2024-12-04
House Cafe 见到个环境超开阳,有落地大玻璃,就即刻想试吓,本身见到系食健康餐都谂紧会唔会唔好食㗎,点知完全颠覆咗我想像!✨✨可持续三文鱼汤饭个汤底应该系鲣鱼汤,好好饮啊!加上三文鱼份量好多,最顶有大量嘅紫菜丝,仲要个饭系有唔同嘅谷米,捞埋一齐食,成个配搭又健康又好好食!罗勒酱无激素可持续三文治呢个一嚟个卖相已经好吸引,旁边有啲沙律菜,三文治有烘底好香脆,鸡肉好大块份量好多,加埋罗勒酱、蕃茄同埋生菜,成个三文治嘅味道好清新🌱生姜柠檬苹果汁呢一杯佢嘅味道就比较出系苹果味,然后柠檬只有少少调味,后尾先有浸生姜味出返嚟,我觉得都几好饮,估唔到生姜同埋苹果系会夹👍🏻Sweet green特调果汁见到成杯都系绿色𠮶下有啲惊,怕会好青嘅味,但系竟然唔会!饮落好舒服,有种好清新同健康嘅感觉🤣店员冇介绍错💖呢间Cafe成个环境都好清静同舒适,我觉得嗌少少嘢食,做工作上嘅嘢或者me time都系一个好合适嘅选择👍🏻
可持续三文鱼汤饭
罗勒酱无激素可持续三文治