2023-10-31
餐廳環境優美😍😍有分室外同室內😌今次我哋就揀咗係室內,因為有冷氣😂😂成間餐廳都好正,好有氣氛👍🏽👍🏽播住澎湃嘅音樂,令到你都好想跟住郁吓😝😝店員禮貌非常好,會用心推介食物☺️的確佢推介嘅係好食同特別啲既🤣龍蝦海鮮湯🦞🦐呢個就係其中一個店員推介👍🏽超濃龍蝦湯味,而湯入邊嗰一隻蝦就真係令我好有驚喜😍好好味,實肉又彈牙😋😋😋黑松露芝士薯蓉🧀🥔唔算好重黑松露味,但係重芝士😌不起薯蓉嘅時候都有拉絲效果😍😍😍蜆肉墨魚意粉🦑🍝呢個都係店員推介👍🏽新鮮蜆肉,果然係有特別之處😎蜆肉超鮮甜😉粒粒超肥美😋😋整個意粉係偏乾身冇乜汁既,有少少辣味😌亦都食得出意粉嘅味道👍🏽👍🏽好味😌炭燒豬扒🐷又係超厚身嘅豬扒,今次呢個冇咩汁,簡單嘅調味🙂就係食到豬嘅原味😌一啲都唔韌😉臨近骨嘅位置仲有肥肉嘅甘香😋😋唔知有咩好佢哋又會有推介☺️我哋揀咗有酒精嘅飲品🥃兩杯都好靚,同好正😊食完仲會問我哋有咩意見,非常有心嘅餐廳
龍蝦海鮮湯🦞🦐
黑松露芝士薯蓉🧀🥔