiramisu was delicious - rich, creamy, with well-balanced coffee and cocoa flavors.

We ordered the 𝙘𝙤𝙘𝙤𝙣𝙪𝙩 𝙥𝙖𝙣𝙙𝙖𝙣 - a beautiful blue and green concoction with layers of coconut milk, butterfly pea, and pandan syrup that blended into a stunning ombre effect. The refreshing, tropical flavors made it the perfect thirst-quencher.

—————-

And the best part? Harbour Joe has an amazing 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙮 𝙝𝙤𝙪𝙧 𝙙𝙚𝙖𝙡 from 4-7pm on weekdays. For just $396 for two people, you get a bottle of wine and three snacks - it's the perfect way to unwind after a long day.

—————————————————

𖠿𖥣 Harbour Joe (上環)
〒 上環荷李活道203-205號聯益大廈地下D號舖

—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodstagram
___
🥇Follow @eathkgirls @eathkgirl
#eathkgirls
#食港女
2024-07-01
餐廳:Harbour Joe地點:上環荷李活道菜式:主題Cafe餐牌:全日早餐,意粉,Open Toast,小食,甜品,多款飲品,下午茶,酒餐,本地手造蛋糕等。都有午餐同套餐。龍蝦濃汁扁意粉配扇貝帶子肉 $138一上枱就聞到好香忌廉汁味,al dente扁意粉夠汁夠味,都好滑溜,份量足。加有好多有咬口扇貝帶子肉,再加上蘑菇片,蟹籽同香草,仲可以加添味道同口感。全碟意粉食嗮唔留一滴汁。蝦酸種麵包配自家製龍蝦汁 $98兩片薄片脆口酸種多士上面加有5隻爽脆蝦,面頭鋪上蟹籽同香草,仲有少少番茄莎莎,下底墊有沙律菜。另配自家製龍蝦汁,都係加左蟹籽同香草。呢道菜清新而味道不俗,特別係個龍蝦汁好好味。叫左兩杯特飲。Coconut Pandan $55Coconut milk, fresh milk, pandan syrup, butterfly pea, mintCoconut Pandan清晰見到三層色,下底係淺綠,中間白色然後到面層藍色,搞混之後就會變左餐廳house colour,好有意思。飲落係滑溜斑蘭加椰奶味,好飲。Citrus Lemonade $55Orange juice, lem
餐廳:Harbour Joe

叫左兩杯特飲。

Coconut Pandan $55

Citrus Lemonade

Citrus Lemonade $55
Orange juice, lemon juice, sparkling, fresh
Citrus Lemonade加有檸檬同薄荷葉,味道係清新檸檬汁味,不過唔會太酸。

開心果卷蛋

開心果卷蛋好大件,係軟綿綿卷蛋蛋糕包住一層開心果醬,仲有鮮滑忌廉加上mochi粒,味道口感一流,夠濕潤又有多重口感,連mochi質素都一流,煙韌又滑,開心果味適中。

今餐食物不俗。餐廳環境好chill,服務員介紹係以船艙設計,沙化顏色係house colour,好有遊船河feel。可以包場搞party,自帶酒水如果三日前預約免開瓶費。

Harbour係指香港,而Joe原來係咖啡既意思,而logo設計係咖啡杯上有波浪形熱咖啡蒸氣上面有帆船既帆,餐廳門口有老闆既理念。

食完有一張一百蚊以上九折coupon同一張9送一飲品coupon。

平日午餐$88起,包意粉或者沙律同一杯本地烘培精品咖啡。外賣自取11:30至12:30有9折。都可以係deliveroo, keeta同Openrice落單。
2024-07-05
龍蝦濃汁扁意粉配扇貝帶子肉