一間位於油麻地嘅隱世復古黄店Cafe 💛💛💛店入邊有盞好大嘅水晶燈,好搶眼,好靚😊又有半開放式對住窗口嘅吧枱坐位!絕對喺一個好好既打卡位🤗而且坐住係度食住野又可以望下街境真係好悠閒好正👍我地order左兩個dinner set⭐️Dinner Set⭐️🌟是日精選餐湯+迷你法國牛角包(餐湯係濃郁嘅蕃茄湯,牛角包細細個好鬆脆)🌟主菜💛匈牙利匈牙利燉牛肉飯$128(牛肉好嫩滑好入味)💛櫻花蝦海膽偏意粉$178(海膽味好夠,醬汁好濃郁)🌟🍹☕️仲包一杯野飲最後我地仲試埋左佢地店鋪出名嘅甜品🌟玫瑰花朱古力慕思蛋糕🌹🍰真係靚到唔捨得食🤩(個蛋糕入邊仲係有柚子味添,好清新)💫食物除左好食之外,買相仲好靚,睇得出廚師好有心思,價錢又親民,性價比好高👍👍而且店員嘅服務從非常好!讚👍👍🌟師生/社工/醫護/消防 仲有九折添🌟大家經過一定要大力支持💛💪💪💪
一間位於油麻地嘅隱世復古黄店Cafe 💛💛💛

而且坐住係度食住野又可以望下街境真係好悠閒好正👍

我地order左兩個dinner set
⭐️Dinner Set⭐️

🌟是日精選餐湯+迷你法國牛角包
(餐湯係濃郁嘅蕃茄湯,牛角包細細個好鬆脆)

🌟主菜
💛匈牙利匈牙利燉牛肉飯$128
(牛肉好嫩滑好入味)
💛櫻花蝦海膽偏意粉$178
(海膽味好夠,醬汁好濃郁)

🌟🍹☕️仲包一杯野飲

真係靚到唔捨得食🤩
(個蛋糕入邊仲係有柚子味添,好清新)

🌟師生/社工/醫護/消防 仲有九折添🌟

大家經過一定要大力支持💛💪💪💪
2023-04-23
  • 櫻花蝦海膽扁意粉
  • 匈牙利燉牛肉飯
  • ️日式柚子芝士蛋糕
2023-04-16 137 浏览
同友人食飯想食西餐,諗起有朋友share過呢間,就一於嚟試下~我哋叫咗set dinner,有餐湯同牛角包,牛角包烘熱 好香軟美味~😋 main dish我叫咗個酥炸生蠔明太子扁意粉~ 個醬十分濃郁creamy!配埋明太子好香!生蠔新鮮外酥內軟!好味~另外,見到drink menu有啲特色mocktail好特別!所以order咗一杯夏雪Summer Snow~ 嘢飲係用荔枝、橙、薄荷同soda調配,食完炸野飲返杯覺得好清新!嘢飲有驚喜!日後有機會會再嚟幫襯!

日後有機會會再嚟幫襯!
2023-04-02
2023-04-02 262 浏览
餐廳有兩層,我地坐咗樓上,一開始好似唔係幾夠冷氣,後尾有侍應嚟較冷氣就好啲啦~是日餐湯係南瓜湯,幾好飲迷你牛角包都唔錯,比想像中好食匈牙利燉牛肉飯:牛肉好嫩,撈飯好好食!但汁可以再多少少~酥炸生蠔明太子扁意粉:生蠔炸得好食意粉好夠汁,食到最後雖然有少少膩但好味呢兩份睇落好似份量少,但其實食落都夠飽!整體嚟講嘢食都唔錯,侍應服務都幾好,就算坐咗樓上都唔會被冷落,間唔中就會有侍應行上嚟睇下啲人有冇需要

是日餐湯係南瓜湯,幾好飲

迷你牛角包都唔錯,比想像中好食

匈牙利燉牛肉飯:牛肉好嫩,撈飯好好食!但汁可以再多少少~
匈牙利燉牛肉飯

酥炸生蠔明太子扁意粉:生蠔炸得好食
意粉好夠汁,食到最後雖然有少少膩但好味
呢兩份睇落好似份量少,但其實食落都夠飽!
酥炸生蠔明太子扁意粉

匈牙利燉牛肉飯
酥炸生蠔明太子扁意粉
2023-04-01 80 浏览
蟹肉牛油果沙律🥗牛油果 🥑新鮮又軟滑仲整左會好靚既花形蟹肉都分散平衡,每口都能食到蟹肉但份量有點少所以蟹味淺了點但整體是好食的口感層次滿多的套餐還有餐湯和小牛角包牛角包鬆鬆軟軟的最後叫左個熱牛奶咖啡正常發揮—食物上可, 店內有2層環境清靜,可以和朋友相聚聊聊天
蟹肉牛油果沙律🥗

