2021-08-29
尖沙咀最近新開左呢一間特別嘅餐廳,主打尼泊爾餃子同手卷原來尼泊爾餃子個名叫做MOMO🤣Hainanese chicken & classic lamb momo🥟海南雞momo皮係colorful嘅,光睇埋相就覺得好吸引!最特別嘅係,裏面係有飯嘅!食落去煙煙韌韌,味道都唔錯!羊肉momo雖然有少少羊騷味,但係平時怕騷既朋友都話可以接受到。Dynamite prawn roll🌯裏面有芝士,蝦肉,同埋紅蘿蔔絲。蝦肉好新鮮彈牙,量都多,分佈均勻,幾樣野combine埋一齊有幾好食!個皮硬硬地,有少少梳打餅既味道,唔係好似其他卷咁軟淋淋,但係都好特別。Hot virgin chili mojito🍹呢一杯飲品都好特別,少少辣辣地,又有少少甜甜地,幾fresh幾好飲!如果中午時段去食,卷+momo+飲品都係70幾,算係尖沙嘴性價比都幾好既午餐!大家如果去開尖沙嘴都可以試下呀!
原來尼泊爾餃子個名叫做MOMO🤣
Dynamite prawn roll🌯