😋$75惹味中東辣烤雞香"港"飯?😜配沙律+$20芒果乳酪奶昔,但此"香"飯不同彼中東"香"米,軟綿綿一咬不就是香"港"米飯嗎?🤪吃慣中東菜的我很難被胡混過去!😳但購買時🥸uncle和外籍金髮女👱‍♀️店員並無說明🤔,可能為了討好迎合香港人喜歡軟綿綿米飯?而中東米卻粒粒分明,但我就是喜歡中東香米!不然我去港式餐廳!?碰巧當時胃口不適軟的反而更啱,也就不追究,也可能將價就貨偷工減料?但都係比市價平$2,3蚊,除非減價$3-$5, 不然營商手法就唔係幾老實?🤔但整體香辣惹味份量醬汁十足😋,雖是土耳其式小檔也能煮出印式辣雞的香烤嫩滑.沙律也清甜爽脆多紅椒粉😋,芒果乳酪奶香濃抵飲😋可是外籍金髮女👱‍♀️店員晦氣地🤳掟取餐牌震盪器😒
😋$75惹味中東辣烤雞香“港”飯?!😜配沙律+$20芒果乳酪奶昔
题外话/补充资料: 可是外籍金髮女👱‍♀️店員晦氣地🤳掟取餐牌震盪器在前台給顧客,姑勿論當時她屈在角落不近客人?也可交給鄰近的Uncle🥸轉交給客人,咁掟嘢似乎虧待女客?!🤨
2024-01-17
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 中東辣烤雞
  • 芒果乳酪奶昔
超久沒來深水埗了,更別說西九😂西九簡直是童年回憶 哈哈哈𥚃面的一切就是多樣 又便宜😋這次過來是因為我們家小子,要買模型膠水(本來想說帶他到西九走走 誰知道(他比我們更熟 真的不年輕了(暴露年齡系列 哈哈哈🤣現在西九龍中心6樓 也有一個小型food court 而這家就在整個AREA 𥚃最顯眼的一家(大大的kebab LOGO 鮮明的餐廳🍴路向野味烤雞手捲 $65本來我們偶爾看到kebab 店都會默默走過去(這家的醬跟搭配真的很和我們胃口嘛😋好~重點來了!!!他們家的烤雞好軟好入味完全不柴不乾 醬混得很均匀 每口都照顧的好好的👍而且他們的餅皮 偏薄 不會搶到主角雞肉跟醬料😚不認識 或沒吃過kebab 朋朋們 可以來這家試試😌一定會讓你愛上 (我們家的小子已先愛上了 哈哈哈😆牛肉烤肉串(飯) $73哇~~這個也是我的第一次☝️耶!!!一直都吃kebab 捲 或配薯條🍟飯真的沒試過 但吃過以後 回不去了男生們必試必吃 份量十足 野味他們的醬真的好好吃😋再配上烤得微脆的牛肉和飯混得均匀後 吃下去 哇~~~~🥰不吃辣的小子 一開始還覺得綠醬好辣 刺刺的可是他吃過混合版後 嘴巴👄沒停過他們的醬比其他
超久沒來深水埗了,更別說西九😂
西九簡直是童年回憶 哈哈哈
𥚃面的一切就是多樣 又便宜😋

這次過來是因為我們家小子,要買模型膠水
(本來想說帶他到西九走走 誰知道

完全不柴不乾 醬混得很均匀 每口都照顧的好好的👍
而且他們的餅皮 偏薄 不會搶到主角雞肉跟醬料😚
不認識 或沒吃過kebab 朋朋們 可以來這家試試😌
一定會讓你愛上 (我們家的小子已先愛上了 哈哈哈😆
牛肉烤肉串(飯)
牛肉烤肉串(飯) $73

哇~~這個也是我的第一次☝️耶!!!
一直都吃kebab 捲 或配薯條🍟

還能喝得出他們用了新鮮芒果
而比例上也做了一點調整
他們的YOGURT 和牛奶份量相近
喝起來不會酸酸的 非常容易入口

住九龍、住附近的朋朋們 想不到吃什麼
又想試一些不一樣的 異國菜的 可以來試試👍

下次一定要試試看👍
2023-07-23
用餐时段
野味烤雞手捲
牛肉烤肉串(飯)
2023-02-11 628 浏览
Lahore kebab Garden (深水埗)深水埗欽州街37K號西九龍中心6樓6FC02號舖每次來到西九龍中心必定會去6樓或者8樓的food court裏面大快朵頤,大快朵頤完後,便會到最頂樓的樂園瘋狂扭蛋。西九龍中心的特別之處就是,這裏除了有吃的,也有玩的,而且價錢十分便宜。第一次見到一間土耳其餐廳在6樓,決定填飽肚之後再玩。轉轉烤羊肉手卷( $70配罐裝飲品)轉轉烤羊肉肉質嫩滑,羊肉挺Juice的,而且充滿了燒烤味,吃的時候配特製的酸醬料,除了能夠去除油膩感之外,也增添了風味。一個烤羊肉手卷的份量其實可以兩個人吃,尤其是對我這一類鳥胃的人。雙層炸雞扒漢堡,$45 (加$20配炸薯條啊,罐裝飲品)雞扒炸得十分十分脆口,要用兩個「十分」先可以表達到有幾炸。芝士配雞扒本來就很美味,所以阿女很喜歡吃。薯條香脆。炸魚柳$15得脆很脆。睇樣就知。

