2024-12-04 343 浏览
House Cafe 見到個環境超開陽,有落地大玻璃,就即刻想試吓,本身見到係食健康餐都諗緊會唔會唔好食㗎,點知完全顛覆咗我想像!✨✨可持續三文魚湯飯個湯底應該係鰹魚湯,好好飲啊!加上三文魚份量好多,最頂有大量嘅紫菜絲,仲要個飯係有唔同嘅穀米,撈埋一齊食,成個配搭又健康又好好食!羅勒醬無激素可持續三文治呢個一嚟個賣相已經好吸引,旁邊有啲沙律菜,三文治有烘底好香脆,雞肉好大塊份量好多,加埋羅勒醬、蕃茄同埋生菜,成個三文治嘅味道好清新🌱生薑檸檬蘋果汁呢一杯佢嘅味道就比較出係蘋果味,然後檸檬只有少少調味,後尾先有浸生薑味出返嚟,我覺得都幾好飲,估唔到生薑同埋蘋果係會夾👍🏻Sweet green特調果汁見到成杯都係綠色嗰下有啲驚,怕會好青嘅味,但係竟然唔會!飲落好舒服,有種好清新同健康嘅感覺🤣店員冇介紹錯💖呢間Cafe成個環境都好清靜同舒適,我覺得嗌少少嘢食,做工作上嘅嘢或者me time都係一個好合適嘅選擇👍🏻

可持續三文魚湯飯

羅勒醬無激素可持續三文治

生薑檸檬蘋果汁

Sweet green特調果汁

呢間Cafe成個環境都好清靜同
最近先知原來呢度有間Cafe就算唔係健身中心會員都可以去環境唔錯,而且比較安靜主打健康 低碳的飲食 🍽️ Super Green 特調果汁菠菜、羽衣甘監、青瓜、西芹、蘋果、檸檬、生薑、歐芹想飲杯無負擔的飲品 最適合不過飲完感覺真係好detox 好舒服蔬菜中加入生薑 就算女仔飲都唔會怕寒呢個配搭 其實都好易入口 飲完好精神BEETROOT AND WATERMELON JUICE另一款紅菜頭西瓜汁比平時見到嘅西瓜 更紅因為加入咗紅菜頭 被譽為Super Food營養好豐富特別係維他命B 12 仲有豐富的鐵、葉酸 朋友就大讚 將紅菜頭加入西瓜 🍉味道更加清甜好飲當日打算做運動 所以都食咗比較清新無負擔的三文治-煙三文魚三文治羅勒醬無激素,雞肉三文治-三文治餡料豐富當中的雞肉三文治 🥪更用上無激素雞肉羅勒醬比較清新 而且相對低卡路里份量非常大 差啲食唔晒值得推薦
最近先知原來呢度有間Cafe
就算唔係健身中心會員都可以去
環境唔錯,而且比較安靜
主打健康 低碳的飲食 🍽️

Super Green 特調果汁

菠菜、羽衣甘監、青瓜、西芹、蘋果、檸檬、生薑、歐芹

想飲杯無負擔的飲品 最適合不過

味道更加清甜好飲

當日打算做運動
所以都食咗比較清新無負擔的三文治
煙三文魚三文治
羅勒醬無激素,雞肉三文治
三文治餡料豐富
當中的雞肉三文治 🥪更用上無激素雞肉
羅勒醬比較清新 而且相對低卡路里
份量非常大 差啲食唔晒
值得推薦

• 羅勒醬醬無激素雞肉三文治
  • SUPER GREEN JUICE
  • BEEIROOT AND WATERMELON JUICE