2021-08-02
今次決定丟抵老公,同朋友仔去食好西,其實我真係好鐘意食卷卷嘅嘢,所以成日都上網睇吓邊度有得食或好評。🤗🤗🤗近排我上網見到有人介紹呢間米芝蓮餐廳分店,主打印度漢堡包,佢仲有尼泊爾嘢同墨西哥嘢等等,睇到已經好吸引,所以我就同我個吃貨朋友仔講,我哋二話不說就話去試啦!🤣🤣🤣Hunger Strike (第三街)地址:西環西營盤第三街75-85號康和花園地下8號舖招牌牛肉烤卷🌯🌯🌯係我最鐘意嘅卷卷,超足料,牛肉兩大塊,配上特制醬汁,好fresh,真係好好味😋😋😋雙層芝士壓烤三文治🥪🥪🥪芝士超正,除咗芝士片外,仲有芝士粒,配上熱辣辣外脆肉軟嘅烤三文治,愛芝士人士又點會錯過呀😍😍😍即炸薯條🍟🍟🍟名符其實,即炸薯條,熱辣辣,脆卜卜,一上枱我就急不及待食咗一,兩條,之後掛住食卷卷,食完之後再食薯條,佢真係同連鎖快餐店果d唔同,唔會淋晒,雖然凍咗,但都可以做到外脆内軟,真係好食👍👍👍芒果乳酪🥭🥭好香芒果味,乳酪夠香😃😃😃藍莓乳酪🫐🫐藍莓味就差少少,但乳酪真係好夠香,真係挽回唔少分數😄😄😄因為今次係丟抵老公系列,我良心過意唔去,我食完真心覺得好食,所以我都買多兩件返屋企,氹返個老公先得🙈🙈🙈整體評分:最高
Hunger Strike (第三街)
地址:西環西營盤第三街75-85號康和花園地下8號舖
招牌牛肉烤卷🌯🌯🌯
雙層芝士壓烤三文治🥪🥪🥪
即炸薯條🍟🍟🍟
芒果乳酪🥭🥭
好香芒果味,乳酪夠香😃😃😃
藍莓乳酪🫐🫐
藍莓味就差少少,但乳酪真係好夠香,真係挽回唔少分數😄😄😄
整體評分:最高為🌕🌕🌕🌕🌕
味道:🌕🌕🌕🌕