2024-03-19
入到餐廳門口,你會見到一個好靚嘅少女心鞦韆打卡位!如果坐喺靠窗嘅位置,就可以欣賞到超正嘅海景,真係一個好適合同朋友約會嘅地方。同大家介紹蘋果金寶配雪糕,真係好好味㗎!呢個蘋果金寶好彩虹,令你食慾大增,而且仲配上香滑嘅雪糕🍦好吃哦!黃咖哩大蝦,個咖哩唔辣,好啱本地人嘅口味。雖然唔辣,但係呢個咖哩充滿香料嘅味道,同埋蝦肉新鮮好彈牙燒豬頸肉配青木瓜沙拉,都好推薦。豬頸肉好肥美,再加上酸甜嘅泰式醬汁,同清爽嘅木瓜沙拉,真係好豐富!另外餐廳都有提供素食選擇,而且味道都好正!我們order嘅羅勒芝士素肉醬意粉,有素肉醬同埋濃郁嘅番茄味道,再加上芝士,真係好吸引最後,試了佢哋嘅香茅蜜桃茶。茶味入面有蜜桃嘅香甜味道,雖然香茅味唔係咁突出,但整體嚟講,呢杯茶係好清新同開胃嘅果味茶飲。