2019-05-04
媽媽一直都好想試呢一間餐廳就係呢一個星期六同媽咪去咗食。由於差唔多將近母親節,餐廳都推出左母親節嘅套餐,然之後選擇都非常之多,當然如果你係唔啱食嘅話仲有好多其他唔同嘅選擇黎石頭鍋飯蛋包飯等等。價錢都唔算話好貴嘅因為佢都有跟餐湯或者沙律仲有甜品嘢飲餐廳裝修係非常之簡約然之後座位都非常之寬敞,坐得好舒服。沙律菜非常之新鮮配上好香口嘅芝麻醬唔錯,當日嘅餐湯係南瓜蘿蔔湯,蘿蔔味好香但係我認為佢就有啲咸我哋叫咗一個雜扒餐:羊架唔會話剩係得好多肥膏,如果雞扒記得煎得好香口好嫩滑,而炸魚都炸得啱啱好,唔會好鞋再黎刺身盛:係一個大驚喜,全部嘅刺身都非常之新鮮而且肉質非常鮮甜海膽亦都係令我有驚喜,唔會好腥,有好濃嘅海水味甜品方面我就認為有啲遜色啦因為佢喺雪櫃拎出嚟啲雪都融晒就上碟有啲硬不過不得讚嘅係店鋪職員好有禮貌,會主動添水又會上前問候食品好無食,大讚!
價錢都唔算話好貴嘅因為佢都有跟餐湯或者沙律仲有甜品嘢飲
餐廳裝修係非常之簡約然之後座位都非常之寬敞,坐得好舒服。
海膽亦都係令我有驚喜,唔會好腥,有好濃嘅海水味