環境清靜,
可以和朋友相聚聊聊天

• 南瓜湯
2023-03-26 111 浏览
我最近去了Liberty Coffee & Wine (油麻地),環境舒適,氣氛愉悅,讓人感到非常放鬆。我們點了他們的慢煮溫泉蛋卡邦尼扁意粉,這道意粉非常美味。意粉煮得剛好,配上濃郁的卡邦尼醬汁和軟嫩的慢煮溫泉蛋,口感非常豐富。另外,我們還嘗試了他們的三文魚忌廉意大利飯,這道意大利飯非常creamy,三文魚的鮮味非常突出,配上濃郁的忌廉醬汁,非常美味。最後,我還品嘗了他們的蟹肉扁意粉,同樣是非常美味,蟹肉的鮮味非常突出,配上爽口微辣的扁意粉🍝十分惹味在飲品方面,我們試了他們的SMOOTHIE。Triple Berry莓之森林,挺清爽,香甜可口,果香十足,非常適合夏天飲用。另外還有Hotlady 夏日女神,則是一款SMOOTHIE,非常清爽,配上牛奶更加濃郁,口感非常豐富,是一款非常適合夏天飲用的飲品。菜品都非常不錯,飲品也非常清新,值得一試。服務也非常好,員工都友善和熱情

2023-03-10 89 浏览
.📍 𝑳𝒊𝒃𝒆𝒓𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒇𝒇𝒆𝒆 & 𝑾𝒊𝒏𝒆 | 𝒀𝒂𝒖 𝑴𝒂𝒊 𝑻𝒆𝒊成日去油尖旺但近排先發現油麻竟然有間兩層高嘅復古Cafe~ Dinner Menu 只係百幾蚊仲包埋湯同佢地招牌嘅迷你牛角包真係幾抵食!👅 不過食物份量唔算多,可能要嗌多幾款小食先夠飽。.佢地嘅牛角包整得幾酥脆,點落個忌廉湯度食會似酥皮湯嘅口感食落意外地夾幾特別!主菜方面當日嗌咗龍蝦汁燒帶子海鮮Risotto ($198) 同酥炸生蠔明太子扁意粉 ($178)。Risotto 個龍蝦汁似落得太多忌廉味道比較淡食落冇咩味,食完個兩粒帶子之後就有啲寡😂。相比之下扁意粉嘅明太子汁調得幾濃郁,意粉都有掛汁,啲蠔炸得幾脆幾好食😛。最後要撈埋啲明太子汁去個Risotto度食😂。.跟餐+$18就可以轉Matcha Latte都幾抵!抹茶味夠濃唔會太奶。🍵加左個柚子芝士蛋糕 ($58)貌相幾靚食落幾清新唔會濟,但以呢個價錢黎講就比較細件。整體黎講食物味道正常但冇咩驚喜,夜晚有Set都幾抵食不過就比較適合啲細食嘅人🧏🏻‍♀️。
2023-03-04 134 浏览
⌂ 油麻地Liberty Coffee & Wine 油麻地窩打老道33號翠園大廈地舖星期一至日 10:30 - 21:30· Lunch Set x3 (Starter + Main Course + Drink) $78· 奧地利忌廉芝士條 Deep-fried Austria Rossi Pocket $68·士多啤梨比利時窩夫 Croffle with Strawberries & ice cream $683個人食 人均$125!︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸#ewm油麻地#ewmcafe︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸*・゜旺角高質抵食黃店Cafe゜・*一共有兩層,座位都幾闊落,好中意佢哋復古+歐陸風裝修~Lunch Set十分抵食!!無加一+醫護/社工/師生/消防9折💛係可以再二訪嘅Cafe 啊₍₍ ( ๑॔˃̶◡ ˂̶๑॓)◞♡︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸(🔥為驚喜菜式)๑ Lunch Set x3;Starter 當日嘅餐湯係忌廉南瓜湯,唔係味精味!有忌廉放係面頭,食落仲食到啲南瓜蓉,好好味!朋友仲+$6 要多
⌂ 油麻地
Liberty Coffee & Wine
油麻地窩打老道33號翠園大廈地舖

星期一至日 10:30 - 21:30

3個人食 人均$125!

