2023-03-11
老闆係中意野食 Friendly既朋友💛💛 #playlist好聽到爆💛 Jubeelee signature salad 沙律個汁足滿每一塊沙律菜🥰 煙三文魚撈埋係個沙律入面好滿足 每一啖都有蕃茄仔 沙律菜同煙三文魚 重點係個沙好正 又唔會有唔健康既感覺🤤黑松露蘑菇蟹肉意粉 超足料! 勁多蘑菇! 黑松露味都好重😍 意粉軟硬度岩岩好😍 軟硬度掌握得好好水牛城單骨雞翼個水牛醬汁係老闆自己調 加入新鮮檸檬 唔會死辣同酸到岩岩好 再加埋sour cream sauce ! So perfect snack ! 威靈頓牛柳 配紫薯蓉 威靈頓牛柳需要一日前預訂☀️ 酥皮焗得岩岩好 唔會同牛柳完全分離 但蘑菇可以再多啲 不過都好好食😍 超滿足 重要有我最愛既焗蒜 個焗蒜好出色! 老細係好客又中意飲飲食食既人 佢個日重請左我地試蘑菇味既liquor😍 超特別! 勁好飲!
#playlist好聽到爆💛
Jubeelee signature salad