Lahore kebab Garden (深水埗)
深水埗欽州街37K號西九龍中心6樓6FC02號舖

第一次見到一間土耳其餐廳在6樓,決定填飽肚之後再玩。

轉轉烤羊肉手卷( $70配罐裝飲品)

雙層炸雞扒漢堡,$45 (加$20配炸薯條啊,罐裝飲品)

炸魚柳$15
得脆很脆。睇樣就知。
2023-02-04
等候时间
10 分钟 (堂食)
2023-01-27 433 浏览
西九龍中心一向多隱世平民小店冇去一排 發現6樓又多咗一個小型food court其中有一間係賣正宗卡巴•漢堡•薄餅岩晒作為卡巴愛好者嘅我______________________________/ 𝗟𝗔𝗠𝗕 𝗗𝗢𝗡𝗡𝗘𝗥 𝗞𝗘𝗕𝗔𝗕 𝗥𝗢𝗟𝗟/ $𝟳𝟱/𝗖𝗛𝗜𝗖𝗞𝗘𝗡 𝗗𝗢𝗡𝗡𝗘𝗥 𝗞𝗘𝗕𝗔𝗕 𝗥𝗢𝗟𝗟/ $𝟲𝟬份量比我想像中重大 一卷好長而且仲好粗身中間放滿肉•青瓜•生菜•洋蔥 真係超級足料特別係佢哋肉嘅份量超多 簡直係啖啖肉特別鍾意佢哋嘅羊肉一啲都唔騷而且雞肉都烤到帶焦香 仲幾嫩🫶🏻連個小麥薄餅餅都好煙韌好重麥香係我喺香港食過最好食之一 💯而且價錢都唔算好貴 真係幾抵食🤟🏿______________________________/𝗕𝗘𝗘𝗙 𝗗𝗢𝗡𝗡𝗘𝗥 𝗞𝗘𝗕𝗔𝗕 𝗖𝗛𝗜𝗣𝗦/ $𝟳𝟴另外口㾗想食埋薯條 就叫咗牛肉配薯條呢個又係份量唔惹少 堆到滿一滿 再淋上醬汁反而呢一款牛就會乾身少少 但係牛香都好出下面嘅薯條即叫即炸 炸到脆卜卜超爽另外隔離中配有沙律 可以中和一下冇咁熱氣😛

西九龍中心一向多隱世平民小店

反而呢一款牛就會乾身少少 但係牛香都好出
下面嘅薯條即叫即炸 炸到脆卜卜超爽
另外隔離中配有沙律 可以中和一下冇咁熱氣😛
2023-01-21 817 浏览
是日又黎到西九龍中心行下街買下野,順便去food court 醫醫肚,唔知係咪年廿九嘅關係,居然好多舖頭都無開,轉左一圈,決定食六樓呢間Lahore Kebeb Garden🌯店舖由外國人主理,都好受同鄉歡迎,黎買野食嘅人不斷呢。落完單有個牌仔,等響就有得拎,唔使望住舖頭出餐未,哈哈😆所有食物即叫即製,加上買野嘅人唔少,都等左二十分鐘左右先有得食,全部熱辣辣㗎。🌯Lamb Donner Kebeb 烤羊肉手卷手卷好大條,入面一半係🐑羊肉,另一半有🥬生菜、🍅蕃茄、🧅洋蔥、🧀芝士等,醬汁係沙律醬同青醬,羊肉烤得香口,濃濃的羊肉味好正,同時包了很多蔬菜,入口清爽,勁正👍🍔Beef Burger 牛肉漢堡 + 🍟Chips & 🥤Drink 另外仲加左個漢堡,貪佢加$20就有薯條同汽水,抵過散叫嘛。🐂牛肉漢堡基本上同羊肉卷嘅配料一樣,不過變左做漢堡食法。漢堡扒好厚身,牛味濃郁,麵包好有芝麻香,好食😋薯條係曲曲薯條,一大盒正呀!好熱好脆,拎上手仲唔油膩添,檔主比夠兩杯茄汁🍅,真係啱啱好點晒👏跟餐嘅汽水有可樂、雪碧、芬達揀,要左罐可樂,係🐇新春版黎㗎😁好飽好滿足,仲有pizza同其實小食想叫,可惜