#ewm油麻地
#ewmcafe

*・゜旺角高質抵食黃店Cafe゜・*
一共有兩層,座位都幾闊落,好中意佢哋復古+歐陸風裝修~
︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸
(🔥為驚喜菜式)

๑ Lunch Set x3
;Starter
當日嘅餐湯係忌廉南瓜湯,唔係味精味!有忌廉放係面頭,食落仲食到啲南瓜蓉,好好味!朋友仲+$6 要多個細牛角包,不過不失啦ヽ(*´∀`)ノ

;Main Course
慢煮溫泉蛋卡邦尼扁意粉 Carbonara Linguine with Sous Vide Egg $78
朋友嗌的,佢話幾好味,完\(//∇//)\\(//∇//)\

北海道龍蝦沙律牛角Mini Lobster Croissant (Mini lobster,Mixed Greens) $78
牛角包好香牛油味,焗到外面脆卜卜,而且大大份入面放咗好多龍蝦沙律,每一啖都食到啲餡~唔係淨係放啲沙律係面比人打卡!真係好足料(〃´-`〃)♡

;Drinks (+$18 for Coffee)
Sea salt caramel latte
Rose latte
唔太識欣賞咖啡但啲latte art 幾靚•ू(ᵒ̴̶̷ωᵒ̴̶̷*•ू) ​ )੭ु⁾ もきゅ~

๑奧地利忌廉芝士條 Deep-fried Austria Rossi Pocket $68 🔥
好有驚喜!入面係Cream Cheese出面係用薯蓉包住炸~連店員都推薦我哋叫黎食!!果然無令我哋失望₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎

๑士多啤梨比利時窩夫 Croffle with Strawberries & ice cream $68
甜品係放係第二個胃㗎( ¤̴̶̷̤́ ‧̫̮ ¤̴̶̷̤̀ )」
食完正餐一定要食埋個甜品呢餐先會圓滿~
滿足下自己想食牛角窩夫嘅慾望( ꈍᴗꈍ)

#太子美食 #太子黃店 #黃色經濟圈 #黃店Cafe #黃店地圖 #黃店推介 #hkdaily #hkfoodie #美食 #hkfoodie #hkfood #hkig #foodiehk #foodinstagram #foodlover #foodphotography #foodpics#foodblogger #foodrecord #fooddiary #飲食日記 #hkcafe#hkcafehopping
2022-07-06
請朋友食生日飯🎂🥳兩個人 想搵間cafe 慢慢食 傾吓計我哋各自叫咗一個set 再加多咗件cake 同小食前菜有南瓜湯同埋牛角包正常水準另外加咗呢個蔬菜薯餅 熱辣辣咁上菜 味道好豐富都幾推薦㗎我叫咗呢杯好似係紅菜頭拼蘋果汁我覺得健康又好味 好彩紅菜頭嘅味道,唔係好重否則好難飲😂😂😂🤭主食就叫咗意大利粉🍝包括意大利雲吞同埋海鮮意粉兩款都好好食 都係推推最後呢個cake 真係靚到不得了非常值得相機食先我哋訂位嗰陣 註明係食生日飯廚師好細心😁😁自動幫我哋寫咗Happy birthday💕💕芝士蛋糕軟綿 中間有果肉好食呀💕原本我哋諗住坐多一段時間傾計不過真係頂唔順open kitchen 嘅油煙味🥺🥺好可惜咁走咗埋單仲有個九折(因為教師同醫護有discount💝)
請朋友食生日飯🎂🥳

熱辣辣咁上菜 味道好豐富
都幾推薦㗎

我叫咗呢杯好似係紅菜頭拼蘋果汁
我覺得健康又好味

好彩紅菜頭嘅味道,唔係好重
否則好難飲😂😂😂🤭

原本我哋諗住坐多一段時間傾計
不過真係頂唔順open kitchen 嘅油煙味🥺🥺
好可惜咁走咗

埋單仲有個九折
(因為教師同醫護有discount💝)
2023-03-03 51 浏览
朋友生日 在網上找了這家餐廳 餐廳有兩層 我們安排坐第二層 當天人不會很多 環境比較歐陸風 點餐後很快就上菜了 我們兩個人點了一個套餐 另外再單了一個飯和飲料 單點的燉飯說是推介 但飯有點硬 味道一般 整點一般

整點一般

2023-03-01 77 浏览
想喺鬧市之中搵一間舒服嘅Cafe,就去咗位於油麻地Liberty & Coffee食晚飯。餐廳有兩層,用咗木系裝修,環境好舒適,一入到去就有種好休閒嘅感覺!我地叫咗兩份 Set Dinner,有迷你牛角包+餐湯+主菜+茶/咖啡/可樂/橙汁。迷你牛角包好鬆脆!今日嘅餐湯係薯仔湯,好濃郁薯仔味。鮮茄意大利菠菜芝士方雲吞Ravioloni with Ricotta & Spinach意大利雲吞賣相好靚,用在蕃茄汁同洋蔥去煮,蕃茄汁好新鮮,雲吞軟硬度適中,芝士味香濃!粉紅忌廉青口配薯條Steamed Mussel Penne with Sergestid Shrimp Cream Sauce青口新鮮大隻,忌廉汁creamy又唔會過咸,薯條鬆脆!飲品我地補差價揀咗莓之森林(Triple Berry) 同蜂果 (Avo - Cucum Bee),好新鮮!Triple Berry用咗士多啤梨、黑莓黑、同牛奶去整,好滑!Avo - Cucum Bee用咗牛油果、蜂蜜、青瓜去整,好清新。整體嚟講今日餐飯好滿意,環境舒服,食物有誠意,侍應服務態度亦都好好,大滿足!👍🏻

迷你牛角包好鬆脆!今日嘅餐湯係薯仔湯,好濃郁薯仔味。
迷你牛角包

粉紅忌廉青口配薯條
青口新鮮大隻,忌廉汁creamy又唔會過咸,薯條鬆脆!

莓之森林
蜂果
迷你牛角包
莓之森林
蜂果
  • 是日精選餐湯
2023-02-25 49 浏览
放假喺旺角做完facial,諗住食啲野chill下,想找良心店然後找到呢間,見話喺油麻地都唔係好遠就行過去,一路行先發現原來近大角咀果邊,我都行左成20分鐘先到,附近都無咩食肆。我哋叫左一個油封鴨rissotto同一個all day breakfast。all day breakfast 就正常,但特別在有我中意嘅churro,仲好好食。但我比較impressed 個油封鴨rissotto ,fusion得黎好夾好好食😋另外叫左佢signature 既開心果espresso,真係非常推介,好好飲😋我地坐個住係望街出面又唔多人,真係幾chill😌
我地坐個住係望街出面又唔多人,真係幾chill😌
  • 油封鴨黑松露意大利飯
  • 開心果特濃咖啡
2023-02-24 1153 浏览
Liberty Coffee & Wine前排想試下啲新cafe ,上網見到好多人推薦呢間cafe ;呢間cafe 係旺角同油麻地都有分店,好啱平時行行下街入黎坐下同朋友傾下計咁同類型搜尋︰#heyweeat油麻地 #heyweeat旺角蒜香辣蟹肉蟹籽扁意粉 HK$98呢個蟹肉蟹籽意粉唔似平時cafe 食到嘅咁creamy,佢呢個係用蒜炒嘅方法去整,蟹肉蟹籽嘅份量偏少,但辣辣地嘅蒜香味令到成碟意粉都好惹味~如果蟹肉嘅份量多啲就好啦~黑松露醬炸薯條 HK$68炸薯條整得好脆,但放耐咗會開始有啲腍;黑松露醬配薯條呢個配搭永遠都唔會輸,好食~煙鴨胸牛奶炒蛋比利時窩夫 HK$78呢個配搭好吸睛,窩夫有微微嘅甜味,中間夾咗滑捋捋嘅炒蛋,配埋鹹鹹煙鴨胸,呢個配搭唔可以話唔夾,但食落都真係三樣好獨立嘅味道,如果配脆卜卜嘅牛角酥加芝士代替窩夫會更加正~每日精選蛋糕 HK$68嗰日嘅精選蛋糕係apple crumble cheese cake,一見到嗰樣就覺得好surprise,呢個蛋糕勁靚;蛋糕嘅外層用咗cheese cake,而apple crumble 放咗係入面,味道唔會太甜,再加埋側邊嘅肉桂粒
Liberty Coffee & Wine