店舖由外國人主理,都好受同鄉歡迎,黎買野食嘅人不斷呢。

落完單有個牌仔,等響就有得拎,唔使望住舖頭出餐未,哈哈😆

🌯Lamb Donner Kebeb 烤羊肉手卷

好飽好滿足,仲有pizza同其實小食想叫,可惜食唔到咁多,留返下次吧。
2023-01-20
等候时间
20 分钟 (堂食)
2023-01-21 274 浏览
深水埗的西九龍中心連六樓也有FOOD COURT,主打土耳其菜式,有漢堡、烤肉手捲及薄餅等等,由外國人親自主理,食物即叫即製。雙層芝士雞扒漢堡 - $45大大塊即炸的雞扒金黃酥脆,咬開厚厚雞肉雪白又嫩滑多汁,上下夾著一片鹹香的芝士,有少少生菜及沙律醬,口感更清新,漢堡包輕輕煎香頗鬆軟。烤羊柳漢堡 - $55較少見的羊肉餡漢堡,厚厚的羊肉好細嫩可口,不覺羊羶味,有酸甜多汁的蕃茄片,還有生菜及芝士。薯條&飲品 +$20份量非常多的波浪薯條,金黃的薯條咬開帶微脆,厚厚的薯肉特別軟糯,可選一罐罐裝飲品。
雙層芝士雞扒漢堡

薯條&飲品 +$20
2023-01-21
用餐时段
2023-01-18 432 浏览
放假嚟西九龍中心逛下,晏晝就順道在商場內搵食。喺 6 樓 foodcourt 見到有間新開嘅 kebab 店「拉合爾烤肉捲」。餐廳主打土耳其菜,有古法烤肉手捲、薄餅、漢堡同小食等供應,選擇好豐富。我哋點咗個夏威夷 Pizza、Chicken Doner、兩個漢堡包同一杯 Mango Lassi。夏威夷薄餅 ($130):Pizza 即叫即焗,面頭嘅 Toppings 用料十足,有菠蘿、辣肉腸、芝士、紫洋蔥、青椒同橄欖等,拿上手時仍熱燙燙,外緣薄身香脆,食落唔會一口粉,拎起仲有拉絲效果,超邪惡🤤🤤Chicken Doner 配飯 ($65):烤雞份量不少,雞肉幾嫩滑,帶濃郁香料香,而且最難得係食落仍然保持到 Juicy 嘅口感,配埋面頭個沙律醬,好滋味,用嚟送飯,一流!旁邊仲有沙律菜,營養均衡,夠晒健康。至於兩個 Burger 就點咗雙層芝士雞扒 ($45) 同 魚柳漢堡 ($30),麵包好軟熟,雞扒香脆有肉汁,配上 double cheese,雙重誘惑,份外滿足。魚柳包味道亦唔錯,魚柳新鮮即炸,外層香脆,內裡魚肉滑捋捋,入口無雪味,加上大量秘製沙律醬、新鮮生菜同番茄,十分可口!另外呢杯
另外呢杯 Mango Lassi ($25) 亦好值得推介,大大杯,色澤鮮艷,飲落芒果味好突出,微酸帶甜很醒胃。
2023-01-13 198 浏览
見就嚟新年到,今日去九西龍中心睇下有冇啲靚衫買黎過年🛍️,行到1:30有D肚餓,同朋友去咗6樓👀見到間 Lahore kebab Garden 土耳其菜朋友話想試下,店舖老闆好好人👍🏻,好Nice 🥰又有禮貌👍🏻我哋叫咗夏威夷薄餅🍕,惹味烤雞手捲配薯條雜菜,雙層芝士雞扒漢堡🍔,2杯芒果奶西夏威夷薄餅🍕香噴噴熱辣辣😋,芝士🧀和配料份量十足🤩因為厨士特別調較味道唔會太辣迎合香港人口味👍🏻仲有四種醬料選擇,好細心🥰惹味烤雞手捲番薯條雜菜🐔雞肉好特別👍🏻上面淋咗美味沙律醬十分之夾🤩再加埋和雜菜味道又另一層次⭐⭐⭐雙層芝士雞扒漢堡🍔雞扒熱辣辣脆卜卜🤩仲有雙層芝士非常好食😋😋芒果奶西🥭香濃🥭芒果味,再加上乳酪😍酸酸甜甜好特別👍🏻好好味!🥰

夏威夷薄餅🍕

惹味烤雞手捲番薯條雜菜

雙層芝士雞扒漢堡🍔

雞扒熱辣辣脆卜卜🤩仲有雙層芝士
非常好食😋😋
芒果奶西🥭

香濃🥭芒果味,再加上乳酪😍酸酸甜甜好特別👍🏻好好味!🥰
2023-01-12 257 浏览
深水埗既西九龍中心出名多隱世既平民小店🤣今日放工又係呢度試左一間好正既kebab!!! 我地叫左一個kebab同埋一個pizza,份量超大份,食到超級飽🤣🔸Lamb kebab roll ($70) 既羊肉一啲都唔騷~而且配搭非常清新,推薦中意食羊既朋友必試!🔸Meatlover Pizza ($150)呢個pizza成12吋🙈我地2個人食真係差啲食唔哂!呢個價錢黎講非常高質,配料非常豐富,而且薄餅邊邊位都烤得好脆!另外仲叫左2杯飲品,Lassi主要係由Yoghurt同埋牛奶blend成的~可以理解為乳酪飲品😋 我地揀左原味既 Sweet Lassi ($20)同埋芒果味 Mango Lassi ($25),2杯都好refreshing!! 而且唔會太甜,我自己就非常喜歡👍🏻

🔸Meatlover Pizza ($150)

2023-01-12