蒜香辣蟹肉蟹籽扁意粉 HK$98

黑松露醬炸薯條 HK$68

煙鴨胸牛奶炒蛋比利時窩夫 HK$78

每日精選蛋糕 HK$68
嗰日嘅精選蛋糕係apple crumble cheese cake,一見到嗰樣就覺得好surprise,呢個蛋糕勁靚;蛋糕嘅外層用咗cheese cake,而apple crumble 放咗係入面,味道唔會太甜,再加埋側邊嘅肉桂粒粒,超級加分,連平時唔食肉桂嘅我都忍唔住食曬~ 推薦~

整體感覺
呢間cafe 坐得好舒服,可以同朋友靜靜地食下野傾下計;cafe 黎講野食唔算太突出,熱食嘅味道算正常;但甜品方面就好有驚喜,鍾意打卡嘅人應該幾鍾意呢個甜品~
2023-01-22 2069 浏览
☕️ Liberty Coffee & Wine 🍾今次已經係第二次黎呢間小店啦點解會再黎食嘢係因為本闊啲覺得呢間係值得再嚟食既地理位置都算方便 (喺廣華醫院旁邊)等位又唔算耐因舖面有兩層 位置都比較多雖然座位比較窄但係坐係到吹水都坐得幾舒服(〃ω〃)早排仲有聖誕裝飾超有氣氛(〃ω〃)菠菜忌廉汁挪威煙三文魚長通粉 $98忌廉汁好香而且每一舊長通粉都有好掛汁煙三文魚份量都幾多仲用煙三文魚整咗朵花出嚟俾相機食先一流呀黑松露醬醋鴨胸扁意粉 $118黑松露控 表示想食呢個好耐果然冇令我失望黑松露醬果陣味都係咁香但唔係普通既白白地黑松露醬因為佢仲撈左少少醋落去令成個醬汁都係啡色不過黑松露醬依然係主要味道味道唔會太酸 但起到少少開胃既效果而且都係咁掛汁 (๑>◡<๑)聖誕限定 鹿仔甜品呢個甜品太有聖誕氣氛所以忍唔住叫左連價錢都冇睇 應該係$78 回憶中嘅味道都幾好食Iced Belgium Dark Mocha 70.5% $46 本身期待係有好香嘅黑朱古力味既Mocha雖然個味道都好飲嘅但係個黑朱古力味冇想像中咁出而且可能係我叫凍飲嘅關係嗰啲朱古力粉未溶曬沉澱左係個底度('ω')R
☕️ Liberty Coffee & Wine 🍾

今次已經係第二次黎呢間小店啦
點解會再黎食嘢
係因為本闊啲覺得呢間係值得再嚟食既
地理位置都算方便 (喺廣華醫院旁邊)
等位又唔算耐
因舖面有兩層 位置都比較多
雖然座位比較窄
但係坐係到吹水都坐得幾舒服
(〃ω〃)早排仲有聖誕裝飾超有氣氛(〃ω〃)

菠菜忌廉汁挪威煙三文魚長通粉 $98

因為佢仲撈左少少醋落去
令成個醬汁都係啡色
不過黑松露醬依然係主要味道
味道唔會太酸 但起到少少開胃既效果
而且都係咁掛汁 (๑>◡<๑)
黑松露醬醋鴨胸扁意粉

呢個甜品太有聖誕氣氛所以忍唔住叫左
連價錢都冇睇 應該係$78
回憶中嘅味道都幾好食

本身期待係有好香嘅黑朱古力味既Mocha
雖然個味道都好飲嘅
但係個黑朱古力味冇想像中咁出
而且可能係我叫凍飲嘅關係
嗰啲朱古力粉未溶曬沉澱左係個底度('ω')

Roasted Hazelnut Latte 烤榛子鮮奶咖啡 $43
朋友話幾好飲
我就飲咗一啖
覺係唔會太甜都OK
午餐
菠菜忌廉汁挪威煙三文魚長通粉
黑松露醬醋鴨胸扁意粉
  • ️日式柚子芝士蛋糕
  • 匈牙利燉牛肉飯
📍旺角, Liberty Coffee & Wine我一直相信,食物同心情都好有關連 - 如果我食到唔好食嘅嘢,我嘅 bad mood 都真係可以持續好耐......嗰日我去飲到呢個開心果latte之後,都有維持到大半日好心情,所以決定分享俾大家 😊唔知幾時開始,好似咩都可以變latte...綠茶latte、焙茶latte、紫薯latte......話唔埋榴槤都有latte添呀~嗰個星期六我早到咗旺角,然後朋友又未到,就求其搵咗附近一間網上評分好似幾高嘅咖啡店坐吓。呢間餐廳外型好classic,棗紅色嘅木門又好似帶我穿越去咗異度空間咁。我揀咗靠窗邊嘅bar檯坐,正對住馬路,馬路對面又有啲學生喺度打緊波⚽️於是坐喺度發吓呆,睇吓啲車經過又睇吓學生打波,都幾有靜觀嘅意味😄當日喺門口見到好大張海報,見到個開心果味latte好似好正咁,又幾特別,就叫咗杯喇!呢個嘢飲一上檯,分開咗凍牛奶同開心果醬,仲有一塊小餅乾添🍪於是我就好優雅咁將啲開心果醬倒咗落凍牛奶度喇🥛原本有幾秒以為啲開心果醬係啲人工嘢(誠如我之前講過,開心果係好易出事嘅味嚟㗎嘛),點知飲落係好自然而濃郁嘅開心果味,直頭有一種幸福感油然而
📍旺角, Liberty Coffee & Wine

呢個嘢飲一上檯,分開咗凍牛奶同開心果醬,仲有一塊小餅乾添🍪
於是我就好優雅咁將啲開心果醬倒咗落凍牛奶度喇🥛
原本有幾秒以為啲開心果醬係啲人工嘢(誠如我之前講過,開心果係好易出事嘅味嚟㗎嘛),點知飲落係好自然而濃郁嘅開心果味,直頭有一種幸福感油然而生呀❤️

下次唔開心嘅時候,試吓呢個開心果latte啦,可能會開心返㗎 😊

#如果你今日有啲唔開心或者可以睇吓呢個post #開心果拿鐵 #libertycoffee&wine #旺角 #mongkok #øhhejfoodie
開心果拿鐵
開心果拿鐵
2022-11-24 170 浏览
這次到訪餐廳位於油麻地的分店‼️店內有上、下兩層,上層的座位挺舒適的‼️❤️ 這裡的店員都很親切有禮喔‼️🫰🏻▫️❥$𝟭𝟱𝟴 海鮮早餐🍽️材料有炸魚塊、炸蝦、炸薯餅、牛角包、煙三文魚、沙律、黑松露炒蛋‼️🍤🍳🥗 最喜歡厚厚的炸魚塊,雪白的肉質又嫩又滑‼️🤤 黑松露炒蛋蛋香濃郁,也不錯呀‼️😋▫️❥$𝟴𝟴 龍蝦沙律牛角包🥐酥脆的牛角包夾著甜甜的龍蝦沙律,份量不少呢‼️🦞 下午茶來一份,份量剛剛好‼️🙌🏻▫️❥$𝟰𝟯 ᴅɪʀᴛʏ☕️賣相有點失望,沒有美美的漸層‼️🙈 還好味道是不錯‼️😉▫️❥$𝟲𝟴 夏雪🍹一杯由荔枝、橙、薄荷組成的梳打,味道相當清新,而且顏色很美很吸睛‼️🌈▫️❥$𝟳𝟴 ᴀᴘᴘʟᴇ ᴄʀᴜᴍʙʟᴇ ᴄʜᴇᴇꜱᴇ ᴄᴀᴋᴇ🧀造型是一顆很可愛的蘋果‼️🍎 中間是充滿肉桂口味的蘋果顆粒‼️外層的ᴄʜᴇᴇꜱᴇ ᴄᴀᴋᴇ口感非常細膩,有著濃濃的芝士香味‼️🧀 和朋友ꜱʜᴀʀᴇ一人一半剛剛好‼️😋

❥$𝟭𝟱𝟴 海鮮早餐🍽️

❥$𝟴𝟴 龍蝦沙律牛角包🥐

❥$𝟰𝟯 ᴅɪʀᴛʏ☕️
賣相有點失望,沒有美美的漸層‼️🙈 還好味道是不錯‼️😉

❥$𝟲𝟴 夏雪🍹